Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Επισκέπτης
Μην πουμε και για κατι μπαρμπες που μπαινουν και επειδη ειναι πατρεμενοι με ελεινιδες θιγονται και λενε τα ακυρα τελειως και το παιζουν και γκουρου αντι να κατσουν να πεθανουν ησυχοι σε καμια γωνια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Δυστυχως οι γυναικες Ελεινιδες εχουν περιορισμενο θεματολογιο συζητησης.
Αλλα και "σοβαρη" συζητηση να ειχαν οπως λες δεν δικαιολογουνται να χαν και τετοια κατεβασμενα μουτρα...εκτος αν φαγανε ολες μαζι κερατο  :2funny:
επειδη δεν κοιταξαν/χαμογελασαν τους αγνωστους διπλα κ δεν τους εδωσαν ουδεμια σημασια (κ απ οτι καταλαβα ουτε αυτοι εκαναν καμια κινηση) πα να πει οτι ηταν ξυνισμενες? οφειλουμε ολες να σας χαμογελαμε σε καθε περιπτωση, οτι κ αν μας απασχολει ειτε εχουμε ειτε οχι ορεξη? πειτε να ξερουμε κ εμεις που βαδιζουμε.. *P

εσυ λευκε χαμογελας σε ολες/ολους ανεξαιρετως ετσι? δεν πιστευω να εχεις κατεβασμενα/ξυνισμενα μουτρα ποτε??!!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην πουμε και για κατι μπαρμπες που μπαινουν και επειδη ειναι πατρεμενοι με ελεινιδες θιγονται και λενε τα ακυρα τελειως και το παιζουν και γκουρου αντι να κατσουν να πεθανουν ησυχοι σε καμια γωνια
εγώ απλά ήμουν με Ελληνίδα παντρεμένος χώρισα έφαγα στην μάπα για 12 χρόνια όλο το σύμφωνο Βαρσοβίας και όταν παντρεύτηκα πάλι Ελληνίδα πήρα....

εσένα μιας και τα θέλει ο κώλος σου σε βλέπω να σε κάνει καμιά πακέτο για Βουλγαρία μεριά και μετά να σε στέλνει πίσω άναυλο και να ζητάς ελεημοσύνη στα παγκάκια...

Επισκέπτης
επειδη δεν κοιταξαν/χαμογελασαν τους αγνωστους διπλα κ δεν τους εδωσαν ουδεμια σημασια (κ απ οτι καταλαβα ουτε αυτοι εκαναν καμια κινηση) πα να πει οτι ηταν ξυνισμενες? οφειλουμε ολες να σας χαμογελαμε σε καθε περιπτωση, οτι κ αν μας απασχολει ειτε εχουμε ειτε οχι ορεξη? πειτε να ξερουμε κ εμεις που βαδιζουμε.. *P

Δεν διαβασα καλα το περιστατικο αλλα και αν οι αλλοι τις κοιταξανε λιγο η χαμογελασανε πρωτοι δεν ηταν αναγκη και αυτες να εχουν κατι μουτρα μεχρι το πατωμα

εσυ λευκε χαμογελας σε ολες/ολους ανεξαιρετως ετσι? δεν πιστευω να εχεις κατεβασμενα/ξυνισμενα μουτρα ποτε??!!!

Οχι δεν εχω κατεβασμενα/ξυνισμενα μουτρα οταν ειμαι μπροστα σε αλλους ακομα και οταν ειμαι σε ασχημη φαση η νευριασμενος.

Δεν μου φταιει σε τιποτα καποιος αλλος ασχετος να του εχω κατεβασμενα μουτρα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δεν καταλαβες δεν μιλαω για τους φιλους σου
αλλα περπατας στο δρομο.. εχεις τα νευρα σου... θα χαμογελας δεξια κ αριστερα κ θα κοιτας για να μην σε πουμε ξυνισμενο? δλδ θα μας τρελανετε τελειωςςςς

δεν καταλαβα να ειχαν μουτρα.. απλα δεν τους εδωσαν σημασια.. δικαιωμα τους δεν ηταν? *P

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπορειτε να μην τσακωθειτε κ σ αυτο το θεμα?
αν πρόσεξες εγώ προσωπικά δεν βρίζω απλά λέω την γνώμη μου, την άποψη μου και της εμπειρίες μου...  όποιος δεν έχει επιχειρήματα για κάτι πέφτει χαμηλά και συμπεριφέρεται σαν ζώο...

Επισκέπτης
αν πρόσεξες εγώ προσωπικά δεν βρίζω απλά λέω την γνώμη μου, την άποψη μου και της εμπειρίες μου...  όποιος δεν έχει επιχειρήματα για κάτι πέφτει χαμηλά και συμπεριφέρεται σαν ζώο...

Φυσικα , Φυσικα και ταυτοχρονα μοιραζεις διαφορα κοσμητικα σε συγκεκριμενα ατομα...μην πω και για τα αλλα...
Ασε μα το ποιον σου σαν ανθρωπος το ξερουμε ολοι εδω μεσα

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα , Φυσικα και ταυτοχρονα μοιραζεις διαφορα κοσμητικα σε συγκεκριμενα ατομα...μην πω και για τα αλλα...
Ασε μα το ποιον σου σαν ανθρωπος το ξερουμε ολοι εδω μεσα
της ΕΥΠ είσαι? και ξέρεις πολλά?

Επισκέπτης
φίλε το ζήτημα είναι πάρα πολύ απλό οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν δει τι χρώμα έχει το μουνί....
μιλάμε για κομπλεξικά άτομα που τα έχουν απορρίψει οι περισσότερες γυναίκες και απλά προσπαθούν τα άτομα αυτά να αποβάλουν την ρετσινιά της χυλόπιτας λέγοντας όλα αυτά τα κωμικοτραγικά  που λένε εδώ...

και κάτι ανέραστα αγοράκια που έχουν κάνει συλλογή από χυλόπιτες λένε ένα σωρό παπαριές για να γλυκάνουν την πίκρα τους...

εσένα μιας και τα θέλει ο κώλος σου σε βλέπω να σε κάνει καμιά πακέτο για Βουλγαρία μεριά και μετά να σε στέλνει πίσω άναυλο και να ζητάς ελεημοσύνη στα παγκάκια...

Οι εμπειριες του αριωνα και ο ομορφος τροπος συζητησης του και τα επιχειρηματα του  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε αντε τραβα εξω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν καταλαβες δεν μιλαω για τους φιλους σου
αλλα περπατας στο δρομο.. εχεις τα νευρα σου... θα χαμογελας δεξια κ αριστερα κ θα κοιτας για να μην σε πουμε ξυνισμενο? δλδ θα μας τρελανετε τελειωςςςς

δεν καταλαβα να ειχαν μουτρα.. απλα δεν τους εδωσαν σημασια.. δικαιωμα τους δεν ηταν? *P

Όχι δεν ήταν δικαίωμα τους. Δικαιώματα, κατά αρχάς, έχει όποιος βγάζει τα προς το ζειν και όχι μόνο το ευ ζειν :cheesy: όπως οι περισσότερες. Το θέμα είναι ότι τώρα πια, δε φοβάστε μη πέσει καμιά σφαλιάρα όπως παλιότερα, που τουλάχιστον προσφέρατε που δε προσφέρατε κάτι - όπως τώρα δηλαδή - τουλάχιστον το βουλώνατε. Τώρα θέλετε να έχετε και άποψη. Αλλά οι σουπερμαρκετάκηδες να είναι καλά. Κατά τα άλλα μια American Gold μας φέρνει πιο κοντά, αν στο φινάλε φινάλε, να περάσουμε καλά θέλουμε και όχι να ασχόληθούμε με την :2funny: "προσωπικότητά" σας

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι εμπειριες του αριωνα και ο ομορφος τροπος συζητησης του και τα επιχειρηματα του  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε αντε τραβα εξω
βλέπεις που έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι? αν έχεις κάποιες απόψεις για της Ελληνίδες η  οτιδήποτε  άλλο σχετικό το κρατάς για τον εαυτό σου και το εφαρμόζεις και απλά δεν το κάνεις εθνικό θέμα.
απλά έχεις εμμονές επάνω σε αυτό το ζήτημα και προέρχεται από την προσωπική σου ανεπάρκεια στο να έχεις την ικανότητα δημιουργίας και συντήρησης μιας ερωτικής σχέσης.....

δηλαδή εμφανίζεις και  εσύ μερικά από τα σύνδρομα που είχε και ο Παπαχρόνης που η ανικανότητα του τον ώθησε σε μίσος προς το ασθενές φύλο με όλα τα επακόλουθα...  

allure

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
και γω απορω ρε παιδια....... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

τι κακο εχουν οι ελληνιδες? καθονται δυσκολα? το αντιθετο θα ελεγα. προσωπικα δεν εχω ιδιαιτερες εμπειριες με πολλες κοπελες, αλλα οκ αυτο σημαινει οτι εγω κανω κατι λαθος. οι ελληνιδες ειναι οι πιο ομορφες και πιο γλυκες κοπελες και εκτιμουν το χαρακτηρα του καθενος.  η πλειοψηφια τουλαχιστον, γιατι εχω γνωρισει εκει που δουλευα πολλες ξενες και πολλες κοιτουσαν μονο πως να γαμηθουν. οκ ολες και ολοι το σεξ μπορει να σκεφτομαστε αλλα εγω αυτες που πανε με οποιον να ναι τις λεω πουτανες και ξεκωλιαρες. τεσπα μπορει να χετε και δικιο μπορει να τα βλεπω ολα ωραια επειδη οντως δεν εχω ζησει πολλες καταστασεις αλλα δεν νομιζω να αλλαξω γνωμη. :- :- :- :- :-

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Όχι δεν ήταν δικαίωμα τους. Δικαιώματα, κατά αρχάς, έχει όποιος βγάζει τα προς το ζειν και όχι μόνο το ευ ζειν :cheesy: όπως οι περισσότερες. Το θέμα είναι ότι τώρα πια, δε φοβάστε μη πέσει καμιά σφαλιάρα όπως παλιότερα, που τουλάχιστον προσφέρατε που δε προσφέρατε κάτι - όπως τώρα δηλαδή - τουλάχιστον το βουλώνατε. Τώρα θέλετε να έχετε και άποψη. Αλλά οι σουπερμαρκετάκηδες να είναι καλά. Κατά τα άλλα μια American Gold μας φέρνει πιο κοντά, αν στο φινάλε φινάλε, να περάσουμε καλά θέλουμε και όχι να ασχόληθούμε με την :2funny: "προσωπικότητά" σας

ειμαστε λιγο κακιασμενα σημερα η μου φαινεται? :rolleyes:

κ φυσικα κ ηταν δικαιωμα τους... δεν ηξερα οτι χρωσταμε στο πασα ενα αγνωστο που ουτε το ζην ουτε το ευ ζην μας βοηθαει να βγαζουμε, να του δινουμε σημασια σε καθε περιπτωση...
σφαλιαρες.. σφαλιαρες.. προσοχη μην σκισετε κανα καλσον :P :P

Επισκέπτης
βλέπεις που έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι? αν έχεις κάποιες απόψεις για της Ελληνίδες η  οτιδήποτε  άλλο σχετικό το κρατάς για τον εαυτό σου και το εφαρμόζεις και απλά δεν το κάνεις εθνικό θέμα.
απλά έχεις εμμονές επάνω σε αυτό το ζήτημα και προέρχεται από την προσωπική σου ανεπάρκεια στο να έχεις την ικανότητα δημιουργίας και συντήρησης μιας ερωτικής σχέσης.....

δηλαδή εμφανίζεις και  εσύ μερικά από τα σύνδρομα που είχε και ο Παπαχρόνης που η ανικανότητα του τον ώθησε σε μίσος προς το ασθενές φύλο με όλα τα επακόλουθα...  

