Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πυρηνικός φυσικός δε με πειράζει, αν και θα ήταν επιθυμητό (κενά στη φυσική)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ναι οντως, απλα εχεις δικιο οπως και ο θανος, οι ανθρωπο που βριζουν εδω μεσα θελουν η γκομενα να ειναι κουκλαρα (σαν μοντελο και λιγο λεω) sex animal , ντυμενη στην τριχα χωρις να ξοδευει πολλα λεφτα, να ειναι τουλαχιστον πυρηνικος φυσικος για να μην λενε οτι ειναι και χαζη κι οτι δεν μπορει να μιλησει, αλλα ποτε μα ποτε να μην τους κανει να νιωθουν ασχημα επειδη αυτη βγαζει παραπανω λεφτα και δεν τρωει τα δικα τους και φυσικα να ειναι η τελεια μητερα και νοικοκυρα... ρε παιδια σαν πολλα δεν ζητατε;;;

αχαχαχαχαχα πες τα ρε ευακι

κ αυτοι φυσικα ας ειναι οτι να ναι... χαχαχα

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
ναι οντως, απλα εχεις δικιο οπως και ο θανος, οι ανθρωπο που βριζουν εδω μεσα θελουν η γκομενα να ειναι κουκλαρα (σαν μοντελο και λιγο λεω) sex animal , ντυμενη στην τριχα χωρις να ξοδευει πολλα λεφτα, να ειναι τουλαχιστον πυρηνικος φυσικος για να μην λενε οτι ειναι και χαζη κι οτι δεν μπορει να μιλησει, αλλα ποτε μα ποτε να μην τους κανει να νιωθουν ασχημα επειδη αυτη βγαζει παραπανω λεφτα και δεν τρωει τα δικα τους και φυσικα να ειναι η τελεια μητερα και νοικοκυρα... ρε παιδια σαν πολλα δεν ζητατε;;;

μονο για τσιμοπυκια κανουν οι γυναικες

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή όμως δεν έχει απόλυτο δίκιο, ας πούμε πχ το € :2funny:, που ισχύει σε όλες τις χώρες. Αγόραζεις στην Αγγλί(δ)α ν και έρχεσαι εδώ και το ίδιο και χειρότερο κάνει ψ. Κάτι δεν πάει στραβά;

Ναι οκ με ευρω αγορασεις ενα πολυ καλο νιμου που θα σε ξεζουμισει και θα τρεμουν τα ποδια σου για 1 βδομαδα.το θεμα ειναι οτι μονο αυτο θες για ολη σου την ζωη?Και στην τελικα αυτο που λεω ειναι οτι ο καθενας κανει τις επιλογες του.Αν εγω ειμαι τιγκα μαλακας και κυνηγαω ψωνακια που θελουν φραγκα λουσα και ιστοριες αλλα αυτες δεν μου καθονται γιατι δεν τα εχω τοτε ειμαι αξιος της μοιρας μου.Δεν μπορειτε να κλαιγεστε απτην στιγμη που κυνηγατε το καθε βουρλο εκει εξω.Ξερω ποσα ψωνακια υπαρχουν τα βλεπω καθημερινα αλλα ξερω επισης και τι κοπελες σπαθια υπαρχουν που το τελευταιο που κοιτανε ειναι τα λευτα.Και θα μου πεις οπα ρε φιλε που τις βρηκες να βρουμε και μεις, ειναι απλα θεμα κυκλου.Εγω δεν παω στα πορταδικα με κουστουμιες και λουστρινι παπουτσια
οσοι πανε εκει αντιστοιχες γκομενες βρισκουν προφανως.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οχι δεν το ειπες καλα θα βρω το ποστ και θα το κανω ενα κοπυ πειστ!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
μονο για τσιμοπυκια κανουν οι γυναικες
νταξει ρε φιλε μας τα πες
ειμαστε ολες δια τον πεο... δεν αξιζουμε μια... μονο για φτυσιμο ειμαστε κατωτερα οντα ειναι κ ντροπη να εισαι γυναικα
το μαθαμε
θα πεις τπτ αλλο ή θα συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο νομιζοντας οτι υπαρχει πιθανοτητα να σε παρει κανεις στα σοβαρα λεγοντας ολες αυτες τις μλακιες? εκτος αν ειναι αυτος ο σκοπος σου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μηπως λεω εγω καπιοι πρεπει να ριξουνε τα στανταρ τους...!!δεν μπορει να θες να παντρευτεις μια γυναικα στα 35 και να χεις την απιτηση να χει το βυζι τσιτα οπως ειναι στα 20...να χει κωλαρακι και μεση δαχτυλιδι οπως στα 20..δεν μπορει να μην δεν εχει κυταριτιδα....στο κατω κατω της γραφης μια γυναικα για να προλαβει σπιτι δουλεια παιδια νοικοκυριο καθαριοτητα μαγειρεμα και καλοπισμα ε μου φενεται λιγο αφυσικο...! στο κατω κατω της γραφης εμεις θα πουμε για τα βυζια τους αυτες θα πουνε για την κοιλια μας....θα πουμε για υην κοιταρυτιδα αυτες θα πουνε για την φαλακρα μας...!
να κοιταμε και λιγο τον ευατο μας στον καθρεφτη.......!να ξερουμε που βαδιζουμε και ποιοι ειμαστε!!
αν εχεις γυναικα που φυσαει απο ομορφια!!! μεση δαχτυλιδι!!κυταριτιδα 0 κλπ κλπ ε τοτε μετα θα γκρινιαζουμε οτι θελει και σπονσορα!!ολα τα παραπανω δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλη!απαιτειται και ενα γυμναστηριο!! αυτες που τα χουνε συνηθως ουτε να μαγειευουν ξερουν ουτε πιατα πλενουνε για να μην χαλασει το μανικιουρ....ολη μερα καλοπιζονται!!μηπως μετα θα γκρινιαζουμε οτι ειναι στοκος?
δεν ξερουμε τι θελουμε!!
οι περισσοτεροι τις βριζετε αλλα με αυτες ασχολειστε!!!καποιος που δεν ασχολειται πραγματικα ουτε καν ποσταρει σε τετια θεματα!!
δεν καταλαβαινω γιατι δεν το παραδεχονται μερικοι οτι ναι ρε πουστη ειμαι μουνοδουλος και γουσταρω!ποιο ειναι το προβλημα σας??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για σενα ρε εβακι!!
καλα τα λεω!????????? ;) :cheesy: :grin: :P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι οκ με ευρω αγορασεις ενα πολυ καλο νιμου που θα σε ξεζουμισει και θα τρεμουν τα ποδια σου για 1 βδομαδα.το θεμα ειναι οτι μονο αυτο θες για ολη σου την ζωη?Και στην τελικα αυτο που λεω ειναι οτι ο καθενας κανει τις επιλογες του.Αν εγω ειμαι τιγκα μαλακας και κυνηγαω ψωνακια που θελουν φραγκα λουσα και ιστοριες αλλα αυτες δεν μου καθονται γιατι δεν τα εχω τοτε ειμαι αξιος της μοιρας μου.Δεν μπορειτε να κλαιγεστε απτην στιγμη που κυνηγατε το καθε βουρλο εκει εξω.Ξερω ποσα ψωνακια υπαρχουν τα βλεπω καθημερινα αλλα ξερω επισης και τι κοπελες σπαθια υπαρχουν που το τελευταιο που κοιτανε ειναι τα λευτα.Και θα μου πεις οπα ρε φιλε που τις βρηκες να βρουμε και μεις, ειναι απλα θεμα κυκλου.Εγω δεν παω στα πορταδικα με κουστουμιες και λουστρινι παπουτσια
οσοι πανε εκει αντιστοιχες γκομενες βρισκουν προφανως.

Δεν κατάλαβες μάλλον. Αγοράζεις έξω(...) κάτι που εδώ κάνει πολύ παραπάνω. Εκτός άμα έχεις πχ την εντύπωση ότι  ωραίες γυναίκες είναι και ηλίθιες και δε θέλουν τίποτα. Equities αγαπητέ

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
νταξει ρε φιλε μας τα πες
ειμαστε ολες δια τον πεο... δεν αξιζουμε μια... μονο για φτυσιμο ειμαστε κατωτερα οντα ειναι κ ντροπη να εισαι γυναικα
το μαθαμε
θα πεις τπτ αλλο ή θα συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο νομιζοντας οτι υπαρχει πιθανοτητα να σε παρει κανεις στα σοβαρα λεγοντας ολες αυτες τις μλακιες? εκτος αν ειναι αυτος ο σκοπος σου

οχι τα ιδια θα λεω
δεν με νοιαζει αν με παρεις κανεις στα σοβαρα
απλα τα λεω
κοιτα να το συνηθησεις γυναικα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
γυναικα ε?
πρεπει να προσβληθω τωρα ανδρα.. ?

χαχαχαχαχαχαχα

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Α ολα κι ολα!!!Εγω θελω η μητερα των παιδιων μου να ειναι τουμπανο στα 40-45.Τι θα πει εχει δουλειες στο σπιτι να προσεχει τα παιδια και αλλες τετοιες ασχολιες.Τα βραδια τι κανει?Κοιμαται????Να κοιματε 1 ωρα και τις υπολοιπες γυμναστηριο και να μαζευει μονη της λεφτα για να κανει και πλαστικες οπου και οταν χρειαζονται.Και φυσικα να εχει καθε ειδους κρεμα συσφιξης,τεντοματος,αναδιαμορφωσης,καλοπισματος,χτισιματος και τα συναφι.Και αν δω ρυτιδα στο προσωπο της θα την στειλω εξορια σε κεντρο ομορφιας για 6 μηνες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
κ μονο που νομιζεις οτι θα μ ενοχλουσε οτι ηλιθιοτητα λεει ο καθενας
σε κανει τρομερα ανωτερο εγκεφαλικα... χαχαχαχα

ελπιζω ν αναγνωριζεις τον σαρκασμο κ την ειρωνια τουλαχιστον...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν κατάλαβες μάλλον. Αγοράζεις έξω(...) κάτι που εδώ κάνει πολύ παραπάνω. Εκτός άμα έχεις πχ την εντύπωση ότι  ωραίες γυναίκες είναι και ηλίθιες και δε θέλουν τίποτα. Equities αγαπητέ

Καταλαβα λαθος μαλλον.Αλλα και παλι εγω πως γνωριζω ωραιες γυναικες χωρις να ειναι ζωντοβολα ψωνακια?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και μονο που το ποσταρεις σε ενοχλει
αφου ειστε κατωτερες πως να γινει
απαντησε μου στο παραπανω ποστ.........
θελω να δω την αποψη σου!
οριστε το κανω παραθεση........ειμαι περιεργος να δω την αποψη σου!
μηπως λεω εγω καπιοι πρεπει να ριξουνε τα στανταρ τους...!!δεν μπορει να θες να παντρευτεις μια γυναικα στα 35 και να χεις την απιτηση να χει το βυζι τσιτα οπως ειναι στα 20...να χει κωλαρακι και μεση δαχτυλιδι οπως στα 20..δεν μπορει να μην δεν εχει κυταριτιδα....στο κατω κατω της γραφης μια γυναικα για να προλαβει σπιτι δουλεια παιδια νοικοκυριο καθαριοτητα μαγειρεμα και καλοπισμα ε μου φενεται λιγο αφυσικο...! στο κατω κατω της γραφης εμεις θα πουμε για τα βυζια τους αυτες θα πουνε για την κοιλια μας....θα πουμε για υην κοιταρυτιδα αυτες θα πουνε για την φαλακρα μας...!
να κοιταμε και λιγο τον ευατο μας στον καθρεφτη.......!να ξερουμε που βαδιζουμε και ποιοι ειμαστε!!
αν εχεις γυναικα που φυσαει απο ομορφια!!! μεση δαχτυλιδι!!κυταριτιδα 0 κλπ κλπ ε τοτε μετα θα γκρινιαζουμε οτι θελει και σπονσορα!!ολα τα παραπανω δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλη!απαιτειται και ενα γυμναστηριο!! αυτες που τα χουνε συνηθως ουτε να μαγειευουν ξερουν ουτε πιατα πλενουνε για να μην χαλασει το μανικιουρ....ολη μερα καλοπιζονται!!μηπως μετα θα γκρινιαζουμε οτι ειναι στοκος?
δεν ξερουμε τι θελουμε!!
οι περισσοτεροι τις βριζετε αλλα με αυτες ασχολειστε!!!καποιος που δεν ασχολειται πραγματικα ουτε καν ποσταρει σε τετια θεματα!!
δεν καταλαβαινω γιατι δεν το παραδεχονται μερικοι οτι ναι ρε πουστη ειμαι μουνοδουλος και γουσταρω!ποιο ειναι το προβλημα σας??

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
κ μονο που νομιζεις οτι θα μ ενοχλουσε οτι ηλιθιοτητα λεει ο καθενας
σε κανει τρομερα ανωτερο εγκεφαλικα... χαχαχαχα

ελπιζω ν αναγνωριζεις τον σαρκασμο κ την ειρωνια τουλαχιστον...

σαρκασμο και ειρωνια?τι ειναι αυτα στασεις που γουσταρουν τα τσουλια οι γυναικες?(συμφωνα με τον koroivo)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
ναι το ξερω. :2funny: :2funny: :2funny:

αφου εισαι μαλακας πως να γινει

και εσυ πουτανα πως να γινει
κοιτα τωρα τι θα γινει
εσυ με ειπες μαλακα και δεν τρεχει κατι τωρα που σε απαντησα οτι εισε πουτανα θα με φανε
κοιτα να δεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom