Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Κωνσταντινε, χωρις παρεξηγηση, εχεις επισκεφθει ποτέ καποιον ψυχολογο?
Ειχα χρονια καταθλιψη με φαρμακα αλλα απο ενα σημειο και μετα τα σταματησα...οταν γνωρισα την πρωην κοπελα μου...αυτη μου σταθηκε

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το αστείο είναι ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζεται κάποιος ο οποίος είτε δεν είχε ποτέ στην ζωή του γκόμενα, είτε είχε γκόμενα και αυτή τον κεράτωσε και μπαίνει να κλαφτεί και να πει διάφορες παπαρολογίες επί του θέματος. Απαραίτητη προ'υ'πόθεση να μην έχει φίλους,να έχει μηδενική κοινωνική ζωή και να αντιμετωπίζει κάποιου είδους ψυχολογικά προβλήματα... 'Ελεος απλά..Αν η φιδεμπορική ήταν σχολή, θα είχε τμήμα σε κάθε πανεπηστιμιούπολη της Ελλάδος..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ειχα χρονια καταθλιψη με φαρμακα αλλα απο ενα σημειο και μετα τα σταματησα...οταν γνωρισα την πρωην κοπελα μου...αυτη μου σταθηκε
Τυπε η πρωην σου ειναι σωας τα φρενας? :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οχι αυτη η Κων/να που λες ειναι αλλη τη γαμουσα πριν απο καποιο Γρηγορη και του λεγε οτι την ειχα μεγαλυτερη :2funny:

Το μονο προβλημα μου τωρα ειναι πως ειμαι μονος μου...και πως διαχειριζομαι τη μοναξια μου τωρα?

Προτασεις?Ας πουμε τωρα ειμαι σπιτι μου μολις εφαγα το γκουντις μου ηπια τη μπυριτσα μου....προτασεις  για απογευμα βραδυ 0,νεα μηνυματα στο κινητο 0,η τηλεοραση δεν εχει τιποτα...Απο που να αρχισω να καμακωνω? :helpplea:

Άντε ρε φίλε και σε έψαχνα πάνω από 5 χρόνια....Μαλάκα με τέτοια γαιδοπουτσα που πρέπει να έχεις (γιατί το πέος σου πρέπει να είναι κάτω από το γόνατο) τι σκας. Εισητηριάκι Αμέρικα και θα γαμάς τα καλύτερια μουνια σε τσόντες και θα πληρώνεσαι κιόλας και φίλους θα κάνεις. Να είχαν και άλλοι την χάρη σου.
Πάντως έχω ένα παράπονο από εσένα. Μας την ξεμούνιασες την κοπέλα και παίζαμε πόλο στο μουνί της. Δεν είσαι εντάξυ.

Πάντως και πάλι στα σοβαρά. Μάλωσες με κάποιον που είναι σαν αδερφός σου και επειδή σε περιφρώνησε ένα βράδυ βγαίνεται μια φορά το δίμηνο. Καταρχάς έχεις ΜΟΝΟΝ έναν άνθρωπο. ΜΗΠΩΣ το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι οι άλλοι. Γιατί εγώ δε ξέρω άλλον που να μην έχει τουλάχιστον 2-3 κολλητούς και καμιά 10αρια φίλους.
Και μήπως να ξαναπάς σε γιατρό να ξαναρχίσεις τα φάρμακα;

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Άντε ρε φίλε και σε έψαχνα πάνω από 5 χρόνια....Μαλάκα με τέτοια γαιδοπουτσα που πρέπει να έχεις (γιατί το πέος σου πρέπει να είναι κάτω από το γόνατο) τι σκας. Εισητηριάκι Αμέρικα και θα γαμάς τα καλύτερια μουνια σε τσόντες και θα πληρώνεσαι κιόλας και φίλους θα κάνεις. Να είχαν και άλλοι την χάρη σου.
Πάντως έχω ένα παράπονο από εσένα. Μας την ξεμούνιασες την κοπέλα και παίζαμε πόλο στο μουνί της. Δεν είσαι εντάξυ.

Πάντως και πάλι στα σοβαρά. Μάλωσες με κάποιον που είναι σαν αδερφός σου και επειδή σε περιφρώνησε ένα βράδυ βγαίνεται μια φορά το δίμηνο. Καταρχάς έχεις ΜΟΝΟΝ έναν άνθρωπο. ΜΗΠΩΣ το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι οι άλλοι. Γιατί εγώ δε ξέρω άλλον που να μην έχει τουλάχιστον 2-3 κολλητούς και καμιά 10αρια φίλους.
Και μήπως να ξαναπάς σε γιατρό να ξαναρχίσεις τα φάρμακα;
Εχω κομπλεξ με το υψος μου και με το βαρος μου ειμαι 2,01 και ζυγιζω 120 κιλα...ειμαι ενα τερας...δεν αρεσω καθολου στον εαυτο μου αλλα ουτε και στους αλλους...

Απο μικρο με κοροιδευαν για το υψος μου ημουν 1,91 στην α γυμνασιου

Τα φαρμακα ουτε υψος αφαιρουν ουτε και βαρος το οποιο πηρα γιατι τρωω λογω καταθλιψης

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εχω κομπλεξ με το υψος μου και με το βαρος μου ειμαι 2,01 και ζυγιζω 120 κιλα...ειμαι ενα τερας...δεν αρεσω καθολου στον εαυτο μου αλλα ουτε και στους αλλους...

Απο μικρο με κοροιδευαν για το υψος μου ημουν 1,91 στην α γυμνασιου

Τα φαρμακα ουτε υψος αφαιρουν ουτε και βαρος το οποιο πηρα γιατι τρωω λογω καταθλιψης
Καταρχάς με το που έγραψες το ύψος σου μας το έφαγες το κορίτσι.....
Μετά...Είσαι στα καλά σου; Είσαι 2 συν 1 τα κιλά σου δεν είναι και τόσο πολλά. Με μια καλή διατροφή (ποσότητες και ώρε φαγητού) και λίγη γυμναστική (κανένα μισάωρο τρέξιμο την ημέρα) θα τα χάσεις. Μην γίνεσαι μικρό παιδί και μη κάνεις σα γυναικούλα.
Και εμένα με κοροιδευαν για το ύψος μου στο γυμνάσιο αλλά και για το ότι φορούσα 48 νούμερο παπουτσι, αλλά μετά σταμάτησαν λόγο ότι πήγαινα μπάσκετ και είχα δέσει.
Λες μαλακίες όταν λες οτι θές να χάσεις ύψος. Και για το βάρος σου είπα. Εκτός και αν ασχοληθείς σοβαρά με τη γυμναστική (βάρη κτλπ) όπου αν δέσεις παίζει να κερδίσεις και κάποια Α αυτοπεποίθηση.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Καταρχάς με το που έγραψες το ύψος σου μας το έφαγες το κορίτσι.....
Μετά...Είσαι στα καλά σου; Είσαι 2 συν 1 τα κιλά σου δεν είναι και τόσο πολλά. Με μια καλή διατροφή (ποσότητες και ώρε φαγητού) και λίγη γυμναστική (κανένα μισάωρο τρέξιμο την ημέρα) θα τα χάσεις. Μην γίνεσαι μικρό παιδί και μη κάνεις σα γυναικούλα.
Και εμένα με κοροιδευαν για το ύψος μου στο γυμνάσιο αλλά και για το ότι φορούσα 48 νούμερο παπουτσι, αλλά μετά σταμάτησαν λόγο ότι πήγαινα μπάσκετ και είχα δέσει.
Λες μαλακίες όταν λες οτι θές να χάσεις ύψος. Και για το βάρος σου είπα. Εκτός και αν ασχοληθείς σοβαρά με τη γυμναστική (βάρη κτλπ) όπου αν δέσεις παίζει να κερδίσεις και κάποια Α αυτοπεποίθηση.
Κανω γυμναστικη με βαρη για να μην τρελαινομαι απο τη βαρεμαρα,αλλα το κακο ειναι οτι τρωω κιολας ασταματητα...

Παντως βλεπω αν παω να μιλησω σε μια γκομενα τι ηττα τρωω...με στραβοκοιταζει σαν να βλεπει ενα τερας κι αυτο εμενα μου κοβει τα ποδια...βεβαια κανω την κινηση μου εστι για την τιμη των οπλων...α,κι ενα σχολιο που μου ε πει μια φορα καποια:θα σε χρειαστω για να μου βαλεις τις κουρτινες χωρις σκαλα χαχαχα και μετα οταν της ειπα να παμε για καφε μου ειπε οχι...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κανω γυμναστικη με βαρη για να μην τρελαινομαι απο τη βαρεμαρα,αλλα το κακο ειναι οτι τρωω κιολας ασταματητα...

Παντως βλεπω αν παω να μιλησω σε μια γκομενα τι ηττα τρωω...με στραβοκοιταζει σαν να βλεπει ενα τερας κι αυτο εμενα μου κοβει τα ποδια...βεβαια κανω την κινηση μου εστι για την τιμη των οπλων...α,κι ενα σχολιο που μου ε πει μια φορα καποια:θα σε χρειαστω για να μου βαλεις τις κουρτινες χωρις σκαλα χαχαχα και μετα οταν της ειπα να παμε για καφε μου ειπε οχι...
Ρε φίλε 1 ευρώ αν είχα για κάθε φορά που μου έλεγαν για τις κουρτίνες τώρα θα ήμουν εφοπλιστείς.... Σου είπε όχι. Ε και; Ζντ μπουτζα ζ! Όσο έχασες εσύ άλλο τόσο (μπορεί και παραπάνω) έχασε αυτή. Δηλαδή τι περιμένεις; Να έχεις 100% επιτυχία;
Όσο για το φαί κόφτο. Στο μυαλό είναι όλο. Δεν είναι εύκολο το ξέρω. Εγώ κάποια περίοδο πριν φάω έπινα μισό λίτρο νερό ώστε να κοπεί η όποια πείνα και να φάω πιο λίγο.
Τώρα αν σε στραβωκοιτάζουν σα να βλέπουν τέρας τι να σου πω; Δε σε ξέρω κιόλας ούτε έχω δει πως μπορεί να σε κοιτάνε.
Γκετ οβερ ιτ μαν.
Και πραγματικά. Καλό θα είναι να ξαναρχίσεις την ψυχανάλυση, ψυχοθεραπεία πως στον μπουτζο λέγεται.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Ρε φίλε 1 ευρώ αν είχα για κάθε φορά που μου έλεγαν για τις κουρτίνες τώρα θα ήμουν εφοπλιστείς.... Σου είπε όχι. Ε και; Ζντ μπουτζα ζ! Όσο έχασες εσύ άλλο τόσο (μπορεί και παραπάνω) έχασε αυτή. Δηλαδή τι περιμένεις; Να έχεις 100% επιτυχία;
Όσο για το φαί κόφτο. Στο μυαλό είναι όλο. Δεν είναι εύκολο το ξέρω. Εγώ κάποια περίοδο πριν φάω έπινα μισό λίτρο νερό ώστε να κοπεί η όποια πείνα και να φάω πιο λίγο.
Τώρα αν σε στραβωκοιτάζουν σα να βλέπουν τέρας τι να σου πω; Δε σε ξέρω κιόλας ούτε έχω δει πως μπορεί να σε κοιτάνε.
Γκετ οβερ ιτ μαν.
Και πραγματικά. Καλό θα είναι να ξαναρχίσεις την ψυχανάλυση, ψυχοθεραπεία πως στον μπουτζο λέγεται.
Εχω πολυ χαμηλα ποσοστα...

Αλλο περιστατικο που εκανα καμακι:

-Να σας κερασω ενα ποτο δεσποινις?

-Φυσικα!

Κερναω ποτακι ενα δυο τρια...ειχα μεινει σχεδον ταπι η γκομενα τα χε πιει και νομιζα πως ηταν ετοιμη να πεσει σαν ωριμο φρουτο...της λεω να σε παω στο ξενοδοχειο?Μου λεει ναι..

Την παω κι εγω ολος χαρα,δωματιο για 1 διανυκτερευση κλεινω ναι,ολα καλα ωσπου μου λεει το θεικο:Δεν γινεται ενας τζεντλεμαν να μπει στο δωματιο μια κυριας...αυριο το πρωι ελα να με παρεις θα παμε βολτα στην παραλια...

Παω το πρωι να την παρω,καπνος η γκομενα... >:(

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

μας κοροϊδεύεις ρε φιλε ?εδώ εμείς ευχόμαστε να ήμασταν πιο ψηλοί(εγώ dld :2funny: :2funny:)...όσο για τα κιλά φιλε θέμα αυτοπεποίθησης είναι...όσο κλαψουρίζεις τόσο χειρότερα ...

Επισκέπτης

-Φυσικα!

Κερναω ποτακι ενα δυο τρια...ειχα μεινει σχεδον ταπι η γκομενα τα χε πιει και νομιζα πως ηταν ετοιμη να πεσει σαν ωριμο φρουτο...της λεω να σε παω στο ξενοδοχειο?Μου λεει ναι..

Την παω κι εγω ολος χαρα,δωματιο για 1 διανυκτερευση κλεινω ναι,ολα καλα ωσπου μου λεει το θεικο:Δεν γινεται ενας τζεντλεμαν να μπει στο δωματιο μια κυριας...αυριο το πρωι ελα να με παρεις θα παμε βολτα στην παραλια...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

-Φυσικα!

σε επαγγελματία έπεσες? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μας κοροϊδεύεις ρε φιλε ?εδώ εμείς ευχόμαστε να ήμασταν πιο ψηλοί(εγώ dld :2funny: :2funny:)...όσο για τα κιλά φιλε θέμα αυτοπεποίθησης είναι...όσο κλαψουρίζεις τόσο χειρότερα ...
Aλλοί θα ήθελαν να ήταν πιο ψηλοί,άλλοι να είχαν μεγαλύτερη ψωλή.....

Καθένας πιστεύει ότι κάτι του λείπει συνήθως.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Τωρα θα ξαναβγω για βραδυ θα ετοιμαστω θα πλυθω θα ξυριστω και θα ντυθω καλα θα γυαλισω τα σκαρπινια μου...

Θα βγω και θα παω σε καποιο μπαρακι θα μπανιζω γκομενακια αν μου κατσει τιποτα καλως αν οχι θα γυρισω σπιτι και θα δω σε dvd κατι επαναληψεις σειρων που εχω ''οι αυθαιρετοι'' ''μεν και δεν'' ''Κωνσταντινου και Ελενης''...Θα κανω βαρακια που και που θα ακουω τα αγαπημενα μου τραγουδια(δρ αλβαν iron maiden,νατασσα θεοδωριδου,πασχαλη τερζη και tokyo hotel)και θα καπνιζω μαυρο ως το πρωι...

Επισκέπτης
Τωρα θα ξαναβγω για βραδυ θα ετοιμαστω θα πλυθω θα ξυριστω και θα ντυθω καλα θα γυαλισω τα σκαρπινια μου...

Θα βγω και θα παω σε καποιο μπαρακι θα μπανιζω γκομενακια αν μου κατσει τιποτα καλως αν οχι θα γυρισω σπιτι και θα δω σε dvd κατι επαναληψεις σειρων που εχω ''οι αυθαιρετοι'' ''μεν και δεν'' ''Κωνσταντινου και Ελενης''...Θα κανω βαρακια που και που θα ακουω τα αγαπημενα μου τραγουδια(δρ αλβαν iron maiden,νατασσα θεοδωριδου,πασχαλη τερζη και tokyo hotel)και θα καπνιζω μαυρο ως το πρωι...
Πρόσεξε μόνο μην κεράσεις πάλι καμία κάβα ποτά κ μείνεις με το πουλί στο χέρι,μέχρι δύο αυτήν την φορά!!! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Καλα η μουσική σου εμβέλεια γαμεί. Από δόκτορ αλβανό, μέχρι τόκιο ξενοδοχείο για να μη πώ για νατάσσα. Αφου δεν είπες και καμία Στανίση πάλι καλά..
Αλλά ρε φίλε επειδή έχω κάνει και εγώ τα μαυράκια μου και ξέρω. Δε το κόβεις να σου κοπεί και η λιγούρα και να μη χρειάζεσαι και το γλυκό σου σε ότι να είναι ώρες και να μη θες να φας ολόκληρο το ψηγείο για να έρθεις στα ίσια σου; Εσύ δε τρως λόγο κατάθλιψης, λόγου προυσαλιώτικου τρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom