Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (10 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ελλεεινίδες ..η μάστιγα των αιώνων..Εχουμε τρελλάνει κόσμο  :tooth:

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Χρειάζεται όμως ρε τύπε που λές εσύ γιατί να μην ξεχνίομαστε όταν υπάρχουν και άλλοι με τις ίδια βιώματα και ομότιμα συμπεράσματα δεν αναρρωτιέσαι αν είναι στραβός ο γιαλός.
Γιατί άνθρωποι έιμαστε και στην εποχή μας με τόση υποκρίσια και ανιλεικρίνεια χρειάζεται που και πού ητρίτη γνώμη και ας είναι απο αγνώστους.
Για να μην ξεχαστούμε πάλι και υποκύψουμε σε κανα συναισθηματισμό(απο εκεινους που καρτερούν με τοση υπομονη καποιες να εκμεταλευτούν) :s&m_1: :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πω ρε μαλακα ζαλαδα με πιανει οταν σε διαβαζω...

τυπε που να δεις παλιοτερα σου λεω..... ενα ολοκληρο νημα δεν με εφτανε... εκανα το ποστ σην σελιδα 12 πχ και η απαντηση του αλλου πηγαινε αναγκαστικα στην 13 ε αφου ειμαι βλακας ωρες ωρες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τεσπα εφυγα... παω να προγραμματισω!!!! Τα λεμε φιλοι.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Διαβασα με προσοχη ολα οσα μου εσουραν αγαπητα και αξιοτιμα μελη του μπου...κι εχω να πω πως δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση και τετοια κριτικη...λες κι εγω δεν εχω δικαιωμα στο λαθος η και να επαναλαβω το ιδιο πολλες φορες,ενω ολοι εσεις οιτελειοι και οι γαμιαδες ειστε αλανθαστοι...

Bordelmort λες δεν μπλεκεις με πουτανες...ενω τοσοι και τοσοι που μπλεκουν ειναι λιγοτερο μαγκες απο σενα...εισαι μες τις πουτανες αν δεν το προσεξες...γαμας εκει που γαμουν και οι αλλοι...πληρωνεις γι αυτο που καποιοι αλλοι δεν χρειαζεται...

Και για την ιστορια πηγα και βρηκα το γνωστο και μη εξαιρεταιο Δημητρη...μου ειπε πως ειχε σχεση με την κοπελα απο παλια(!!!!)και πως ειχαν χωρισει σε καποια φαση και τα ξαναβρηκαν...ειχε ταυτοχρονη σχεση η κοπελια μου και με εμενα και με εκεινον...και οταν του ειπα τι μου λεγε για αυτον πως ''τη γαμαγε καλυτερα η οτι την ειχε ποιο μεγαλη'' γεματος ανακουφιση ο Δημητρακης αναφωνησε ''ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!'' κι αυτος ειχε ακουσει για ενα Χρηστο πως την ειχε μεγαλη πως τη γαμουσε απιστευτα καλα,κτλ...

Το προβλημα λυθηκε,ενοιωσα κι εγω μια ανακουφιση...αλλα παραλληλα την ικανοποιηση πως μπορεις να εισαι πολυ λαθος και τελικα να καταληξεις σε ενα σωστο αποτελεσμα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διαβασα με προσοχη ολα οσα μου εσουραν αγαπητα και αξιοτιμα μελη του μπου...κι εχω να πω πως δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση και τετοια κριτικη...λες κι εγω δεν εχω δικαιωμα στο λαθος η και να επαναλαβω το ιδιο πολλες φορες,ενω ολοι εσεις οιτελειοι και οι γαμιαδες ειστε αλανθαστοι...

Bordelmort λες δεν μπλεκεις με πουτανες...ενω τοσοι και τοσοι που μπλεκουν ειναι λιγοτερο μαγκες απο σενα...εισαι μες τις πουτανες αν δεν το προσεξες...γαμας εκει που γαμουν και οι αλλοι...πληρωνεις γι αυτο που καποιοι αλλοι δεν χρειαζεται...

Και για την ιστορια πηγα και βρηκα το γνωστο και μη εξαιρεταιο Δημητρη...μου ειπε πως ειχε σχεση με την κοπελα απο παλια(!!!!)και πως ειχαν χωρισει σε καποια φαση και τα ξαναβρηκαν...ειχε ταυτοχρονη σχεση η κοπελια μου και με εμενα και με εκεινον...και οταν του ειπα τι μου λεγε για αυτον πως ''τη γαμαγε καλυτερα η οτι την ειχε ποιο μεγαλη'' γεματος ανακουφιση ο Δημητρακης αναφωνησε ''ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!'' κι αυτος ειχε ακουσει για ενα Χρηστο πως την ειχε μεγαλη πως τη γαμουσε απιστευτα καλα,κτλ...

Το προβλημα λυθηκε,ενοιωσα κι εγω μια ανακουφιση...αλλα παραλληλα την ικανοποιηση πως μπορεις να εισαι πολυ λαθος και τελικα να καταληξεις σε ενα σωστο αποτελεσμα...
Ρε φίλε σοβαρά τώρα. Μήπως την λένε Κων/ντίνα και μένει στο Κολωνάκι; Γιατί πριν από χρόνια γαμούσα μία τέτοια (που είχε σχέση) και μετά την πηδούσε και ένας φίλος μου ονόματι Χρήστος και του έλεγε πως ο προηγούμενος (μάλλον εγώ) την είχε πιο μεγάλη και ήταν άσσος στο κρεββάτι. Αν καμία σχέση τότε φίλε η τύπισσα είναι μητρομάνα. Αν δε θες να την ξεμουνιάσεις/ξεκωλιάσεις στον μπούτζο, ξεπέρασέ το και συνέχισε την ζωή σου.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Οχι αυτη η Κων/να που λες ειναι αλλη τη γαμουσα πριν απο καποιο Γρηγορη και του λεγε οτι την ειχα μεγαλυτερη :2funny:

Το μονο προβλημα μου τωρα ειναι πως ειμαι μονος μου...και πως διαχειριζομαι τη μοναξια μου τωρα?

Προτασεις?Ας πουμε τωρα ειμαι σπιτι μου μολις εφαγα το γκουντις μου ηπια τη μπυριτσα μου....προτασεις  για απογευμα βραδυ 0,νεα μηνυματα στο κινητο 0,η τηλεοραση δεν εχει τιποτα...Απο που να αρχισω να καμακωνω? :helpplea:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οχι αυτη η Κων/να που λες ειναι αλλη τη γαμουσα πριν απο καποιο Γρηγορη και του λεγε οτι την ειχα μεγαλυτερη :2funny:

Το μονο προβλημα μου τωρα ειναι πως ειμαι μονος μου...και πως διαχειριζομαι τη μοναξια μου τωρα?

Προτασεις?Ας πουμε τωρα ειμαι σπιτι μου μολις εφαγα το γκουντις μου ηπια τη μπυριτσα μου....προτασεις  για απογευμα βραδυ 0,νεα μηνυματα στο κινητο 0,η τηλεοραση δεν εχει τιποτα...Απο που να αρχισω να καμακωνω? :helpplea:
filous δεν εχεις;

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δεν εχω δυστυχως...βασικα εχω ενα ανθρωπο που ειναι σαν αδελφος επειδη παλια ημασταν πολυ καλοι φιλοι-απο το δημοτικο...ομως καποτε που ειχα παει σε κατι γενεθλια του με περιφρονησε τελειως

αρα βγαινουμε μια φορα το διμηνο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Κωνσταντινε, χωρις παρεξηγηση, εχεις επισκεφθει ποτέ καποιον ψυχολογο?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε φίλε σοβαρά τώρα. Μήπως την λένε Κων/ντίνα και μένει στο Κολωνάκι; Γιατί πριν από χρόνια γαμούσα μία τέτοια (που είχε σχέση) και μετά την πηδούσε και ένας φίλος μου ονόματι Χρήστος και του έλεγε πως ο προηγούμενος (μάλλον εγώ) την είχε πιο μεγάλη και ήταν άσσος στο κρεββάτι. Αν καμία σχέση τότε φίλε η τύπισσα είναι μητρομάνα. Αν δε θες να την ξεμουνιάσεις/ξεκωλιάσεις στον μπούτζο, ξεπέρασέ το και συνέχισε την ζωή σου.
:o

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Δεν εχω δυστυχως...βασικα εχω ενα ανθρωπο που ειναι σαν αδελφος επειδη παλια ημασταν πολυ καλοι φιλοι-απο το δημοτικο...ομως καποτε που ειχα παει σε κατι γενεθλια του με περιφρονησε τελειως

αρα βγαινουμε μια φορα το διμηνο

μπερδεμενα μας τα λες φιλε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom