dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
.Καλύτερα σε οίκο ανοχής παρά να τα έχω με μια άσχημη μόνο κ μόνο για να γαμάω τσάμπα...
.Καλύτερα σε οίκο ανοχής παρά να τα έχω με μια άσχημη μόνο κ μόνο για να γαμάω τσάμπα...
Συμφωνώ με τους απο πάνω.
Φταίμε κ εμείς οι άντρες πάρα πολύ μιας κ έχουμε γεμίσει σαβουρογάμηδες.Καλύτερα σε οίκο ανοχής παρά να τα έχω με μια άσχημη μόνο κ μόνο για να γαμάω τσάμπα...
Καλύτερα σε οίκο ανοχής παρά να τα έχω με μια άσχημη μόνο κ μόνο για να γαμάω τσάμπα...
Να'σαι καλά...Ωραιος τυπε
Οτιδήποτε φυσιολογικό,είναι αποδεκτό...ή μπορεί να έχει κάποιος το ταλέντο να τις ρίχνει με ευκολία... χωρίς να τις δεσμεύεται μετά
και αυτό είναι αποδεκτό ;)
Τη σαβουρογαμία όμως,δεν την μπορώ με τίποτα...
+1
δεν υπαρχει φλερτ...ειναι σαν να περιμενει η γκομενα τον ιπποτη πανω στο ασπρο αλογο.... :S
γενικα η εποχη που ζουμε δεν ειναι ρομαντικη...καθε αλλο...
Τέτοιες γυναίκες είναι για λύπηση,αν περιμένουνε σε τέτοια περίοδο με τέτοια κρίση να βρούνε τέτοιους άντρες το μυαλό τους πρέπει να είναι πάνω απ' το κεφάλι τους.
α εγώ την μπορώ άνετότατα ...αρκεί να την ξεφορτωθώ όμως μετά
Τι συμφωνεις και εσυ μωρε παραπανω? συμφωνεις για να μεινεις με το πουλι στο χερι?
Κατάλαβες,σε τι συμφώνησα;
Τι συμφωνεις και εσυ μωρε παραπανω? συμφωνεις για να μεινεις με το πουλι στο χερι?
Οι γυναικες δεν ειναι για λυπηση... ειναι πανεξυπνες.... ξερουν να επιλεγουν κ επισης
εχουν και περισσοτερες επιλογες απο σενα.... αυτο ισως ποναει αλλα ειναι η αληθεια φιλε
Αυτο ομωs δεν σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι πρεπει να σταματησουμε και να τουs τα χωνουμε ε??
Ναι . Βλακειες λεει αυτος που συμφωνησες.
Οι γυναικες θα βρισκονται παντοτε πισω απο το χρημα
ειτε ειναι ιεροδουλες δηλωμενες ειτε αδηλωτες.
Καθεσαι και συμφωνεις με τον καθε δυσαρεστημενο που δεν ξερει τι γραφει
χωρις να σκεφτεις πρωτα με τι ακριβως συμφωνεις
Και τι κερδιζεις με το να τους τα χωνεις?
Θα χασεις την ψυχραιμια θα πεταξεις καμια μαλακια
και θα σε πουνε μαλακα μετα. Σε σενα κανεις κακο....
εχεις δει ποτε τον απολυτο να τους τα χωνει στο τουιτερ?????
ή τον μαυρο θανατο που εξαφανιστηκε
Δεν ξερω για την συγκεκριμενη περιπτωσηxaxaxa και ο απολυτος απο εδω τις κραζει και καλα
ενω στο τουιτερ ειναι μεσα στην γλυκα κ το βραδακι παει με την αρρηβωνιαρα
και βαρκάδες... κ μετα κατηγορει εμενα γι παρκάδες
φιλε συνηθως ειναι τα μπαζα που σου ρουφανε τη ψυχη απο τη ψωλη σουΟτιδήποτε φυσιολογικό,είναι αποδεκτό...
Τη σαβουρογαμία όμως,δεν την μπορώ με τίποτα...