λοιπων παιδια υπαρχουν γκομενακια στα μπαρακια να γαμησει και ο καθε πικραμενος
τις προαλες πηγαμε με ενα φιλο σε ενα μπαρακι μετα τα κωλομπαρα εγω χαλαρος ενταξει ποτα και στο κωλομπαρο δεν γαμησα αν και καιρνουσε ο φιλος αν και η τζαμαικανη και με 10 ευρω θα της το εβαζα μεχρι το λαρυγγι τεσπα ειχα χασουρα στο τζογο και με ειχε φυγει η ορεξη
Τεσπα ο φιλος αν θυμαμαι καλα 2 πιπες εδωσε τεσπα φευγουμε απο κολωμπαρο παμε μπαρακια ειχε μουνια μονα και καλα μουνια δεν τα κολαει κανεις βλεπω και την πιτσιρικαρια και ολες τις ιλικιες εχουν γραψει τα μουνια στην πουτσα τους
τα μουνια 2αδες μονα να καπνιζουν ποιο πολυ και απο αντρες μεσα στην φυλακη
Εγω δεν ειχα ορεξη κερνουσε ο κολλητος και τον εκανα παρεα γιατι ηθελε να βγει τεσπα αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν κωλαει ο ανδρικος πλιθισμος ποια τις γκομενες γιατι εχει καταλαβει οτι σου κανουν την ψυχη περιβολι και κιταζουν να πιουν να κανουν χαβαλε με τους κολλητους να πουν καμια μαλακια και γενικα αδιαφορια στα μουνια που ειναι μονα
..Οι ελληνιδες τις βλεπω σε λιγο καιρο να κανουν καθιστικη διαμαρτυρια για να τις κανει καμακι κανας αντρας
Ο κοσμος κοιταζει να περασει καλα να πιει τα ποτακια του αν εχει κανα φραγκο στην τσεπη και τις γραφει στα παπαρια του
Εγω προσωπικα παω με τον κολλητο που σου κολωμπαρα γαμαω τωρα και με 10αρικο στο κριφο απο το αφεντικο γιατι η τζαμαικανη δεν ξερω μπορει να γουσταρει αλλιως δεν εξιγιτε
Και γενικα ο κοσμος δεν χαλιετε να κολαει αλλο σαν μαλακας... Αλλα ουτε και κολαει οσες γκομενες ειναι με παρεες αντρικες κτλ και εκει οι φιλοι ΤΟΥς δεν τις γαμανε
Πιστευω η αγαμια να χτυπησει κοκκινο αν δεν εχει χτυπησει τις γκομενες
..Ο αντρας εστω και 20 ευρω μια πιπα θα την δωσει σε κολωμπαρο η γυναικα αφου δεν τις κολανε ποια ειναι περισοτερες μπορει να αρχισουν να γινονται λεσβιες
γιατι αυτο που θελουν απο εναν αντρα δεν θα το βρουν ποτε δηλαδη τα παντα
..Υγεια πανω απο ολα