Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κουβέρτες?
Παπλωματα ολοκληρα τυπε
κουβέρτες?
Πω ρε μαλακα ζαλαδα με πιανει οταν σε διαβαζω...Καλα που να δεις παλιοτερα
Den exeis βαρεθει ρε μαλακα να γραφεις σεντονια παπαρολογιας?
Καλα που να δεις παλιοτερα
Μορτη οταν γραφεις τυπε,πορονεσαι,ειδικα για τις ΕλλεινιδεςΠαπλωματα ολοκληρα τυπε
Γεια σου Λουκρι,δεν βγηκες εξω?Ελλεεινίδες ..η μάστιγα των αιώνων..Εχουμε τρελλάνει κόσμο
ΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΑΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ δΙΜΙΤΡΑΚΙ...Ελλεεινίδες ..η μάστιγα των αιώνων..Εχουμε τρελλάνει κόσμο
Πω ρε μαλακα ζαλαδα με πιανει οταν σε διαβαζω...
Ελλεεινίδες ..η μάστιγα των αιώνων..Εχουμε τρελλάνει κόσμο
αυτος την εχει ακουσει απο μικρος την δουλεια....
Ρε φίλε σοβαρά τώρα. Μήπως την λένε Κων/ντίνα και μένει στο Κολωνάκι; Γιατί πριν από χρόνια γαμούσα μία τέτοια (που είχε σχέση) και μετά την πηδούσε και ένας φίλος μου ονόματι Χρήστος και του έλεγε πως ο προηγούμενος (μάλλον εγώ) την είχε πιο μεγάλη και ήταν άσσος στο κρεββάτι. Αν καμία σχέση τότε φίλε η τύπισσα είναι μητρομάνα. Αν δε θες να την ξεμουνιάσεις/ξεκωλιάσεις στον μπούτζο, ξεπέρασέ το και συνέχισε την ζωή σου.Διαβασα με προσοχη ολα οσα μου εσουραν αγαπητα και αξιοτιμα μελη του μπου...κι εχω να πω πως δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση και τετοια κριτικη...λες κι εγω δεν εχω δικαιωμα στο λαθος η και να επαναλαβω το ιδιο πολλες φορες,ενω ολοι εσεις οιτελειοι και οι γαμιαδες ειστε αλανθαστοι...
Bordelmort λες δεν μπλεκεις με πουτανες...ενω τοσοι και τοσοι που μπλεκουν ειναι λιγοτερο μαγκες απο σενα...εισαι μες τις πουτανες αν δεν το προσεξες...γαμας εκει που γαμουν και οι αλλοι...πληρωνεις γι αυτο που καποιοι αλλοι δεν χρειαζεται...
Και για την ιστορια πηγα και βρηκα το γνωστο και μη εξαιρεταιο Δημητρη...μου ειπε πως ειχε σχεση με την κοπελα απο παλια(!!!!)και πως ειχαν χωρισει σε καποια φαση και τα ξαναβρηκαν...ειχε ταυτοχρονη σχεση η κοπελια μου και με εμενα και με εκεινον...και οταν του ειπα τι μου λεγε για αυτον πως ''τη γαμαγε καλυτερα η οτι την ειχε ποιο μεγαλη'' γεματος ανακουφιση ο Δημητρακης αναφωνησε ''ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!'' κι αυτος ειχε ακουσει για ενα Χρηστο πως την ειχε μεγαλη πως τη γαμουσε απιστευτα καλα,κτλ...
Το προβλημα λυθηκε,ενοιωσα κι εγω μια ανακουφιση...αλλα παραλληλα την ικανοποιηση πως μπορεις να εισαι πολυ λαθος και τελικα να καταληξεις σε ενα σωστο αποτελεσμα...
filous δεν εχεις;Οχι αυτη η Κων/να που λες ειναι αλλη τη γαμουσα πριν απο καποιο Γρηγορη και του λεγε οτι την ειχα μεγαλυτερη
Το μονο προβλημα μου τωρα ειναι πως ειμαι μονος μου...και πως διαχειριζομαι τη μοναξια μου τωρα?
Προτασεις?Ας πουμε τωρα ειμαι σπιτι μου μολις εφαγα το γκουντις μου ηπια τη μπυριτσα μου....προτασεις για απογευμα βραδυ 0,νεα μηνυματα στο κινητο 0,η τηλεοραση δεν εχει τιποτα...Απο που να αρχισω να καμακωνω?
Δεν εχω δυστυχως...βασικα εχω ενα ανθρωπο που ειναι σαν αδελφος επειδη παλια ημασταν πολυ καλοι φιλοι-απο το δημοτικο...ομως καποτε που ειχα παει σε κατι γενεθλια του με περιφρονησε τελειωςfilous δεν εχεις;
:oΡε φίλε σοβαρά τώρα. Μήπως την λένε Κων/ντίνα και μένει στο Κολωνάκι; Γιατί πριν από χρόνια γαμούσα μία τέτοια (που είχε σχέση) και μετά την πηδούσε και ένας φίλος μου ονόματι Χρήστος και του έλεγε πως ο προηγούμενος (μάλλον εγώ) την είχε πιο μεγάλη και ήταν άσσος στο κρεββάτι. Αν καμία σχέση τότε φίλε η τύπισσα είναι μητρομάνα. Αν δε θες να την ξεμουνιάσεις/ξεκωλιάσεις στον μπούτζο, ξεπέρασέ το και συνέχισε την ζωή σου.
Δεν εχω δυστυχως...βασικα εχω ενα ανθρωπο που ειναι σαν αδελφος επειδη παλια ημασταν πολυ καλοι φιλοι-απο το δημοτικο...ομως καποτε που ειχα παει σε κατι γενεθλια του με περιφρονησε τελειως
αρα βγαινουμε μια φορα το διμηνο