rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 5.355
καθόλου παραμύθι δεν πουλάω.
δλδ πουλας παραμυθι;
δλδ πουλας παραμυθι;
καθόλου παραμύθι δεν πουλάω.
δλδ πουλας παραμυθι;
Δίαβασε πιοπροσεκτικά τι θέλει αν πει ο ποιητής,γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες...δλδ πουλας παραμυθι;
εσενα ποιο το προβλημα σου εαν πουλαει παραμυθια στις συγκεκριμενες που αναφερει?![]()
Δίαβασε πιοπροσεκτικά τι θέλει αν πει ο ποιητής,γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες...
Παρεπιπτόντως σ'αυτή την κατηγορία των γυναικών στην Ελλάδα,κατατάσσεται η πλειοψηφία δυστυχώς!!!
Δίαβασε πιοπροσεκτικά τι θέλει αν πει ο ποιητής,γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες...![]()
εχει λεφτα προφανως για να καθονται
εγω νομιζα αλλο παραμυθι![]()
το αποτελεσμα εχει σημασια ;)τους σκιζει τον κωλο γτ τις πληρωνει ουσιαστικα κι αυτες κανουν μοκο για τα λεφτα.... κανονικες πουτανες δλδ
καλα εχεις η δεν εχεις λεφτα για ολα αυτα; τελικα δεν καταλαβα
το αποτελεσμα εχει σημασια ;)
τα λεφτα δανεικα ειναι πανε κ ερχονται,το ψωλοχυμα κ η ξεφτιλα ομως ειναι πραγματα που τους μενουν χαραγμενα![]()
θες και στα τρωνεπροσπαθώ να έχω αλλά όλο μου τα τρώνε....![]()
![]()
εδω βγαινουν για να παρουν επιβεβαιωση οτι ολοι τους γουσταρουν,ΔΕΝ πειραζει εγω την βρηκα την ακρη,τωρα πια δεν τις εχω αναγκηεδω μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ βγαινουν σε κλαμπ...???
εδω βγαινουν για να παρουν επιβεβαιωση οτι ολοι τους γουσταρουν,ΔΕΝ πειραζει εγω την βρηκα την ακρη,τωρα πια δεν τις εχω αναγκη![]()
θες και στα τρωνε
στο εξωτερικο ρε παιδες οι γυναικες βγαινουν σε κλαμπ για να γνωριστουν και να βρουν αντρες..βγαινουν για τον απλουστατο λογο να κανουν παιχνιδι!!εδω μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ βγαινουν σε κλαμπ...???αφου δεν προκειται να κανουν τιποτα με τον "καθε τυχαιο"...![]()
καταλαβα το εριξες κι εσυ στις ρωσιδες![]()
![]()
![]()
δίκιο έχεις. αυτό τον καιρό βγαίνω μέ ένα γκομενάκι όμορφο, ψιλοξέκωλο και πεινασμένο (για ακριβά ξενοδοχεία). Μου αρέσει να βγαίνω μαζί της και καυλώνω. Φυσικά πολλές φορές θέλω και να την σκοτώσω ή να την πετάξω έξω από το παράθυρο το αυτοκινήτου. Κάθομαι ακόμα μαζί της όμως!!
δίκιο έχεις. αυτό τον καιρό βγαίνω μέ ένα γκομενάκι όμορφο, ψιλοξέκωλο και πεινασμένο (για ακριβά ξενοδοχεία). Μου αρέσει να βγαίνω μαζί της και καυλώνω. Φυσικά πολλές φορές θέλω και να την σκοτώσω ή να την πετάξω έξω από το παράθυρο το αυτοκινήτου. Κάθομαι ακόμα μαζί της όμως!!