Συμφωνώ κ επαυξάνωΗ Γυναίκα το σκέφτεται το γάμο απο πολύ μικρή ηλικία αγαπητέ μου.
Όλες θέλουν να παντρευτούν και να τεκνοποίήσουν είναι βιολογική τους ανάγκη, αλλιώς δεν ολοκληρώνονται σαν γυναίκες..
Και αυτές που λένε δήθεν ότι είναι κατά του γάμου,δύο πράγματα συμβαίνουν:
1)Η δεν έχουν βρεί ακόμα το κατάλληλο άντρα.
2)Είτε ο ανθρωπός τους πολύ απλά, δεν τη παντρέυεται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι τέτοια η νοοτροπία της ελληνίδας που θέλει να γνωρίζεται μόνο μέσω τρίτων και εξελίσσει τη γνωριμία σε σχέση μόνο αν η περίπτωση πληροί τρελές προϋποθέσεις. Πλέον πουλάει ο άντρας ο γυμνασμένος, ο πλούσιος, ο κοινωνικός, ο περπατημένος κλπ. Τα καταγγέλουμε εδώ μέσα τα κακώς κείμενα, μην τα ξαναλέμε. Αν σε δουν μόνο σου, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι ότι είσαι κανένας κακομοίρης, αγάμητος, αξιολύπητος, λιγούρης και πας σφυρί για χυλόπιτα. Επιπλέον αυτών, τραβάς την προσοχή όλου του μαγαζιού, οι σερβιτόροι σε αποθαρρύνουν με κάθε τρόπο μέχρι που μπορεί να σε πετάξουν έξω και διατρέχεις κίνδυνο για μπλεξίματα από τους διάφορους κάφρους που συχνάζουν εκεί και θα σε έχουν σίγουρα σταμπάρει. Ειδικά, αν κάνεις το μοιραίο λάθος να την πέσεις σε πιασμένη γκόμενα, μπορεί να πέσει και ξύλο. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει κανείς μόνος του σε τέτοιο εχθρικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και δε μιλάω εκτός χορού, γιατί είχα δοκιμάσει κάποτε μοναχικά νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα, οπότε ξέρω. Φαντάζομαι δηλαδή πως έχουν να με φάνε λάχανο στην επαρχία, όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους έστω και φατσικά.
Ναι, τόσο είμαι ηλικιακά. Μετά το σχολείο κατάφερα να κρατήσω μερικές φιλίες, αλλά με άλλους χάθηκα και με άλλους τσακώθηκα ή με παράτησαν. Έτσι, τώρα δεν έχω ούτε γνωστούς για να βγαίνω και μένω στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Τι κοινωνικοποίηση ρε τύπε να κάνω στα μαγαζιά αυτά με τέτοια αποξένωση που υπάρχει τριγύρω; Εδώ δε μιλάμε καν στο γείτονα, στο πεζοδρόμιο θα γίνονται γνωριμίες μήπως;
την καλητερη απαντηση στο θεμα φιλων στην εδωσε ο πιτμπουλ
τυποι δεν υπαρχουν φιλιες πια ο καθενας κοιταει τη παρτη του και το πως θα βγαλει το ματι του αλλουνου
αν περιμενεις απο στυριξη φιλων αστα να πανε πατα στα ποδια σου.
αυτο συνεπαγετε και το θεμα γνωριμιας μεσα τριτων.
γιαυτο σου ειπα κοινωνικοποιηση...
το να σε βλεπουν, να μιλας με ολους μετραει.
ειναι καλητερο και απο το να σε συστηνουν τριτοι.
θες αποκληστικα παρεα κοντα, διαλεξε να παρεις μια φιλη.
αρκει να ειναι σε θεση και εσυ και αυτη, να ξεκαθαρησετε την κατασταση που επικρατει αναμεσα σας
οπως ειπε και ο ον92
Το καλυτερο καμακι το κανεις οταν εισαι μαζι με φιλη
η γενικα οταν εισαι με παρεα γυναικων.
Οι γκομενες ψαρωνουν πιο πολυ
εγω προσωπικα δεν ειμαι κουκλος φιλε μου,
δεν εχω το γυμνασμενο σωμα,
ειμαι αδυνατος στο 1.72,
και θα ελεγα απλα εμφανισημος.
παιδι του μεροκαματου, χωρις να τρεχουν φραγκα απο τα μπαντζακια,
και ομως το καταφερνω.
το ποσες χυλοπιτες εφαγα, μεχρι να φτασω στο σημειο που ειμαι, εγω το ξερω.
και για να παρουμε τα πραγματα με σειρα, να δεις οτι ναι μεν, οπτικα φενονται σωστα αυτα που λες, αλλα στην ουσια ειναι λαθος,
θα σου εξηγησω μερικα πραγματα.
καμια δεν κοιταει να κανει, τα one night stsand μεσω γνωριμιας με φιλους,Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι τέτοια η νοοτροπία της ελληνίδας που θέλει να γνωρίζεται μόνο μέσω τρίτων και εξελίσσει τη γνωριμία σε σχέση μόνο αν η περίπτωση πληροί τρελές προϋποθέσεις. Πλέον πουλάει ο άντρας ο γυμνασμένος, ο πλούσιος, ο κοινωνικός, ο περπατημένος κλπ.
ειπαμε, να ριξουμαι γκομενα για οχι για σχεση.
και σε αυτο το πραγμα η γκομενα γουσταρει, τον κοινωνικο, τον περπατημενο, και γεματο αυτοποιπηθηση,
δεν γουσταρει και δεν ρισκαρει, το να βγει η τσουλα της παρεας, για να εμπιστευεται τριτους με ποιον θα πηδηχτει,
ειδικα σε κλειστες κοινωνιες, οτι κανει το κανει μονη της ,με οποιον την κερδισει
και πανω απο ολα πρεπει να φωναζεις απο χιλιομετρο "εχω εχεμυθεια".
Αν σε δουν μόνο σου, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι ότι είσαι κανένας κακομοίρης, αγάμητος, αξιολύπητος, λιγούρης και πας σφυρί για χυλόπιτα. Επιπλέον αυτών, τραβάς την προσοχή όλου του μαγαζιού, οι σερβιτόροι σε αποθαρρύνουν με κάθε τρόπο μέχρι που μπορεί να σε πετάξουν έξω και διατρέχεις κίνδυνο για μπλεξίματα από τους διάφορους κάφρους που συχνάζουν εκεί και θα σε έχουν σίγουρα σταμπάρει.
εγω προσωπικα ειμαι απο κλειστη κοινωνια.
ισως βεβαια απο μεγαλητερη απο την δικια σου, πραγμα που αυτο που κανω, ειναι πιο δυσκολο, απο το να το κανεις
γυρναω συνεχως, γνωριζω ολα τα γκαρσονια μπαρμαν και λοιπα(το ιδιο το εχω κανει και αθηνα που εμενα αναλογα με την περιοχη που γουσταρα να συχναζω).
μπαινω στο μαγαζι, χερεταω 5-"φιλους" παρεες, παω στην μπαρα καθομαι πιανω κουβεντουλα με τον μπαρμαν, περνω το ποτακι μου και την αραζω,
χερομαι το ποτο μου.
γουσταρισα να πιω ενα ποτακι μονος να χαλαρωσω.
θα μου το απαγορευσουν?
παμε καλα?
κοβω κινηση με τροπο να δω τι παιζει και χαλαρα,
αν καποια γουσταρησει, θα στο δειξει με την πρωτη ευκαιρια,
οταν δικτυωθεις θα εχεις αποτελεσματα.
ασε τους παντες να ειναι καφροι.
εσυ θα εισαι Κυριος και Τζεντλεμαν, θα τα εχεις καλα με ολους.
οσο δεν σε ενοχλουν, δεν εχεις προβλημα με κανεναν.
οι αλλοι ας βγαλουντα ματια τους.
τα δικα τους, ειναι δικα τους, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
Ειδικά, αν κάνεις το μοιραίο λάθος να την πέσεις σε πιασμένη γκόμενα, μπορεί να πέσει και ξύλο. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει κανείς μόνος του σε τέτοιο εχθρικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και δε μιλάω εκτός χορού, γιατί είχα δοκιμάσει κάποτε μοναχικά νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα, οπότε ξέρω. Φαντάζομαι δηλαδή πως έχουν να με φάνε λάχανο στην επαρχία, όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους έστω και φατσικά.
σε κλειστο περιβαλον και αμα κυκλοφορεις, σπανια, εστω και φατσικα δεν γνωριζεις καποια η δεν μαθαινεις αμα ειναι με αλλον.
και απλα να συνοδευετε καποια, δεν κανεις κινηση ουτε να κοιταξεις προς τα εκει, ΝΟΜΟΣ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΝ ΟΠΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
αυτην, αστην να κανει οτι θελει, εσυ κυριος.
και σχεση να εχει η αλλη, αν γουσταρει να πηδηχτει μαζι σου, θα το κανει
την ωρα που θα πας τουαλετα.
οταν θα εχεις ελπιδες και τα καταφαιρνεις, δυστηχως παντα θα εισαι ανταγωνιστης,
γιαυτο σου λεω εχετα καλα με ολους.
θα κοιτανε μπας και κερδισουν τιποτα, απο το να σε φανε.
αν ομως εισαι μι μου απτου, σχεσεις με κανεναν και αφιψηλου, τοτε ναι θα σε φανε
να εισαι το χαλαρο τυπακι, μεσα σε ολα που κοιταει την δουλεια του.
καθαρο και ξηγημενο.
μετραει και σε κλειστη κοινωνια, μαθαινετε ευκολα το πιον σου.
Ναι, τόσο είμαι ηλικιακά. Μετά το σχολείο κατάφερα να κρατήσω μερικές φιλίες, αλλά με άλλους χάθηκα και με άλλους τσακώθηκα ή με παράτησαν. Έτσι, τώρα δεν έχω ούτε γνωστούς για να βγαίνω και μένω στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Τι κοινωνικοποίηση ρε τύπε να κάνω στα μαγαζιά αυτά με τέτοια αποξένωση που υπάρχει τριγύρω; Εδώ δε μιλάμε καν στο γείτονα, στο πεζοδρόμιο θα γίνονται γνωριμίες μήπως;
οκ, στο θεμα αποξενωσης, το εχω πει και εγω χιλιαδες φορες οτι υπαρχει.
αλλα με το μισο χωριο/πολη δεν λες καλημερα?
ειμαι 31 και ακομα εχω παιδια απο το γυμνασιο/σχολη/τει που μιλαω, θα πω ενα "γεια" αν τα δω, θα πιουμε ενα ποτο αν τα πετυχω,
αλλα οχι και να μην μιλαω.
μηπως σε αυτο το θεμα φταις?
πως τα καταφερες ετσι?
ολοι ηταν λαθος?
κοιτα σεβεσαι τον αλλον ,με τα ελατωματα του.
οταν ο αλλος ,θα ξερει οτι.
σε σεβομαι και βγαινω για καφε/ποτο μαζι σου, η σε ειδα και σου λεω κατσε,
παρολο που εχεις αυτα τα 5 ελατωματα, δεχετε και τα δικα σου.
η αποξενωση, δεν ειναι εληψη της κοινωνικοποιησης φιλε μου,
αλλα, η εληψη σεβασμου, στα προτερηματα/ελατωματα/και θελω, των αλλων, να το θυμασε αυτο.
και τελος γιατι το παραγαμησα...
για ψαξε μια σε ολο το σαιτ και δες, ποσες φορες εχω πει,
ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΜΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΛΑΜΠ....
γινετε σε ηρεμα μεροι,
οι καλητερες φασεις μου, ειχαν γινει οταν πηγενα βολτα τον σκυλο,
στο ραφτινγ που εκανα,
σε ποριες/περιπατους,
και γενικα σε αθλοπαιδειες και ψυχαγωγικες ασχολιες...
εγω εχω χομπι την φυση.
πορειες στο δασος/βουνα/ραφτινκ
εκει μπορεις ανετα να πας και μονος, με καποιο γραφειο και να σε βαλουν σε ομαδα, δεν ειναι αναγκη να γνωριζεις κανεναν και γνωριζεσε με ολους.
αν σε βλεπουν δραστηριο μετραει.
και πανω απολα δεν γινετε καποια σε ολα να εχει δικιο.
η σε ολα να ταιριαζετε.
να λες, το τι εισαι, το τι πετυχενεις,
θελει και λιγο την κοντρα του το πραγμα...
και σιγουρα, ειναι καλητερο απο τα κλαμπ
σκεψου τα...
και τα ξαναλεμε, γιατι το γαμησα...
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι τέτοια η νοοτροπία της ελληνίδας που θέλει να γνωρίζεται μόνο μέσω τρίτων και εξελίσσει τη γνωριμία σε σχέση μόνο αν η περίπτωση πληροί τρελές προϋποθέσεις. Πλέον πουλάει ο άντρας ο γυμνασμένος, ο πλούσιος, ο κοινωνικός, ο περπατημένος κλπ. Τα καταγγέλουμε εδώ μέσα τα κακώς κείμενα, μην τα ξαναλέμε. Αν σε δουν μόνο σου, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι ότι είσαι κανένας κακομοίρης, αγάμητος, αξιολύπητος, λιγούρης και πας σφυρί για χυλόπιτα. Επιπλέον αυτών, τραβάς την προσοχή όλου του μαγαζιού, οι σερβιτόροι σε αποθαρρύνουν με κάθε τρόπο μέχρι που μπορεί να σε πετάξουν έξω και διατρέχεις κίνδυνο για μπλεξίματα από τους διάφορους κάφρους που συχνάζουν εκεί και θα σε έχουν σίγουρα σταμπάρει. Ειδικά, αν κάνεις το μοιραίο λάθος να την πέσεις σε πιασμένη γκόμενα, μπορεί να πέσει και ξύλο. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει κανείς μόνος του σε τέτοιο εχθρικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και δε μιλάω εκτός χορού, γιατί είχα δοκιμάσει κάποτε μοναχικά νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα, οπότε ξέρω. Φαντάζομαι δηλαδή πως έχουν να με φάνε λάχανο στην επαρχία, όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους έστω και φατσικά.
Επαρχια ειναι πιο εύκολα.Πολλές γκόμενες ψάχνονται εκεί λογω της κρίσης.Στην Αθηνα στα κλαμπ είναι έτσι η κατάσταση που στα κλαμπ σε δυσκολεύουν να κάνεις καμακι(τραπέζια μέσα, μικροι χώροι,μπαρμεν κερβεροι κτλ).
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Επαρχια ειναι πιο εύκολα.Πολλές γκόμενες ψάχνονται εκεί λογω της κρίσης.Στην Αθηνα στα κλαμπ είναι έτσι η κατάσταση που στα κλαμπ σε δυσκολεύουν να κάνεις καμακι(τραπέζια μέσα, μικροι χώροι,μπαρμεν κερβεροι κτλ).
θορυβος, μουσικη,
100 κερασματα το λεπτο.
200 ενοχλητικοι, που μπορει να χαλασουν πολλα.
το κλαμπ γενικα, ποτε δεν ηταν μερος για καμακι...
πανε τα παλια μπαρ, με την μουσικη σε λογικη ενταση, που μπορουσες να μιλησεις σωστα, να τονισεις και να εναλασεις τον τονο της φωνης σου, για παιξεις με τις λεξεις, οπως θες και να δωσεις νοημα, στα λεγομενα σου.
για μενα το κλαμπ τρωει ακυρο στο καμακι.
πρεπει να εχει κατσει πολυ καλη κατασταση, για να βγαλεις κατι ανετα.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Να αγιασει το χερι του.[video]http://www.newsbomb.gr/blogs/story/226260/h-toyrkia-ton-sirial-kai-i-alli-toyrkia-pics?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter[/video]
Καποτε ειμασταν κι εμεις ετσι,
μεχρι που αρχισαμε να πληρωνουμε τα κερατιατικα της Μαργαριτας και να ψηφιζουμε Μελινα...
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οι μεξικανες ειναι τοπ μουνια
πχ ελενη φουρειρα
πχ ελενη φουρειρα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Τι μπαρμαν ρε μαστορα τι σου κανει ο μπαρμαν δηλαδη?
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν μιλάω για ομορφιά τύπε...
Μιλάω για ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...
η φουρειρα ειναι τοπ κ σε συμπεριφορα γτ εχει εμπειρια στο τυλιγμα πιτογυρων στην καλλιθεα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τι μπαρμαν ρε μαστορα τι σου κανει ο μπαρμαν δηλαδη?
παλια που ημουν νεος κ κυκλοφορουσα ηταν των ακρων
η γαμω τα παιδια που θα σου εκαναν κ κατασταση με καμια γκομενα η μεγαλα μουνοπανα
οι σερβιτοροι ηταν ολοι λερες btw
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
παλια που ημουν νεος κ κυκλοφορουσα ηταν των ακρων
η γαμω τα παιδια που θα σου εκαναν κ κατασταση με καμια γκομενα η μεγαλα μουνοπανα
οι σερβιτοροι ηταν ολοι λερες btw
Τι να πω ρε παιδια? Υπαλληλος ειναι ο μπαρμαν η ο σερβιτορος που απλως κανει τη δουλεια του.
Και εκεινη την ωρα καιγεται γιατι εχει δουλεια, να μαζεψει ποτηρια, τις παραγγελιες, το ενα το αλλο. Μπορει να ειναι και το αφεντικο εκει και να τον βλεπει κιολας.
Το μονο που δε σκεφτεται ειναι πως να παει να χαλασει το καμακι του καθε επιδοξου καζανοβα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
οιμεξικανεςαλβανιδες ειναι τοπ μουνια
πχ ελενη φουρειρα
Μύστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Όντως, ο barman τι σου κάνει;Τι μπαρμαν ρε μαστορα τι σου κανει ο μπαρμαν δηλαδη?
Mού φαίνεται ότι έχεις κάποια άκυρα κολλήματα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μεχικο σιτυ ειναι το λενακι απλα η μαμα ηταν βολιβιανη ο μπαμπας περουβιανος κ ετυχε να γεννηθει 40 σαιντς επειδη ειχαν παει διακοπες το καλοκαιρι
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν σου την πεφτουν οι γκομενες σχεδον ποτε οσο ωραιος και να σαι,εντονο κοιταγμα για να πας και να την μιλησεις εσυ,μεχρι εκει, τα υπολοιπα που λεγονται ειναι παπαριες,φυσικα απο γνωστους και απο παρεα μπορει καλιστα να σου την πεσει γκομενα.Κοίτα,εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά εμφανίσημο άλλα δεν νομίζω ότι η γυναίκα στην πέφτει όπως λές. Όχι ότι δεν συμβαίνει βέβαια, άλλα πρέπει να είσαι και λίγο φωτομοντέλο απο εμφάνιση (εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια ιδέα για τον εαυτό μου) ή να έχει φάει τρελλό κόλλημα για τη πάρτη σου.
Πάμε παρακάτω:
Aυτό όντως συμβαίνει, όχι όμως όπως λές όταν συνοδέυεις μία άσχημη γυναίκα, άλλα μία όμορφη.
Αυτά δεν κόβονται. ;) ;) ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οποιος μεξικανος σεβεται τον εαυτο τους εχει περασει απο αυτο το ποστοη φουρειρα ειναι τοπ κ σε συμπεριφορα γτ εχει εμπειρια στο τυλιγμα πιτογυρων στην καλλιθεα