Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
που ειναι ο φιλος μου ο κορονακης να βγαλουμε χολη εναντια στις ελληνιδες  :boobies:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ετοιμαζεται για κλειτοριδεκτομικο πογκρομ :grin:
εχε το νου σου :grin:

εμενα με συμπαθει αν με γνωρισει δε, θα με λατρεψει..μην σου πω και τι αλλο θελεινα  μου κανει και εισαι και ευαισθητο ντροπαλο παιδι  :-*

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμενα με συμπαθει αν με γνωρισει δε, θα με λατρεψει..μην σου πω και τι αλλο θελεινα  μου κανει και εισαι και ευαισθητο ντροπαλο παιδι  :-*
υποστηριζεις οτι μπορει να κανεις τον κορονακη να σε ερωτευθει? :o
αυτα ειναι πολυ μεγαλα λογια :rolleyes:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
οποιος ειναι αρχιδατος παιζει τα δικεφαλα του στα joe weider πινει την κρεατινη του χαιρεταει τους αλβανους πορτιερηδες που τα λενε πανω απο τον διαδρομο μπανιαριζεται φτιαχνει το μαλλι φραχτη κ βγαινει εξω κ χωνει τα μπουκετα του κ ειναι γαματος μιστερας.Μετα τα μουνακια τον παρακαλανε να τις γαμησει απο τον κωλο
οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται φλωρολουληδες

αντε γεια κοροιδα

μεγαλε αυτες τις μαλακιες να τις λες στα παιδακια στη γειτονια σου. παντως μετο σκεπτικο που εχεις φαινεσε οτι εισαι σκατοφλωρος εντελως.

αναλυση βιντεο.
και οι 2 κωλομαγκες του κωλου.ειδικα ο ψηλος ετσι οπως ορμηξε στην αρχη,αν ηταν καποιος που ηξερε πολεμικη τεχνη,θα τον ξαπλωνε με ενα και μονο μπατσο κατω,και δεν θα χρειαζουν καν 2η γροθια.
ο αλλος αν ηξερε να χτυπαει θα τον ειχε κανει τον ψηλο κομματια,απλα ηταν τυχερος,γιατι βαρουσε οπου ναι,και βρηκε την μαπα του ψηλου 2 φορες,γιατι ο ψηλος επεσε πανω στο χερι του. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελος παντων ενας αγωνας δυο 6 χρονων παιδιων για την αποκτηση τις πρασινης ζωνης εχει πιο πολυ ενδιαφερων.

και τωρα να μιλησω σοβαρα.
οσες φορες μου ετυχαν τετοια σκηνικα στο δρομο τα απεφυγα εντελως,και ας εκανα τον φλωρο και το μαλακα,το ιδιο συνιστω να κανει και ο καθενας που ξερει μια πολεμικη τεχνη,συνηθως οποιος ξερει μια πολεμικη τεχνη,και ειναι σωστο ατομο, σπανια θα τον δειτε να συμπεριφερετε οπως αυτοι οι δυο οι μαλακες στο βιντεο.εννοω για τετοια σκηνικα παντα,αν ομως κινδυνευει η ζωη σας,τον αλλο να τον γαμησετε το μουνι που το πεταξε,και αυτο ειναι και το λογικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μεγαλε αυτες τις μαλακιες να τις λες στα παιδακια στη γειτονια σου. παντως μετο σκεπτικο που εχεις φαινεσε οτι εισαι σκατοφλωρος εντελως.

αναλυση βιντεο.
και οι 2 κωλομαγκες του κωλου.ειδικα ο ψηλος ετσι οπως ορμηξε στην αρχη,αν ηταν καποιος που ηξερε πολεμικη τεχνη,θα τον ξαπλωνε με ενα και μονο μπατσο κατω,και δεν θα χρειαζουν καν 2η γροθια.
ο αλλος αν ηξερε να χτυπαει θα τον ειχε κανει τον ψηλο κομματια,απλα ηταν τυχερος,γιατι βαρουσε οπου ναι,και βρηκε την μαπα του ψηλου 2 φορες,γιατι ο ψηλος επεσε πανω στο χερι του. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελος παντων ενας αγωνας δυο 6 χρονων παιδιων για την αποκτηση τις πρασινης ζωνης εχει πιο πολυ ενδιαφερων.

και τωρα να μιλησω σοβαρα.
οσες φορες μου ετυχαν τετοια σκηνικα στο δρομο τα απεφυγα εντελως,και ας εκανα τον φλωρο και το μαλακα,το ιδιο συνιστω να κανει και ο καθενας που ξερει μια πολεμικη τεχνη,συνηθως οποιος ξερει μια πολεμικη τεχνη,και ειναι σωστο ατομο, σπανια θα τον δειτε να συμπεριφερετε οπως αυτοι οι δυο οι μαλακες στο βιντεο.εννοω για τετοια σκηνικα παντα,αν ομως κινδυνευει η ζωη σας,τον αλλο να τον γαμησετε το μουνι που το πεταξε,και αυτο ειναι και το λογικο.
Πολυ σωστος τυπε.
Το βασικο οταν μαθαινεις μια πολεμικη τεχνη, ειναι οτι δεν την χρησιμοποιεις προς επιδειξη.
Μονο για απολυτως απαραιτητη αναγκη, οταν κινδυνευεις πραγματικα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Πολυ σωστος τυπε.
Το βασικο οταν μαθαινεις μια πολεμικη τεχνη, ειναι οτι δεν την χρησιμοποιεις προς επιδειξη.
Μονο για απολυτως απαραιτητη αναγκη, οταν κινδυνευεις πραγματικα.
ετσι ειναι τυπε.
αλλα δυστηχως κατι παιδακια δεν το καταλαβαινουν.
και αυτο το φουσκωμα με τα χαπια που παιζει,εχει καψει πολλα παιδακια.

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
 Είναι μεγάλος μύθος τελικά οτι δεν την 'πέφτουνε' στις ωραίες.   Παρατηρώ τελευταία , τα λιγούρια που πέφτουν σα τις μύγες κατευθείαν στην πιο εμφανίσιμη. Τις τραγικότερες περιπτώσεις βλέπω στους μικρούς πιτσιρικάδες όπου η χυλόπιτα πέφτει κατά ριπάς πολυβόλου και οι άπειροι πάνε γυρεύοντας με τη γλωσσίτσα έξω σαν τα σκυλάκια παρακαλώντας, ενώ ήδη  οι γκόμενες γελάνε μεταξύ τους για το πόσους φτύσανε μέσα σε μια ώρα. Με αφορμή όλες αυτές τις συζητήσεις εδώ μέσα, κάθομαι από μακριά και παρατηρώ το θέαμα στα καλοκαιρινά κλαμπάκια και σπάω πολύ πλάκα συνάμα όμως βλέπω και τις ελεϊνίδες στο φούλ του απαίσιου χαρακτήρα τους και μου γυρνάνε τ'άντερα. Μάλλον, για να μην 'χαλάσω' στο τέλος το στομάχι μου,  θα  πρέπει να σταματήσω τελείως να παρατηρώ τα τεκτενόμενα ως αναλυτής. Ό,τι έμαθα - έμαθα, φτάνει. Οι ελεϊνίδες επαναλαμβάνουν το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά που έιναι πλέον τόσο προβλέψιμο και βαρετό.

V for Vendetta...
Αρα δεν την πεφτεις σε καμια οπως εκανε ο φιλος μου και αν στην πεσει καποια εχει καλως.Καποιοι το κανουν σου λενε τι εχω να χασω σιγα ενω ξερουν οτι θα φανε χυλοπιτα,ακυρο κλπ.Αλλωστε μυαλο δεν θελει να εχεις μυαλο για να καταλαβεις οτι οι γυναικες που δεν εχουν γκομενο ειναι γιατι δεν θελουν να εχουν ειτε γιατι ειναι μπαζα

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αρα δεν την πεφτεις σε καμια οπως εκανε ο φιλος μου και αν στην πεσει καποια εχει καλως.Καποιοι το κανουν σου λενε τι εχω να χασω σιγα ενω ξερουν οτι θα φανε χυλοπιτα,ακυρο κλπ.Αλλωστε μυαλο δεν θελει να εχεις μυαλο για να καταλαβεις οτι οι γυναικες που δεν εχουν γκομενο ειναι γιατι δεν θελουν να εχουν ειτε γιατι ειναι μπαζα

Λάθος αγαπητέ , προσπαθώ να εντοπιζώ και να προσεγγίζω με τον δικό μου τρόπο τις αλλοδαπές κουκλίτσες που φιλοτιμούν να ομορφαίνουν την χώρα μας.  Στο τελευταίο που αναφέρεις για τα μπάζα ή ωραίες σε περίοδο άρνησης νομίζω οτι πράγματι ισχύει.  Αλλά δεν κάθομαι να χαλάσω την ζαχαρένια μου με τις βρωμοελεϊνίδες....

V...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Μια φορα ειμασταν σε ενα κλαμπ.

Ηταν 2 γκομενες και 3 μαντραχαλαρεοι.... μου κανει ο φιλος κοιτα οι μαλακες δεν τους την πεφτουνε
οντως οι τυποι ηταν στον κοσμο τους... λιγο πιο περα μιλουσανε (μαλλον για αμαξια ή πουτανες)  :P
οι δε γκομενες και αυτες στον κοσμο τους χορευανε λιγο πιο περα... λεει ο φιλος θα παω να τους την πέσω μπλεξανε με μαλακες... του κανω δεν ειναι μαλακες... θα εχουν λογο που δεν τους την πεφτουν.
Μην βιαζεσια. Λεει οχι θα παω. Ε πηγε τελικα και εφαγε πανηγυρικη χυλοπιτα.

Μπορεις να αποφυγεις την χυλοπιτα... πριν πας σε κάποια. ΕΦοσον μπορεις να την αποφυγεις γιατι
να την φας ? Μαγκας δεν ειναι αυτος που τρωει 100 χυλοπιτες δεν δειχνεις ατρομητος ετσι

Συμφωνω  :rockon:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Λοιπον πριν απο λιγο... βγηκα να παρω παγωτακι  :P

μπαινω σε έναν δρομο και απο την άλλη ερχοτανε μια γκομενα

παράνομα επειδη απαγορευεται ειναι μονο ανοδος αυτος ο δρομος... και με βλεπει...
κοντοστεκεται ενω εγω την κοιταω στα ματια .... περιμενε να κανω εγω πισω αλλα δεν σφάξανε.
Εγω δεν κακομαθαινω γκομενες . Ειδικα οταν έχουν αδικο... δινει μια λεω παει να με ψαρωσει'
αλλα δεν θα πεσει πανω μου γιατι θα με πληρωνει κ δεν την συμφερει... ερχεται απο διπλα με αγριοκοιταει  :2funny: :2funny: :2funny: την κοιταω κ εγω με ενα υφακι -> "κΑΛΑ ΕΙΣαι για το πουτσο τελειως..."
με χαμογελο ομως οχι αγρια... και σηκωνεται κ φευγει. Επειδη ειχε ενα σμαρτακι χωρεσε κουτσα στραβα απο διπλα....

κλασσικη εμφανισιμη γκομενα που νομιζει πως για αυτην δεν ισχυουνε οι κανονες  :headbang: :headbang:
εδω μπορουμε να πουμε πως οποιος την κακομαθε ειναι πιρφορος. Εδω ναι. Τετοιες γκομενες ειναι γτπ πραγματικα.

Σωστά έπραξες αγαπητέ. Δυστυχώς τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να υιοθετούν ένα αφ' υψηλού υφάκι του στύλ οτι << δε 'πα να λές ό,τι θέλεις . Εγώ ξέρω οτι είμαι γκομενάρα και θα επιβάλλω να κάνω ό,τι μου 'κατέβει' και γουστάρω >> ...

Όσο το συντομότερο απαλλαγούμε τόσο το καλύτερο για πάρτη μας.

V...

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Λοιπόν το επόμενο post είναι απο fb profil κοπέλας που δεν κρατήθηκα και θα ποστάρω..........και όποιος εδώ ξανα ισχυριστεί οτι οι κοπέλες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να πάει να κοιταχτεί!!!!!!

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Λοιπόν για να τα πάμε καλά υπάρχουν κανόνες…..
1.μη με κάνεις add αν ψάχνεις για γκόμενα…..δεν ψάχνομαι….
2.μη με κάνεις add αν προσδοκείς οτιδήποτε σεξουαλικό…δεν κάνω one night stand….
3.μη με κάνεις add αν παραπλανιέσαι από μια φαινομενική εικόνα…θα πέσεις έξω…δεν έχω καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι…δεν μπορώ να τα βάλω όμως και με το Δημιουργό που με έκανε έτσι…τα παράπονά σου στους γονείς μου…
4.μη με κάνεις add αν εισαι χαζογκομενα καποιου-γουσταρεις καποιον και ειδες comment μου η οτιδηποτε αλλο στο profil του.. ...το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να μπεις στο club των κατινων ... !!
5.θεωρώ τραγικό λάθος να κρίνεις κάποιον από την πρώτη ματιά και να βγάζεις συμπεράσματα χωρίς καν να τον γνωρίζεις…
6.δε με αφορά η γνώμη κανενός…ευτυχώς τα έχω καλά με τον εαυτό μου και αν με ρωτήσεις τι γουστάρω πιο πολύ σε μένα θα σου απαντήσω ο χαρακτήρας μου…παραμένει πάντα ακέραιος…
7.είμαι άκρα ρομαντική αν το θελήσω και ευαίσθητη….αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν…καλά!
8.σας έχω βαρεθεί όλους με τον ηλίθιο τρόπο που σκέφτεστε για κάθε γυναίκα…και τους δήθεν κανόνες που επιβάλλεται επειδή είμαστε στο 2011…άρα πρέπει να είμαστε απελευθερωμένοι και να μην έχουμε ταμπού όπως λέτε…ΑΗΔΙΕΣ…εγώ αποδέχομαι μόνο αυτό που νιώθω και τίποτα άλλο…παίζω με δικούς μου κανόνες και σε όποιον αρέσει
9.αναζητώ την ποιότητα στην ζωή μου…και καμιά σημασία δεν δίνω στην ποσότητα…ΖΩ για την ουσία…και όταν ο ρομαντισμός συνδυάζεται με το πάθος αυτό είναι το ιδανικό…
10.δεν ασχολούμαι με ό,τι δεν αξίζει…όμως κάνω τα πάντα γι’αυτό που αξίζει…
11.Παθιάζομαι πολύ με ό,τι κάνω και με όποιον και ό,τι με ενδιαφέρει......!
12.Αδιαφορώ για ό,τι δεν με γεμίζει και βαριέμαι τα ίδια και κοινότυπα πράγματα…αυτός είναι και ο λόγος που δεν απαντώ καμιά φορά σε μηνύματα τύπου τι κάνεις από πού είσαι κτλ…ούτε από αγένεια ούτε από σνομπισμό…
13.Μη προσπαθήσεις να με γνωρίσεις θα μπερδευτείς…είμαι ιδιαίτερα πολύπλευρη προσωπικότητα γι αυτό δεν μπορεί κανείς να με ψυχολογήσει…πάντα όμως ειλικρινής σε ό,τι λέω…
14.σιχαίνομαι το ψέμα και την υποκρισία…κυρίως ό,τι και όποιον προσπαθήσει να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μου…το χειρότερο…μη το κάνεις αυτό με ξέρεις ή δε με ξέρεις δε θα σ αρέσει αυτό που θα δεις…
15.ηρεμώ με τη μουσική και το χορό… και την παρέα καλών φίλων ....
16.το μυαλό μου είναι ώριμο όμως η ψυχή μου παιδική…και η καρδιά μου ξέρει να αγαπάει πραγματικά και γι αυτό ζει…
17.δεν κρατάω κακίες και ίσως κάποιοι σπεύσουν να πουν λάθος….αλλά εγώ ξέρω πως δεν υπάρχει μέσα μου το μαύρο χρώμα και γι αυτό κοιμάμαι ήσυχη…μόνο αν με πειράξει κάποιος θα δει την άσχημη πλευρά μου γιατί είμαι αντιδραστική…

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
2.μη με κάνεις add αν προσδοκείς οτιδήποτε σεξουαλικό…δεν κάνω one night stand….
3.μη με κάνεις add αν παραπλανιέσαι από μια φαινομενική εικόνα…θα πέσεις έξω…δεν έχω καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι…δεν μπορώ να τα βάλω όμως και με το Δημιουργό που με έκανε έτσι…τα παράπονά σου στους γονείς μου…
4.μη με κάνεις add αν εισαι χαζογκομενα καποιου-γουσταρεις καποιον και ειδες comment μου η οτιδηποτε αλλο στο profil του.. ...το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να μπεις στο club των κατινων ... !!
5.θεωρώ τραγικό λάθος να κρίνεις κάποιον από την πρώτη ματιά και να βγάζεις συμπεράσματα χωρίς καν να τον γνωρίζεις…
6.δε με αφορά η γνώμη κανενός…ευτυχώς τα έχω καλά με τον εαυτό μου και αν με ρωτήσεις τι γουστάρω πιο πολύ σε μένα θα σου απαντήσω ο χαρακτήρας μου…παραμένει πάντα ακέραιος…
7.είμαι άκρα ρομαντική αν το θελήσω και ευαίσθητη….αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν…καλά!
8.σας έχω βαρεθεί όλους με τον ηλίθιο τρόπο που σκέφτεστε για κάθε γυναίκα…και τους δήθεν κανόνες που επιβάλλεται επειδή είμαστε στο 2011…άρα πρέπει να είμαστε απελευθερωμένοι και να μην έχουμε ταμπού όπως λέτε…ΑΗΔΙΕΣ…εγώ αποδέχομαι μόνο αυτό που νιώθω και τίποτα άλλο…παίζω με δικούς μου κανόνες και σε όποιον αρέσει
9.αναζητώ την ποιότητα στην ζωή μου…και καμιά σημασία δεν δίνω στην ποσότητα…ΖΩ για την ουσία…και όταν ο ρομαντισμός συνδυάζεται με το πάθος αυτό είναι το ιδανικό…
12.Αδιαφορώ για ό,τι δεν με γεμίζει και βαριέμαι τα ίδια και κοινότυπα πράγματα…αυτός είναι και ο λόγος που δεν απαντώ καμιά φορά σε μηνύματα τύπου τι κάνεις από πού είσαι κτλ…ούτε από αγένεια ούτε από σνομπισμό…
13.Μη προσπαθήσεις να με γνωρίσεις θα μπερδευτείς…είμαι ιδιαίτερα πολύπλευρη προσωπικότητα γι αυτό δεν μπορεί κανείς να με ψυχολογήσει…πάντα όμως ειλικρινής σε ό,τι λέω…
14.σιχαίνομαι το ψέμα και την υποκρισία…κυρίως ό,τι και όποιον προσπαθήσει να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μου…το χειρότερο…μη το κάνεις αυτό με ξέρεις ή δε με ξέρεις δε θα σ αρέσει αυτό που θα δεις…
16.το μυαλό μου είναι ώριμο όμως η ψυχή μου παιδική…και η καρδιά μου ξέρει να αγαπάει πραγματικά και γι αυτό ζει…
17.δεν κρατάω κακίες και ίσως κάποιοι σπεύσουν να πουν λάθος….αλλά εγώ ξέρω πως δεν υπάρχει μέσα μου το μαύρο χρώμα και γι αυτό κοιμάμαι ήσυχη…μόνο αν με πειράξει κάποιος θα δει την άσχημη πλευρά μου γιατί είμαι αντιδραστική…
το ότι και εμείς έχουμε προβλήματα δεν σημαίνει ότι δεν έχουν οι γυναίκες, ή ότι δεν τα προκαλούν οι γυναίκες, πλάκα πλάκα
αυτή η συγκεκριμένη πρέπει να είναι καραξεκώλι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις μιας κοπελας που τις περισσοτερες τις βρισκω ορθες με μονη εξαιρεση μια δυο που δεν καταλαβα τι θελει να πει
Οπως και να εχει το πραγμα ειναι θεμα που αφορα την μοναδικοτητα του ατομου και δεν μπορεις να κρινεις απο ενα τετοιο ποστ το ποιον της.

Οταν θες να κανεις κατι με καποια η καποιον αποδεχεσαι μαζι με τα προτερηματα του που εχεις ξεχωρισει και τα οποια ελλατωματα γιατι ουτε εσυ εισαι τελειος ουτε κανεις
Αυτο λεγεται αμοιβαιος συμβιβασμος φιλε μου....

Μην ξεχνας κατι ουσιαστικο....

Η κοπελες επιλεγουν συνηθως και οι ανδρες αν νιωθουν οτι μπορουν να διαχειριστουν μια κατασταση λαμβανοντας υποψιν τα υπερ και τα κατα της ακολουθουν....
Διαφορετικα μια λεξη υπαρχει μονο εδω.....

[size=70pt]ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom