Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τύποι έχω μαζέψει στο fb πολλά γκομενάκια βρίσκοντας τα από φωτογραφίες από νυχτερινά μαγαζιά κυρίως Θεσσαλονίκης και Αθήνας καθώς και πολλές φοιτήτριες που σπουδάζουν στην πόλη μου.. Μου κάνει εντύπωση ότι έχουν γαμηθεί όλο το καλοκαίρι να διακοπάρουν σε νησιά ασταμάτητα καθώς και σε σπίτια γνωστών με μεγάλες μεικτές παρέες και φυσικά ανεβαίνουν συνεχώς φώτος από αυτές στα νυχτερινά μαγαζιά σε κάθε event. Χορηγοί των μαγαζιών έχουν  καταντήσει. Δηλαδή δεν παίζει να έχουν βγάλει βδομάδα στις πόλεις τους και δεν παίζει να έχουν άλλες ασχολίες παρά μαμ, κακά και νάνι. Κουραδομηχανές πρώτης τάξεως. Εγώ απορώ όμως με τους Ελλέηνες πατέρες και λυπάμαι για την κατάντια μας.. Απορώ πόσο χοντρά τις χαρτζηλικώνουν και πως ποτέ δεν τις έχουν περιορίσει και δεν τις έχουν σκληραγωγήσει, αλλά αντιθέτως λαμβάνουν κάθε επιθυμία τους ως διαταγή..

Για να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να αλλάξουν πρώτα οι πατεράδες. Πρέπει να σταματήσουν να τις φέρονται σαν πριγκήπισες ικανοποιώντας και τα πιο τρελά θέλω τους. Να λέμε και μερικά όχι και να τρίζουμε τα δόντια όποτε χρειάζεται δεν έβλαψε κανένα. Δυστυχώς είναι μηδαμινοί αυτοί που το πράττουν σήμερα. Ο άντρας πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο στο σπίτι, αν τον αποκτήσουν οι γυναίκες (που γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον) πάει γαμήθηκε η κατάσταση, χάθηκε η μπάλα!
Ο Ωνάσεης φίλε μου είχε πει ότι ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
συνεπως το μαυρο χρημα ρεει εν αφθονια μαν....αυτο ειναι το συμπερασμα.....

γιαυτό και δεν βγαίνουμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε για όλα όσα συμβαίνουν. μόνο πέρυσι βγήκαμε στις πλατείες επειδή μας έθιξαν τον εγωισμό οι Ισπανοί. 1.500.000 άνεργοι, 2.000.000 κάτω από το όριο της φτώχειας... που είναι όλοι αυτοί? να βγουν στους δρόμους, πορείες, συγκεντρώσεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιαυτό και δεν βγαίνουμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε για όλα όσα συμβαίνουν. μόνο πέρυσι βγήκαμε στις πλατείες επειδή μας έθιξαν τον εγωισμό οι Ισπανοί. 1.500.000 άνεργοι, 2.000.000 κάτω από το όριο της φτώχειας... που είναι όλοι αυτοί? να βγουν στους δρόμους, πορείες, συγκεντρώσεις...
να στο θεσω αλλιως....αν εισαι τιμιος γιατρος,εφοριακος,αστυνομικος,πολεοδομος κλπ θα διαμαρτυρηθεις για τον μισθο που σου κοβουν

αν παιρνεις φακελακια και εχεις στηριξει το ζην σου στην διαφθορα που συνδεεται με την ιδιοτητα σου και 100 ευρω μισθο να σου δωσει αυριο το κρατος εσυ δεν θα απαγκιστρωθεις απο την καρεκλα....εκει θα μενεις κολλημενος....και θα εισαι ευχαριστημενος απλα να διατηρεις την δουλεια σου απο την οποια αρμεγεις την κοινωνια....

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Τύποι έχω μαζέψει στο fb πολλά γκομενάκια βρίσκοντας τα από φωτογραφίες από νυχτερινά μαγαζιά κυρίως Θεσσαλονίκης και Αθήνας καθώς και πολλές φοιτήτριες που σπουδάζουν στην πόλη μου.. Μου κάνει εντύπωση ότι έχουν γαμηθεί όλο το καλοκαίρι να διακοπάρουν σε νησιά ασταμάτητα καθώς και σε σπίτια γνωστών με μεγάλες μεικτές παρέες και φυσικά ανεβαίνουν συνεχώς φώτος από αυτές στα νυχτερινά μαγαζιά σε κάθε event. Χορηγοί των μαγαζιών έχουν  καταντήσει. Δηλαδή δεν παίζει να έχουν βγάλει βδομάδα στις πόλεις τους και δεν παίζει να έχουν άλλες ασχολίες παρά μαμ, κακά και νάνι. Κουραδομηχανές πρώτης τάξεως. Εγώ απορώ όμως με τους Ελλέηνες πατέρες και λυπάμαι για την κατάντια μας.. Απορώ πόσο χοντρά τις χαρτζηλικώνουν και πως ποτέ δεν τις έχουν περιορίσει και δεν τις έχουν σκληραγωγήσει, αλλά αντιθέτως λαμβάνουν κάθε επιθυμία τους ως διαταγή..

