Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.018

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
αυτός ο παλιογκέουλας ο Μπόλντης πού στο πούτσο είναι να μου πει αν είναι καλή η ταινία στον άλφα..

εγώ πάντως καβλαντίζω με τον βρωμιάρη..ξέρει από ανατομία :cum:

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε ένα τέτοιο site δεν έχει καθόλου σχεδόν γυναίκες (φαντάζομαι απαντήσεις του κώλου περι ηθικής και τέτοια) μάλλον μπαίνουν βλέπουν και ενημερώνται κατι σαν να λέμε γνωρίζω πως σκεφτεται ο εχθρός μου και να η παντόφλα πάει σύννεφο.
Γιατί δεν μπορεί σε site γνωριμιών και fatsabook είναι πρώτες εσείς τι λέτε γιατί δεν κοπιάζουν ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ειρωνικό το σχόλιο (αστειευόμουν)αλλά για την φυλής έχεις δίκιο με τόσα που ζητάνε στις μέρες μας τα cg πιό τίμια λύση ακούγεται

Τυπε με αυτες που λετε εχω πολυ καιρο να νταλαβεριστω....

δεν μπλεκω καν... δεν παω και στα μαγαζια που πηγαινουν οποτε

δεν παιζει μεταξυ μας καμια επαφη...Για αυτο ειπε ο αλλος οτι ειμαι εξω απο τον χορο γιατι εφοσον δεν γουσταρω τετοια σκηνικα δεν προκαλω και την τυχη μου εκει που φτυνω δεν γλειφω εγω. Αν καποια απο αυτες με κανει κεφι

και αποφασισει να μην ειναι παραλογη (γιατι ετσι κανουν σε οποιους θελουν πραγματικα λογικευονται) τοτε οκ διαφορετικα εγω να κυνηγησω τετοιο πραμα και να χασω ενεργεια ΜΠΑ.

@Γουλφακη καλο φαινεται τυπε αλλα εχω να φτιαξω και κατι στον υπολογιστη και μεχρι τις 4 να εχω κοιμηθει οποτε δεν ξερω αν θα το δω ,

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε ένα τέτοιο site δεν έχει καθόλου σχεδόν γυναίκες (φαντάζομαι απαντήσεις του κώλου περι ηθικής και τέτοια) μάλλον μπαίνουν βλέπουν και ενημερώνται κατι σαν να λέμε γνωρίζω πως σκεφτεται ο εχθρός μου και να η παντόφλα πάει σύννεφο.
Γιατί δεν μπορεί σε site γνωριμιών και fatsabook είναι πρώτες εσείς τι λέτε γιατί δεν κοπιάζουν ?

σε σαιτ γνωριμιων διασκεδαζουν τυπε...
νιωθουν πως ειναι επικεντρο εδω τι να μπουν να κανουν?
να δουν τα μπουρδελα?  :2funny: :2funny: :2funny:

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
σε σαιτ γνωριμιων διασκεδαζουν τυπε...
νιωθουν πως ειναι επικεντρο εδω τι να μπουν να κανουν?
να δουν τα μπουρδελα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν συμφωνώ δεν μιλάμε μόνο για πουτάνες παραθέτω μια γνώμη κάποιας απο εδώ(τώρα άν είναι πραγματική ή όχι...υπάρχει όμως)

Απ: Σεξόγκαυλη ή Προσωπικότητα...

« Απάντηση #38 στις: 04/03/11, 16:04 »

Παράθεση

--------------------------------------------------------------------------------

Εγω ενα εχω να πω... απο την μικρη μου σχετικα εμπειρια εχω δει οτι οι αντρες ειναι απλοι εγκεφαλικα: 1. Μουναρα=χαζη=φιλοχρηματη=πουτανα 2. κουλτουριαρα=μπαζο=αγαμητη=κομπλεξικη
3.Πετυχημενη αλλα ωραια=γαμηθηκε για να ανεβει=χαζη=πουτανα 4. Πετυχημενη αλλα ασχημη=ειχε λεφτα ο μπαμπας της=αγαμητη=κομπλεξικη... και βασικα οποια δεν τους θελει ειναι τσουλα , πηδιολα, δεν καταλαβαινει οτι αυτοι ειναι νεοι ωραιοι πλην ομως φτωχοι και ψαχνει τον γερο με τα λεφτα η ατιμη. Αμα ομως πας με ενα αντρα και εισαι καλη στο κρεββατι τοτε αμεσως χαρακτηριζεσαι πουτανα και ξεκωλη. Αρα πρεπει να ειμαστε υπακουες, με ευγνωμοσυνη για το προσφερομενο πεος εμεπειρες αλλα χωρις εμπειριες με αναγεννωμενο παρθενικο υμενα Δυσκολο αγορια δυσκολο

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Τυπε με αυτες που λετε εχω πολυ καιρο να νταλαβεριστω....

δεν μπλεκω καν... δεν παω και στα μαγαζια που πηγαινουν οποτε

δεν παιζει μεταξυ μας καμια επαφη...Για αυτο ειπε ο αλλος οτι ειμαι εξω απο τον χορο γιατι εφοσον δεν γουσταρω τετοια σκηνικα δεν προκαλω και την τυχη μου εκει που φτυνω δεν γλειφω εγω. Αν καποια απο αυτες με κανει κεφι

και αποφασισει να μην ειναι παραλογη (γιατι ετσι κανουν σε οποιους θελουν πραγματικα λογικευονται) τοτε οκ διαφορετικα εγω να κυνηγησω τετοιο πραμα και να χασω ενεργεια ΜΠΑ.

@Γουλφακη καλο φαινεται τυπε αλλα εχω να φτιαξω και κατι στον υπολογιστη και μεχρι τις 4 να εχω κοιμηθει οποτε δεν ξερω αν θα το δω ,
Δίκιο έχεις!
Περι γούστου κολοκυθόπιτα και εγώ το ίδιο όχι μόνο απέχω αλλά και αποφέυγω μάλιστα αφου που να μπλέξεις γιατί όποτε και αν προσπάθησα έμπλεξα να οι καθυστερήσεις να τα ναζια να μια μαλακία συνέχεια απο τις ανασφάλειες που τις κατατρέχουν που σου κόβεται η όρεξη.
Αν πάντως βρείς καμμια νταρτνάνα >1,80 στείλε μήνυμα :) :) :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δίκιο έχεις!
Περι γούστου κολοκυθόπιτα και εγώ το ίδιο όχι μόνο απέχω αλλά και αποφέυγω μάλιστα αφου που να μπλέξεις γιατί όποτε και αν προσπάθησα έμπλεξα να οι καθυστερήσεις να τα ναζια να μια μαλακία συνέχεια απο τις ανασφάλειες που τις κατατρέχουν που σου κόβεται η όρεξη.
Αν πάντως βρείς καμμια νταρτνάνα >1,80 στείλε μήνυμα :) :) :)

Το θεμα ειναι να ξερεις να επιλεγεις...

Αμα πας με την πουτανα , πουτανια θα σου κανει τι θα σου κανει?

Μια φορα (και εναν καιρο)  :2funny: :2funny: :2funny:
ενας τυπος που ειχε μπλεξει με μια πουτανα τελικα την χωρισε επειδη εμαθε
πως τον κερατωνε και ενας τον πλησιασε και του ειπε "θα πρεπει να νιωθεις ρακος μετα απο οσα εγιναν ετσι?" Ο τυπος σηκωσε το κεφαλι μεσα στην χαρα και την αισιοδοξια και του απαντησε
"Κανεις λαθος , ισα ισα το να μου εβγαινε σωστη θα ηταν τεραστια επιτυχια μιας και ηξερα εξαρχης οτι ηταν πουτανα καλε μου φιλε" σαν να ελεγε οτι να στεναχωρεθω για ποιο λογο? ΠΟυ πηγα να γινω πλεονεκτης???  :2funny: :2funny: αλλα ο τυπος το ενιωθε δεν το ελεγε απλα για να το πει.

Με λιγα λογια δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις πιστης συμπεριφορας οταν η αλλη ειναι πουτανα
οι περισσοτεροι αυτο θελουν επειδη ειναι μαλακες , πλεονεκτες και νομιζουν πως ειναι τοσο μαγκες
που η αλλη μολις μπλεξει μαζι τους απευθειας θα αλλαξει και την φυση της σαν εναν φορο τιμης ρε παιδι μου για αυτους που ειναι μαγκες  :2funny: :2funny: :2funny:
ή ακομη και οταν δεν ξερεις αν τελικα είναι ή δεν ειναι.... Καποιες φορες ξερεις καποιες αλλες οχι.

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι να ξερεις να επιλεγεις...

Αμα πας με την πουτανα , πουτανια θα σου κανει τι θα σου κανει?

Μια φορα (και εναν καιρο)  :2funny: :2funny: :2funny:
ενας τυπος που ειχε μπλεξει με μια πουτανα τελικα την χωρισε επειδη εμαθε
πως τον κερατωνε και ενας τον πλησιασε και του ειπε "θα πρεπει να νιωθεις ρακος μετα απο οσα εγιναν ετσι?" Ο τυπος σηκωσε το κεφαλι μεσα στην χαρα και την αισιοδοξια και του απαντησε
"Κανεις λαθος , ισα ισα το να μου εβγαινε σωστη θα ηταν τεραστια επιτυχια μιας και ηξερα εξαρχης οτι ηταν πουτανα καλε μου φιλε" σαν να ελεγε οτι να στεναχωρεθω για ποιο λογο? ΠΟυ πηγα να γινω πλεονεκτης???  :2funny: :2funny: αλλα ο τυπος το ενιωθε δεν το ελεγε απλα για να το πει.

Με λιγα λογια δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις πιστης συμπεριφορας οταν η αλλη ειναι πουτανα
οι περισσοτεροι αυτο θελουν επειδη ειναι μαλακες , πλεονεκτες και νομιζουν πως ειναι τοσο μαγκες
που η αλλη μολις μπλεξει μαζι τους απευθειας θα αλλαξει και την φυση της σαν εναν φορο τιμης ρε παιδι μου για αυτους που ειναι μαγκες  :2funny: :2funny: :2funny:
ή ακομη και οταν δεν ξερεις αν τελικα είναι ή δεν ειναι.... Καποιες φορες ξερεις καποιες αλλες οχι.

Οπως λέει και ο σοφός λαός: "κόβει η πουτάνα το γαμήσι?"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οπως λέει και ο σοφός λαός: "κόβει η πουτάνα το γαμήσι?"

Οχι ρε φιλε εισαι καλα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα εχει μαθει η αλλη στις παρτουζες και τα γαμησια
θα αλλαξει?  :2funny: Και εγω ειχα ενα γκομενακι
που ειχα γνωρισει παλια αλλα ηξερα πως η τυπισσα ειναι
απο εδω και απο εκει και με εκλασε αλλα δεν τσατιστηκα γιατι ετσι ειναι
η φυση της.

Οταν ενω δεν ηταν στον χαρακτηρα της να σε κλασει σε εκλασε τυπε(εσυ το προκαλεσες) πρεπει να στεναχωρεθεις
οχι αν δεν θα το ειχε και σε τιποτα να σε κλασει τελικα το εκανε
απλα οταν μπαινουν στην μεση οι συναισθηματισμοι και αλλα τετοια
παρατραγουδα της παραλογιας και οχι της λογικης δεν σκεφτεσαι ετσι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι ρε φιλε εισαι καλα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα εχει μαθει η αλλη στις παρτουζες και τα γαμησια
θα αλλαξει?  :2funny: Και εγω ειχα ενα γκομενακι
που ειχα γνωρισει παλια αλλα ηξερα πως η τυπισσα ειναι
απο εδω και απο εκει και με εκλασε αλλα δεν τσατιστηκα γιατι ετσι ειναι
η φυση της.

Οταν ενω δεν ηταν στον χαρακτηρα της να σε κλασει σε εκλασε τυπε(εσυ το προκαλεσες) πρεπει να στεναχωρεθεις
οχι αν δεν θα το ειχε και σε τιποτα να σε κλασει τελικα το εκανε
απλα οταν μπαινουν στην μεση οι συναισθηματισμοι και αλλα τετοια
παρατραγουδα της παραλογιας και οχι της λογικης δεν σκεφτεσαι ετσι.
Den exeis βαρεθει ρε μαλακα να γραφεις σεντονια παπαρολογιας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom