Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τύπε πρέπει να φούνταρε ήδη,τί έχει ο άλφα;;;
* 00:00 Τρόμος στο μετρό
Ταινία τρόμου βρετανικής παραγωγής 2004
Τύπε πρέπει να φούνταρε ήδη,τί έχει ο άλφα;;;
Δεν εχω το τηλεφωνο εννοεις, ή δεν το εχω γενικως?δεν το χεις ρε καλο μου, δεεεεν... ασ'το γαμα το. μη μιλας.
Εχω μια καλύτερη ιδέα να σου δώσει το τηλέφωνο της φίλης του να κάνεις μια καταδρομική και ν'ανακαλύψεις τι γίνεται, και μετά βέβαια θα κανεις ενημέρωση του forum να προσπαθήσεις όμως να είσαι όσο μπορείς αντικειμενικός.
Ενα πραγμα σαν την αεκαρα....Δεν εχω το τηλεφωνο εννοεις, ή δεν το εχω γενικως?
Να ξερεις οτι οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις.
Να την λυπάσαι δηλαδή την κακόμοίρα με τέτοια βυζιά και δεν ξέρει ε?Χθες φιλη πρωην γκομενα ποσταρει φωτο της στο φατσοβιβλιο και ζητα να σχολειασουμε....εγω της ειπα οτι τα συγκεκριμενα γιαλια ηλιου της τονιζουν μεγαλονουν τα βυζια..εχει κατι τορπιλες...και αυτη μου απανταει..δεν θα μπορεσω ποτε να καταλαβω πως σκεφτεται ενασ ανδρας..... Τι ειπε το ατομο.....
Να ξερεις οτι οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις.
* 00:00 Τρόμος στο μετρό
Ταινία τρόμου βρετανικής παραγωγής 2004
Καλαμποκελαιο κανει τυπε/Να την λυπάσαι δηλαδή την κακόμοίρα με τέτοια βυζιά και δεν ξέρει ε?
Ελεος! ΡΕ και ας είναι και σπορέλαιος
Εεε γι'αυτό κ έχεις μαζέψει 28 ψήφους ως ακατάλληλο για την υγεία χιούμορ...εγω κ η αεκ
εντιτ: ομιτζι, ειπα το ιδιο πραμα με σιν :o :o
Καλα το πας σε καλο δρομο εισαι....εγω κ η αεκ
Εεε γι'αυτό κ έχεις μαζέψει 28 ψήφους ως ακατάλληλο για την υγεία χιούμορ...
na μη μιλησω γ αυτο.Εεε γι'αυτό κ έχεις μαζέψει 28 ψήφους ως ακατάλληλο για την υγεία χιούμορ...
Να τολμήσω να της προτείνω να πάρει τον παράδρομο;;;Καλα το πας σε καλο δρομο εισαι....
Ε τουλαχιστον η ΑΕΚ δεν με πληγωσε σημερα....εγω κ η αεκ
Ναι τυπε... εδω δεν προλαβαινω ουτε να κλασω και να δω τα φιλαρακια μου
με την πατσαβουρα του καθε περιεργου θα ασχολουμαι....
το καταλαβες και μονος σου... αν ο αλλος δεν ειναι μυστηριος δεν παθαινει και μυστηρια πραγματα...
προτιμω να κανω καμια καταδρομικη απο φυλης μερια
Για κάνε μία δήλωση....na μη μιλησω γ αυτο.
Η αεκ οχι οι μαλακες ομως που δεν αγαπουν την ομαδα ναι...Ε τουλαχιστον η ΑΕΚ δεν με πληγωσε σημερα....
εχω ηδη κανει στο εν λογω θρεντ.Για κάνε μία δήλωση....
Το αποκορυφωμα, ηταν που στο τελος αποδοκιμασανε και τον...Κάκο.Η αεκ οχι οι μαλακες ομως που δεν αγαπουν την ομαδα ναι...