α γιαυτο ξερεις και απο παρτουζες
εδω στην ελλαδα λεω αν σε εχω παρει
θαχεις ερθει ελλαδα σιγουρα
ρε μπαζογαμια δεν ειμαι μπαζο γι αυτο σιγουρα δεν με εχεις παρει
με δονητακο την βγαζεις?
φεμινιστρια λοιπον
με διαλογισμο
α γιαυτο ξερεις και απο παρτουζες
εδω στην ελλαδα λεω αν σε εχω παρει
θαχεις ερθει ελλαδα σιγουρα
με δονητακο την βγαζεις?
φεμινιστρια λοιπον
Τι δουλεια κανεις ταχυτητα που πρεπει να εισαι ατριχος?
απο που το βγαζεις αυτο το συμπερασμα θα ηθελα να ηξεραπονάς όμως όπως φαίνεται
ρε μπαζογαμια δεν ειμαι μπαζο γι αυτο σιγουρα δεν με εχεις παρει
με διαλογισμο
Αν σου πω δεν θα με πιστεψεις αρα μεινε στο οτι ειμαι μηχανηκος αγωνιστικων και πολυτελων αυτοκινητων στην Κολωνια.
Από αυτά που σε έχω δεί να γράφεις, και άλλωστε αυτό είναι και το πιό φυσιολογικό δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι μόνος του και νοιώθει ωραία είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, στις γυναίκες όμως σαν πιο συναισθηματικές αυτό είναι εντονότεροαπο που το βγαζεις αυτο το συμπερασμα θα ηθελα να ηξερα
Από αυτά που σε έχω δεί να γράφεις, και άλλωστε αυτό είναι και το πιό φυσιολογικό δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι μόνος του και νοιώθει ωραία είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, στις γυναίκες όμως σαν πιο συναισθηματικές αυτό είναι εντονότερο
ε ναι χωρις στρωμα νερου και καθρεπτες στο ταβανι δεν γινεται.Μετα απο ενα ωραιο μπινελικι ακολουθει ενα καλο κρεβατι (σε στρωμα νερου παντα)!
εκτος απο βλαχο με λες και μπαζο?
στο επιτρεπει η πολιτισμενη αγωγη σου?ντροπη
ποσα εκατοστα ειναι ο διαλογισμος?
Από αυτά που σε έχω δεί να γράφεις, και άλλωστε αυτό είναι και το πιό φυσιολογικό δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι μόνος του και νοιώθει ωραία είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, στις γυναίκες όμως σαν πιο συναισθηματικές αυτό είναι εντονότερο
το μπαζο δεν ειναι συνονυμο του μπαζογαμια
δεν νρεπομαι για τπτ
σε καντελλες μετραω τον διαλογισμο
ε και;;;;![]()
![]()
![]()
σπιντ θελεις να γινεις κ εσυ φιλεναδα μας?αχαχαχαχαχαχαχαχα ερευνητικο αγορι (σουν του μπι μπεστ γκερλ φρεντ)
εχω πεσει κατω απ τα γελια
ειναι μεγαλος δηλαδη?
μηπως κανεις και 2 μαζι?
το μπαζο δεν ειναι συνονυμο του μπαζογαμια
δεν νρεπομαι για τπτ
σε καντελλες μετραω τον διαλογισμο
ε και;;;;![]()
![]()
![]()
Να υποθεσω οτι τ;α γυαλιζεις με το σωμα σου γι αυτο θες ατριχος![]()
![]()
(χουμορ κανω)
μονο 2;;;;;; βαλε 1000000000000000 για να εισαι μεσα
εσυ εισαι στην φοτο βλαχο μου;
είσαι ρατσίστρια με τουσ βλάχους?μονο 2;;;;;; βαλε 1000000000000000 για να εισαι μεσα
εσυ εισαι στην φοτο βλαχο μου;
Ναι! αλειφω με λαδι τα βυζια μου (Θα κανω και προσθετικη στηθους) και τα γυαλιζω απο πανω μεχρι κατω!
ναι γυναικα
ζαρεζω?
βλαχοροκας ε?
είσαι ρατσίστρια με τουσ βλάχους?
Τετοια λεγε να φουντωνεις τον koroivo να σου ερθει με δονητη και ροπαλο, γαμισι και ξυλο δλδ.
Τετοια λεγε να φουντωνεις τον koroivo να σου ερθει με δονητη και ροπαλο, γαμισι και ξυλο δλδ.