Εγω δεν εκανα παραθεση σε καποιο ποστ σου παρολλο που με τους παραπανω χαρακτηρισμους με εχεις αποκαλεσει πολλες φορες.Εσυ απαντησες σε δικο μου μηνυμα και εκανες παραθεση αρα μαλον εσυ ειχες την μυγα
Το τι θα κραταω για τον εαυτο μου και τι θα λεω σε ενα δημοσιο φορουμ ειναι καθαρα δικη μου επιλογη.Ουτε ο πατερας μου εισαι για να μου κανεις υποδειξεις ουτε εχεις τον ρολο του χωροφυλακα στο σιτε...
Σαν ψυχολογος εισαι επισης αποτυχημενος.Παντως αν ειχε κανα χαραμοφαη κοπριτη ψυχολογο σαν και σενα στην φυλακη ο Παπαχρονης τοτε αλιμονο μας τωρα που αποφυλακιστικε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και γω απορω ρε παιδια....... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

τι κακο εχουν οι ελληνιδες? καθονται δυσκολα? το αντιθετο θα ελεγα. προσωπικα δεν εχω ιδιαιτερες εμπειριες με πολλες κοπελες, αλλα οκ αυτο σημαινει οτι εγω κανω κατι λαθος.

Αυτό είναι. Στο λέω, εσύ είσαι λάθος. Αυτομαστιγώσου :2funny: 15 φορές για να μη το ξανακάνεις

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν εκανα παραθεση σε καποιο ποστ σου παρολλο που με τους παραπανω χαρακτηρισμους με εχεις αποκαλεσει πολλες φορες.Εσυ απαντησες σε δικο μου μηνυμα και εκανες παραθεση αρα μαλον εσυ ειχες την μυγα
Το τι θα κραταω για τον εαυτο μου και τι θα λεω σε ενα δημοσιο φορουμ ειναι καθαρα δικη μου επιλογη.Ουτε ο πατερας μου εισαι για να μου κανεις υποδειξεις ουτε εχεις τον ρολο του χωροφυλακα στο σιτε...
Σαν ψυχολογος εισαι επισης αποτυχημενος.Παντως αν ειχε κανα χαραμοφαη κοπριτη ψυχολογο σαν και σενα στην φυλακη ο Παπαχρονης τοτε αλιμονο μας τωρα που αποφυλακιστικε
κατ αρχήν δεν είμαι ψυχολόγος για να περιμένω την δική σου πιστοποίηση εσύ όμως καταντάς εδώ μέσα  γραφικός γιατί απλά κάθε ημέρα που περνάει με την συμπεριφορά σου δικαιολογείς όλο και περισσότερο την ιδιότητα του γραφικού...

Επισκέπτης
εσύ όμως καταντάς εδώ μέσα  γραφικός γιατί απλά κάθε ημέρα που περνάει με την συμπεριφορά σου δικαιολογείς όλο και περισσότερο την ιδιότητα του γραφικού...

Τραβας κανενα ζορι που γινομαι γραφικος?Αμα εγω γινομαι 1 φορα γραφικος εσυ γινεσαι 10 φορες
Και σου ξαναλεω για τελευταια φορα υποδειξεις δεν δεχομαι απο κανεναν και για το τι θα λεω εδω μεσα...
Αν δεν σου αρεσει οτι γραφω απλα μην το διαβαζεις

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ειμαστε λιγο κακιασμενα σημερα η μου φαινεται? :rolleyes:

κ φυσικα κ ηταν δικαιωμα τους... δεν ηξερα οτι χρωσταμε στο πασα ενα αγνωστο που ουτε το ζην ουτε το ευ ζην μας βοηθαει να βγαζουμε, να του δινουμε σημασια σε καθε περιπτωση...
σφαλιαρες.. σφαλιαρες.. προσοχη μην σκισετε κανα καλσον :P :P

Γυρίσαμε από διακοπές και έχουμε όρεξη :2funny:. Τα καλτσόν σας τα σκίζουμε και τα χεράκι μας δεν το έχουμε για να σας τα σκάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom