Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εκει ειναι η διαφορα μας
οι αντρεσ ανοιγουν την καρδια
οι γυναικες τα ποδια μονο

ρε σεις το παιδι ειναι ενα συναισθηματικο βλαχακι μην το πληγωνετε ρε σεις κριμα ειναι θα το γυρισει στις κατσικες, βρες αγορακι κανα καλο αγορακι σαν την παρτυ σου να ανοιξετε μαζι τις καρδουλες σας και τα κωλαρακια σας φυσικα. αφου εισαι αδερφαρα και δεν το παραδεχεσαι

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε σεις το παιδι ειναι ενα συναισθηματικο βλαχακι μην το πληγωνετε ρε σεις κριμα ειναι θα το γυρισει στις κατσικες, βρες αγορακι κανα καλο αγορακι σαν την παρτυ σου να ανοιξετε μαζι τις καρδουλες σας και τα κωλαρακια σας φυσικα. αφου εισαι αδερφαρα και δεν το παραδεχεσαι

νατην η μορφωμενη ευα
μπραβο
οτι και νασε αν εισαι γυναικα ειναι χειροτερο
καλυτερα ναχεις γιο πουστη παρα κορη
πολυ παρτουζα γουσταρεις ετσι
εχεις κανει γυναικα?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ρε πέσατε να το φάτε το παιδί

πραγματι
εμεις πεσαμε να το φαμε
καλα τα λες κ εσυ... το καημενο το παιδι το αβγαλτο το ασπιλο το ευγενικο τι του καναμε

μα οτι θα βρισκε κ 2ο ατομο να μας την λεει που τον δουλευουμε τον πως τον λενε.. που απ το 1ο ποστ του ως το τελευταιο βριζει τις γυναικες με τα χειροτερα λογια κ δεν λεει κ τπτ αλλο.. δεν θα το πιστευα ποτε... χαχαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
να σου πω εγω τι τρεχει.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ απλα καποιοι εχουν φαει χυλοπιτες αβερτα κουβερτα και δεν το παραδεχονται οτι εριξαν διχτια σε λαθος γυναικες

Eva μιλάς από εμπειρία εξ' αποστάσεως; :2funny: Αφού ούτε από σκυλάδικα ξέρεις, ούτε από κατίνες, ούτε από κάμπριο, ούτε από μπουρδέλα, ούτε από φτωχομπινεδοσταρ των 700€, τι γνώμη λες για την ελληνική πραγματικότητα, και άλλοι που είναι εκτός; Ως τη βόρεια Ευρώπη φτάνει ο καύσωνας;  Όσοι δεν έχουν σχέση με τα θέματα, γιατί ζουν γενικά αλλού(...), μπορούν να έχουν όσο ανυπόστατη αντίληψη θέλουν. Είτε γιατί απασχολούν κάποιους έστω ακόμα, αυτά τα θέματα, είτε γιατί δεν ασχολούνται καν

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πραγματι
εμεις πεσαμε να το φαμε
καλα τα λες κ εσυ... το καημενο το παιδι το αβγαλτο το ασπιλο το ευγενικο τι του καναμε

μα οτι θα βρισκε κ 2ο ατομο να μας την λεει που τον δουλευουμε τον πως τον λενε.. που απ το 1ο ποστ του ως το τελευταιο βριζει τις γυναικες με τα χειροτερα λογια κ δεν λεει κ τπτ αλλο.. δεν θα το πιστευα ποτε... χαχαχαχαχα
μπορεί να είναι υπερβολικός αλλά κάπου έχει δίκιο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
νατην η μορφωμενη ευα
μπραβο
οτι και νασε αν εισαι γυναικα ειναι χειροτερο
καλυτερα ναχεις γιο πουστη παρα κορη
πολυ παρτουζα γουσταρεις ετσι
εχεις κανει γυναικα?

εχεις μεγαλη περιεργεια για μενα και δεν κανει, αλλωστε ειμαι γυναικα και δεν πρεπει να μου μιλας οτι και να σου λεω εγω

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Mετα απο 250 σελιδες και γυρω στα 3,500 ποσταρισματα, υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος να μου πει με 5-10 κουβεντες ζουμερες τι τρεχει τελικα ??

κάπου κάποτε είχα γράψει τη γνώμη μου σε ένα ποστάρισμα στο "άνδρες και γυναίκες του σήμερα", αλλά βαριέμαι να το ξαναγράψω (και να το ψάξω)...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δεν μπορω να δω το δικαιο του μεσα απ τα ποστ του καρλιτο

αν μας τα λεγε κοσμια  κ με επιχειρηματα ισως..

φλεσακο φυσικα.. μου εχουν σπασει τα νευρα οι γκομενες.. δεν τις αντεχω αλλο ρε παιδι μου.. *P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Stories

Νέο!