απο εσενα;;; ας γελασω μορφωμενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και αμορφωτα αν γελασεις το ιδιο θανε
απο μενα μπορει και να τον εχεις φαει σου ειπα κατα καιρους μποτσιαζω κατι τετοιες φενμινιστριες κουλτουριαρες
εχουμε κανει μαζι γυναικα?
απο εσενα;;; ας γελασω μορφωμενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένα ωραίο και εμπεριστατωμένο άρθρο στην αρχή, δυστυχώς για εσάς θα μείνετε γεροντοκόρες και εμείς θα φέρουμε ρωσιδάκιαδεν μπορω να δω το δικαιο του μεσα απ τα ποστ του καρλιτο
αν μας τα λεγε κοσμια κ με επιχειρηματα ισως..
φλεσακο φυσικα.. μου εχουν σπασει τα νευρα οι γκομενες.. δεν τις αντεχω αλλο ρε παιδι μου.. *P
και αμορφωτα αν γελασεις το ιδιο θανε
απο μενα μπορει και να τον εχεις φαει σου ειπα κατα καιρους μποτσιαζω κατι τετοιες φενμινιστριες κουλτουριαρες
εχουμε κανει μαζι γυναικα?
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένα ωραίο και εμπεριστατωμένο άρθρο στην αρχή, δυστυχώς για εσάς θα μείνετε γεροντοκόρες και εμείς θα φέρουμε ρωσιδάκια
Το παιζει σκληρος για να τον Ερωτευτειτε.
Δεν το καταλαβατε ακομα?
αυτό που λές δεν το πιστεύεις δυστυχώςκαλυτερα γεροντοκορη παρα με κανα μαλακα
Εγω παντως εχω φυγει για εγχειρηση-αλλαγης(οχι του αντρικου την αλλη του φυλου) και ριζικη αποτριχωση.Θα παω και σε κεντρο ομορφιας-σφαλιαρας και υποβαθμισης IQ για να ειμαι οπως ακριβως με θελει ο koroivos.
καλα δεν ξερεις να διαβαζεις ειναι η τριτη φορα που με ρωτας και ειναι η τριτη που σου απανταω οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, στην τελικη ζω στο βελγιο![]()
![]()
![]()
![]()
στο βελγιο?
τι να γαμησουν οι βελγοι
σε συγχωρω δεν εχεις εμπειρειεσ
αχ τι καλα!!! θα γινουμε φιλεναδες κ θα διαβαζουμε μαζι κοσμοπολιταν..!!!
αυτό που λές δεν το πιστεύεις δυστυχώς
εχω παει και με ελληνες βλαχακο
Εγω παντως εχω φυγει για εγχειρηση-αλλαγης(οχι του αντρικου την αλλη του φυλου) και ριζικη αποτριχωση.Θα παω και σε κεντρο ομορφιας-σφαλιαρας και υποβαθμισης IQ για να ειμαι οπως ακριβως με θελει ο koroivos.
αμα δεν το πιστευα δεν θα ημουνα μονη μου τωρα
α γιαυτο ξερεις και απο παρτουζες
εδω στην ελλαδα λεω αν σε εχω παρει
θαχεις ερθει ελλαδα σιγουρα
αχαχαχαχαχαχαχαχα ερευνητικο αγορι (σουν του μπι μπεστ γκερλ φρεντ)Αμε και θα ανταλασουμε και εμπειριες με βαρβατους αντρες σαν τον koroivo.
-Εμενα με ειπε πουτανα και μου εριξε 2 μπουνιες
-Εμενα με ειπε τσιμπουκοπνιχτρα και μου ανοιξε το κεφαλι με ροπαλο!
-Αχ τι γλυκος!!!
-Ξερει πως να φερθει!!
πονάς όμως όπως φαίνεταιαμα δεν το πιστευα δεν θα ημουνα μονη μου τωρα
Αμε και θα ανταλασουμε και εμπειριες με βαρβατους αντρες σαν τον koroivo.
-Εμενα με ειπε πουτανα και μου εριξε 2 μπουνιες
-Εμενα με ειπε τσιμπουκοπνιχτρα και μου ανοιξε το κεφαλι με ροπαλο!
-Αχ τι γλυκος!!!
-Ξερει πως να φερθει!!