Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παιδες  εγω ενα εχω να σας πω.τωρα τελευταια μπλεκω με 18-20 αρες και εχω βρει την υγεια μου.τα μικρα ειναι ακομπλεξαριστα,δεν εχουν ταμπου και μαλακιες και ειναι πολυ ωριμα για την ιλικια τους σε σχεση με κατι αλλες παρθενοπιπιτσες 25χρονες που για να της γαμισεις πρεπει να πεις τον δεσποτη παναγιωτη.ελεος

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
παιδες  εγω ενα εχω να σας πω.τωρα τελευταια μπλεκω με 18-20 αρες και εχω βρει την υγεια μου.τα μικρα ειναι ακομπλεξαριστα,δεν εχουν ταμπου και μαλακιες και ειναι πολυ ωριμα για την ιλικια τους σε σχεση με κατι αλλες παρθενοπιπιτσες 25χρονες που για να της γαμισεις πρεπει να πεις τον δεσποτη παναγιωτη.ελεος

Ο καθενας στο στοιχειο του....που εχω ξανα πει και καπου αλλου εδω μεσα.

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

ρε γαμα τες τις ψωλες
γαμησι και σφαλιαρα
τις εχεις μονο για πουτσο γαλανοματι?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Και εγώ νομίζω αυτές που μεγαλώσανε χωρίς τις παραδοχές παλαιοτέρων καταστάσεων βλέπουν πιο cool τα πράγματα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Από αυτά που σε έχω δεί να γράφεις, και άλλωστε αυτό είναι και το πιό φυσιολογικό δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι μόνος του και νοιώθει ωραία είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, στις γυναίκες όμως σαν πιο συναισθηματικές αυτό είναι εντονότερο

γιατι? εσυ παντα πρεπει να εισαι σε σχεση για να νιωθεις ωραια? :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δεν μου το εχουν κανει ακομη κοροιβε
θα ταν απ τους αλλους ανδρες... που δεν ξερουν να συμπεριφερονται καθως αρμοζει σ ενα ανδρα
(αναφερομαι στις διδαχες σου)

ταλε εγω ειμαι σκληρη.. δεν ειμαι λεσβια.. ειμαι τραβεστι ποσες φορες θα το πουμε? :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πω πω ρε koroive, μου θύμισες έναν συμφοιτητή στο Πανεπιστήμιο, πριν 15 χρόνια. Επί μισή ώρα, έλεγε το ίδιο και το ίδιο πράγμα. Στο τέλος έπιασαν τη μισή αίθουσα σπαστικά γέλια

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πω πω ρε koroive, μου θύμισες έναν συμφοιτητή στο Πανεπιστήμιο, πριν 15 χρόνια. Επί μισή ώρα, έλεγε το ίδιο και το ίδιο πράγμα. Στο τέλος έπιασαν τη μισή αίθουσα σπαστικά γέλια

εγω το λεω χρονια
μπορεις να λεγασεις οποτε το νοιωσεις παντως

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταλε εγω ειμαι σκληρη.. δεν ειμαι λεσβια.. ειμαι τραβεστι ποσες φορες θα το πουμε? Tongue

ε καλά...έκανα λάθος..θα με πηδήξεις γι αυτό?.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν μου το εχουν κανει ακομη κοροιβε
θα ταν απ τους αλλους ανδρες... που δεν ξερουν να συμπεριφερονται καθως αρμοζει σ ενα ανδρα
(αναφερομαι στις διδαχες σου)

ταλε εγω ειμαι σκληρη.. δεν ειμαι λεσβια.. ειμαι τραβεστι ποσες φορες θα το πουμε? :P

ειπαμε καλυτερα τραβεστι απτην γυναικα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ταλε εγω ειμαι σκληρη.. δεν ειμαι λεσβια.. ειμαι τραβεστι ποσες φορες θα το πουμε? Tongue

ε καλά...έκανα λάθος..θα με πηδήξεις γι αυτό?.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τι προτασεις ειναι αυτες που μου κανεις?
θες να παμε προς αυταρχικο μερια? χαχαχχα

ειπαμε καλυτερα τραβεστι απτην γυναικα

ναι παρτο σοβαρα εσυ το τραβεστι... χαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγω το λεω χρονια
μπορεις να λεγασεις οποτε το νοιωσεις παντως

Ναι ρε αγόρι μου :2funny: αλλά πες και κάτι άλλο. Κάνε μια παραλλαγή τουλάχιστον :2funny: Με τις μπαζογαμιόλες τις ελλεηνίδες, γαμώ το mousaka, syrtaki dance :headbang:, νισάφι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αρχισα να τον συμπαθω τον κοροιβο (αυτο ειναι που λενε οσο τις φτυνεις τοσο κολλανε? χα χα).. ειναι κ σταθερος στις αποψεις του δεν μπορειτε να πειτε...

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ρε αγόρι μου :2funny: αλλά πες και κάτι άλλο. Κάνε μια παραλλαγή τουλάχιστον :2funny: Με τις μπαζογαμιόλες τις ελλεηνίδες, γαμώ το mousaka, syrtaki dance

οχι τι μου φταει το συρτακι και ο μουσακας
αυτες ειναι επαγγελματιες καργιολες οχι τα αλλα που λες
τι περιμενεις απο ανθρςπους που τους γαμαμε
σαρεσε αυτο?
πως σου φανηκε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom