pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν υπάρχει,το χα ανοίξει αλλά με συγχωνεύσανε οι αρχές του site.υπαρχει![]()

Δεν υπάρχει,το χα ανοίξει αλλά με συγχωνεύσανε οι αρχές του site.υπαρχει![]()
του αχαχουχα ζητας![]()
γ πουθενα δεν εισαι.αχρηστε.Δεν υπάρχει,το χα ανοίξει αλλά με συγχωνεύσανε οι αρχές του site.![]()
Αεί χέσου μωρή,δεν με στηρίξατε καθόλου,ούτε την σελίδα δεν πέρασε το θέμα..αμέσως έπρεπε να πιάσετε εργασία!!!γ πουθενα δεν εισαι.αχρηστε.
Να και η εταιρη ψωλα του μπου....γ πουθενα δεν εισαι.αχρηστε.
υπαρχει![]()
ηρεμαααα.Να και η εταιρη ψωλα του μπου....![]()
Ελα! που να το βρώ σε ποιά θεματολογία?
Αυτή δεν είναι ψώλα,είναι ψώρα!!!Να και η εταιρη ψωλα του μπου....![]()
σκασε κ συ!Αυτή δεν είναι ψώλα,είναι ψώρα!!!
Αυτο το θεμα δεν λεει να πεθανει...Το σκοτωνουμε και ξανα-ανασταινεται
Βαμπιρ![]()
![]()
Nαι.σκασε κ συ!
εδω μεσα δεν ειναι καπου το θεμα?![]()
Που καταντήσαμε ελλεινίδες και ελλεινοί μάλλον πρέπει να κάνουμε έρωτα και όχι πόλεμο και την αρχή θα την κάνουν εκείνες με το να κοστολογούν τον έρωτα τους με ανθρώπινα κριτήρια και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται σαν αρπακτικά και απο την μεριά μας θα γινουμε καλύτεροι άνθρωποι και δεν θα σας αντιμετωπίζουμε σαν αιδοία με πόδιαηρεμαααα.
![]()
Ποτέ άντρας δεν κάνει τέτοιο πράγμα,όλοι βλέπουμε τις γυναίκες σαν τους σύντροφους της ζωής μας κ τις νοιαζόμαστε....και απο την μεριά μας θα γινουμε καλύτεροι άνθρωποι και δεν θα σας αντιμετωπίζουμε σαν αιδοία με πόδια![]()
![]()
Τύπε πρέπει να φούνταρε ήδη,τί έχει ο άλφα;;;ρε ακομη με αυτον ασχολειστε??? εχει φοβερο θριλερ στον ΑΛΦΑ.
Στο μεταξυ οντως μην του ξαναπειτε τιποτα για κανα δημητρη και παει και φουνταρει
και μας ψαχνει η διωξη μετα... δεν θελω για ενα πουταναριο να χασω την ζωη μου.![]()
Τι να πούνε φίλε μου τα κάνουν αυτές και δυστυχώς εμείς πληρώνουμε μόνο...(σιγά μην σε αφήσουν να δείς τι σκέφτονται...και λενε γουρούνια εμάςΑεί χέσου μωρή,δεν με στηρίξατε καθόλου,ούτε την σελίδα δεν πέρασε το θέμα..αμέσως έπρεπε να πιάσετε εργασία!!!![]()
Συμφωνώ,συμφωνώ!!!Τι να πούνε φίλε μου τα κάνουν αυτές και δυστυχώς εμείς πληρώνουμε μόνο...(σιγά μην σε αφήσουν να δείς τι σκέφτονται...και λενε γουρούνια εμάς![]()
![]()
![]()
)
Τι να πούνε φίλε μου τα κάνουν αυτές και δυστυχώς εμείς πληρώνουμε μόνο...(σιγά μην σε αφήσουν να δείς τι σκέφτονται...και λενε γουρούνια εμάς![]()
![]()
![]()
)
Εχω μια καλύτερη ιδέα να σου δώσει το τηλέφωνο της φίλης του να κάνεις μια καταδρομική και ν'ανακαλύψεις τι γίνεται, και μετά βέβαια θα κανεις ενημέρωση του forum να προσπαθήσεις όμως να είσαι όσο μπορείς αντικειμενικός.ρε ακομη με αυτον ασχολειστε??? εχει φοβερο θριλερ στον ΑΛΦΑ.
Στο μεταξυ οντως μην του ξαναπειτε τιποτα για κανα δημητρη και παει και φουνταρει
και μας ψαχνει η διωξη μετα... δεν θελω για ενα πουταναριο να χασω την ζωη μου.![]()