Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βιαστικά συμπεράσματα βγάζεις. Ότι της αρέσω μου το είπε όταν βγήκαμε μετά τον ένα μήνα. Αλλά υπό ποια έννοια θα το έθεσε, εφόσον δεν της έβγαζα τίποτα ερωτικό; Όπως ακριβώς μας αρέσει ένα όμορφο άλογο. Εκτιμάς την ομορφιά του, αλλά δε θες φυσικά να κοιμηθείς μαζί του.

Εσυ δεν εξηγεις καλα ρε φιλε.
Κοιτα αμα βγηκατε απο το ιντερνετ κ
δεν της την επεσες... θα σε περασε για μαλακα  :P

Φαντασου βγηκατε εκτος κ σου ειπε οτι της αρεσεις και δεν της την επεσες
επιτοπου??????????????????????????????????

καλα νταξει. ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

μ αρεσει που τις βριζετε κιολας ελεος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δυσκολο να επιλεξει να βγει μια γκομενα απο το νετ
αμα δεν της αρεσει πολυυυυυυυυυυυ ο αλλος (με την προυποθεση οτι δεν ειναι μπαζο αλλα ωραια κοπελα)
και δεν της την επεσες... χαχαχχα αισχος τα λεφτα της πισω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.851
Πόντοι
5.827
Ρε φίλε τα περιγράφω χοντρικά, γιατί δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Για την ακρίβεια, υπέπεσα στη τρισμέγιστη βλακεία ολκής να της κάνω ερωτική εξομολόγηση μετά το 2ο ραντεβού (που σιγουρεύτηκα ότι μου αρέσει) και η απάντησή της ήταν επί λέξει "μου αρέσεις και περνάω ωραία μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε βλέπω ερωτικά, γιατί με πρωτοπλησίασες σαν φίλη(!!!)" Πώς εννοείς να της την έπεφτα συγκεκριμένα; Δηλαδή να της τα ζητήσω στα ίσα, όπως έπραξα και με έστειλε αδιάβαστο;

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φίλε τα περιγράφω χοντρικά, γιατί δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Για την ακρίβεια, υπέπεσα στη τρισμέγιστη βλακεία ολκής να της κάνω ερωτική εξομολόγηση μετά το 2ο ραντεβού (που σιγουρεύτηκα ότι μου αρέσει) και η απάντησή της ήταν επί λέξει "μου αρέσεις και περνάω ωραία μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε βλέπω ερωτικά, γιατί με πρωτοπλησίασες σαν φίλη(!!!)" Πώς εννοείς να της την έπεφτα συγκεκριμένα; Δηλαδή να της τα ζητήσω στα ίσα, όπως έπραξα και με έστειλε αδιάβαστο;

φιλε εκει κανεις μεταβολη και φευγεις.δεν κουραζεις το μυαλο σου με μαλακιες.δεν υπαρχει λογικη σε τετοιου τυπου ατακες."μου αρέσεις και περνάω ωραία μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε βλέπω ερωτικά, γιατί με πρωτοπλησίασες σαν φίλη(!!!)"

μιλαμε για μεγαλη ψυχοπαθεια.

η γυναικα που ξερει τι θελει στην ζωη της,ειτε γουσταρει εναν αντρα,και του το δειχνει με σκοπο το γαμισι,σχεση κλπ,ειτε τον απορριπτει.οι ψυχοπαθεις ελλεηνιδες εχουν αιθαλομιχλη στον εγκεφαλο,και δεν κανουν επαφη με τιποτα.δεν ξερουν καν που βρισκονται.μπορει η συγκεκριμενη τυπισσα να σου ελεγε εσενα παπατζες το ενα λεπτο,και το επομενο να εβγαζε τα ματια της με το αλφα η βητα τυχαιο πεφτουλα που γνωρισε σ'ενα κλαμπ.δεν υπαρχει λογικη σε αυτο,μην την ψαχνεις.στριβεις και πας γι'αλλα. :tits2:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.365
Πόντοι
1.686

Τρελλανε την και συ και πες της ότι δεν πειραζει ,

αλλά σαν καλη φίλη ,να σου βρει μια σεξουάλα

γνωστή της για να κανεις σχέση !

Αυτή νομίζει οτι με την ατάκα που σου πέταξε ,εσυ

θα την κηνυγας για μηνες ,μεχρι να "πεσει " .

Μονο αν της ανατρεψεις αυτα που νομιζε ,υπαρχει

περιπτωση να βγαλεις κάτι ,ειτε την ίδια ,ειτε καποια

φιλη της .

Βεβαια η ερωτικη εξομολογηση ηταν η μεγαλυτερη μαλακια

που μπορεις να κανεις ,σε μια γυναικα ,ιδιαιτερα αν εισαι

καψουρης .Αν δεν πολυγουσταρεις μια ,και της κανεις εξομολογηση

μπορει να πεσει ,γιατι καταλαβαινει απο ενστικτο οτι

δεν εισαι θυμα της.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.851
Πόντοι
5.827
Μπα, αυτή το έπαιζε πολύ δύσκολη και προσεκτική, για να πηδηχτεί με έναν άσχετο που γνώρισε σε κλαμπ. Πιο πολύ σε "σαύρα" θα έλεγα ότι παραπέμπει, αν και πριν πρέπει να ήτανε σκύλα, αφού μια φορά φιλήθηκε στο στόμα με έναν που είχε γνωρίσει την ίδια ακριβώς μέρα να φανταστείς! Κατά τα άλλα, έχεις απόλυτο δίκιο ότι της έχω δώσει υπερβολική αξία. Παραδειγματική περιφρόνηση χρειάζονται αυτές, έλα όμως που ακόμα να ξεπεράσω το σοκ και δέος παρά τον ένα χρόνο που έχει περάσει. Ξέρεις τι ανεπανόρθωτο τραύμα μου έχει αφήσει, ώστε πλέον φοβάμαι να προσεγγίσω οποιαδήποτε;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.365
Πόντοι
1.686
Μπα, αυτή το έπαιζε πολύ δύσκολη και προσεκτική, για να πηδηχτεί με έναν άσχετο που γνώρισε σε κλαμπ. Πιο πολύ σε "σαύρα" θα έλεγα ότι παραπέμπει, αν και πριν πρέπει να ήτανε σκύλα, αφού μια φορά φιλήθηκε στο στόμα με έναν που είχε γνωρίσει την ίδια ακριβώς μέρα να φανταστείς! Κατά τα άλλα, έχεις απόλυτο δίκιο ότι της έχω δώσει υπερβολική αξία. Παραδειγματική περιφρόνηση χρειάζονται αυτές, έλα όμως που ακόμα να ξεπεράσω το σοκ και δέος παρά τον ένα χρόνο που έχει περάσει. Ξέρεις τι ανεπανόρθωτο τραύμα μου έχει αφήσει, ώστε πλέον φοβάμαι να προσεγγίσω οποιαδήποτε;

Σωπα ρε .Να την πεφτεις καθε μερα σε Τουριστριες ,να δεις αποτελεσμα .

Μην ασχολεισαι με ελληνιδες ,για εξη μηνες τουλαχιστον.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.851
Πόντοι
5.827

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.365
Πόντοι
1.686
Πως να την πέφτω; Κερνώντας ποτά;

Οχι βεβαια !

Πλησιαζεις και της χαμογελας .Αν σου αναταποδωσει το χαμογελο ,της πιανεις την κουβεντα .

Αν δεν χαμογελασει ,πηγαινεις σε άλλη .Αν ειναι 3-4 μαζι ,πηγαινεις ΜΟΝΟΣ σου και της

χαμογελας .Θα κολακευτει που την διάλεξες από τις άλλες .Αν ειναι 2 ,η αλλη μπορει

να δυσανασχετησει και να κανει χαλαστρα  ,αλλα οχι παντα .

ΠΟΤΕ μην ξεκινας το καμακι κερνωντας ποτα .

Παντα πρεπει να γνωρισεις πρωτα την γκομενα και αν δειξει καποιο ενδιαφερον

τοτε μονο θα κερασεις .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.851
Πόντοι
5.827
Ωραία τα λες, αλλά έτσι θα πρέπει κάθε μέρα να μην κάνω άλλη δουλειά, απ' το να γυρνάω στα κλαμπ σόλο γινόμενος εδώ στην επαρχία στόχος διαπομπεύσεων και ξοδεύοντας ένα σκασμό λεφτά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.365
Πόντοι
1.686
Ωραία τα λες, αλλά έτσι θα πρέπει κάθε μέρα να μην κάνω άλλη δουλειά, απ' το να γυρνάω στα κλαμπ σόλο γινόμενος εδώ στην επαρχία στόχος διαπομπεύσεων και ξοδεύοντας ένα σκασμό λεφτά.

Σε ποια πολη εισαι ?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ρε τυπε δωσε ενα βιογραφικο να ξερουμε τι εισαι.
ηλικια-επαγγελμα- σε ποιο μερος εισαι.
την εφαγες απο την βουλγαρα-κολομπαρου,τουλαχιστον να μην την φας και απο καμια γκομενα κανονικη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.851
Πόντοι
5.827
Καλά, δεν έχει τόσες τουρίστριες όσο άλλα μέρη, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Το ότι δεν έχω κανέναν να έρθει μαζί μου, αν όχι για διακριτικότητα, τουλάχιστον για το ψυχολογικό support πού το πας;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλά, δεν έχει τόσες τουρίστριες όσο άλλα μέρη, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Το ότι δεν έχω κανέναν να έρθει μαζί μου, αν όχι για διακριτικότητα, τουλάχιστον για το ψυχολογικό support πού το πας;
παρε τον λαδακη τυπε,μπροστα του εσυ θα φαινεσαι στις τουριστιες μπραντ πιτ.η εστω μαστερ21.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.851
Πόντοι
5.827
Αν ήσασταν εδώ, γιατί όχι;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ασε ρε γερολαδα που ολο κλεγεσαι οτι σου χρωστανε.
Σκατα φιλος εισαι. Μολις με βρηκες στην αναγκη, με πατησες στο λαιμο...
Μαλιστα...... εκτος απο μαλακας εισαι και τρελος...

Οκ !!!!!!!!!!!!!

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Ενας πρωην φιλος μου εκανε το αλλο.Του την επεφτε οσες στη γ λυκειου που ηταν ομορφες,αυτο χαλβας δεν εκανε τιποτα,εφτασε 20 του την επεσε μια γκομενα που ηταν ομαδαρχης σε κατασκηνωση με εναν αλλο πρωην φιλο μου(βγηκαμε ολοι μαζι) και απο τοτε τα χουν 5 χρονια.Βεβαια απο τοτε η γκομενα εχει γινει παπαριζου ενω ηταν κανονικη.Βεβαια σιγα μη κατσει να τον περιμενει(π.χ σοβαρη σχεση κλπ) να τελειωσει 18 μαθηματα που χρωσταει(μολις απολυθηκε απο φανταρος) στο πολυ δυσκολο τμημα της κοινωνιολογιας :dancing:
Απο οτι πιστευω θα την κανει για γερμανια

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
676
Πόντοι
3.015
Σωπα ρε .Να την πεφτεις καθε μερα σε Τουριστριες ,να δεις αποτελεσμα .

Μην ασχολεισαι με ελληνιδες ,για εξη μηνες τουλαχιστον.
:rockon:

Σωστός, ιατρέ μου. 

Το φάρμακο της συνταγής  :boobies: γιατρέ χορηγείται καθημερινά ; πριν ή μετά το φαγητό ;

V...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom