οχι καθολου εισαι σαν αλητης
μονος του ειπε οτι ειναι βλαχος και μην εισαι σιγουρος για το ποσο μας πειραζει να ειμαστε μονες μας
εσυ με ειπες βλαχο
εγω συμφωνησα οτι ειμαι και ειμαι υπερηφανος που ειμαι
οχι καθολου εισαι σαν αλητης
μονος του ειπε οτι ειναι βλαχος και μην εισαι σιγουρος για το ποσο μας πειραζει να ειμαστε μονες μας
σας πειραζει και μαλιστα πολυ,ειδικα τωρα το καλοκαιριοχι καθολου εισαι σαν αλητης
φαίνεται από τον σύγχρονο τρόπο δισκέδασης των γυναικοπαρέων, βγάινουν για να τα σπάσουν για να ξεφύγουν από κάτι που τις βασανίζει και τις πονάει,οχι καθολου εισαι σαν αλητης
σας πειραζει και μαλιστα πολυ,ειδικα τωρα το καλοκαιρι
αυγουστος και μονη στην αθηνα ειναι ο εφιαλτης της νεοελληνιδας
εσυ βεβαια εισαι στο βελγιο μορφωμενη εξυπνη πετυχημενη και περιτρυγιρισμενη απο αντρακλες ολων των χρωματων που σε πολιορκουν οποτε δεν σε ενοχλει κατι τετοιο![]()
οχι μονο δονητη και σφαλιαρες
πιπα και ξυλο
πως μπορω να ανεβασω βιντεο εδω να δειτε γιατι πραμα λεω
εσυ βεβαια εισαι στο βελγιο μορφωμενη εξυπνη πετυχημενη και περιτρυγιρισμενη απο αντρακλες ολων των χρωματων που σε πολιορκουν οποτε δεν σε ενοχλει κατι τετοιο
[/quote
συμφωνώ![]()
Θα σου διξω εγω οταν βρεθουμε....μονο που μετα δεν θελω να μου κλαις και να ικευτευεις για Mitleid!
Οκ?
εσυ βεβαια εισαι στο βελγιο μορφωμενη εξυπνη πετυχημενη και περιτρυγιρισμενη απο αντρακλες ολων των χρωματων που σε πολιορκουν οποτε δεν σε ενοχλει κατι τετοιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μετα ξυπνησα
φαίνεται από τον σύγχρονο τρόπο δισκέδασης των γυναικοπαρέων, βγάινουν για να τα σπάσουν για να ξεφύγουν από κάτι που τις βασανίζει και τις πονάει,
οχι δεν την θελουν
αφου την βγαζει με διαλογισμο(δονητη δηλαδη) μονη της το πε
μπα κοιμασε ακομα
Εσεις οι Ελληνες (υποτιμητικα το ειπα αυτο), νομιζω το λετε "Ελεος" αν δεν κανω λαθος!τι νε το μιτλειδ?
Εσεις οι Ελληνες (υποτιμητικα το ειπα αυτο), νομιζω το λετε "Ελεος" αν δεν κανω λαθος!
γερμανικα ειναι?σορι δεν ξερω
μονο λιγο αγγλικα και βλαχικα που λεει η γυναικα
Αγγλικα?
Τα απουφευγω.
Αγγλικα μιλανε οι πουστηδες.
Εχεις γυναικα????????
Ενδιαφερον!
ναι μιλανε οι πουστηδες σωστο σπιντ
λιγα ξερω ομως
γυναικες δεν θελω ναχω,μονο να τις γαμαω θελω,δεν αξιζουν κατι παραπανω
Τελικα........Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
Θα μου πει καποιος?![]()
![]()
Ποιο ειναι το συμπερασμα?![]()
Δεν συνενοουμαστε.
Μήπως ξέρεις "τί τρέχει επιτέλους με τους Ελεέλλεινες;"..Αντίστρεψε τα φύλλα (όπου άνδρας βάλε γυναίκα και τα αντίστροφο), και το βρήκες!!!