erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αν ειναι ομως.... θα στον γνωρισω αχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχ
δεν ειναι η γκομενα στο αβαταρ ο βαγκος δε πιμπ
Λοιπον για να μην το κουραζουμε,αν δεν πατε να φτιαξετε λιγο την εμφανιση σας και μου τριγυρνατε σαν ρεταλια με τις κοιλαρες και τις μαγουλαρες μια ζωη κλασιμο θα τρωτε,εμεις δηλαδη που γαμιομαστε στα γυμναστηρια για να εχουμε επιλογες μαλακες ειμαστε και μας την πεφτουν οι [sup][/sup]πατσαβουρες)[sub][/sub] και στο τελος παλι στις πουτανες θα τριγυρνατε
Λοιπον για να μην το κουραζουμε,αν δεν πατε να φτιαξετε λιγο την εμφανιση σας και μου τριγυρνατε σαν ρεταλια με τις κοιλαρες και τις μαγουλαρες μια ζωη κλασιμο θα τρωτε,εμεις δηλαδη που γαμιομαστε στα γυμναστηρια για να εχουμε επιλογες μαλακες ειμαστε και μας την πεφτουν οι [sup][/sup]πατσαβουρες)[sub][/sub] και στο τελος παλι στις πουτανες θα τριγυρνατε
Τύπε η Ερινάλ μου την μπήκε στεγνά από το πουθενά.. Με είπε χέστη χωρίς λόγο υπονοώντας ότι δεν την έχω πέσει ποτέ.. Ελλεηνίδες τύπε..
Μετά ένας τζιτζιφιόγκος με προβλήματα κατανόησης κειμένου έρχεται και με αποκαλεί νερντ.. Τι να πεις..
Τύπε η Ερινάλ μου την μπήκε στεγνά από το πουθενά.. Με είπε χέστη χωρίς λόγο υπονοώντας ότι δεν την έχω πέσει ποτέ.. Ελλεηνίδες τύπε..
Μετά ένας τζιτζιφιόγκος με προβλήματα κατανόησης κειμένου έρχεται και με αποκαλεί νερντ.. Τι να πεις..
βαγκο εγω ειπα οτι εισαι ωραιο παιδι και δεν τρως χυλοπιττες υποστηριζοντας σε, χαλαρωσε και ξανα δες το ποστ μου
Λοιπον για να μην το κουραζουμε,αν δεν πατε να φτιαξετε λιγο την εμφανιση σας και μου τριγυρνατε σαν ρεταλια με τις κοιλαρες και τις μαγουλαρες μια ζωη κλασιμο θα τρωτε,εμεις δηλαδη που γαμιομαστε στα γυμναστηρια για να εχουμε επιλογες μαλακες ειμαστε και μας την πεφτουν οι [sup][/sup]''πατσαβουρες) ''[sub][/sub] και στο τελος παλι στις πουτανες θα τριγυρνατε
Σε γουστάρει τύπε, ούτε τα προσχήματα κρατάει πια.
Τζιτζιφίογκος λέει.
βαγκο εγω ειπα οτι εισαι ωραιο παιδι και δεν τρως χυλοπιττες υποστηριζοντας σε, χαλαρωσε και ξανα δες το ποστ μου
Πέρυσι στην Πράγα, που πήγα με ένα φίλο, τελευταία μέρα στο μετρό προς αεροδρόμιο κοίταζα διακριτικά μια κοπελίτσα στο απέναντι κάθισμα. Με κοίταξε και αυτή στιγμιαία. Ωραία και συμπαθητική μελαχρινή. Σε μια στάση κατέβηκε και έστρεψα το κεφάλι μου να τη δω από το παράθυρο. Με κοίταξε απέξω, χαμογέλασε και με χαιρέτησε.
Φέτος στη Λισαβόνα καθόμασταν σε ένα μικρό ταβερνάκι μεσημέρι για φαγητό και σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πόρτα κάθονταν δυο κοπέλες. Φεύγοντας κοιτάζω τη μια, η οποία μου χαμογελάει και της λέω "ciao". "Ciao" απάντησε. Έτσι απλά. Το βράδυ στον πεζόδρομο που είναι τα club της πόλης παίρνουμε δυο μπύρες με το φίλο και στεκόμαστε να τις πιούμε. Εκεί είναι οι περισσότεροι έξω από τα club όρθιοι και πίνουν. Φτηνές μπύρες. Μια κοπελίτσα καθόταν κάτω σε σκαλοπάτι και προφανώς περίμενε κάποιον. Λέω στο φίλο "πάω να της μιλήσω". Την πλησιάζω και τη ρωτάω αν θέλει να πιούμε μια μπύρα μαζί. Χαμογέλασε και ευγενικά μου αρνήθηκε.
Έξω οι γυναίκες ξέρουν να φλερτάρουν και να συμπεριφέρονται. Είναι απλό. Ένα βλέμμα, μια κουβέντα, ένα χαμόγελο. Και γίνεται παιχνίδι.
μεγαλε το μπυροκοιλι ειναι γοητεια πλεον στο ελλαντα γτ δειχνει αποθεμα
οταν βλεπει η γκομενα τις πατσες σου ειναι σαν να βλεπει εμμεσα τις προθεσμιακες σου καταθεσεις στην ολλανδια η τα ομολγα στο βελγιο κστην κυπρο κ καυλωνει κομπρεντο?
αφου στο τελος κλασιμο εφαγες οπως θα ετρωγες και στην ελλαδα ποια η διαφοραΠέρυσι στην Πράγα, που πήγα με ένα φίλο, τελευταία μέρα στο μετρό προς αεροδρόμιο κοίταζα διακριτικά μια κοπελίτσα στο απέναντι κάθισμα. Με κοίταξε και αυτή στιγμιαία. Ωραία και συμπαθητική μελαχρινή. Σε μια στάση κατέβηκε και έστρεψα το κεφάλι μου να τη δω από το παράθυρο. Με κοίταξε απέξω, χαμογέλασε και με χαιρέτησε.
Φέτος στη Λισαβόνα καθόμασταν σε ένα μικρό ταβερνάκι μεσημέρι για φαγητό και σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πόρτα κάθονταν δυο κοπέλες. Φεύγοντας κοιτάζω τη μια, η οποία μου χαμογελάει και της λέω "ciao". "Ciao" απάντησε. Έτσι απλά. Το βράδυ στον πεζόδρομο που είναι τα club της πόλης παίρνουμε δυο μπύρες με το φίλο και στεκόμαστε να τις πιούμε. Εκεί είναι οι περισσότεροι έξω από τα club όρθιοι και πίνουν. Φτηνές μπύρες. Μια κοπελίτσα καθόταν κάτω σε σκαλοπάτι και προφανώς περίμενε κάποιον. Λέω στο φίλο "πάω να της μιλήσω". Την πλησιάζω και τη ρωτάω αν θέλει να πιούμε μια μπύρα μαζί. Χαμογέλασε και ευγενικά μου αρνήθηκε.
Έξω οι γυναίκες ξέρουν να φλερτάρουν και να συμπεριφέρονται. Είναι απλό. Ένα βλέμμα, μια κουβέντα, ένα χαμόγελο. Και γίνεται παιχνίδι.
Επειδή ακριβώς δεν ξέρεις πως είμαι και επειδή χειλόπιτες δεν τρώει μόνο αυτός που δεν την πέφτει άσχετα πως είναι εμφανισιακά γι αυτό νόμιζα ότι ειρωνευόσουν! Γράψε λάθος!
αρα με τον πουτσο στο χερι μεινατε παλι
χεστηκαμε για το γεια κ το παιχνιδι με τα ματια το θεμα ειναι να ριξουμε κ κανα πουτσο επιτελους βρε αδερφε
αρα με τον πουτσο στο χερι μεινατε παλι
χεστηκαμε για το γεια κ το παιχνιδι με τα ματια το θεμα ειναι να ριξουμε κ κανα πουτσο επιτελους βρε αδερφε
αυτο ειναι αληθεια τον παω τον βαγγο και αυτος νομιζε οτι του την ειπα
Επειδή ακριβώς δεν ξέρεις πως είμαι και επειδή χειλόπιτες δεν τρώει μόνο αυτός που δεν την πέφτει άσχετα πως είναι εμφανισιακά γι αυτό νόμιζα ότι ειρωνευόσουν! Γράψε λάθος!
νο προμπλεμ :-*
Get a room.
O χορηγός δεν το βάζει το δωμάτιο,είναι φυσιολάτρης;;;δυσκολες εποχες δεν εχουμε ουτε για δωματιο