Για να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να αλλάξουν πρώτα οι πατεράδες. Πρέπει να σταματήσουν να τις φέρονται σαν πριγκήπισες ικανοποιώντας και τα πιο τρελά θέλω τους. Να λέμε και μερικά όχι και να τρίζουμε τα δόντια όποτε χρειάζεται δεν έβλαψε κανένα. Δυστυχώς είναι μηδαμινοί αυτοί που το πράττουν σήμερα. Ο άντρας πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο στο σπίτι, αν τον αποκτήσουν οι γυναίκες (που γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον) πάει γαμήθηκε η κατάσταση, χάθηκε η μπάλα!
επειδη εκανα και εγω τετοιες μαλακιες,σε πληροφορω οτι ολες αυτες οι γκομενες ειναι λιγουρες και μπατηρισες.απο οτι βλεπεις στις φωτο τα μισα να πιστευεις.γαμιουντε και πιπωνωντε ολες αυτες για 1 πιατο φαι και 1 ποτο.βγαλαμε πολλα τετοια καλοκαιρια σε σπιτι κολλητου στην χαλκιδικη,και ολα αυτα τα πουτανακια ερχοντανε με 50 ευρω στην τσεπη,ισα ισα για τα εισητηρια τους,και τα τσιγαρα τους.τα υπολοιπα(εξοδοι-ποτα-φαγητα) ηταν δικες μας χορηγιες,με το αζημιωτο φυσικα.απλα βλεπεις το ξεφτυλικι τους σε ολο του το μεγαλειο.και πιστεψε με οτι οι περισσοτεροι απο τους γονεις εχουν αγνοια τι κανει η κορη τους,η δικαιολογια τους ειναι,<<θα με φιλοξενησει μια φιλη μου>>. στις 3-4 μερες που τις φιλοξενουσαμε συνηθως,το ψεμα δια τηλεφωνου σε γκομενους και γονεις ηταν στο φουλ.οταν  θελαμε να διωξουμε καμια τις λεγαμε οτι πρεπει να φυγει γιατι ερχετε η μανα του κολητου μου,και μερικες στραβωναν κιολας.
οσο για τους πατεραδες-μανες πρεπει επιτελους να μαθουν να λενε ΟΧΙ.πολλοι γονεις τα τελευταια χρονια δεν πηγαν διακοπες ουτε 1 μερα,αλλα η κορη τους και ο χαραμοφαης τους,δεν εχουν αφησει παραλια για παραλια.το λιπος ομως δυστηχως τελειωσε και θα βλεπουμε το μουνι να ξεφτυλιζετε καθημερινως πλεον.οι σωστοι επενδυτες ομως παντα θα γαμανε.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λιγες ημερες εκανα μια βολτιτσα στην Ερμου για κατι ψωνια,βλεπω μια κοπελια γυρω στα 25,μελαχρινη,κοντουλα γυρω στο 1.60 να (παιζει) με ματιες κ.λ.π!Την πλησιαζω καποια στιγμη και της λεω:Το ονομα σου;Γυριζει με ενα τουπε,βγαζει το γυαλι ηλιου,το φοραει,περνει το υφος της γνωστης Ελληνιδας καμπιας και την κανει.Αυτο που με ενοχλησε και με ενοχλει πραγματικα ειναι το υφος και το στυλακι της γυναικας που δεν σηκωνει πειραγματα.Στην αρχη ειπα να της πω σαλτα και γαμησου ρε 1+1 μιλκο που την ειδες και γκομενα,αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα εδεινα και αξια στο στρουμφακι και το αφησα εκει.Στα καθημερινα πειραγματα οι Ελληνιδες μπαζωλες μπορουν να βαλουν λιγο γελιο,αλλα δουλευει :idiot:,δεν δουλευει?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επειδη εκανα και εγω τετοιες μαλακιες,σε πληροφορω οτι ολες αυτες οι γκομενες ειναι λιγουρες και μπατηρισες.απο οτι βλεπεις στις φωτο τα μισα να πιστευεις.γαμιουντε και πιπωνωντε ολες αυτες για 1 πιατο φαι και 1 ποτο.βγαλαμε πολλα τετοια καλοκαιρια σε σπιτι κολλητου στην χαλκιδικη,και ολα αυτα τα πουτανακια ερχοντανε με 50 ευρω στην τσεπη,ισα ισα για τα εισητηρια τους,και τα τσιγαρα τους.τα υπολοιπα(εξοδοι-ποτα-φαγητα) ηταν δικες μας χορηγιες,με το αζημιωτο φυσικα.απλα βλεπεις το ξεφτυλικι τους σε ολο του το μεγαλειο.και πιστεψε με οτι οι περισσοτεροι απο τους γονεις εχουν αγνοια τι κανει η κορη τους,η δικαιολογια τους ειναι,<<θα με φιλοξενησει μια φιλη μου>>. στις 3-4 μερες που τις φιλοξενουσαμε συνηθως,το ψεμα δια τηλεφωνου σε γκομενους και γονεις ηταν στο φουλ.οταν  θελαμε να διωξουμε καμια τις λεγαμε οτι πρεπει να φυγει γιατι ερχετε η μανα του κολητου μου,και μερικες στραβωναν κιολας.
οσο για τους πατεραδες-μανες πρεπει επιτελους να μαθουν να λενε ΟΧΙ.πολλοι γονεις τα τελευταια χρονια δεν πηγαν διακοπες ουτε 1 μερα,αλλα η κορη τους και ο χαραμοφαης τους,δεν εχουν αφησει παραλια για παραλια.το λιπος ομως δυστηχως τελειωσε και θα βλεπουμε το μουνι να ξεφτυλιζετε καθημερινως πλεον.οι σωστοι επενδυτες ομως παντα θα γαμανε.

πολύ σωστός!έτσι είναι!για αυτό και οι περισσότεροι από εμάς,τους γύρω μας κλπ...ψάχνονται για κοπέλες ξένες εδώ και κάποια χρόνια βρίσκοντας(όχι πάντα βέβαια καθότι υπάρχουν και πολύ χειρότερες ξενικές πολλές φορές)κοπέλες από άλλες χώρες που έχουν μεγαλώσει με διαφορετικά πρότυπα και κριτήρια...υπάρχουν βέβαια και καλά ελληνικά κορίτσια αλλά συνήθως είναι είτε μπαζόλες που δεν μπορείς να τις σκεφτείς στο κρεβάτι πλάι σου, είτε φοβούνται τη μπούτσα, είτε είτε είτε...

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
τι το περασες εδω   εξωτερικο ρε τυπε να μπορεις να μιλησεις σε γκομενα ελευθερα και να σου πει ονομα η και το τηλεφωνο της    
ελλεινιδες τυπε  δε γινεται να σου πει το ονομα της γιατι θα της πεσει ο κωλος

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πριν λιγες ημερες εκανα μια βολτιτσα στην Ερμου για κατι ψωνια,βλεπω μια κοπελια γυρω στα 25,μελαχρινη,κοντουλα γυρω στο 1.60 να (παιζει) με ματιες κ.λ.π!Την πλησιαζω καποια στιγμη και της λεω:Το ονομα σου;Γυριζει με ενα τουπε,βγαζει το γυαλι ηλιου,το φοραει,περνει το υφος της γνωστης Ελληνιδας καμπιας και την κανει.Αυτο που με ενοχλησε και με ενοχλει πραγματικα ειναι το υφος και το στυλακι της γυναικας που δεν σηκωνει πειραγματα.Στην αρχη ειπα να της πω σαλτα και γαμησου ρε 1+1 μιλκο που την ειδες και γκομενα,αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα εδεινα και αξια στο στρουμφακι και το αφησα εκει.Στα καθημερινα πειραγματα οι Ελληνιδες μπαζωλες μπορουν να βαλουν λιγο γελιο,αλλα δουλευει :idiot:,δεν δουλευει?

Μην δίνεται αξία στην οποιαδήποτε ρε! Επίσης όταν κοιτάξει κάποια δεν σημαίνει ότι μας γουστάρει κιόλας, και εγώ δηλαδή κοιτάω συνέχεια στο δρόμο τι σημαίνει ότι τις γουστάρω όλες?
Το καμάκι στο δρόμο είναι επιτυχημένο μόνο στις ταινίες δεν είναι για την πραγματική ζωή.. Άσχετα με το τι θα βγει να πει ο κάθε γαμιάς εδώ μέσα.. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ακούσει να λέει κάποιος από κοντά ότι έριξε γκόμενα από καμάκι από το πουθενά στο δρόμο... Μόνο στο νετ τα ακούς συνήθως αυτά!

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου αλλα αυτο που θελω να υποδειξω ειναι ο τροπος αντιδρασης στο πειραγμα.Γελα μωρη μαλακο η πες μια παπαρια να το αποφυγεις.Ουτε την μανα της να εβριζα...Οι περισσοτερες περνουν το υφος της  :tickedoff: αγαμητης που της ηρθε και (περιοδος) και πεσαν ολα μαζι!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μην δίνεται αξία στην οποιαδήποτε ρε! Επίσης όταν κοιτάξει κάποια δεν σημαίνει ότι μας γουστάρει κιόλας, και εγώ δηλαδή κοιτάω συνέχεια στο δρόμο τι σημαίνει ότι τις γουστάρω όλες?
Το καμάκι στο δρόμο είναι επιτυχημένο μόνο στις ταινίες δεν είναι για την πραγματική ζωή.. Άσχετα με το τι θα βγει να πει ο κάθε γαμιάς εδώ μέσα.. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ακούσει να λέει κάποιος από κοντά ότι έριξε γκόμενα από καμάκι από το πουθενά στο δρόμο... Μόνο στο νετ τα ακούς συνήθως αυτά!
Σωστος σε ολα!!!!!

Το πιπινι στο αβαταρ σου ειναι τρελα !!!!!!!!

Ποια ειναι ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σωστος σε ολα!!!!!

Το πιπινι στο αβαταρ σου ειναι τρελα !!!!!!!!

Ποια ειναι ?

Κάποια από ανατολική Ευρώπη λογικά.. Τη βρήκα από το φόρουμ εδώ σε ένα θέμα με συλλογή φωτογραφιών  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κάποια από ανατολική Ευρώπη λογικά.. Τη βρήκα από το φόρουμ εδώ σε ένα θέμα με συλλογή φωτογραφιών  :grin:
Χμμμμ συλλογη φωτογραφιων το λετε ε ?  :cool2:

Απο τα ελαχιστα πλασματα που μου αρεσουν σου λεω ......  :rolleyes:

Τρελο πιπινι λεμε θα παθαινα ολικο κοκομπλοκο αν μου μιλαγε στο ξαφνικο  :2funny: :P

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου αλλα αυτο που θελω να υποδειξω ειναι ο τροπος αντιδρασης στο πειραγμα.Γελα μωρη μαλακο η πες μια παπαρια να το αποφυγεις.Ουτε την μανα της να εβριζα...Οι περισσοτερες περνουν το υφος της  :tickedoff: αγαμητης που της ηρθε και (περιοδος) και πεσαν ολα μαζι!!!

Ξέρω φίλε, μου έχει τύχει και μένα σε πέσιμο σε νυχτερινό μαγαζί.. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ανταποδώσεις την τρέλα που θα πουλήσει, γιατί τέτοια αντίδραση είναι πολύ πιθανή σε ηλικίες 18-25. Συνήθως κάνουν το έντονο κοίταγμα για να την πέσεις και να σ χειλοπιτάρουν. Έχω φάει και χειλόπιτα ενώ μου κωλοτριβόταν για τα καλά με το που μίλησα, αλλά έριξα ατάκα και έμεινε άγαλμα η γκόμενα μετά με έψαχνε όταν συνήλθε να με βρει στο μαγαζί να μου την πει.. :2funny: Πρέπει να κόβεις πολύ καλά που θα την πέσεις, αλλά πάντα οι πιθανότητες είναι εναντίον σου..

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κι ομως..σκεψου οτι στο μπαρ παει η γκομενα και ειναι σιγουρη οτι θα της την πεσουν 100 λιγουρια. Στο δρομο οχι απαραιτητα αλλα στο χωρο δουλειας,σε παρεες,καπου αλλου στην καθημερινοτητα σου εχεις πλεονεκτημα αιφνιδιασμου  :pipa3: μπορεις να παιξεις οπως θες και να μην φαινεσαι λιγουρι που παρακαλαει για μια  :pipa2: μπορεις να εκμεταλλευτεις την θεση σου και τα μεσα σου, στο μπαρ ενας πελατης εισαι που το πολυ μπορει να κερασει χαλασμενο οινοπνευμα. Πιο πειστικες μου ειναι ιστοριες απο καθημερινοτητα παρα ιστοριες γαμιαδων απο μπαροκλαμπα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
κι ομως..σκεψου οτι στο μπαρ παει η γκομενα και ειναι σιγουρη οτι θα της την πεσουν 100 λιγουρια. Στο δρομο οχι απαραιτητα αλλα στο χωρο δουλειας,σε παρεες,καπου αλλου στην καθημερινοτητα σου εχεις πλεονεκτημα αιφνιδιασμου  :pipa3: μπορεις να παιξεις οπως θες και να μην φαινεσαι λιγουρι που παρακαλαει για μια  :pipa2: μπορεις να εκμεταλλευτεις την θεση σου και τα μεσα σου, στο μπαρ ενας πελατης εισαι που το πολυ μπορει να κερασει χαλασμενο οινοπνευμα. Πιο πειστικες μου ειναι ιστοριες απο καθημερινοτητα παρα ιστοριες γαμιαδων απο μπαροκλαμπα.

Συμφωνώ, απλά εγώ είπα για καμάκι άγνωστης στο δρόμο.. Φυσικά και μπορεί να παιχτεί παιχνίδι εκεί που αναφέρεις με πολύ καλύτερες προυποθέσεις από τα μπαρόκλαμπα..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρω φίλε, μου έχει τύχει και μένα σε πέσιμο σε νυχτερινό μαγαζί.. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ανταποδώσεις την τρέλα που θα πουλήσει, γιατί τέτοια αντίδραση είναι πολύ πιθανή σε ηλικίες 18-25. Συνήθως κάνουν το έντονο κοίταγμα για να την πέσεις και να σ χειλοπιτάρουν. Έχω φάει και χειλόπιτα ενώ μου κωλοτριβόταν για τα καλά με το που μίλησα, αλλά έριξα ατάκα και έμεινε άγαλμα η γκόμενα μετά με έψαχνε όταν συνήλθε να με βρει στο μαγαζί να μου την πει.. :2funny: Πρέπει να κόβεις πολύ καλά που θα την πέσεις, αλλά πάντα οι πιθανότητες είναι εναντίον σου..
Eισαι απο αυτους με τις ατακες και συ,και τα πικ απ λαινς,που παν στα κλαμπς και εχουν 500 ατακες,και λεω κατι μου θυμιζει αυτο που λεει για τον φιλο του :headbang: :headbang: :headbang:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επί των προλαλησάντων, σαφώς και το καλύτερο καμάκι γίνεται εκτός κλαμπ όπου συνήθως και εμείς και αυτές πάμε με συγκεκριμένες παραστάσεις και προσδοκίες για το τι θα γίνει (ή δεν θα γίνει).

Το άριστο καμάκι για μένα: συνταξιδιώτες σε μέσο συγκοινωνίας, τραίνο ή αεροπλάνο.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αντε δες κανα καπελα ταχυδακτυλουργο εκει και ασε αυτο το φορουμ σε λαθος φορουμ εισαι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν μπορείτε να εκτιμήσετε γνώση και πείρα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Πάτερ, αφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποι(δ)ούσι.

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
μαγκες καμακι γινεται παντου, και στο δρομο και στο σουπερμαρκετ και σε μπαρ, κλαμπ και οπουδηποτε απλα ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ. :2funny:

(σε Αμερικη, Ασια, Βαλκανια, Ηνωμενο Βασιλειο, κτλ εκει να πατε αν θελετε να το κανετε αυτο)

γιατι πολυ απλα, οπως ετυχε και στον φιλο πιο πανω, οι γκομενες στην Ελλάδα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ.

δεν ξερουν απο καμακι και γενικα δεν ξερουν να δουν, να κρινουν και να καταλαβουν ποιος ειναι σωστος και ποιος οχι.
τις εχει καψει το μυαλο η τηλεοραση, η Τατιανα, το MTV, τα ξενερωτα σιριαλ, οι μανες τους, οι μπαζολες-φιλες τους, το cosmopolitan, η αγαμια, ο συριζα, οι μουσατοι γκει φιλοι τους, οι φλωροι που πληρωνουν ακομα (χωρις να γαμανε), κτλ κτλ...

αντε να βρεις αισθηση του χιουμορ μετα σε μια τετοια γκομενα. :2funny:

ο κανονας ειναι ενας, γκομενα που φαινεται ξινισμενη, σου κανει και ξινισμενο γαμηση,γι αυτο μην προσπαθεις αδικα.

προσφατα εβλεπα μια αγγλικη εκπομπη που μαθαιναν στις γκομενες πως να κανουν σωστο καμακι στους αντρες..
ξαναλεω: αυτες να ορμανε σε μας, οχι εμεις σε αυτες.

κατι που οντως συμβαινει γιατι το εζησα ο ιδιος.

οποτε οπως εχω ξαναπει.

η θα αλλαξετε συμπεριφορα εσεις.

η αλλαξτε χωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom