δεν χρειαζοταν να μου το επιβεβαιωσεις οτι εισαι βλαχος κανει μπαμ απο το πρωτο ποστ σου
δεν το κρυβω οτι ειμε βλαχος
ειμαι περηφανος γιατο τι ειμε
φαντασου ποσο πουτανες ειναι οι γυναικες που πανε μαζι μου ε
δεν χρειαζοταν να μου το επιβεβαιωσεις οτι εισαι βλαχος κανει μπαμ απο το πρωτο ποστ σου
Τελικα........Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
Θα μου πει καποιος?![]()
![]()
Ποιο ειναι το συμπερασμα?![]()
να σου πω εγω τι τρεχει.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ απλα καποιοι εχουν φαει χυλοπιτες αβερτα κουβερτα και δεν το παραδεχονται οτι εριξαν διχτια σε λαθος γυναικες
ακομη το ψαχνουμε
μην εισαι κ εσυ ανυπομονος... *P
παιδια μην το αποπαιρνετε το καμενο της παρεας.. θα γινει εμο...
δεν το κρυβω οτι ειμε βλαχος
ειμαι περηφανος γιατο τι ειμε
φαντασου ποσο πουτανες ειναι οι γυναικες που πανε μαζι μου ε
να σου πω εγω τι τρεχει.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ απλα καποιοι εχουν φαει χυλοπιτες αβερτα κουβερτα και δεν το παραδεχονται οτι εριξαν διχτια σε λαθος γυναικες
διχτια ριχνεις μονο σε τριπουρες
σε πουτανεσ ριχνει μπουτσο
διχτια ριχνεις μονο σε τριπουρες
σε πουτανεσ ριχνει μπουτσο
το κυπριακο θα λυθει πιο γρηγορα και πιο ευκολα με το Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
οχι φαντασου ποσο ανεγκεφαλες ειναι
α και προσεχε μην πεσεις απο το περηφανο καλαμι της βλαχιας σου. γτ θα σπασει το βλαχικο ποδαρακι σου και που να βρουμε γιατρο να σου το φτιαχνει
Η χυλόπιτα είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα!!! Δεν είναι δυνατό να λένε ναι όλες οι γυναίκες που τους την πέφτει κάποιος (οι).
Ναι θα κλαιω ολη μερα και θα το ριξω στα παγωτακια μου να ξεχαστω!![]()
μπα το γεγονος οτι ο αντρας ειναι βλαχος για εμενα ειναι τελειως ντεκαβλε.οχι ανεγκεφαλες κατι τετοιες σαν εσενα ειναι που το πεζουν φεμινιστριες μορφομενες και τα βραδια γουσταρον βλαχους
να της χορτασουν μπουτσο
Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι το παιγνίδι των ανθρώπινων σχέσεων!!!σιγουρα απλα καποιοι το παιρνουν λιγο βαρια
μπα το γεγονος οτι ο αντρας ειναι βλαχος για εμενα ειναι τελειως ντεκαβλε.
Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι το παιγνίδι των ανθρώπινων σχέσεων!!!
ξυλο θα φας οχι παγωτακια *P
γιατι νομισες οτι εισαι εσυ το καμενο της παρεας που θα γινεις εμο κ θα κλαις χρυσε μου? τι σου συμβαινει? εχεις καποιο προβλημα? σε απασχολει κατι? μιλα μας... ανοιξε την καρδια σου... χαχαχαχα