Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εβγαινα και εγώ κάποτε με μία Ρωσίδα αλλά τη σιχάθηκα! [size=18pt]Οι Ρωσίδες είναι δέκα φορές χειρότερες από τις Ελλεεινίδες απλά πιο φτωχομπινεδιάρες....[/size]

ολεεεεεεεεεεεεεεε αυτο να το ακουσεο ο χριστος1000 παρακαλω

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
δίκιο έχεις. αυτό τον καιρό βγαίνω μέ ένα γκομενάκι όμορφο, ψιλοξέκωλο και πεινασμένο (για ακριβά ξενοδοχεία). Μου αρέσει να βγαίνω μαζί της και καυλώνω. Φυσικά πολλές φορές θέλω και να την σκοτώσω ή να την πετάξω έξω από το παράθυρο το αυτοκινήτου.  Κάθομαι ακόμα μαζί της όμως!!

αυτο που θελέι οπως ειπες η συγκεκριμενη ειναι χλιδα και την εχει ακουσει οτι τα ξενοδοχεια της το προσφερουν και εσυ φυσικα που την πηγαινεις εκει για τρελλιτσες.Δωστης λοιπον πολυ ξενοδοχειο και πουτσα μαγκικη και οταν την δεις οτι αρχιζει και φρικαρει απο την πολυ δοση hotel+πουτσα δωστης και ενα σουτ ξερο και προχωρα στην επομενη.Εισαι μαγκακος γιατι εγραψες την αληθεια για την μεση και καλα μουναρα ελληνιδα. ξενοδοχειο κυριλα,10 μερες μυκονο και ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ.πληροφοριακα ξεκωλιασα ενα 35+ το σαββατο μετα απο αρβαλαρια στην παραλιακη.Τσιμπιτικη κατα της 3,30 ειχε πιει η μεγαλοκοπελα λιγα σφηνακια με αλλη παρεα και καπου εκει γνωρισε τον ερωτα.Προσφερθηκα να την γυρισω σπιτι και αντι για σπιτι καταληξαμε σε ξεχιχταδικο με ελληνικα ασματα τελειωμενα και εν συνεχεια πουτσα  μεσα στο αυτοκινητο.το θεεικο της ιστοριας ηταν η ατακα μετα την πουτσα οτι αυτο το κανω πρωτη φορα στην ζωη μου... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom