neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ωω ρε πικραχωρίς το εξάρτημα...άρα trans , αλλά με χερούκλες και πλατάρες αντρικές :S
ωω ρε πικραχωρίς το εξάρτημα...άρα trans , αλλά με χερούκλες και πλατάρες αντρικές :S
μπά όχι και μεγάλη , σημασία έχει η απόλαυση απ'όπου και αν αυτή προέρχεταιωω ρε πικρα
πλάκίτσα κάνω , μην πάρει φόρα κανάς gay πάλι και μου στείλει πμ
ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ NICKNAME ΣΟΥ ΠΕΡΊΕΡΓΟ... δηλαδή ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΈΣΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΉ ?
KALEEEEEEE XAROUUUUUUUUUUUULIII ?
ΥΓ
ΠΛΑΚΑ ΚAΝΩ..
φίλε πήγα τις προάλλες σε μια έκθεση επίπλου , και μια "χαρούμενη" ύπαρξη , αφού μου έκανε επίδειξη κτλ κτλ στους καναπέδες
μου λέει ότι θα ναι εκεί μέχρι το βράδυ και αν θέλω να περάσω :S
τι να κάνουμε αρέσουμε ...
ναι ρε εννοείται αυτό,και μενα τυπε μια καβλιτσα στις καφετιερες νεσπρεσσο. μαλλον τους τα λενε στα σεμιναρια.
ναι ρε εννοείται αυτό,
αλλά εγώ αναφέρομαι σε "καβλίτσα" με την άλλη έννοια...ήταν κάπως , πώς να το πώ
"οπισθοκρουόμενη"/ "οπισθοβαλλόμενη"...
ναι ρε εννοείται αυτό,
αλλά εγώ αναφέρομαι σε "καβλίτσα" με την άλλη έννοια...ήταν κάπως , πώς να το πώ
"οπισθοκρουόμενη"/ "οπισθοβαλλόμενη"...
Έχεις δίκιο αλλά μη νομίζεις ότι έξω δεν υπάρχουν,εκεί ισως είναι και χειρότερα.ρε μαγκες τι περιεργα πλασματα υπαρχουν?μου εχει τυχει να παρεξηγηθει μια που μιλουσαμε φεισμπουκ επειδη της ποσταρα τραγουδι γιατι ειπε ηθελε να ειναι καλα με τον εαυτο της γιατι θα το εβλεπε ο γκομενος.ενα απλο τραγουδι χωρις κανενα υπονοουμενο τιποτα αλλο.τι κομπλεξ ειναι αυτα?δεν βρισκεις νορμαλ γυναικα εδω ρε.μαλλον καλα ειπε ο αλλος οτι πρεπει να εισαι καφρος και να επιβληθεις οπως εκπαιδευεις ενα σκυλι.
υ.γ.:μαλακια που δεν φυγαμε απο αυτην την σκατοχωρα μικροι...κατι ηξερε ο δημητρακης μου φαινεται...
αμα καταφερω και φυγω θα ριξω μερικους πουτσους για τους μπουρδελιαριδεςρε μαγκες τι περιεργα πλασματα υπαρχουν?μου εχει τυχει να παρεξηγηθει μια που μιλουσαμε φεισμπουκ επειδη της ποσταρα τραγουδι γιατι ειπε ηθελε να ειναι καλα με τον εαυτο της γιατι θα το εβλεπε ο γκομενος.ενα απλο τραγουδι χωρις κανενα υπονοουμενο τιποτα αλλο.τι κομπλεξ ειναι αυτα?δεν βρισκεις νορμαλ γυναικα εδω ρε.μαλλον καλα ειπε ο αλλος οτι πρεπει να εισαι καφρος και να επιβληθεις οπως εκπαιδευεις ενα σκυλι.
υ.γ.:μαλακια που δεν φυγαμε απο αυτην την σκατοχωρα μικροι...κατι ηξερε ο δημητρακης μου φαινεται...
τυπε αργα η γρηγορα ο πικερ θα βγει αληθινοςρε μαγκες τι περιεργα πλασματα υπαρχουν?μου εχει τυχει να παρεξηγηθει μια που μιλουσαμε φεισμπουκ επειδη της ποσταρα τραγουδι γιατι ειπε ηθελε να ειναι καλα με τον εαυτο της γιατι θα το εβλεπε ο γκομενος.ενα απλο τραγουδι χωρις κανενα υπονοουμενο τιποτα αλλο.τι κομπλεξ ειναι αυτα?δεν βρισκεις νορμαλ γυναικα εδω ρε.μαλλον καλα ειπε ο αλλος οτι πρεπει να εισαι καφρος και να επιβληθεις οπως εκπαιδευεις ενα σκυλι.
μαλακια που δεν φυγαμε απο αυτην την σκατοχωρα μικροι...
αμα καταφερω και φυγω θα φαω μερικους πουτσους απο τους μπουρδελιαριδες
μιλωντας με γυναικες προερχομενες απο αλλη νοοτροπια οχι.εξαρταται και απο την νοοτροπια που επικρατει στο περιβαλλον της καθε γυναικας αναλογα την χωρα που προερχεται.Έχεις δίκιο αλλά μη νομίζεις ότι έξω δεν υπάρχουν,εκεί ισως είναι και χειρότερα.
ριξε τυπε μου.εμεις την πατησαμε και ειναι αργα να φυγουμε τωρα.οταν ομως εισαι μικρος που να ξερεις κιολας...αμα καταφερω και φυγω θα ριξω μερικους πουτσους για τους μπουρδελιαριδες
σκουπισε τα χυσια μου απο το στομα σου γτ δεν βλεπεις καλα
τυπε αν ειχα μια ακρη σε αμερικη αλλα σε μαιαμι η λ.α. που εχουν κλιμα σαν το δικο μας θα πηγαινα εκει να εκανα μεροκαματο μεχρι να εβρισκα κατι καλο.επρεπε να το ειχα κυνηγησει αλλα οπως λενε οι παλιοι σε νεους "θα ηθελα να ειχα τα χρονια σου αλλα με το μυαλο που εχω τωρα".δυστυχως μεγαλη υποθεση η εμπειρια...και καθομαι εδω με το καθε κομπλεξικο γκομενιδιο που προσπαθεις να το πλησιασεις ευγενικα και σου μιλαει λες και την εβρισες.καμια ολλανδία e ?
ψώνιο η φάση.... :'( :'(
ρε μαγκες τι περιεργα πλασματα υπαρχουν?μου εχει τυχει να παρεξηγηθει μια που μιλουσαμε φεισμπουκ επειδη της ποσταρα τραγουδι γιατι ειπε ηθελε να ειναι καλα με τον εαυτο της γιατι θα το εβλεπε ο γκομενος.ενα απλο τραγουδι χωρις κανενα υπονοουμενο τιποτα αλλο.τι κομπλεξ ειναι αυτα?δεν βρισκεις νορμαλ γυναικα εδω ρε.
+++
αλλα ο μπολντις δεν εχει λαθος..μιλαει για τον τροπο με τον οποιο βρισκει γκομενα το 95% των ελληνων σημερα..