Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Να τολμήσω να της προτείνω να πάρει τον παράδρομο;;;![]()
γαμα τα
παω για υπνο σε λιγακι γτ αμα συμφωνησω κ με αλεξ, παει. θα αυτοκτονησω πριν ερθει ο χαρος.
Να τολμήσω να της προτείνω να πάρει τον παράδρομο;;;![]()
Μιλαμε γιαΤο αποκορυφωμα, ηταν που στο τελος αποδοκιμασανε και τον...Κάκο.
Και αυτό κάνει αφού γλυστράει (φάε λάδι και έλα βράδυ)Καλαμποκελαιο κανει τυπε/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα μωρε πιααααα......γαμα τα
παω για υπνο σε λιγακι γτ αμα συμφωνησω κ με αλεξ, παει. θα αυτοκτονησω πριν ερθει ο χαρος.
Αμα το κανεις αυτο θα πεσει πολυ κλαμαγαμα τα
Πότε θα πεσει κλαμα?Αμα το κανεις αυτο θα πεσει πολυ κλαμα![]()
αμα αυτοκτονησειΠότε θα πεσει κλαμα?
Αν συμφωνησει μαζι μου ή αν αυτοκτονησει?
Πότε θα πεσει κλαμα?
Αν συμφωνησει μαζι μου ή αν αυτοκτονησει?
Ειρωνικό το σχόλιο (αστειευόμουν)αλλά για την φυλής έχεις δίκιο με τόσα που ζητάνε στις μέρες μας τα cg πιό τίμια λύση ακούγεται
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε ένα τέτοιο site δεν έχει καθόλου σχεδόν γυναίκες (φαντάζομαι απαντήσεις του κώλου περι ηθικής και τέτοια) μάλλον μπαίνουν βλέπουν και ενημερώνται κατι σαν να λέμε γνωρίζω πως σκεφτεται ο εχθρός μου και να η παντόφλα πάει σύννεφο.
Γιατί δεν μπορεί σε site γνωριμιών και fatsabook είναι πρώτες εσείς τι λέτε γιατί δεν κοπιάζουν ?
Δεν συμφωνώ δεν μιλάμε μόνο για πουτάνες παραθέτω μια γνώμη κάποιας απο εδώ(τώρα άν είναι πραγματική ή όχι...υπάρχει όμως)σε σαιτ γνωριμιων διασκεδαζουν τυπε...
νιωθουν πως ειναι επικεντρο εδω τι να μπουν να κανουν?
να δουν τα μπουρδελα?![]()
![]()
![]()
Δίκιο έχεις!Τυπε με αυτες που λετε εχω πολυ καιρο να νταλαβεριστω....
δεν μπλεκω καν... δεν παω και στα μαγαζια που πηγαινουν οποτε
δεν παιζει μεταξυ μας καμια επαφη...Για αυτο ειπε ο αλλος οτι ειμαι εξω απο τον χορο γιατι εφοσον δεν γουσταρω τετοια σκηνικα δεν προκαλω και την τυχη μου εκει που φτυνω δεν γλειφω εγω. Αν καποια απο αυτες με κανει κεφι
και αποφασισει να μην ειναι παραλογη (γιατι ετσι κανουν σε οποιους θελουν πραγματικα λογικευονται) τοτε οκ διαφορετικα εγω να κυνηγησω τετοιο πραμα και να χασω ενεργεια ΜΠΑ.
@Γουλφακη καλο φαινεται τυπε αλλα εχω να φτιαξω και κατι στον υπολογιστη και μεχρι τις 4 να εχω κοιμηθει οποτε δεν ξερω αν θα το δω ,
Δίκιο έχεις!
Περι γούστου κολοκυθόπιτα και εγώ το ίδιο όχι μόνο απέχω αλλά και αποφέυγω μάλιστα αφου που να μπλέξεις γιατί όποτε και αν προσπάθησα έμπλεξα να οι καθυστερήσεις να τα ναζια να μια μαλακία συνέχεια απο τις ανασφάλειες που τις κατατρέχουν που σου κόβεται η όρεξη.
Αν πάντως βρείς καμμια νταρτνάνα >1,80 στείλε μήνυμα![]()
![]()
![]()
Το θεμα ειναι να ξερεις να επιλεγεις...
Αμα πας με την πουτανα , πουτανια θα σου κανει τι θα σου κανει?
Μια φορα (και εναν καιρο)![]()
![]()
ενας τυπος που ειχε μπλεξει με μια πουτανα τελικα την χωρισε επειδη εμαθε
πως τον κερατωνε και ενας τον πλησιασε και του ειπε "θα πρεπει να νιωθεις ρακος μετα απο οσα εγιναν ετσι?" Ο τυπος σηκωσε το κεφαλι μεσα στην χαρα και την αισιοδοξια και του απαντησε
"Κανεις λαθος , ισα ισα το να μου εβγαινε σωστη θα ηταν τεραστια επιτυχια μιας και ηξερα εξαρχης οτι ηταν πουτανα καλε μου φιλε" σαν να ελεγε οτι να στεναχωρεθω για ποιο λογο? ΠΟυ πηγα να γινω πλεονεκτης???![]()
αλλα ο τυπος το ενιωθε δεν το ελεγε απλα για να το πει.
Με λιγα λογια δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις πιστης συμπεριφορας οταν η αλλη ειναι πουτανα
οι περισσοτεροι αυτο θελουν επειδη ειναι μαλακες , πλεονεκτες και νομιζουν πως ειναι τοσο μαγκες
που η αλλη μολις μπλεξει μαζι τους απευθειας θα αλλαξει και την φυση της σαν εναν φορο τιμης ρε παιδι μου για αυτους που ειναι μαγκες![]()
![]()
ή ακομη και οταν δεν ξερεις αν τελικα είναι ή δεν ειναι.... Καποιες φορες ξερεις καποιες αλλες οχι.
Οπως λέει και ο σοφός λαός: "κόβει η πουτάνα το γαμήσι?"
Den exeis βαρεθει ρε μαλακα να γραφεις σεντονια παπαρολογιας?Οχι ρε φιλε εισαι καλα?![]()
![]()
Αμα εχει μαθει η αλλη στις παρτουζες και τα γαμησια
θα αλλαξει?Και εγω ειχα ενα γκομενακι
που ειχα γνωρισει παλια αλλα ηξερα πως η τυπισσα ειναι
απο εδω και απο εκει και με εκλασε αλλα δεν τσατιστηκα γιατι ετσι ειναι
η φυση της.
Οταν ενω δεν ηταν στον χαρακτηρα της να σε κλασει σε εκλασε τυπε(εσυ το προκαλεσες) πρεπει να στεναχωρεθεις
οχι αν δεν θα το ειχε και σε τιποτα να σε κλασει τελικα το εκανε
απλα οταν μπαινουν στην μεση οι συναισθηματισμοι και αλλα τετοια
παρατραγουδα της παραλογιας και οχι της λογικης δεν σκεφτεσαι ετσι.
Den exeis βαρεθει ρε μαλακα να γραφεις σεντονια παπαρολογιας?