Ο.Κ. δεν εχω ποσταρει ουτε μια φορα σε αυτο το thread,θα κανω ενα και μονον ενα post.
1)Το βασικο προβλημα δεν εντοπιζεται κατα την γνωμη μου στις γυναικες αλλα γενικα σε ολους μας και εχει να κανει με την κληρονομια της Τουρκοκρατιας που μας εχει διαποτισει ολους(και τους υπολοιπους Βαλκανιους εννοειται)με καποια ασχημα χαρακτηριστικα,οπως την κουτοπονηρια και την ταση για"πλιατσικο"και"κλοπη".
Τεινουμε λοιπον να κλεψουμε στο ζυγι,να πουλησουμε ξυγκι για κρεας στον αλλον ειτε στην καθημερινη μας συναλλαγη,ειτε στην σχεση μας,ΟΛΟΙ και οι αντρες και οι γυναικες.
2)Οι Ελληνιδες ομως εχουν ενα σοβαρο πλεονεκτημα σε σχεση με τις ξενες για μας τους αντρες:εχουμε την ιδια κουλτουρα και μπορουμε να επικοινωνησουμε ανετα απο την αρχη.
Κατι τετοιο δεν ειναι ευκολο με μια αλλοδαπη(δυτικη η ανατολικη δεν εχει σημασια).
Αυτα απο μενα για ενα thread που-παλι κατα την γνωμη μου-ακροβατει στα ορια του σεξισμου αν δεν τα ξεπερναει κιολας.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥΣ.
Τωρα για τον Αριωνα:
Μπαρμπα,εδω μεσα γραφεις μερικα σωστα αλλα φερθηκες πολυ πουστικα στο παρελθον-ξερεις για τι πραγμα μιλαω.Τα παντελονια σου και τα χρονια σου δεν τα τιμησες,θελησες να κανεις τον μαγκα του πληκτρολογιου,και ξεχασες οτι τα εν οικω μη εν δημω.Λαθος σου αυτο ΕΣΥ που εισαι και μεγαλος ανθρωπος δεν επρεπε να κανεις τετοια μπινια,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Ας ειναι,γιατι σε εικοσι χρονακια ο πιτσιρικας που-και καλα-εκανες ρομπα μπορει να εχει Ρωσιδα,Ελληνιδα,Αμερικανα η και γω δεν ξερω τι...
Αλλα ενω αυτος θα εχει τον πουτσο ντουρο και τα μουνακια στην ουρα,εσυ θα βλεπεις τις ριζες απο τα ραδικια...