Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ποιό νούμερο να πρωτοδω!!!!!
1.Δεν ψάχνομαι (ναί καλά)
2.Δεν κάνω one night stand (όχι που θα το μάθαινες αλλίως)
3.Τα παράπονά σου στους γονείς μου (που με κάναν Σκύλα)
13. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
16.Το μυαλό μου είναι ώριμο!!!!!!!(Έναν ΑΝΤΡΑ δεν έχω ακούσει να μιλάει έτσι....μόνο γυναίκες!)
17.μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν τα σκέφτηκε αυτή ρε.. :2funny: Τα αντέγραψε από ένα άρθρο.. Πολλές το έχουν αντιγράψει αυτό στις πληροφορίες! Γάμησετα πολύ γέλιο!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν τα σκέφτηκε αυτή ρε.. :2funny: Τα αντέγραψε από ένα άρθρο.. Πολλές το έχουν αντιγράψει αυτό στις πληροφορίες! Γάμησετα πολύ γέλιο!
Ταυτιζεται με τις αποψεις του υποτιθεμενου αρθρου ομως..... και το λεει ξεκαθαρα οτι ζει για την ευχαριστηση της μονο....
Το αν ακολουθησει καποιος μια τετοια λογικη ειναι αλλο θεμα και σιγουρα θα πρεπει να εχει λαβει υποψιν του, οτι ειναι ανα πασα στιγμη αναλωσιμος !!!!!

Επιλογες ειναι αυτα ρε παιδια.... και το ωραιο ειναι οτι η κοπελα τα λεει ξεκαθαρα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Παρόμοιες αντρικές μαλακίες θα μπορούσε να ήταν οι παρακάτω:
1.Μή με κάνεις add αν ψάχνεις για σχέση ή φίλο......μόνο σεξ!
2.Μή με κάνεις add αν είσαι χοντρή,σπυριάρα κάτω απο 1,60 και γενικά low life γκόμενα.
3.Τα πάράπονά σου στους γονείς μου που με κάναν τέτοιον άντρακλα!
4.Αναζητώ την ποιότητα στισ σχέσεις μου........αν δεν φοράς συνέχεια γόβες φορεματάκια ή φουστίτσες τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία!
5.Είμαι ώριμος,υπεύθυνος ανεξάρτητος και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου........μη με νευριάζεις γιατί θα δείς και την άσχημή μου πλευρά!
6.Αδιαφορω.......μπλα μπλα μπλα
7.Σιχαίνομαι......μπλα μπλα μπλα......
8.Παθιάζομαι....μπλα μπλα μπλα.......

Και ρωτάω.....αν βλέπατε σε ένα αντρικό προφίλ αυτα ή και άλλα παρόμοια.......πώς θα αντιδρούσατε;;;;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Πολυ καλη ιδεα !

Φτιαξε ενα τετοιο προφιλ και δημοσιευσε

τα μηνυματα ,θα πεσει γέλιο ! :2funny:

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα πώ κάτι άλλο.Πολλές φορές οι γυναίκες,κ φαντάζομαι πολλοί θα το έχετε παρατηρήσει αυτό,μας ΑΦΗΝΟΥΝ να τις επιλέξουμε...
Το παιχνίδι είναι σχετικα εύκολο αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις κ να την προσεγγίσεις όμορφα.
Αυτό όμως είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ μάγκες...
Το θέμα είναι να ρίξεις μια γκόμενα που δείχνει σχεδόν φανερά οτι δεν σε γουστάρει...
Τότε είσαι HUNTER  :zfuck: :fuck1: :rockon: :rockon: :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Καλά, δεν έχει τόσες τουρίστριες όσο άλλα μέρη, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Το ότι δεν έχω κανέναν να έρθει μαζί μου, αν όχι για διακριτικότητα, τουλάχιστον για το ψυχολογικό support πού το πας;

καλα σου λεει ο λαδακης
και να θυμασε το να στειλω να κερασω ποτο δεν σημαινει τιποτα
μονο αν δεις ανταποκριση
παιρνεις το ποτο/ποτα και τα πας ο ιδιος ποτε γκαρσονι ποτε δεν ρωτας
και παντα με ωραια προσεγκιση που θες πολυ για να μαθεις.
το καλητερο καμακι το κανεις παντα μονος αντε με εναν φιλο
τι ενοεις δεν ερχονται?
γιατι τι κανουν?
βγες μονος
προσπαθησε να εισαι κοινωνικος να εχεις παρε δωσε με ολους
βοηθαει και μετραει
απο επαρχια ειμαι και εγω ποτε δεν μου φανηκε δυσκολο
και ας μην ειμαι σε τουριστικο μερος
οπως σε κοβω πρεπει να εισαι 20-23
οποτε ποια διακριτικοτητα?
γραφτους ολους μωρε
αυτο εκανα παντα
και πανω απολα κοινωνικοποιηση
να εχεις να πεις 5 γεια αν βγεις ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
 Είναι μεγάλος μύθος τελικά οτι δεν την 'πέφτουνε' στις ωραίες.   Παρατηρώ τελευταία , τα λιγούρια που πέφτουν σα τις μύγες κατευθείαν στην πιο εμφανίσιμη. Τις τραγικότερες περιπτώσεις βλέπω στους μικρούς πιτσιρικάδες όπου η χυλόπιτα πέφτει κατά ριπάς πολυβόλου και οι άπειροι πάνε γυρεύοντας με τη γλωσσίτσα έξω σαν τα σκυλάκια παρακαλώντας, ενώ ήδη  οι γκόμενες γελάνε μεταξύ τους για το πόσους φτύσανε μέσα σε μια ώρα. Με αφορμή όλες αυτές τις συζητήσεις εδώ μέσα, κάθομαι από μακριά και παρατηρώ το θέαμα στα καλοκαιρινά κλαμπάκια και σπάω πολύ πλάκα συνάμα όμως βλέπω και τις ελεϊνίδες στο φούλ του απαίσιου χαρακτήρα τους και μου γυρνάνε τ'άντερα. Μάλλον, για να μην 'χαλάσω' στο τέλος το στομάχι μου,  θα  πρέπει να σταματήσω τελείως να παρατηρώ τα τεκτενόμενα ως αναλυτής. Ό,τι έμαθα - έμαθα, φτάνει. Οι ελεϊνίδες επαναλαμβάνουν το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά που έιναι πλέον τόσο προβλέψιμο και βαρετό.

V for Vendetta...

φιλε θα συμφωνησω εν μερη και αυτο για ενα λογο
δεν ξερουμαι πως την πλησιασαν
και δευτερον ποτε δεν πλησιαζεις 1 γυναικα μεσα σε γυνεκοπαρεα
απευθηνομενος αμεσως σε αυτη
ελεος το εχω δει χιλιαδςε φορες
απορηπτουμε της αλλες και παμε καρφι στην μια
χαβαλεδιασε με ολες
και πες στην σε αυτη που σου αρεσει σιγα σιγα
αλιως θα σε φανε οι φιλες της
και δευτερον σε μια ασχημη προσεγκιση
ολες θα χαρουν να το παιξουν οτι πετανε χυλοπιτες

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μεγαλε αυτες τις μαλακιες να τις λες στα παιδακια στη γειτονια σου. παντως μετο σκεπτικο που εχεις φαινεσε οτι εισαι σκατοφλωρος εντελως.

αναλυση βιντεο.
και οι 2 κωλομαγκες του κωλου.ειδικα ο ψηλος ετσι οπως ορμηξε στην αρχη,αν ηταν καποιος που ηξερε πολεμικη τεχνη,θα τον ξαπλωνε με ενα και μονο μπατσο κατω,και δεν θα χρειαζουν καν 2η γροθια.
ο αλλος αν ηξερε να χτυπαει θα τον ειχε κανει τον ψηλο κομματια,απλα ηταν τυχερος,γιατι βαρουσε οπου ναι,και βρηκε την μαπα του ψηλου 2 φορες,γιατι ο ψηλος επεσε πανω στο χερι του. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελος παντων ενας αγωνας δυο 6 χρονων παιδιων για την αποκτηση τις πρασινης ζωνης εχει πιο πολυ ενδιαφερων.

και τωρα να μιλησω σοβαρα.
οσες φορες μου ετυχαν τετοια σκηνικα στο δρομο τα απεφυγα εντελως,και ας εκανα τον φλωρο και το μαλακα,το ιδιο συνιστω να κανει και ο καθενας που ξερει μια πολεμικη τεχνη,συνηθως οποιος ξερει μια πολεμικη τεχνη,και ειναι σωστο ατομο, σπανια θα τον δειτε να συμπεριφερετε οπως αυτοι οι δυο οι μαλακες στο βιντεο.εννοω για τετοια σκηνικα παντα,αν ομως κινδυνευει η ζωη σας,τον αλλο να τον γαμησετε το μουνι που το πεταξε,και αυτο ειναι και το λογικο.

βασικα ο ενας ποδηλατης ηταν απο τα εβεντς της παρασκευης απο το φεις κ ο οδηγος ηταν αλβαναρας σαν κ εσενα  οποτε πρεπει να δειξεις σεβασμο στο βιντεακι χοτζα

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
φιλε θα συμφωνησω εν μερη και αυτο για ενα λογο
δεν ξερουμαι πως την πλησιασαν
και δευτερον ποτε δεν πλησιαζεις 1 γυναικα μεσα σε γυνεκοπαρεα
απευθηνομενος αμεσως σε αυτη
ελεος το εχω δει χιλιαδςε φορες
απορηπτουμε της αλλες και παμε καρφι στην μια
χαβαλεδιασε με ολες
και πες στην σε αυτη που σου αρεσει σιγα σιγα
αλιως θα σε φανε οι φιλες της
και δευτερον σε μια ασχημη προσεγκιση
ολες θα χαρουν να το παιξουν οτι πετανε χυλοπιτες
σωστοοος αν πας σε γυναικοπαρεα  με ελλειηνιδες θα σε φανε σαν τα ορνεα κορακια κρα κρα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
βασικα ο ενας ποδηλατης ηταν απο τα εβεντς της παρασκευης απο το φεις κ ο οδηγος ηταν αλβαναρας σαν κ εσενα  οποτε πρεπει να δειξεις σεβασμο στο βιντεακι χοτζα
Αδερφε, οταν μιλανε Αρκανς και Μορτης για θεματα σχετικα με το αντιθετο φυλο και κανονες εμπλοκης σε μαχη,
θα σωπαινεις, θα κρατας σημειωσεις, και θα δειχνεις σεβασμο με τις ερωτησεις σου.

Μαζι με kosamf, ΦΠ, αχαχουχα, αποτελουν τις ιερες αγελαδες του site.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Λοιπον πριν απο λιγο... βγηκα να παρω παγωτακι  :P

μπαινω σε έναν δρομο και απο την άλλη ερχοτανε μια γκομενα

παράνομα επειδη απαγορευεται ειναι μονο ανοδος αυτος ο δρομος... και με βλεπει...
κοντοστεκεται ενω εγω την κοιταω στα ματια .... περιμενε να κανω εγω πισω αλλα δεν σφάξανε.
Εγω δεν κακομαθαινω γκομενες . Ειδικα οταν έχουν αδικο... δινει μια λεω παει να με ψαρωσει'
αλλα δεν θα πεσει πανω μου γιατι θα με πληρωνει κ δεν την συμφερει... ερχεται απο διπλα με αγριοκοιταει  :2funny: :2funny: :2funny: την κοιταω κ εγω με ενα υφακι -> "κΑΛΑ ΕΙΣαι για το πουτσο τελειως..."
με χαμογελο ομως οχι αγρια... και σηκωνεται κ φευγει. Επειδη ειχε ενα σμαρτακι χωρεσε κουτσα στραβα απο διπλα....

κλασσικη εμφανισιμη γκομενα που νομιζει πως για αυτην δεν ισχυουνε οι κανονες  :headbang: :headbang:
εδω μπορουμε να πουμε πως οποιος την κακομαθε ειναι πιρφορος. Εδω ναι. Τετοιες γκομενες ειναι γτπ πραγματικα.
Την τσακισες την Ελλεηνιδα.
Εισαι για παρασημο Βασιλι Ζαιτσεφ... :headbang2:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
τι ενοεις δεν ερχονται?
γιατι τι κανουν?
βγες μονος
προσπαθησε να εισαι κοινωνικος να εχεις παρε δωσε με ολους
βοηθαει και μετραει
απο επαρχια ειμαι και εγω ποτε δεν μου φανηκε δυσκολο
και ας μην ειμαι σε τουριστικο μερος
οπως σε κοβω πρεπει να εισαι 20-23
οποτε ποια διακριτικοτητα?
γραφτους ολους μωρε
αυτο εκανα παντα
και πανω απολα κοινωνικοποιηση
να εχεις να πεις 5 γεια αν βγεις ;)
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι τέτοια η νοοτροπία της ελληνίδας που θέλει να γνωρίζεται μόνο μέσω τρίτων και εξελίσσει τη γνωριμία σε σχέση μόνο αν η περίπτωση πληροί τρελές προϋποθέσεις. Πλέον πουλάει ο άντρας ο γυμνασμένος, ο πλούσιος, ο κοινωνικός, ο περπατημένος κλπ. Τα καταγγέλουμε εδώ μέσα τα κακώς κείμενα, μην τα ξαναλέμε. Αν σε δουν μόνο σου, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι ότι είσαι κανένας κακομοίρης, αγάμητος, αξιολύπητος, λιγούρης και πας σφυρί για χυλόπιτα. Επιπλέον αυτών, τραβάς την προσοχή όλου του μαγαζιού, οι σερβιτόροι σε αποθαρρύνουν με κάθε τρόπο μέχρι που μπορεί να σε πετάξουν έξω και διατρέχεις κίνδυνο για μπλεξίματα από τους διάφορους κάφρους που συχνάζουν εκεί και θα σε έχουν σίγουρα σταμπάρει. Ειδικά, αν κάνεις το μοιραίο λάθος να την πέσεις σε πιασμένη γκόμενα, μπορεί να πέσει και ξύλο. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει κανείς μόνος του σε τέτοιο εχθρικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και δε μιλάω εκτός χορού, γιατί είχα δοκιμάσει κάποτε μοναχικά νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα, οπότε ξέρω. Φαντάζομαι δηλαδή πως έχουν να με φάνε λάχανο στην επαρχία, όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους έστω και φατσικά.
Ναι, τόσο είμαι ηλικιακά. Μετά το σχολείο κατάφερα να κρατήσω μερικές φιλίες, αλλά με άλλους χάθηκα και με άλλους τσακώθηκα ή με παράτησαν. Έτσι, τώρα δεν έχω ούτε γνωστούς για να βγαίνω και μένω στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Τι κοινωνικοποίηση ρε τύπε να κάνω στα μαγαζιά αυτά με τέτοια αποξένωση που υπάρχει τριγύρω; Εδώ δε μιλάμε καν στο γείτονα, στο πεζοδρόμιο θα γίνονται γνωριμίες μήπως;

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Το καλυτερο καμακι το κανεις οταν εισαι μαζι με φιλη
η γενικα οταν εισαι με παρεα γυναικων.
Οι γκομενες ψαρωνουν πιο πολυ  :grin:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τυποι δεν υπαρχουν φιλιες πια ο καθενας κοιταει τη παρτη του και το πως θα βγαλει το ματι του αλλουνου

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
τυποι δεν υπαρχουν φιλιες πια ο καθενας κοιταει τη παρτη του και το πως θα βγαλει το ματι του αλλουνου
Ολοι η σοφια των ημερων μας σε μια φραση:

"Μαγκες, δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, τελος" Αορατος2010

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.533
Πόντοι
4.615
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι τέτοια η νοοτροπία της ελληνίδας που θέλει να γνωρίζεται μόνο μέσω τρίτων και εξελίσσει τη γνωριμία σε σχέση μόνο αν η περίπτωση πληροί τρελές προϋποθέσεις. Πλέον πουλάει ο άντρας ο γυμνασμένος, ο πλούσιος, ο κοινωνικός, ο περπατημένος κλπ. Τα καταγγέλουμε εδώ μέσα τα κακώς κείμενα, μην τα ξαναλέμε. Αν σε δουν μόνο σου, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι ότι είσαι κανένας κακομοίρης, αγάμητος, αξιολύπητος, λιγούρης και πας σφυρί για χυλόπιτα. Επιπλέον αυτών, τραβάς την προσοχή όλου του μαγαζιού, οι σερβιτόροι σε αποθαρρύνουν με κάθε τρόπο μέχρι που μπορεί να σε πετάξουν έξω και διατρέχεις κίνδυνο για μπλεξίματα από τους διάφορους κάφρους που συχνάζουν εκεί και θα σε έχουν σίγουρα σταμπάρει. Ειδικά, αν κάνεις το μοιραίο λάθος να την πέσεις σε πιασμένη γκόμενα, μπορεί να πέσει και ξύλο. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει κανείς μόνος του σε τέτοιο εχθρικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και δε μιλάω εκτός χορού, γιατί είχα δοκιμάσει κάποτε μοναχικά νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα, οπότε ξέρω. Φαντάζομαι δηλαδή πως έχουν να με φάνε λάχανο στην επαρχία, όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους έστω και φατσικά.
Ναι, τόσο είμαι ηλικιακά. Μετά το σχολείο κατάφερα να κρατήσω μερικές φιλίες, αλλά με άλλους χάθηκα και με άλλους τσακώθηκα ή με παράτησαν. Έτσι, τώρα δεν έχω ούτε γνωστούς για να βγαίνω και μένω στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Τι κοινωνικοποίηση ρε τύπε να κάνω στα μαγαζιά αυτά με τέτοια αποξένωση που υπάρχει τριγύρω; Εδώ δε μιλάμε καν στο γείτονα, στο πεζοδρόμιο θα γίνονται γνωριμίες μήπως;
Φίλτατε, τα γραφόμενά σου έχουν μεγάλη δόση αληθείας, ευτυχώς ή δυστυχώς στις ημέρες μας.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
υποστηριζεις οτι μπορει να κανεις τον κορονακη να σε ερωτευθει? :o
αυτα ειναι πολυ μεγαλα λογια :rolleyes:
τι δεν καταλλαβαινεις τ ι δεν καταλαβαινεις; :grin: και συ μαλλον θα με συμπαθουσες αν με γνωριζες  :grin: για ερωτες δεν μιλησα  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom