Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα θα ξαναβγω για βραδυ θα ετοιμαστω θα πλυθω θα ξυριστω και θα ντυθω καλα θα γυαλισω τα σκαρπινια μου...

Θα βγω και θα παω σε καποιο μπαρακι θα μπανιζω γκομενακια αν μου κατσει τιποτα καλως αν οχι θα γυρισω σπιτι και θα δω σε dvd κατι επαναληψεις σειρων που εχω ''οι αυθαιρετοι'' ''μεν και δεν'' ''Κωνσταντινου και Ελενης''...Θα κανω βαρακια που και που θα ακουω τα αγαπημενα μου τραγουδια(δρ αλβαν iron maiden,νατασσα θεοδωριδου,πασχαλη τερζη και tokyo hotel)και θα καπνιζω μαυρο ως το πρωι...

τι καταθλιψη εχεις ρε φιλε???? Τα ποτακια σου τα πινεις....τα τσιγαρακια σου τα κανεις... ολη μερα μαμ - κακα - βολτα - τσιρλι και νανι.... τρως και σαν ορκα.

ΔΗλαδη ενας διαβητικος που του χει πει ο γιατρος να τα κοψει τα παντα και δουλευει και σαν τον πουστη για να τα φερει βολτα πρεπει να αυτοκτονησει?  :2funny: :2funny: :2funny:

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Καλα η μουσική σου εμβέλεια γαμεί. Από δόκτορ αλβανό, μέχρι τόκιο ξενοδοχείο για να μη πώ για νατάσσα. Αφου δεν είπες και καμία Στανίση πάλι καλά..
Αλλά ρε φίλε επειδή έχω κάνει και εγώ τα μαυράκια μου και ξέρω. Δε το κόβεις να σου κοπεί και η λιγούρα και να μη χρειάζεσαι και το γλυκό σου σε ότι να είναι ώρες και να μη θες να φας ολόκληρο το ψηγείο για να έρθεις στα ίσια σου; Εσύ δε τρως λόγο κατάθλιψης, λόγου προυσαλιώτικου τρως.
Δεν κοβεται ουτε το τσιογαριλικι ουτε το φαγητο.Αν δεν εχεις τι να γαμησεις δεν κοβεται.Τωρα δε σου κρυβω οτι ειμαι σε μια φαση που τη μια νοιωθω καλα που βγηκα απο αυτη την ιστορια με την πρωην μου ζωντανος,αλλα απο την αλλη θυμαμαι του ποσο μονος ειμαι και νοιωθω πως δεν υπαρχει πουθενα νοημα...εχω βαρεθει τα παντα...αυτο που θα με ενθουσιαζε ειναι μια νεα γυναικια παρουσια στη ζωη μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν κοβεται ουτε το τσιογαριλικι ουτε το φαγητο.Αν δεν εχεις τι να γαμησεις δεν κοβεται.Τωρα δε σου κρυβω οτι ειμαι σε μια φαση που τη μια νοιωθω καλα που βγηκα απο αυτη την ιστορια με την πρωην μου ζωντανος,αλλα απο την αλλη θυμαμαι του ποσο μονος ειμαι και νοιωθω πως δεν υπαρχει πουθενα νοημα...εχω βαρεθει τα παντα...αυτο που θα με ενθουσιαζε ειναι μια νεα γυναικια παρουσια στη ζωη μου...

εγω καπνιζα 4-5 χρονια τυπε 1.5 πακετο την ημερα και το εκοψα.

εχω 1.5 χρονο να καπνισω.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
εγω καπνιζα 4-5 χρονια τυπε 1.5 πακετο την ημερα και το εκοψα.

εχω 1.5 χρονο να καπνισω.
Και σου ευχομε ετσι να συνεχισεις...ομως αν σου συμβει κατι και κυλησεις το τσιγαρο θα ναι το πρωτο που θα αναζητησεις πιστεψε με

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε καποια φαση ειχα και 3-4 μηνες να παω σε πουτανες ή να μπλεξω με γκομενα

και την περνουσα καλυτερα απο πριν μην σου πω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι καταθλιψεις και μαλακιες μου λες εσυ... απλα που και που ταραζα καμια σοκολατιτσα απο τις μεγαλες  :grin: 250γρ  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και σου ευχομε ετσι να συνεχισεις...ομως αν σου συμβει κατι και κυλησεις το τσιγαρο θα ναι το πρωτο που θα αναζητησεις πιστεψε με

Ας υποθεσουμε οτι μου προκυπτει ενα προβλημα....

θεωρεις πως με το να ξανακαπνισω θα το λυσω???

ΚΟιτα αν λυνεται με το καπνισμα δεν εχω προβλημα το ξαναρχιζω  :boobies:

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
σε καποια φαση ειχα και 3-4 μηνες να παω σε πουτανες ή να μπλεξω με γκομενα

και την περνουσα καλυτερα απο πριν μην σου πω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι καταθλιψεις και μαλακιες μου λες εσυ... απλα που και που ταραζα καμια σοκολατιτσα απο τις μεγαλες  :grin: 250γρ  :grin:
Να υποθεσω το παραδειγμα με το διαβητικο καθολου τυχαιο?? :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ας υποθεσουμε οτι μου προκυπτει ενα προβλημα....

θεωρεις πως με το να ξανακαπνισω θα το λυσω???

ΚΟιτα αν λυνεται με το καπνισμα δεν εχω προβλημα το ξαναρχιζω  :boobies:
Ρωτησα εναν γιατρο..λεω ρε γιατρε η κριση πως αντιμετωπιζεται..Μου λεει το πρωι θα κανεις διατροφη γυμναστικη.. και το βραδυ θα πινεις ξυδια.. Του λεω το πρωι γιατι διατροφη κτλ... μου λεει για να αντεχει ο οργανισμος..Το βραδυ με τα  :2funny:ξυδια :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

έτσι που λέτε με τις ελεεινίδες... :s&m_3:

:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κουλαρε ρε,να χαρεις λιγο την ελευθερια σου και καποια στιγμη θα σου ερθει κατι καλο.ε οχι και δεν υπαρχει πουθενα νοημα,pro evo δεν εχεις παιξει;

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Ρωτησα εναν γιατρο..λεω ρε γιατρε η κριση πως αντιμετωπιζεται..Μου λεει το πρωι θα κανεις διατροφη γυμναστικη.. και το βραδυ θα πινεις ξυδια.. Του λεω το πρωι γιατι διατροφη κτλ... μου λεει για να αντεχει ο οργανισμος..Το βραδυ με τα  :2funny:ξυδια :2funny:

Ξέχασε να αναφέρει και το γαμήσι ο γιατρός... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να υποθεσω το παραδειγμα με το διαβητικο καθολου τυχαιο?? :grin:

τυχαιοτατο φιλε μου... εγω δεν εχω κανενα θεμα με την υγεια μου περα απο καποιες αλλεργιες την ανοιξη... (ενα συναχι δηλαδη) εχω να φερω πυρετο και να αρρωστησω 2 χρονια... πραγματικα πυρετο πανω απο 38 εχω να κανω ακριβως 3 χρονια! Παρακολουθω τους φιλους μου που ψοφανε μολις ερθει ο χειμωνας πεφτουν κατω 4-5 μερες με 39αρια και 40αρια... αλλα νταξει λογικο μιας και ολο το καλοκαιρι τρωγανε ολο βρωμικα και καπνιζανε καθε μερα 2 πακετα τσιγαρα.

Δευτερα -> ΠΙττα του παππου
Τριτη -> Βρωμικο απο την Λ.Κηφισιας
Τεταρτη -> Πιτσα Χατ
Πεμπτη -> Γκουντυς
Παρασκευη -> Μακ
Σαββατο -> Κρεπες

ε γαμησε μας... το τι σας ταιζουν απεξω ουτε που το φανταζεστε... ειχα να φαω χρονια ενα τοταλ γιαουρτι και το εφαγα προχθες και κοντεψα να κανω εμετο (Γιαουρτι παιρνω μονο απο Σταμου ή απο τον Λακαφοση πανω στην Δροσια για οποιον ξερει)  ... και λαδι απο παραγωγο πλεον οπως λεει και ο φικιωρης!!!
Απλα θελω να σου πω πως υπαρχουν πολυ χειροτερες καταστασεις απο την δικια σου
και ομως δεν κανουν ετσι. Αυτο.  ;) Κατα τα αλλα ζαχαρο ουτε για πλακα... καθε μερα τρωω σοκολατες και γλυκα και εχω 78 ζαχαρο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και η πλακα ειναι πως το χρυσοπληρωνεις κιολας αυτη τη βρωμια που παει να σε ταισει ο αλλος

αυτη ειναι η πλακα της υποθεσης  :2funny: αλλα αφου βρισκουν τα κοροιδα και τα ψωνια... γυρισες απο βολτα και πεινας? κανε υπομονη μεχρι να πας σπιτι να κοψεις μια ντοματα λιγη φετουλα με λαδακι και να ψησεις και ενα ψωμακι στην τοστιερα και να φας ελαφρυα...

τι μαλακιες ειναι αυτες που κανετε... πλακωνετε 1 κρεπα θανατο τιγκα στο λιπος το ακορεστο λαδι το χιλιοτιγανισμενο την βουτυριλα β διαλογης και γ κτλπ κτλπ και μετα πεφτετε για υπνο και παραπονιεστε αν στα 40 αποκτησετε ζαχαρο η χοληστερινη  :- πως να την διασπασει εκεινη την ωρα ο οργανισμος ρε σεις? Το μισο θα μεινει ζαχαρο και παραπανω.... θα συσσωρευτει στο συκωτι.

Τεσπα μυαλο δεν υπαρχει και μετα καταληγουμε και αρρωστοι και χρεωμενοι.

6 ευρω καθε μερα απεξω αν τρως μονο ειναι 180 ευρω το μηνα.

Και μετα αναρωτιεσαι γιατι εχεις καταθλιψη? Αφου εχεις γεμισει τον οργανισμο σου βρωμιες.
Καπνιζεις και αυτη τη μαλακια που νομιζεις οτι σε χαλαρωνει ενω η νικοτινη ανεβαζει τους παλμους της καρδιας.... αρα πως χαλαρωνει καποιος με αυτο δεν εχω καταλαβει.... ριχνεις μετα και στον κουβα τις μαλακιες που τρως απεξω.. οχι καταθλιψη... θα σκασεις ολοκληρος....  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φίλε στην Αγγλία επί 6 χρόνια έκανα τσιγαριλίκι. Πέρα του γεγονότος που είχα φάει μια περουσία είχα γίνει χρυσός καταναλωτής της νουτέλα. Γιατί αν καπνίζεις το μαυράκι σου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα (πχ) και μετά πας και τρως 4 φέτες ψωμί με νουτέλα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το κάψεις ποτέ όλο αυτό. Και δεν έκανα ένα δυο γαριλίκια. Εϊχα φτάσει να ξυπνάω το πρωί και μαζί με το καφε να στρίβω και ένα. Ώσπου μια μέρα μου έδωσε σκάρτο το ντιλερόνι, και μετά το πρώτο με έκοψε κρύος ιδρώτας και λιποθύμισα. Την άλλη μέρα το πέταξα και ορκίστικα ότι δε θα ξανακάνω. Εδώ και 10 χρόνια δε το έχω αγγίξει. Όσο για το κανονικό τσιγάρο και αυτό κόβεται. Πριν 3 χρόνια περίπου το έκοψα. Έτυχε για κανένα 2βδόμαδο να μη μπορώ να καπνίσω λόγο βροχήτιδας. Και όταν μου πέρασε είπα "ρε δεν έχω καπνίσει εδώ και 15 μέρες. Δε το συνεχίζω να δω;" Και το συνέχισα. Βέβαια μετά από 6 μήνες σκοτώθηκε ο φίλος και αδερφός μου σε τροχαίο και η αλήθεια είναι ότι το ζήτησα. Αλλά στη πρώτη ρουφιξιά μουυ ήρθε μια πίκρα που το έσβησα και έκανα και εμετό.. Πήρα κιλά; Γάμησέτα. Περίπου 20% του βάρους μου. Αλλά σιγά σιγά (και λόγο της δουλείας) τα έχασα.
Όποτε μην ακούω ότι οι κακές συνήθειες δε κόβονται. ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ. Όσο για γυναίκα....Τι να πω και εγώ που είμαι στη Κίνα και είναι όλες σαν ανάποδο γαμώτο; Να αρχίσω το όπιο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τυχαιοτατο φιλε μου... εγω δεν εχω κανενα θεμα με την υγεια μου περα απο καποιες αλλεργιες την ανοιξη... (ενα συναχι δηλαδη) εχω να φερω πυρετο και να αρρωστησω 2 χρονια... πραγματικα πυρετο πανω απο 38 εχω να κανω ακριβως 3 χρονια! Παρακολουθω τους φιλους μου που ψοφανε μολις ερθει ο χειμωνας πεφτουν κατω 4-5 μερες με 39αρια και 40αρια... αλλα νταξει λογικο μιας και ολο το καλοκαιρι τρωγανε ολο βρωμικα και καπνιζανε καθε μερα 2 πακετα τσιγαρα.

Δευτερα -> ΠΙττα του παππου
Τριτη -> Βρωμικο απο την Λ.Κηφισιας
Τεταρτη -> Πιτσα Χατ
Πεμπτη -> Γκουντυς
Παρασκευη -> Μακ
Σαββατο -> Κρεπες

ε γαμησε μας... το τι σας ταιζουν απεξω ουτε που το φανταζεστε... ειχα να φαω χρονια ενα τοταλ γιαουρτι και το εφαγα προχθες και κοντεψα να κανω εμετο (Γιαουρτι παιρνω μονο απο Σταμου ή απο τον Λακαφοση πανω στην Δροσια για οποιον ξερει)  ... και λαδι απο παραγωγο πλεον οπως λεει και ο φικιωρης!!!
Απλα θελω να σου πω πως υπαρχουν πολυ χειροτερες καταστασεις απο την δικια σου
και ομως δεν κανουν ετσι. Αυτο.  ;) Κατα τα αλλα ζαχαρο ουτε για πλακα... καθε μερα τρωω σοκολατες και γλυκα και εχω 78 ζαχαρο  :grin:
Ρε με όλα αυτά τα βρώμικα που έγραψες μου άνοιξες την όρεξη και μου έτρεξε το σαλάκι....Α στα διάλα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε στην Αγγλία επί 6 χρόνια έκανα τσιγαριλίκι. Πέρα του γεγονότος που είχα φάει μια περουσία είχα γίνει χρυσός καταναλωτής της νουτέλα. Γιατί αν καπνίζεις το μαυράκι σου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα (πχ) και μετά πας και τρως 4 φέτες ψωμί με νουτέλα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το κάψεις ποτέ όλο αυτό. Και δεν έκανα ένα δυο γαριλίκια. Εϊχα φτάσει να ξυπνάω το πρωί και μαζί με το καφε να στρίβω και ένα. Ώσπου μια μέρα μου έδωσε σκάρτο το ντιλερόνι, και μετά το πρώτο με έκοψε κρύος ιδρώτας και λιποθύμισα. Την άλλη μέρα το πέταξα και ορκίστικα ότι δε θα ξανακάνω. Εδώ και 10 χρόνια δε το έχω αγγίξει. Όσο για το κανονικό τσιγάρο και αυτό κόβεται. Πριν 3 χρόνια περίπου το έκοψα. Έτυχε για κανένα 2βδόμαδο να μη μπορώ να καπνίσω λόγο βροχήτιδας. Και όταν μου πέρασε είπα "ρε δεν έχω καπνίσει εδώ και 15 μέρες. Δε το συνεχίζω να δω;" Και το συνέχισα. Βέβαια μετά από 6 μήνες σκοτώθηκε ο φίλος και αδερφός μου σε τροχαίο και η αλήθεια είναι ότι το ζήτησα. Αλλά στη πρώτη ρουφιξιά μουυ ήρθε μια πίκρα που το έσβησα και έκανα και εμετό.. Πήρα κιλά; Γάμησέτα. Περίπου 20% του βάρους μου. Αλλά σιγά σιγά (και λόγο της δουλείας) τα έχασα.
Όποτε μην ακούω ότι οι κακές συνήθειες δε κόβονται. ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ. Όσο για γυναίκα....Τι να πω και εγώ που είμαι στη Κίνα και είναι όλες σαν ανάποδο γαμώτο; Να αρχίσω το όπιο;

Νταξει εσυ εισαι και λογικος φιλε... εδω ο αλλος ειχε βρογχιτιδα ηταν αρρωστος και καπνιζε... νταξει ορισμενοι δεν τους νοιαζει... Καλα για το τσιγαριλικι δεν θα σχολιασω γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε και ουτε προκειται... αλλα νταξει το να κανεις ναρκωτικα για μενα ειναι μαλακια ιδεολογικα και μονο. Ε μαλακια που το εβαλες να το καπνισεις και μετα απο 6 μηνες ρε.... παλι καλα που σου βρωμισε και δεν το ξεκινησες ξανα... απο τοτε σε εχει ξαναπιασει βρογχιτιδα?  :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Φιλε σε καταλαβαινω και μπορω να πω οτι σε νιωθω κιολας...

Κοιταξε να κανεις φιλους , γνωριμιες λεγονται ...
Μεσα απο αυτες θα κοιταξεις να ανοιξεις τον εαυτο σου σε κοπελες που πιθανον θα συναντησεις εκει μεσα απο τις γνωριμιες και οτι βγει...

Μην τις δεις μονο για σεξ καθως δεν ειναι μονο ''ενα κομματι κρεας''
Ειναι πολυ πιθανο να αναζητουν κι αυτες μια θαλπωρη, ζεστασια, κατανοηση, συμπονοια, στοργη οπως κι εσυ και ο καθενας μας σε αυτη την ζωη.

Μην κομπλαρεις με τον εαυτο σου, γιατι αν δεν αγαπησεις εσυ τον εαυτο σου, μην περιμενεις να το κανει κανεις αλλος
Σκεψου οτι κανεις δεν ειναι τελειος ....
Ολοι εχουμε τα δικα μας προβληματα και ιδιοτροπιες.....
Αλλωστε ετσι οπως περιγραφεις τον εαυτο σου δεν βρισκω να εχεις κατι ...

Αφου βρηκες την δυναμη να ξεκοψεις απο κακες συνηθειες, μεσω των παθηματων, σε κοβω για δυνατο χαρακτηρα !!!!!
Και αυτο απο μονο του κρινεται θετικο.
Ομως αυτο που απομενει ειναι να πιστεψεις εσυ στον εαυτο σου και ολα θα βρουν τον δρομο τους.

Κλεινοντας απο τα οσα σου ειπα, σου ευχομαι ολοψυχα μια καλη τυχη φιλαρακο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νταξει εσυ εισαι και λογικος φιλε... εδω ο αλλος ειχε βρογχιτιδα ηταν αρρωστος και καπνιζε... νταξει ορισμενοι δεν τους νοιαζει... Καλα για το τσιγαριλικι δεν θα σχολιασω γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε και ουτε προκειται... αλλα νταξει το να κανεις ναρκωτικα για μενα ειναι μαλακια ιδεολογικα και μονο. Ε μαλακια που το εβαλες να το καπνισεις και μετα απο 6 μηνες ρε.... παλι καλα που σου βρωμισε και δεν το ξεκινησες ξανα... απο τοτε σε εχει ξαναπιασει βρογχιτιδα?  :grin:
Κοίτα και το τσιγάρο και το μαύρο από μαλακίες τα άρχισα. Και τα 2 στα 20 μου. Πριν λόγο μπάσκετ δε μπορούσα να το μυρίζω το τσιγάρο καν. Μάλιστα όταν ήμουν στο εφηβικό της ομάδας και είχα μεγαλώσει λίγο την είχα πει στον πατέρα μου γιατί είχε τη συνήθεια να καπνίζει στο τραπέζι μετά το φαγητό και του είχα πει ότι δεν είμαι αναγκασμένος να καπνίζω τον καρκίνο του. Όσο για το μαύρο και αυτό από μαλακία.
Τέλος πάντων. Όταν σκοτώθηκε ο κολλητός μου με τον τρόπο που σκοτώθηκε εκείνη την στιγμή μες στον καημό μου το άναψα. Άλλοι μπορεί να το ρίχνανε στο πιοτό.
Όχι δε με έχει ξαναπιάσει βροχίτιδα, συν ότι έχω ξανά γεύσεις (ειδικά του γλυκού). Για να μη πω και για αντοχές  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom