life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
O χορηγός δεν το βάζει το δωμάτιο,είναι φυσιολάτρης;;;
Tουρθε η ΔΕΗ και...........προτιμησε να μην μεινει στο σκοταδι
Τον Αύγουστο εργαστήρι θεατρολογίας;;;απογευματινος ησουν σημερα στο εργαστηρι θεατρολογιας?
σας εμαθε πολλα πραγματα ο δασκαλος
Διακοπές δεν πήγες φέτος ε;;;ναι ειναι λαρτζ τυπος αφου σκεφτεται να μην ερθει μαζι για να παω καποιον που θα επιλεξω εγω. ειναι ο λεγομενος σπονσορας αγαπουλις πιρφορος τελειως μαλακας αχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τι αλλο θα ακουσω θεε ..
Τον Αύγουστο εργαστήρι θεατρολογίας;;;
Θέλω να πιστεύω πως κάνεις πλάκα.....
Διακοπές δεν πήγες φέτος ε;;;
Ντάξει μωρέ κακέ...μην προδικάζουμε...μπορεί να κάνει κ την έκπληξη.φαντάζεσααι φάτσα?
Αν είναι να μην την ακουμπήσεις πάρε εμένα ρε μαλάκα....παρέα πιο καλή θα κάνω...θα σου παίζω κ τον Άμλετ τώρα που έκανα μαθήματα υποκριτικής 2 χρόνια σε θεατρικό εργαστήριο.'έχω αρχίσει να σε λυπάμαι
πάμε 4-5 μέρες στη Μύκονο?όλα πληρωμένα!
σου υπόσχομαι δεν θα σε ακουμπήσω!!!!!
'έχω αρχίσει να σε λυπάμαι
πάμε 4-5 μέρες στη Μύκονο?όλα πληρωμένα!
σου υπόσχομαι δεν θα σε ακουμπήσω!!!!!
δεν σου εβαλε ο δασκαλος να κανεις ασκησουλα μπροστα στο καθρεφτη την ανεμονα που ανθιζει φορωντας ενα μπλε κολαν κ μια χχχχλ μπλουζα απο τη λαικη?
Γεια σου ρε έρι με τις κατακτήσεις σου.σαν τον φπ θα καταντησεις να με κυνηγας απο ποστ σε ποστ. τι ξεφτιλα ρε να θεωρεις οτι θα ασχοληθω μαζι σου που σε φτυνω και μου δινεις λεφτα για διακοπες και θες να με κανεις και παρεα 4- 5 μερες. Θα το κρατησω το ποστ να θυμαμαι σε τι καταντια φτανει κανεις ..
αχαχούχα γιατί γελάς με τον κλώνο σου,μπες με το κανονικό σου να γελάσεις όσο θες....να γελάσουμε κ εμείς.
σαν τον φπ θα καταντησεις να με κυνηγας απο ποστ σε ποστ. τι ξεφτιλα ρε να θεωρεις οτι θα ασχοληθω μαζι σου που σε φτυνω και μου δινεις λεφτα για διακοπες και θες να με κανεις και παρεα 4- 5 μερες. Θα το κρατησω το ποστ να θυμαμαι σε τι καταντια φτανει κανεις ..
Αν θελήσεις πάντως 2 εισιτήρια για το φεστιβάλ της κνε ή κανένα αντιρατσιστικό του σύριζα στείλε pm.έλα ρε μωρό μου
εσύ αναζητάς σπόνσορα και ο Θεός στον έστειλε!!!!τί πιο ωραίο....έκανες μια ευχή και βγήκε!
τα ετερώνυμα έλκονται....θα καθόμαστε στο Cavo Tagoo,θα τρώμε σούσι και θα μου λες για το ΕΑΜ και τον Άρη...
ΥΓ ποιος είναι ο φπ?
Πολυ σοβαρα ..... ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ?αχαχούχα γιατί γελάς με τον κλώνο σου,μπες με το κανονικό σου να γελάσεις όσο θες....να γελάσουμε κ εμείς.
Αλλού αυτά,πλέον είναι μοντ το φιλαράκι μου ο gl....Πολυ σοβαρα ..... ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ?
Δεν εχω κλωνους πλεον !!!!!!
Αλλού αυτά,πλέον είναι μοντ το φιλαράκι μου ο gl....
Αλλού αυτά,πλέον είναι μοντ το φιλαράκι μου ο gl....