Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
απλα ακολουθεις 5 κανονες αυτους πρεπει να σου πει που ειναι απλοι

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙς ΣΕ ΜΕΤΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ
ολοι εκει πανε και αυτες εχουν υψηλο κασε
διαλεξε ομορφες που σηνηθως θα της δεις και θα κοιτανε αριστερα δεξεια
και που δεν τις πλησιαζει κανεις γιατι φοβαται μην φαει χυλοπιτα
ειναι πιο ελαστικες
ελεος πεφτουν ολοι στα μπαζα και στις μετρειες και μετα λεμε οι μετριες μοιραζουν χυλοπιτες λογικο δεν ειναι?

το τι θα πεις και πως θαμιλησεις η θα κινηθεις δεν ειναι σε θεση να στο διδαξει κανεις οσο καλως και να ειναι
η καθε μια φαση ειναι διαφορετικη
ποσες θα σου πει?

Είναι μεγάλος μύθος τελικά οτι δεν την 'πέφτουνε' στις ωραίες.   Παρατηρώ τελευταία , τα λιγούρια που πέφτουν σα τις μύγες κατευθείαν στην πιο εμφανίσιμη. Τις τραγικότερες περιπτώσεις βλέπω στους μικρούς πιτσιρικάδες όπου η χυλόπιτα πέφτει κατά ριπάς πολυβόλου και οι άπειροι πάνε γυρεύοντας με τη γλωσσίτσα έξω σαν τα σκυλάκια παρακαλώντας, ενώ ήδη  οι γκόμενες γελάνε μεταξύ τους για το πόσους φτύσανε μέσα σε μια ώρα. Με αφορμή όλες αυτές τις συζητήσεις εδώ μέσα, κάθομαι από μακριά και παρατηρώ το θέαμα στα καλοκαιρινά κλαμπάκια και σπάω πολύ πλάκα συνάμα όμως βλέπω και τις ελεϊνίδες στο φούλ του απαίσιου χαρακτήρα τους και μου γυρνάνε τ'άντερα. Μάλλον, για να μην 'χαλάσω' στο τέλος το στομάχι μου,  θα  πρέπει να σταματήσω τελείως να παρατηρώ τα τεκτενόμενα ως αναλυτής. Ό,τι έμαθα - έμαθα, φτάνει. Οι ελεϊνίδες επαναλαμβάνουν το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά που έιναι πλέον τόσο προβλέψιμο και βαρετό.

V for Vendetta...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Είναι μεγάλος μύθος τελικά οτι δεν την 'πέφτουνε' στις ωραίες.   Παρατηρώ τελευταία , τα λιγούρια που πέφτουν σα τις μύγες κατευθείαν στην πιο εμφανίσιμη. Τις τραγικότερες περιπτώσεις βλέπω στους μικρούς πιτσιρικάδες όπου η χυλόπιτα πέφτει κατά ριπάς πολυβόλου και οι άπειροι πάνε γυρεύοντας με τη γλωσσίτσα έξω σαν τα σκυλάκια παρακαλώντας, ενώ ήδη  οι γκόμενες γελάνε μεταξύ τους για το πόσους φτύσανε μέσα σε μια ώρα. Με αφορμή όλες αυτές τις συζητήσεις εδώ μέσα, κάθομαι από μακριά και παρατηρώ το θέαμα στα καλοκαιρινά κλαμπάκια και σπάω πολύ πλάκα συνάμα όμως βλέπω και τις ελεϊνίδες στο φούλ του απαίσιου χαρακτήρα τους και μου γυρνάνε τ'άντερα. Μάλλον, για να μην 'χαλάσω' στο τέλος το στομάχι μου,  θα  πρέπει να σταματήσω τελείως να παρατηρώ τα τεκτενόμενα ως αναλυτής. Ό,τι έμαθα - έμαθα, φτάνει. Οι ελεϊνίδες επαναλαμβάνουν το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά που έιναι πλέον τόσο προβλέψιμο και βαρετό.

