sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Για ριχτο.....
Καλό να είσαι καλά μου θύμισε το ανέκδοτο με τον παπαγάλο
Για ριχτο.....
Καλό να είσαι καλά μου θύμισε το ανέκδοτο με τον παπαγάλο
Παντως τυπε προσεγγισετον...δεν ξερεις καμια φορα..μπορει να σου πασαρει και την γκομενα του να της ριξεις ενα καψουλι....
Γιατί ρε συ,τόσες πολλές φορές το έχεις δει το έργο μωρή παρτόλα;;;
Πάνε μπορεί να σου αρέσει...κουβάλα κ ένα ψαλίδι μαζί σου κ αν δεν σου αρέσει το έργο ξέρεις!!!
Μια χαρά,δεν κινδυνεύεις κ από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!!!ναι αμα ηθελα να γαμηθω στην κατασταση μου, στον 32 θα πηγαινα που αποδεδειγμενα ειναι τζουφιος, ζωον!!
Λοιπον τι ωρα θα με περιμενεις μαναρα μου???Θα φορεσω το αρμανι μου να καβλωσεις!!!ναι αμα ηθελα να γαμηθω στην κατασταση μου, στον 32 θα πηγαινα που αποδεδειγμενα ειναι τζουφιος, ζωον!!
Λοιπον τι ωρα θα με περιμενεις μαναρα μου???Θα φορεσω το αρμανι μου να καβλωσεις!!!
Το θελεις?τηλ του δημητρη εχουμε?
Εχουμε αλλα δεν μπορει γαμαει τον bordelmort...τηλ του δημητρη εχουμε?
Τυπε και εγω ειχα γαμησει μια και εχυνε μαζι μου καθε φορα....και μου ελεγε οτι με τον αλλον που ηταν ερωτευμενη δεν μπορουσε να χυσει...Ετσι παει..μην σε παιρνει αποκατω...Μη μου ξαναπει αλλος για το Δημητρη,τον γαμησα!!Ο Δημητρης το ενα ο Δημητρης το αλλο...
Η γκομενα ηταν κομπλεξικια...εγω ειμαι μια χαρα...ο Δημητρης δεν την ειχε αγαπησει ουτε λιγο...την ειχε στ αρχιδια του κι ομως αυτη εχυσε μαζι του...θελω να πεθανωωωωωωωωωωω
ουααααααααααααααα ουααααααα ουααααααααααααα
Λοιπον τι ωρα θα με περιμενεις μαναρα μου???Θα φορεσω το αρμανι μου να καβλωσεις!!!
Εχουμε αλλα δεν μπορει γαμαει τον bordelmort...
Eλα να σε γαμησω εγω μωρη τρυπια...
Έτσι,δώσε παρηγορία στον άρρωστο...λες να ήταν αυτός ο άλλος;;;Τυπε και εγω ειχα γαμησει μια και εχυνε μαζι μου καθε φορα....και μου ελεγε οτι με τον αλλον που ηταν ερωτευμενη δεν μπορουσε να χυσει...Ετσι παει..μην σε παιρνει αποκατω...
Το θελεις?
Έτσι,δώσε παρηγορία στον άρρωστο...λες να ήταν αυτός ο άλλος;;;
Κτήνοοος!!!δεν τον ξαναπαιρνεις τηλ να σου μαθει κανα κολπο, να πορευτεις κι εσυ στη ζωη σου?
υπαρχειΤέτοια γράψτου και μετά θα ανοίξουμε θέμα "τι τρέχει τώρα με αυτούς τους ελλεινούς
του αχαχουχα ζηταςτηλ του δημητρη εχουμε?