Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
χμμ δλδ... το εχετε μονο για να βγαζετε πορτοφολι κ να ριχνετε σφαλιαρα?
σε μεγαλη εκτιμηση σας εχετε κ εσεις ομως... :rolleyes:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τραβας κανενα ζορι που γινομαι γραφικος?Αμα εγω γινομαι 1 φορα γραφικος εσυ γινεσαι 10 φορες
Και σου ξαναλεω για τελευταια φορα υποδειξεις δεν δεχομαι απο κανεναν και για το τι θα λεω εδω μεσα...
Αν δεν σου αρεσει οτι γραφω απλα μην το διαβαζεις
δεν τραβάω κανένα ζόρι για το αν γίνεσαι γραφικός απλά όμως στα γράφω γιατί νομίζεις ότι εδώ μέσα όλοι οι υπόλοιποι είναι χαχόλοι ενώ στην ουσία όλοι σε  χαρακτηρίζουν για γρόθο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εκεί είναι η φυσική σας θέση...και αλλού. Ήθελα να ήξερα γιατί ψηφίζετε και όλας, αφού δεν διαθέτετε στοιχιώδεις λογικές σκέψεις

Επισκέπτης
δεν τραβάω κανένα ζόρι για το αν γίνεσαι γραφικός απλά όμως στα γράφω γιατί νομίζεις ότι εδώ μέσα όλοι οι υπόλοιποι είναι χαχόλοι ενώ στην ουσία όλοι σε  χαρακτηρίζουν για γρόθο...

Μονο εσυ τσιτωνεσαι καθε φορα που ποσταρω και προκαλεις και μαλιστα σε ενα συγκεκριμενο θεμα οπως εδω μονο...

Εγω παλι βλεπω οτι ολοι σε χαρακτηριζουν εναν χοντρο ,κωλογερο ,κομπλεξικο ,κακασχημο ,ανυπαρκτο που κανει την ζωη του εδω μεσα και νομιζει οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες...

Τελος αν εχεις τα αρχιδια ελα να με πεις γροθο απο κοντα.Θα τρεφεσαι αναγκαστικα μετα μονο με σουπες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
να πας εσυ.. αντε γρηγορα

Αυτό ήταν; Τέρμα; Έλα και έχω ρίξει γέλια :2funny: Επίσης θα ήθελα μια άποψη - οτιδήποτε μπορείτε να δώσετε τελοσπάντων. Νομίζω ότι πρέπει να παίρνετε δίπλωμα αφού παντρευτείτε, για να υπάρχει και κάποιος υπεύθυνος δια εσάς

Επισκέπτης
Αυτό ήταν; Τέρμα; Έλα και έχω ρίξει γέλια :2funny: Επίσης θα ήθελα μια άποψη. Νομίζω ότι πρέπει να παίρνετε δίπλωμα αφού παντρευτείτε, για να υπάρχει και κάποιος υπεύθυνος

ωω καλα εισαι.Ειδικα οι ελεινιδες οδηγοι νομιζουν οτι οδηγανε τα καρα απο το χωριο τους.Ουστ μωρη βλαχαρα που εμαθες να πιανεις εκτος απο τις πουτσες και τιμωνι στα χερια σου...

Επισκέπτης
Ο.Κ. δεν εχω ποσταρει ουτε μια φορα σε αυτο το thread,θα κανω ενα και μονον ενα post.

1)Το βασικο προβλημα δεν εντοπιζεται κατα την γνωμη μου στις γυναικες αλλα γενικα σε ολους μας και εχει να κανει με την κληρονομια της Τουρκοκρατιας που μας εχει διαποτισει ολους(και τους υπολοιπους Βαλκανιους εννοειται)με καποια ασχημα χαρακτηριστικα,οπως την κουτοπονηρια και την ταση για"πλιατσικο"και"κλοπη".

Τεινουμε λοιπον να κλεψουμε στο ζυγι,να πουλησουμε ξυγκι για κρεας στον αλλον ειτε στην καθημερινη μας συναλλαγη,ειτε στην σχεση μας,ΟΛΟΙ και οι αντρες και οι γυναικες.

2)Οι Ελληνιδες ομως εχουν ενα σοβαρο πλεονεκτημα σε σχεση με τις ξενες για μας τους αντρες:εχουμε την ιδια κουλτουρα και μπορουμε να επικοινωνησουμε ανετα απο την αρχη.

Κατι τετοιο δεν ειναι ευκολο με μια αλλοδαπη(δυτικη η ανατολικη δεν εχει σημασια).

Αυτα απο μενα για ενα thread που-παλι κατα την γνωμη μου-ακροβατει στα ορια του σεξισμου αν δεν τα ξεπερναει κιολας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Τωρα για τον Αριωνα:
Μπαρμπα,εδω μεσα γραφεις μερικα σωστα αλλα φερθηκες πολυ πουστικα στο παρελθον-ξερεις για τι πραγμα μιλαω.Τα παντελονια σου και τα χρονια σου δεν τα τιμησες,θελησες να κανεις τον μαγκα του πληκτρολογιου,και ξεχασες οτι τα εν οικω μη εν δημω.Λαθος σου αυτο ΕΣΥ που εισαι και μεγαλος ανθρωπος δεν επρεπε να κανεις τετοια μπινια,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Ας ειναι,γιατι σε εικοσι χρονακια ο πιτσιρικας που-και καλα-εκανες ρομπα μπορει να εχει Ρωσιδα,Ελληνιδα,Αμερικανα η και γω δεν ξερω τι...

Αλλα ενω αυτος θα εχει τον πουτσο ντουρο και τα μουνακια στην ουρα,εσυ θα βλεπεις τις ριζες απο τα ραδικια...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ωω καλα εισαι.Ειδικα οι ελεινιδες οδηγοι νομιζουν οτι οδηγανε τα καρα απο το χωριο τους.Ουστ μωρη βλαχαρα που εμαθες να πιανεις εκτος απο τις πουτσες και τιμωνι στα χερια σου...

Ρε Whitey αντιφάσκεις, αφού είναι παρθενοπιπίτσες που μάθαν για τις πούτσες; :cheesy:  Άσε που είναι και άλλη κίνηση

Επισκέπτης
Ρε Whitey εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι λουγκρα...Πολυ μισος για τις ελληνιδες ρε αδελφακι μου,μηπως τελικα προτιμας τους ελληνες?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε παραγωγε......εχεις σκεφτει οτι με το μισο το site εισαι μαλωμενος?
εχεις σκεφτει τα αρχιδια μου στο στομα σου??
η θας μας απειλεισεις παλι οτι τα ποστ μας θα κανουνε φτερα....!
θα χαρω πολυ να κανουν ειδεικα σε ωρα αιχμης (15 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.) μονο αυτο σκεψου σε ολο το site τι γινεται! να δουνε αν υπαρχει αξιοκρατια....!
αλλα ξεχασα...!δεν θα σβηστουνε τωρα!! αυριο...
επειδη εισαι παλιο μελος νομιζεις οτι θα μας την λες και απο πανω? αυτη ειναι η αποψη του για τις ελλανιδες......και γω δεν συμφωνω αλλα δεν τον αρπαζω απο τα μουτρα!

Επισκέπτης
Αν ηρθες να ψαρεψεις πουτσες σε αυτο το θρεντ στριβε οπως εισαι

Εχετε σκεφτει οτι σπαω πλακα με τους 2-3 μαλακες που παντα ψαρωνουν.

Ψαρουκλες στο κρεβατι σας

Τhanoss χαλαρωσε θα σκισεις το καλσον σου δεν λεει

Επισκέπτης
Βιτε απο τον παραγωγο γλιτωσαν μονο οσοι αυτοκτονησαν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
λοιπον μαζι σου αλο δεν ασχολουμαι......στο κρεβατακι σου ΕΣΥ να πας να φας και κανα πουτσο βλακα.....!
ρε χτυπα τον κωλο σου στην κολωνα να πεσουν οι καποτες μου βλακα....!
:birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom