pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
θελω να το κυνηγησω γαβ γαβεχω συμπαθητικο γατάκι ναζιαρικο
και να το φαω
θελω να το κυνηγησω γαβ γαβεχω συμπαθητικο γατάκι ναζιαρικο
θελω να το κυνηγησω γαβ γαβ
και να το φαω
καλα θα με αφησεις να το χαιδεψω λιγο τουλαχιστον:o οχι το γατουλι μου το ομορφο
αμεκαλα θα με αφησεις να το χαιδεψω λιγο τουλαχιστον
ειναι ξανθο το γατακι μελαχρινο η κοκκινομαλλικο???
δεν το βλεπεις; καταξανθοειναι ξανθο το γατακι μελαχρινο η κοκκινομαλλικο???
ααα καλο αυτο ξερεις τη λενε εδεν το βλεπεις; καταξανθο
Χαίρομαι που βρίσκω το δίκιο μου από μερικούς, αλλά τι να το κάνεις, όταν έχεις βαλτώσει...Φίλτατε, τα γραφόμενά σου έχουν μεγάλη δόση αληθείας, ευτυχώς ή δυστυχώς στις ημέρες μας.....
ειναι βραζιλιανικο γαλλικο η hollywood ????/δεν το βλεπεις; καταξανθο
θεμα εθνικοτητας ειναι πιστευεις;γιατι και οι ξενες το ιδιο δεν ειναι;Λάθος αγαπητέ , προσπαθώ να εντοπιζώ και να προσεγγίζω με τον δικό μου τρόπο τις αλλοδαπές κουκλίτσες που φιλοτιμούν να ομορφαίνουν την χώρα μας. Στο τελευταίο που αναφέρεις για τα μπάζα ή ωραίες σε περίοδο άρνησης νομίζω οτι πράγματι ισχύει. Αλλά δεν κάθομαι να χαλάσω την ζαχαρένια μου με τις βρωμοελεϊνίδες....
V...
Ναι, τόσο είμαι ηλικιακά. Μετά το σχολείο κατάφερα να κρατήσω μερικές φιλίες, αλλά με άλλους χάθηκα και με άλλους τσακώθηκα ή με παράτησαν. Έτσι, τώρα δεν έχω ούτε γνωστούς για να βγαίνω και μένω στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Τι κοινωνικοποίηση ρε τύπε να κάνω στα μαγαζιά αυτά με τέτοια αποξένωση που υπάρχει τριγύρω; Εδώ δε μιλάμε καν στο γείτονα, στο πεζοδρόμιο θα γίνονται γνωριμίες μήπως;
θεμα εθνικοτητας ειναι πιστευεις;γιατι και οι ξενες το ιδιο δεν ειναι;
Ααααχαχαχαχαχα...από μικρός φαίνεσαι ότι θα μεγαλώσεις...!!!!!να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.1ον μάγκες αν μετράτε εμφανισιακά και δεν είστε τίποτα καγκουροι η γκόμενα έρχεται από μονή της...οι γκόμενες που γουστάρουν την πέφτουν κιόλας χωρίς κανένα πρόβλημα.2ον στο καμάκι αν δεν το κατεχεις το άθλημα αστο καλύτερα γιατί ειναι πράγματι τεχνη (εγω δεν το εχω προσωπικά ισως γιατι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω ποτέ λόγω εμφανισης πχ εχει τυχει να με καλεσουν απο τον δρομο αγνωστες γκομενες σε παρτυ τους καθως πηγαινα επισκεψη σε φιλο)3)καντε φιλες γυναικες ακομα και ασχημες χοντρες.Πριν κανα 2 χρονια ειμουν στο τσακ να τα φτιαξω με μια γκομενα που ειχα γνωρισει σε ενα club απο φιλο.Οχι ομορφη προς το πολυ μετρια θα ελεγα.Με το που κανω δημοσια εμφανιση την επομενη μερες σκάνε ενοχλητικές αναπαντητες κλησεις με αριθμο(απο φιλαρακι που ειναι στην κινητη μαθαινω οτι ηταν μια της παρεας-γνωστη γενικοτερα η οποια βεβαια αργοτερα έφαγε την χυλόπιτα διοτι εαν και πολυ μέτρια και αυτη θεωρει το εαυτό της μουναρα.Οι γυναίκες σε εκτιμούν όταν σε βλεπουν με αλλες.Διαφορετικα σε θεωρούν δεδομενο.Μαγκες γράψιμο στα τέτοια σας και αδιαφορια.Εγω προσωπικα και το θεομουνο να εχω το στουντιακι και το μασαζακι μου θα το κανω.Το χούι δεν κόβεται εύκολα και κοστίζει το γαμημένο. Φοβάμαι παντως απο την συνήθεια μην αφησω κανα χαρτονομισμα στην γκομενα
Κοίτα,εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά εμφανίσημο άλλα δεν νομίζω ότι η γυναίκα στην πέφτει όπως λές. Όχι ότι δεν συμβαίνει βέβαια, άλλα πρέπει να είσαι και λίγο φωτομοντέλο απο εμφάνιση (εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια ιδέα για τον εαυτό μου) ή να έχει φάει τρελλό κόλλημα για τη πάρτη σου.να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.1ον μάγκες αν μετράτε εμφανισιακά και δεν είστε τίποτα καγκουροι η γκόμενα έρχεται από μονή της...οι γκόμενες που γουστάρουν την πέφτουν κιόλας χωρίς κανένα πρόβλημα
Οι γυναίκες σε εκτιμούν όταν σε βλεπουν με αλλες.Διαφορετικα σε θεωρούν δεδομενο
.Εγω προσωπικα και το θεομουνο να εχω το στουντιακι και το μασαζακι μου θα το κανω
και μεχρι 28 30 την πέφτουν και ποιο μεγάλες milf.Αμα η γυναικα αρχίζει να σκέφτεται γάμο και τέτοια σίγουρα τo σκέφτεται ολα το πακετακι που ολοι γνωριζεται.Αντε ειμαστε περισσότεροι να πορνομεταναστευσουμε και εμεις τοτε...εχω κατι κονε σε ασια μερια λες :Sτο θεμα ειναι για ποιες ηλικιες μιλαμε.Στις μικρες ηλικιες ναι ισχυει αυτο που λες.Αν και οι λιγες αυτες που βλεπονται και ειναι μονες η διαθεσιμες για γκομενιλικι.Ασε που οι αντρες ειμαστε περισσοτεροι στην ελλαδα απο τις γυναικες(μεταναστευση κυριως) οποτε εχουν πιο πολλες επιλογες.
Οι λιγο μεγαλυτερες ψαχνουν τα λεφτα αισθηματα.
Αμα η γυναικα αρχίζει να σκέφτεται γάμο και τέτοια σίγουρα τo σκέφτεται ολα το πακετακι που ολοι γνωριζεται