Φίλε, έχω βαρεθεί όμως την κατάσταση αυτή. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτε απολύτως, όσα χρόνια και αν περάσουν. Υπάρχει συντηρητισμός.
Είναι οι νοοτροπίες ετσι σκατοδιαμορφωμένες. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει Ελληνίδα να επαναλαμβάνει τις λαλακίες του Cosmopolitan? Έλεος δηλαδή, όμορφοι νεαροί είμαστε και πολλοί από εμάς τρώμε απόρριψη, γιατί δεν είχαμε τα κριτήρια του περιοδικού.
Πάντως το ότι οι Ελληνίδες ψάχνουν για φραγκάτους επιβεβαιώνεται: μία φίλη μου 29 χρονών κάθε ΣΚ παίρνει σβάρνα όλα τα ακριβά μαγαζιά και ψάχνει για χλιδάτους γιάπηδες με σμόκιν, πουκάμισα, καφέ ζώνες και γραβάτες. Απαραίτητο αξεσουάρ το μπρελόκ του αυτοκινήτου να γράφει Αudi και πάνω.
Δηλαδή, εγώ απορρίπτομαι σε όλα.
Και θα μου πείτε ότι λέω μπούρδες, ότι δηλαδή δεν κυνηγούν το χρήμα.
Έβαλα πριν από 2 χρόνια ένα στοίχημα με μια ανδροπαρέα πριν μου γνωρίσουν φοιτήτριες θεολογικής και νομικής.
Σκέφτηκα, λοιπόν, όταν θα με ρωτήσουν με τί ασχολούμαι, να απαντήσω πρωτοετής στην σχολή Ικάρων.
Έφτασε λοιπόν, η στιγμή, το είπα και αμέσως όλο το ενδιαφέρον και τα βλέματα της κοριτσοπαρέας 5 ατόμων στράφηκαν πάνω μου. Οι υπόλοιποι 3 φίλοι μου ήταν σα να μην υπήρχαν. Ερωτήσεις σε όλα τα προσωπικά μου και μη, απανωτές. Οι δύο μάλιστα από αυτές φεύγοντας από το καφέ με έπιασαν αγκαζέ και προθυμοποιήθηκαν να με σπίτι μου και να ξαναβγούμε όποτε μπορώ. Τηλέφωνα φυσικά και μου πήραν αυτές.
Όταν όμως έμαθαν μετά από μία εβδομάδα ότι είμαι φοιτητής σε ΤΕΙ στην Κοζάνη, διέκοψαν την φιλία μας.
Οι κοπέλες ήταν απλώς εμφανήσιμες, όχι όμως όμορφες.
Το συμπερασμα είναι ότι οι Ελληνίδες διαφέρουν από τις πουτάνες μόνο στο ότι έξω από το σπίτι τους δεν υπάρχει κόκκινο φανάρι.
Αλλά στο κάτω, κάτω τί βλέπουν αυτές οι κοπέλες στην τηλεόραση? Να πώ για την Στάη που πήρε τον εφοπλιστή
Να πώ για τα ξέκωλα-διασημότητες του STAR που ψάχνουν επιχειρηματίες?
Δεν λέω, επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! Αυτές ψάχνω ακόμη.![]()
Προς το παρόν τώρα το καλοκαιράκι θα τιμήσω ότι ξένη τουρίστρια μου βρεθεί. Οι Ελληνίδες ας συνεχίσουν να ρουφάνε τον καφέ τους, σε καφετέριες και μπάρ όπου μπροστα έχουν παρκάρει διπλοπαρκαρισμένα και γυαλισμένα τα κάμπριο οι μαλάκες τους.![]()
![]()
![]()
πουτανες
καργιολες
ολες
θανατοσ!!!!