V for Vendetta...

Συμφωνω  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια φορα ειμασταν σε ενα κλαμπ.

Ηταν 2 γκομενες και 3 μαντραχαλαρεοι.... μου κανει ο φιλος κοιτα οι μαλακες δεν τους την πεφτουνε
οντως οι τυποι ηταν στον κοσμο τους... λιγο πιο περα μιλουσανε (μαλλον για αμαξια ή πουτανες)  :P
οι δε γκομενες και αυτες στον κοσμο τους χορευανε λιγο πιο περα... λεει ο φιλος θα παω να τους την πέσω μπλεξανε με μαλακες... του κανω δεν ειναι μαλακες... θα εχουν λογο που δεν τους την πεφτουν.
Μην βιαζεσια. Λεει οχι θα παω. Ε πηγε τελικα και εφαγε πανηγυρικη χυλοπιτα.

Μπορεις να αποφυγεις την χυλοπιτα... πριν πας σε κάποια. ΕΦοσον μπορεις να την αποφυγεις γιατι
να την φας ? Μαγκας δεν ειναι αυτος που τρωει 100 χυλοπιτες δεν δειχνεις ατρομητος ετσι

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μαλιστα...... εκτος απο μαλακας εισαι και τρελος...

Οκ !!!!!!!!!!!!!
Τρελος ε; Τον ολοκαινουργιο γωνιακο καναπε απο τον Ιατρου, δε μας το πηρες για 300 ευρω;
Ουτε να πηδηχτουμε πανω του δε προλαβαμε... τοσο καινουργιος.

Σκατιαρη λαδεμπορα...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
:birdman:
Τρελλανε την και συ και πες της ότι δεν πειραζει ,

αλλά σαν καλη φίλη ,να σου βρει μια σεξουάλα

γνωστή της για να κανεις σχέση !

Αυτή νομίζει οτι με την ατάκα που σου πέταξε ,εσυ

θα την κηνυγας για μηνες ,μεχρι να "πεσει " .

Μονο αν της ανατρεψεις αυτα που νομιζε ,υπαρχει

περιπτωση να βγαλεις κάτι ,ειτε την ίδια ,ειτε καποια

φιλη της .

Βεβαια η ερωτικη εξομολογηση ηταν η μεγαλυτερη μαλακια

που μπορεις να κανεις ,σε μια γυναικα ,ιδιαιτερα αν εισαι

καψουρης .Αν δεν πολυγουσταρεις μια ,και της κανεις εξομολογηση

μπορει να πεσει ,γιατι καταλαβαινει απο ενστικτο οτι

δεν εισαι θυμα της.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οποιος ειναι αρχιδατος παιζει τα δικεφαλα του στα joe weider πινει την κρεατινη του χαιρεταει τους αλβανους πορτιερηδες που τα λενε πανω απο τον διαδρομο μπανιαριζεται φτιαχνει το μαλλι φραχτη κ βγαινει εξω κ χωνει τα μπουκετα του κ ειναι γαματος μιστερας.Μετα τα μουνακια τον παρακαλανε να τις γαμησει απο τον κωλο
οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται φλωρολουληδες

αντε γεια κοροιδα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
οποιος ειναι αρχιδατος παιζει τα δικεφαλα του στα joe weider πινει την κρεατινη του χαιρεταει τους αλβανους πορτιερηδες που τα λενε πανω απο τον διαδρομο μπανιαριζεται φτιαχνει το μαλλι φραχτη κ βγαινει εξω κ χωνει τα μπουκετα του κ ειναι γαματος μιστερας.Μετα τα μουνακια τον παρακαλανε να τις γαμησει απο τον κωλο

αντε γεια κοροιδα

τι κουραδα εισαι εσυ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

αντε γεια κοροιδα
Σιγα θα σκισεις κανενα καλσον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μια φορα ειμασταν σε ενα κλαμπ.

Ηταν 2 γκομενες και 3 μαντραχαλαρεοι.... μου κανει ο φιλος κοιτα οι μαλακες δεν τους την πεφτουνε
οντως οι τυποι ηταν στον κοσμο τους... λιγο πιο περα μιλουσανε (μαλλον για αμαξια ή πουτανες)  :P
οι δε γκομενες και αυτες στον κοσμο τους χορευανε λιγο πιο περα... λεει ο φιλος θα παω να τους την πέσω μπλεξανε με μαλακες... του κανω δεν ειναι μαλακες... θα εχουν λογο που δεν τους την πεφτουν.
Μην βιαζεσια. Λεει οχι θα παω. Ε πηγε τελικα και εφαγε πανηγυρικη χυλοπιτα.

Μπορεις να αποφυγεις την χυλοπιτα... πριν πας σε κάποια. ΕΦοσον μπορεις να την αποφυγεις γιατι
να την φας ? Μαγκας δεν ειναι αυτος που τρωει 100 χυλοπιτες δεν δειχνεις ατρομητος ετσι
Ηθικον διδαγμα.
Για να εισαι ο σουπερ μαγκας και να μην φας ποτέ χυλόπιτα, μην την πεσεις ποτέ σε καμια.
Αλανθαστη συνταγη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ηθικον διδαγμα.
Για να εισαι ο σουπερ μαγκας και να μην φας ποτέ χυλόπιτα, μην την πεσεις ποτέ σε καμια.
Αλανθαστη συνταγη.

E ουτε εσυ τους την πέφτεις. Απο το ιντερνετ δεν θεωρειται πεσιμο.
Το ιντερνετ ειναι η ευκολη λυση πλεον. Αλλα οι γκομενες έχουν πονηρευτει
και σπανια θα βγαλεις κατι καλο απο εδω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αντε γεια κοροιδα

Καλα αποτυχημενοι και οι 2. Σαν σκυλια δερνονται.
Αμα επεφτε αυτος ο "μαγκας" ο ψιλος σε κανεναν επαγγελματια των κλοτσων
θα ειχε μεγαλο προβλημα.

Και μετα θα επιανε αυτον που ειπε οτι μου κλεινετε το πλανο. Αυτος πιστευω
επρεπε να φαει κ το περισσοτερο ξυλο απο τον αλλον.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

αντε γεια κοροιδα

όσοι σκέφτονται έτσι ζούν μια ζώη μέσα στην δυστυχία και τα κόμπλεξ. Όυτε η κρεατίνη σε κάνει άνθρωπο, ούτε τα μπουκέτα επειδή κάποιός σου είπε κάτι (που μπορεί να είχε και δίκιο).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τον εσπρωξε φιλε  :P
δεν του ειπε απλα κατι.

Απλα η μαλακια ειναι πως αμα αρχισεις τις κλοτσιες και
ξερεις και σερνεται ο αλλος μετα θα ερθει η αστυνομια και χεσε μεσα
θα σε τρεχουνε. Επειδη εδειρες ενα τσουτσεκι... δεν συμφερει

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
όσοι σκέφτονται έτσι ζούν μια ζώη μέσα στην δυστυχία και τα κόμπλεξ. Όυτε η κρεατίνη σε κάνει άνθρωπο, ούτε τα μπουκέτα επειδή κάποιός σου είπε κάτι (που μπορεί να είχε και δίκιο).

γτ το λες φιλε?

ο γαμαικανος ετσι ζει το thug life κ ειναι γκανκστα του κανακη στην χαλκιδικη

ειναι προτυπο για μας τα παιδια του σαιτ

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Ρε φίλε τα περιγράφω χοντρικά, γιατί δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Για την ακρίβεια, υπέπεσα στη τρισμέγιστη βλακεία ολκής να της κάνω ερωτική εξομολόγηση μετά το 2ο ραντεβού (που σιγουρεύτηκα ότι μου αρέσει) και η απάντησή της ήταν επί λέξει "μου αρέσεις και περνάω ωραία μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε βλέπω ερωτικά, γιατί με πρωτοπλησίασες σαν φίλη(!!!)" Πώς εννοείς να της την έπεφτα συγκεκριμένα; Δηλαδή να της τα ζητήσω στα ίσα, όπως έπραξα και με έστειλε αδιάβαστο;

Τυπε vril κ μονο που ειδα το ποστ σου χωρις να εχω διαβασει απαντησεις κτλ! Αμα ακους τετοιο απο γκομενα! Κοψε λασπη κατευθειαν κ μην ξανασχοληθεις καθολου!

Αν θες βεβαια προσαπθησε το. Αλλα ματαιως κοπος θα ναι!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
E ουτε εσυ τους την πέφτεις. Απο το ιντερνετ δεν θεωρειται πεσιμο.
Το ιντερνετ ειναι η ευκολη λυση πλεον. Αλλα οι γκομενες έχουν πονηρευτει
και σπανια θα βγαλεις κατι καλο απο εδω.
Σκατοζηλιάρη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον πριν απο λιγο... βγηκα να παρω παγωτακι  :P

μπαινω σε έναν δρομο και απο την άλλη ερχοτανε μια γκομενα

παράνομα επειδη απαγορευεται ειναι μονο ανοδος αυτος ο δρομος... και με βλεπει...
κοντοστεκεται ενω εγω την κοιταω στα ματια .... περιμενε να κανω εγω πισω αλλα δεν σφάξανε.
Εγω δεν κακομαθαινω γκομενες . Ειδικα οταν έχουν αδικο... δινει μια λεω παει να με ψαρωσει'
αλλα δεν θα πεσει πανω μου γιατι θα με πληρωνει κ δεν την συμφερει... ερχεται απο διπλα με αγριοκοιταει  :2funny: :2funny: :2funny: την κοιταω κ εγω με ενα υφακι -> "κΑΛΑ ΕΙΣαι για το πουτσο τελειως..."
με χαμογελο ομως οχι αγρια... και σηκωνεται κ φευγει. Επειδη ειχε ενα σμαρτακι χωρεσε κουτσα στραβα απο διπλα....

κλασσικη εμφανισιμη γκομενα που νομιζει πως για αυτην δεν ισχυουνε οι κανονες  :headbang: :headbang:
εδω μπορουμε να πουμε πως οποιος την κακομαθε ειναι πιρφορος. Εδω ναι. Τετοιες γκομενες ειναι γτπ πραγματικα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

παράνομα επειδη απαγορευεται ειναι μονο ανοδος αυτος ο δρομος... και με βλεπει...
κοντοστεκεται ενω εγω την κοιταω στα ματια .... περιμενε να κανω εγω πισω αλλα δεν σφάξανε.
Εγω δεν κακομαθαινω γκομενες . Ειδικα οταν έχουν αδικο... δινει μια λεω παει να με ψαρωσει'
αλλα δεν θα πεσει πανω μου γιατι θα με πληρωνει κ δεν την συμφερει... ερχεται απο διπλα με αγριοκοιταει  :2funny: :2funny: :2funny: την κοιταω κ εγω με ενα υφακι -> "κΑΛΑ ΕΙΣαι για το πουτσο τελειως..."
με χαμογελο ομως οχι αγρια... και σηκωνεται κ φευγει. Επειδη ειχε ενα σμαρτακι χωρεσε κουτσα στραβα απο διπλα....

κλασσικη εμφανισιμη γκομενα που νομιζει πως για αυτην δεν ισχυουνε οι κανονες  :headbang: :headbang:
εδω μπορουμε να πουμε πως οποιος την κακομαθε ειναι πιρφορος. Εδω ναι. Τετοιες γκομενες ειναι γτπ πραγματικα.
Ενω καποιος που ΠΑΡΑΝΟΜΑ περπαταει στο οδοστρωμα αντι για το πεζοδρομιο και κανει και τον εξυπνο στα οχηματα, προδηλως ειναι ΔΕΚΑ φορες για τον πούτσο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε της εδωσες και καταλαβε δηλαδη :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom