Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πασπιτης της παντειου που ειναι υπευθυνος για την εκδρομη στο μπανσκο με πολ φρανκ ροζ μπλουζακι
ξεβαμενο τζιν κ μποτοσπορτεξ πυγμαχιας η ταε κβον ντο πανω απο το τζιν

Ακομα ετσι ντυνοντε;
Ετσι ντυνονταν πριν εφτα χρονια στα ΤΕΙ Αθηνας.

Μηπως αντιγραφεις τα λεγομενα του Μπραφ; :tickedoff:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ακομα ετσι ντυνοντε;
Ετσι ντυνονταν πριν εφτα χρονια στα ΤΕΙ Αθηνας.

Μηπως αντιγραφεις τα λεγομενα του Μπραφ; :tickedoff:

μονο το μποτοσπορτεξ αντεγραψα  :cheesy:

τα αλλα ειναι δικα μου

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ε πες ενα νουμερακι στα 10... δεν θυμασαι?

λοιπον στην τριπολη που εμεινα 2 χρονια εφαγα 2 χυλοπιτες ολες κιολες
οποτε ας πομε 8 στα 10
αθηνα τα πραγματα ηταν πολυ πιο ευκολα τολμω να πω
αρκει να ξερεις που, ποτε, πως θα κανεις κινηση
πχ δεν πας σε ενα κλαμπ που δεν ακους ουτε εσυ την φωνη σου και να πεις στην αλλη να κερασω ποτο
ουτε στελνεις παντα κερασμα για να πιασεις κουβεντα
ουτε ρωτας να κερασω?
κοιτας την γκομενα την μετρας βλεπεις αν ψαχνεται
κοιτας την παρεα της(ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΓΥΝΕΚΟΠΑΡΕΕΣ ΚΑΝΟΥΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΕΛΕς ΧΑΛΑΣΤΡΕΣ)
αν δειξει ενδιαφερον αναλογα με τον τροπο που θα το κανει πρατεις
αντε στην χειροτερη να πας μονος να παρεις 1-2-3 ποτα αναλογα ποσες ειναι(ποτε δεν πας σε μεγαλη γυνεκοπαρεα σε εφαγαν)
και το πας μονος
αρκει να ξερεις να μιλησεις γιατι ειναι δυσκολο και εχει ρισκο
αλλα σαφος καλυτερο απο το να στειλεις ποτο με ο γκαρσονι(που ανετα στο επιστρεφουν)
η του να πας να ρωτησεις το να κερασω?
δειχνει αυτοπεποιθηση και μετραει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
προσφατα βρεθηκα σε παρεα οπου ξαδερφος ειχε φερει την κοπελα του και αυτη την κολλητη της, η κολλητη αρκετα εμφανισημη 29χ,εγω ειμαι 30.
ρωτησα τον ξεδερφο να μου κανει κανα κονε με την κοπελια και μου λεει ναι αμε!!! για τον ξεδερφο ?? τα καλυτερα θα πω !! πες οτι εγινε δικια σου κιολας !!
επισης μου ειπε οτι της λεγαμενης της αρεσει πολυ να ταξιδευει και τωρα θελαι να παει στην αμερικη,τον ρωταω τη δουλεια κανει αναλογιζομενος τα εξοδα του
ταξιδιου και μου απαντα οτι ειναι μακροχρονια ανεργη.
Η λογικη ερωτηση που εκανα ηταν ,καλα ρε φιλαρακι και πως θελει να παει αμερικα χωις φραγκο στην τσεπη ? τα δινει ο νταντι ?
οχι μου λεει για αυτο θελει να βρει και καποιον να τα εχει για να την παει,και του λεω τοσα πολλα ζηταει για να την γαμησουν  η κοπελια ?
αστο στη φυλης βρισκεις και πολυ καλυτερες και χωρις να θελουν να της πας αμερικη !!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
προσφατα βρεθηκα σε παρεα οπου ξαδερφος ειχε φερει την κοπελα του και αυτη την κολλητη της, η κολλητη αρκετα εμφανισημη 29χ,εγω ειμαι 30.
ρωτησα τον ξεδερφο να μου κανει κανα κονε με την κοπελια και μου λεει ναι αμε!!! για τον ξεδερφο ?? τα καλυτερα θα πω !! πες οτι εγινε δικια σου κιολας !!
επισης μου ειπε οτι της λεγαμενης της αρεσει πολυ να ταξιδευει και τωρα θελαι να παει στην αμερικη,τον ρωταω τη δουλεια κανει αναλογιζομενος τα εξοδα του
Η λογικη ερωτηση που εκανα ηταν ,καλα ρε φιλαρακι και πως θελει να παει αμερικα χωις φραγκο στην τσεπη ? τα δινει ο νταντι ?
οχι μου λεει για αυτο θελει να βρει και καποιον να τα εχει για να την παει,και του λεω τοσα πολλα ζηταει για να την γαμησουν  η κοπελια ?
αστο στη φυλης βρισκεις και πολυ καλυτερες και χωρις να θελουν να της πας αμερικη !!
Μπορεις σε παρακαλω να μου την γνωρισεις;
Ειμαι αρκετα εμφανισημος και νεοδημοκρατης.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αν αξιζει το μουνι μπορει να πιασει δουλεια ο φιλος στο προμοτιον του βρωμικου που εχει ο ανκλ στιουαρτ στην 50 μπουλεβαρτ στο νιου γιορκο κ να βγαινουν τα εξοδα τους κ τα αεροπορικα

9011.jpg

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
αν αξιζει το μουνι μπορει να πιασει δουλεια ο φιλος στο προμοτιον του βρωμικου που εχει ο ανκλ στιουαρτ στην 50 μπουλεβαρτ στο νιου γιορκο κ να βγαινουν τα εξοδα τους κ τα αεροπορικα

9011.jpg
Το βρωμικο του Μαικ Μαγουλακου στο Soho (5th Avenue) ειναι ντιλισιους.
Τρως και την χαρτοπετσετα... να του πεις οτι σε στελνει ο Κιτσος απο την Πατουλια.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τι λε ρε την πουτανα;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

χαϊδαρι με το λεωφορειο και πολυ της ειναι.αει στο διαολο τα βρωμονουνα.φυλης και παλι φυλης.και κανενα call girl που και που για να γινει πιο gfe η φαση

ο τζαμπας πεθανε *P :blowup:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
7 γυναικες σε εναν αντρα αντιστηχουνε στην ελλαδα
Ρε παιδιά, αυτό ποτέ δεν κατάλαβα από που προκύπτει. Αφού οι γυναίκες υποτίθεται ότι είναι ισάριθμες με τους άντρες, όχι πενταπλάσιες. Εννοούμε μήπως την αναλογία των συμβατών δυνητικά συντρόφων;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λογικά έχει να κάνει με το μέσο όρο ηλικίας. Έχω διαβάσει ότι όταν γεννιέται ένα παιδί η πιθανότητα να είναι αγόρι είναι 52% έναντι 48% να ναι κορίτσι.. Άρα οι άνδρες σε μικρή ηλικία είναι περισσότεροι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμένα μου είπε ότι με βλέπει σαν φίλο μία που μου μιλούσε ένα μήνα στο ίντερνετ. Αυτό πώς σας φαίνεται;

Κοιτα εχουμε πει πως το ιντερνετ εχει πεθανει για τετοιες δουλειες αλλα
και παλι δικια σου μαλακια ρε φιλε.... ελεος.
Αμα βλεπεις πως η γκομενα θέλει να σου μιλαει κάθε μερα...
τοτε την 3η ή 4η ημέρα της λες....

Κοιτα επειδη με ζαλιζει ο υπολογιστης θα ηθελα να τα πουμε απεξω...
οπουδηποτε δεν εχω προβλημα. Αμα σου αρχιζε τις πιπες οτι φοβαται κτλπ
επειδη εισαι αγνωστος να της ελεγες να ερθει με καποια φιλη της.
Αν σου τσινουσε γενικοτερα ας το αφηνες εκει και ας εβγαινες απο το ιντερνετ.

Εσυ καθισες 1 μηνα και της μιλουσες καθε μερα νομιζοντας πως ετσι θα σε εκτιμησει
και θα πει τι καλο παιδι ας βγουμε τωρα....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Και τι δηλαδή, μέχρι τη γόνιμη αναπαραγωγική ηλικία οι γυναίκες προλαβαίνουν να πενταπλασιαστούν;
edit: Το λέει και ο πίνακες ότι στις ηλικίες 15-65 η αναλογία είναι 1:1

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, αυτό ποτέ δεν κατάλαβα από που προκύπτει. Αφού οι γυναίκες υποτίθεται ότι είναι ισάριθμες με τους άντρες, όχι πενταπλάσιες. Εννοούμε μήπως την αναλογία των συμβατών δυνητικά συντρόφων;
Είναι μαλακία αυτό. Οι άνδρες υπερτερούν λίγο αριθμητικά στις μάχημες ηλικίες  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδη δεν τα ξερω τα κολπα του ιντερνετ μιας και δεν ψαχνομαι
μεσα απο αυτο... αν η αλλη γενικα φοβαται απο το νετ να βγει....
δεν σε συμφερει... καλυτερα παρατησε την γιατι μπορει με αυτη τη δικαιολογια
να σε τραβηξει κανα τριμηνο καθε μερα να μιλατε λεω εγω τωρα και στο τελος ρισκαρεις κιολας
δεν ειναι σιγουρο αν θα βγειτε.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βριλ αν δεις τον πίνακα που σου έδωσα σε όλες τις χώρες γεννιούνται ελαφρώς περισσότερα αγόρια. Στην Ελλάδα όπως και στις άλλες χώρες γεννιούνται παραπάνω αγόρια ,σε ηλικία 16-64 λέει πως γίνονται ισάριθμοι και από 65 και πάνω οι γυναίκες είναι τρελά περισσότερες.. Έτσι στην τελική ο αριθμμός των γυναικών είναι μεγαλύτερος! Αλλά στις μάχημες ηλικίες παίζει να είμαστε ελαφρώς περισσότεροι ή στα ίδια πάνω κάτω..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κοιτα εχουμε πει πως το ιντερνετ εχει πεθανει για τετοιες δουλειες αλλα
και παλι δικια σου μαλακια ρε φιλε.... ελεος.
Αμα βλεπεις πως η γκομενα θέλει να σου μιλαει κάθε μερα...
τοτε την 3η ή 4η ημέρα της λες....

Κοιτα επειδη με ζαλιζει ο υπολογιστης θα ηθελα να τα πουμε απεξω...
οπουδηποτε δεν εχω προβλημα. Αμα σου αρχιζε τις πιπες οτι φοβαται κτλπ
επειδη εισαι αγνωστος να της ελεγες να ερθει με καποια φιλη της.
Αν σου τσινουσε γενικοτερα ας το αφηνες εκει και ας εβγαινες απο το ιντερνετ.

Εσυ καθισες 1 μηνα και της μιλουσες καθε μερα νομιζοντας πως ετσι θα σε εκτιμησει
και θα πει τι καλο παιδι ας βγουμε τωρα....
Βασικά δεν είναι τόσο απλό, γιατί τότε περνούσα μια φάση που δεν ήθελα να βγω από το σπίτι και δεν ήμουν σίγουρος (μέχρι που τη συναναστράφηκα από κοντά) για το πως τη βλέπω. Αλλά εντάξει, ακόμα κι αν καθυστέρησα να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου, είναι αυτός λόγος για να μου ρίξει χυλόπιτα; Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον της άρεσα, τι σημασία έχει πότε θα έκανα την κίνηση; Άρα από την αρχή με έβλεπε φιλικά. Κι αν εγώ είμαι μαλάκας, αυτή τι είναι που μου μιλούσε καθημερινά επί τόσο διάστημα, τη στιγμή που δεν ένιωθε τίποτα;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Βριλ αν δεις τον πίνακα που σου έδωσα σε όλες τις χώρες γεννιούνται ελαφρώς περισσότερα αγόρια. Στην Ελλάδα όπως και στις άλλες χώρες γεννιούνται παραπάνω αγόρια ,σε ηλικία 16-64 λέει πως γίνονται ισάριθμοι και από 65 και πάνω οι γυναίκες είναι τρελά περισσότερες.. Έτσι στην τελική ο αριθμμός των γυναικών είναι μεγαλύτερος! Αλλά στις μάχημες ηλικίες παίζει να είμαστε ελαφρώς περισσότεροι ή στα ίδια πάνω κάτω..
Ναι, όμως δε μας ενδιαφέρει το ηλικιακό εύρος άνω των 65, άρα άκυρο αυτό με την αντιστοιχία 5 γυναικών σε κάθε άντρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικά δεν είναι τόσο απλό, γιατί τότε περνούσα μια φάση που δεν ήθελα να βγω από το σπίτι και δεν ήμουν σίγουρος (μέχρι που τη συναναστράφηκα από κοντά) για το πως τη βλέπω. Αλλά εντάξει, ακόμα κι αν καθυστέρησα να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου, είναι αυτός λόγος για να μου ρίξει χυλόπιτα; Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον της άρεσα, τι σημασία έχει πότε θα έκανα την κίνηση; Άρα από την αρχή με έβλεπε φιλικά. Κι αν εγώ είμαι μαλάκας, αυτή τι είναι που μου μιλούσε καθημερινά επί τόσο διάστημα, τη στιγμή που δεν ένιωθε τίποτα;

Καλα αυτα τα "μ αρεσεις" χωρις να βγειτε ειναι πιπες.
Αμα της αρεσες θα βγαινατε.

Πολυ απλο ειναι αλλα ψαχνεστε απο το ιντερνετ και το κανετε μπερδεμα....

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, όμως δε μας ενδιαφέρει το ηλικιακό εύρος άνω των 65, άρα άκυρο αυτό με την αντιστοιχία 5 γυναικών σε κάθε άντρα.

φιλε μου μην προσπαθεις να το εξηγησεις.οταν εχεις να κανεις ειτε με ψυχοπαθεις,ειτε με απατεωνες δεν βγαινει ακρη.και οι ελλεηνιδες ειναι και τα δυο μαζι :uglystupid:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καλα αυτα τα "μ αρεσεις" χωρις να βγειτε ειναι πιπες.
Αμα της αρεσες θα βγαινατε.

Πολυ απλο ειναι αλλα ψαχνεστε απο το ιντερνετ και το κανετε μπερδεμα....
Βιαστικά συμπεράσματα βγάζεις. Ότι της αρέσω μου το είπε όταν βγήκαμε μετά τον ένα μήνα. Αλλά υπό ποια έννοια θα το έθεσε, εφόσον δεν της έβγαζα τίποτα ερωτικό κατάτης; Όπως ακριβώς μας αρέσει ένα όμορφο άλογο: Εκτιμάς την ομορφιά του, αλλά δε θες φυσικά να κοιμηθείς μαζί του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom