Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δλδ πουλας παραμυθι;
Δίαβασε πιοπροσεκτικά τι θέλει αν πει ο ποιητής,γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες... :sunglasses:

Παρεπιπτόντως σ'αυτή την κατηγορία των γυναικών στην Ελλάδα,κατατάσσεται η πλειοψηφία δυστυχώς!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εσενα ποιο το προβλημα σου εαν πουλαει παραμυθια στις συγκεκριμενες που αναφερει? :idiot:

κανενα απλα προσπαθω να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης

Δίαβασε πιοπροσεκτικά τι θέλει αν πει ο ποιητής,γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες... :sunglasses:

Παρεπιπτόντως σ'αυτή την κατηγορία των γυναικών στην Ελλάδα,κατατάσσεται η πλειοψηφία δυστυχώς!!!

τους σκιζει τον κωλο γτ τις πληρωνει ουσιαστικα κι αυτες κανουν μοκο για τα λεφτα.... κανονικες πουτανες δλδ

Επισκέπτης
τους σκιζει τον κωλο γτ τις πληρωνει ουσιαστικα κι αυτες κανουν μοκο για τα λεφτα.... κανονικες πουτανες δλδ
το αποτελεσμα εχει σημασια ;)
τα λεφτα δανεικα ειναι πανε κ ερχονται,το ψωλοχυμα κ η ξεφτιλα ομως ειναι πραγματα που τους μενουν χαραγμενα  :tooth:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το αποτελεσμα εχει σημασια ;)
τα λεφτα δανεικα ειναι πανε κ ερχονται,το ψωλοχυμα κ η ξεφτιλα ομως ειναι πραγματα που τους μενουν χαραγμενα  :tooth:

δεν ξερω.... καποτε ειχα μια φιλη που εκανε κατι τετοια και δεν ηταν καν 100% ελληνιδα ηταν και ενα τεταρτο σουηδεζα. πουτανα την θεωρουσα κι ουτε ενγκρινα αυτη την συμπεριφορα

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
στο εξωτερικο ρε παιδες οι γυναικες βγαινουν σε κλαμπ για να γνωριστουν και να βρουν αντρες..βγαινουν για τον απλουστατο λογο να κανουν παιχνιδι!!εδω μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ βγαινουν σε κλαμπ...???αφου δεν προκειται να κανουν τιποτα με τον "καθε τυχαιο"... :jerking:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
τα παραμύθια πάνε και έρχονται και από τις δύο πλευρές ασταμάτητα. πάντα όμως υπάρχει και ένα ποσοστό αλήθειας!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
δίκιο έχεις. αυτό τον καιρό βγαίνω μέ ένα γκομενάκι όμορφο, ψιλοξέκωλο και πεινασμένο (για ακριβά ξενοδοχεία). Μου αρέσει να βγαίνω μαζί της και καυλώνω. Φυσικά πολλές φορές θέλω και να την σκοτώσω ή να την πετάξω έξω από το παράθυρο το αυτοκινήτου.  Κάθομαι ακόμα μαζί της όμως!!
θες και στα τρωνε

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
στο εξωτερικο ρε παιδες οι γυναικες βγαινουν σε κλαμπ για να γνωριστουν και να βρουν αντρες..βγαινουν για τον απλουστατο λογο να κανουν παιχνιδι!!εδω μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ βγαινουν σε κλαμπ...???αφου δεν προκειται να κανουν τιποτα με τον "καθε τυχαιο"... :jerking:

εδω φιλε στο ελλαδισταν-μπανανισταν η επιδειξη ΟΛΗΣ της σειρας HONDOS CENTER ειναι βασικη προτεραιοτητα :jerking:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
εβγαινα και εγώ κάποτε με μία Ρωσίδα αλλά τη σιχάθηκα! Οι Ρωσίδες είναι δέκα φορές χειρότερες από τις Ελλεεινίδες απλά πιο φτωχομπινεδιάρες....
καταλαβα το εριξες κι εσυ στις ρωσιδες  :grin: :grin: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δίκιο έχεις. αυτό τον καιρό βγαίνω μέ ένα γκομενάκι όμορφο, ψιλοξέκωλο και πεινασμένο (για ακριβά ξενοδοχεία). Μου αρέσει να βγαίνω μαζί της και καυλώνω. Φυσικά πολλές φορές θέλω και να την σκοτώσω ή να την πετάξω έξω από το παράθυρο το αυτοκινήτου.  Κάθομαι ακόμα μαζί της όμως!!

ελεος οσο του δινεις θαρρος τοσο πιο πολυ σε καβαλαν αυτο ειναι γνωστο και σιγουρο. κι εμενα μ αρεσουν οι πολυτελειες αλλα αμα δεν υπαρχουν λεφτα τι να κανει κι ο αλλος να πεινασει εξαιτιας μου;;;

Επισκέπτης

ρε στ κανε μας μια χαρη,βγαλτην ρε συ βιντεο κρυφα κ ανεβασε το στο σαιτ το ξεκωλο να σε τσιμπουκωνει..:boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom