kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ασε.
Μπουρδελο τα καναμε!![]()
Τί να κάνουμε!!!Ασορτί με το site...
Ασε.
Μπουρδελο τα καναμε!![]()
Τί να κάνουμε!!!Ασορτί με το site...
παιδες εγω ενα εχω να σας πω.τωρα τελευταια μπλεκω με 18-20 αρες και εχω βρει την υγεια μου.τα μικρα ειναι ακομπλεξαριστα,δεν εχουν ταμπου και μαλακιες και ειναι πολυ ωριμα για την ιλικια τους σε σχεση με κατι αλλες παρθενοπιπιτσες 25χρονες που για να της γαμισεις πρεπει να πεις τον δεσποτη παναγιωτη.ελεος
παιδες εγω ενα εχω να σας πω.τωρα τελευταια μπλεκω με 18-20 αρες και εχω βρει την υγεια μου.τα μικρα ειναι ακομπλεξαριστα,δεν εχουν ταμπου και μαλακιες και ειναι πολυ ωριμα για την ιλικια τους σε σχεση με κατι αλλες παρθενοπιπιτσες 25χρονες που για να της γαμισεις πρεπει να πεις τον δεσποτη παναγιωτη.ελεος
Από αυτά που σε έχω δεί να γράφεις, και άλλωστε αυτό είναι και το πιό φυσιολογικό δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι μόνος του και νοιώθει ωραία είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, στις γυναίκες όμως σαν πιο συναισθηματικές αυτό είναι εντονότερο
γιατι? εσυ παντα πρεπει να εισαι σε σχεση για να νιωθεις ωραια?![]()
ενταξει
αυτο θα τους κανω κ εγω *P
εντροπή βρε μαμά....πίστευα ότι οι λεσβίες [αφου τις πηδάς και τις διώχνεις] είναι ποιό τρυφερές....ενταξει
αυτο θα τους κανω κ εγω *P
Πω πω ρε koroive, μου θύμισες έναν συμφοιτητή στο Πανεπιστήμιο, πριν 15 χρόνια. Επί μισή ώρα, έλεγε το ίδιο και το ίδιο πράγμα. Στο τέλος έπιασαν τη μισή αίθουσα σπαστικά γέλια
δεν μου το εχουν κανει ακομη κοροιβε
θα ταν απ τους αλλους ανδρες... που δεν ξερουν να συμπεριφερονται καθως αρμοζει σ ενα ανδρα
(αναφερομαι στις διδαχες σου)
ταλε εγω ειμαι σκληρη.. δεν ειμαι λεσβια.. ειμαι τραβεστι ποσες φορες θα το πουμε?![]()
ταλε εγω ειμαι σκληρη.. δεν ειμαι λεσβια.. ειμαι τραβεστι ποσες φορες θα το πουμε? Tongue
ε καλά...έκανα λάθος..θα με πηδήξεις γι αυτό?....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπαμε καλυτερα τραβεστι απτην γυναικα
εγω το λεω χρονια
μπορεις να λεγασεις οποτε το νοιωσεις παντως
Ναι ρε αγόρι μουαλλά πες και κάτι άλλο. Κάνε μια παραλλαγή τουλάχιστον
Με τις μπαζογαμιόλες τις ελλεηνίδες, γαμώ το mousaka, syrtaki dance