Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φίλτατε, τα γραφόμενά σου έχουν μεγάλη δόση αληθείας, ευτυχώς ή δυστυχώς στις ημέρες μας.....
Χαίρομαι που βρίσκω το δίκιο μου από μερικούς, αλλά τι να το κάνεις, όταν έχεις βαλτώσει...

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Λάθος αγαπητέ , προσπαθώ να εντοπιζώ και να προσεγγίζω με τον δικό μου τρόπο τις αλλοδαπές κουκλίτσες που φιλοτιμούν να ομορφαίνουν την χώρα μας.  Στο τελευταίο που αναφέρεις για τα μπάζα ή ωραίες σε περίοδο άρνησης νομίζω οτι πράγματι ισχύει.  Αλλά δεν κάθομαι να χαλάσω την ζαχαρένια μου με τις βρωμοελεϊνίδες....

V...
θεμα εθνικοτητας ειναι πιστευεις;γιατι και οι ξενες το ιδιο δεν ειναι;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έλα μ' ντε; Μήπως τελικά εκ φύσεως οι γυναίκες είναι δύσκολες και απλησίαστες;

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Ναι, τόσο είμαι ηλικιακά. Μετά το σχολείο κατάφερα να κρατήσω μερικές φιλίες, αλλά με άλλους χάθηκα και με άλλους τσακώθηκα ή με παράτησαν. Έτσι, τώρα δεν έχω ούτε γνωστούς για να βγαίνω και μένω στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Τι κοινωνικοποίηση ρε τύπε να κάνω στα μαγαζιά αυτά με τέτοια αποξένωση που υπάρχει τριγύρω; Εδώ δε μιλάμε καν στο γείτονα, στο πεζοδρόμιο θα γίνονται γνωριμίες μήπως;

Φίλε μου και εγώ αν και μεγαλύτερος ηλικιακά στην ίδια φάση είμαι περίπου με εσένα..
Και υποτίθεται ότι είμαι και βέρος Αθηναίος..

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.1ον μάγκες αν μετράτε εμφανισιακά και δεν είστε τίποτα καγκουροι η γκόμενα έρχεται από μονή της...οι γκόμενες που γουστάρουν την πέφτουν κιόλας χωρίς κανένα πρόβλημα.2ον στο καμάκι αν δεν το κατεχεις το άθλημα αστο καλύτερα γιατί ειναι πράγματι τεχνη (εγω δεν το εχω προσωπικά ισως γιατι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω ποτέ λόγω εμφανισης πχ εχει τυχει να με καλεσουν απο τον δρομο αγνωστες γκομενες σε παρτυ τους καθως πηγαινα επισκεψη σε φιλο)3)καντε φιλες γυναικες ακομα και ασχημες χοντρες.Πριν κανα 2 χρονια ειμουν στο τσακ να τα φτιαξω με μια γκομενα που ειχα γνωρισει σε ενα club απο φιλο.Οχι ομορφη προς το πολυ μετρια θα ελεγα.Με το που κανω δημοσια εμφανιση την επομενη μερες σκάνε ενοχλητικές αναπαντητες κλησεις με αριθμο(απο φιλαρακι που ειναι στην κινητη μαθαινω οτι ηταν μια της παρεας-γνωστη γενικοτερα η οποια βεβαια αργοτερα έφαγε την χυλόπιτα διοτι εαν και πολυ μέτρια και αυτη θεωρει το εαυτό της μουναρα.Οι γυναίκες σε εκτιμούν όταν σε βλεπουν με αλλες.Διαφορετικα σε θεωρούν δεδομενο.Μαγκες γράψιμο στα τέτοια σας και αδιαφορια.Εγω προσωπικα και το θεομουνο να εχω το στουντιακι και το μασαζακι μου θα το κανω.Το χούι δεν κόβεται εύκολα και κοστίζει το γαμημένο. Φοβάμαι παντως απο την συνήθεια μην αφησω κανα χαρτονομισμα στην γκομενα  :2funny:

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
το θεμα ειναι για ποιες ηλικιες μιλαμε.Στις μικρες ηλικιες ναι ισχυει αυτο που λες.Αν και οι λιγες αυτες που βλεπονται και ειναι μονες η διαθεσιμες για γκομενιλικι.Ασε που οι αντρες ειμαστε περισσοτεροι στην ελλαδα απο τις γυναικες(μεταναστευση κυριως) οποτε εχουν πιο πολλες επιλογες.
Οι λιγο μεγαλυτερες ψαχνουν τα λεφτα αισθηματα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.1ον μάγκες αν μετράτε εμφανισιακά και δεν είστε τίποτα καγκουροι η γκόμενα έρχεται από μονή της...οι γκόμενες που γουστάρουν την πέφτουν κιόλας χωρίς κανένα πρόβλημα.2ον στο καμάκι αν δεν το κατεχεις το άθλημα αστο καλύτερα γιατί ειναι πράγματι τεχνη (εγω δεν το εχω προσωπικά ισως γιατι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω ποτέ λόγω εμφανισης πχ εχει τυχει να με καλεσουν απο τον δρομο αγνωστες γκομενες σε παρτυ τους καθως πηγαινα επισκεψη σε φιλο)3)καντε φιλες γυναικες ακομα και ασχημες χοντρες.Πριν κανα 2 χρονια ειμουν στο τσακ να τα φτιαξω με μια γκομενα που ειχα γνωρισει σε ενα club απο φιλο.Οχι ομορφη προς το πολυ μετρια θα ελεγα.Με το που κανω δημοσια εμφανιση την επομενη μερες σκάνε ενοχλητικές αναπαντητες κλησεις με αριθμο(απο φιλαρακι που ειναι στην κινητη μαθαινω οτι ηταν μια της παρεας-γνωστη γενικοτερα η οποια βεβαια αργοτερα έφαγε την χυλόπιτα διοτι εαν και πολυ μέτρια και αυτη θεωρει το εαυτό της μουναρα.Οι γυναίκες σε εκτιμούν όταν σε βλεπουν με αλλες.Διαφορετικα σε θεωρούν δεδομενο.Μαγκες γράψιμο στα τέτοια σας και αδιαφορια.Εγω προσωπικα και το θεομουνο να εχω το στουντιακι και το μασαζακι μου θα το κανω.Το χούι δεν κόβεται εύκολα και κοστίζει το γαμημένο. Φοβάμαι παντως απο την συνήθεια μην αφησω κανα χαρτονομισμα στην γκομενα  :2funny:
Ααααχαχαχαχαχα...από μικρός φαίνεσαι ότι θα μεγαλώσεις...!!!!!

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.1ον μάγκες αν μετράτε εμφανισιακά και δεν είστε τίποτα καγκουροι η γκόμενα έρχεται από μονή της...οι γκόμενες που γουστάρουν την πέφτουν κιόλας χωρίς κανένα πρόβλημα
Κοίτα,εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά εμφανίσημο άλλα δεν νομίζω ότι η γυναίκα στην πέφτει όπως λές. Όχι ότι δεν συμβαίνει βέβαια, άλλα πρέπει να είσαι και λίγο φωτομοντέλο απο εμφάνιση (εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια ιδέα για τον εαυτό μου) ή να έχει φάει τρελλό κόλλημα για τη πάρτη σου.
Πάμε παρακάτω:

Οι γυναίκες σε εκτιμούν όταν σε βλεπουν με αλλες.Διαφορετικα σε θεωρούν δεδομενο

Aυτό όντως συμβαίνει, όχι όμως όπως λές όταν συνοδέυεις μία άσχημη γυναίκα, άλλα μία όμορφη.

.Εγω προσωπικα και το θεομουνο να εχω το στουντιακι και το μασαζακι μου θα το κανω

Αυτά δεν κόβονται. ;) ;) ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οι σημερινές γενιές σκέφτονται μόνο το χρήμα και τη φήμη

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
το θεμα ειναι για ποιες ηλικιες μιλαμε.Στις μικρες ηλικιες ναι ισχυει αυτο που λες.Αν και οι λιγες αυτες που βλεπονται και ειναι μονες η διαθεσιμες για γκομενιλικι.Ασε που οι αντρες ειμαστε περισσοτεροι στην ελλαδα απο τις γυναικες(μεταναστευση κυριως) οποτε εχουν πιο πολλες επιλογες.
Οι λιγο μεγαλυτερες ψαχνουν τα λεφτα αισθηματα.
και μεχρι 28 30 την πέφτουν και ποιο μεγάλες milf.Αμα η γυναικα αρχίζει να σκέφτεται γάμο και τέτοια σίγουρα τo σκέφτεται ολα το πακετακι που ολοι γνωριζεται.Αντε ειμαστε  περισσότεροι  :think:  να πορνομεταναστευσουμε και εμεις τοτε...εχω κατι κονε σε ασια μερια λες  :S

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Αμα η γυναικα αρχίζει να σκέφτεται γάμο και τέτοια σίγουρα τo σκέφτεται ολα το πακετακι που ολοι γνωριζεται

Η Γυναίκα το σκέφτεται το γάμο απο πολύ μικρή ηλικία αγαπητέ μου.
Όλες θέλουν να παντρευτούν και να τεκνοποίήσουν είναι βιολογική τους ανάγκη, αλλιώς δεν ολοκληρώνονται σαν γυναίκες..
Και αυτές που λένε δήθεν ότι είναι κατά του γάμου,δύο πράγματα συμβαίνουν:

1)Η δεν έχουν βρεί ακόμα το κατάλληλο άντρα.

2)Είτε ο ανθρωπός τους πολύ απλά, δεν τη παντρέυεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom