Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Πρεπει να δινουμε και καμια συμβουλη στους μπομπιρες γα να μην παρουν το στραβο δρομο  :babycry: :babycry:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ανησυχω μην παει κανας αλλος στις γκομενες μου :uglystupid: :uglystupid:? Δεν εχω απαιτηση να ειναι μονογαμικες αφου ουτε και γω ειμαι...Αλλωστε καθε μηνα αλλαζω ρεπερτοτιο...Στις ιδιες θα μεινω?Αυτες τις αφηνω να τις παντρεφτουν κατι μαλακες οπως αυτοι που γραφουν σε αυτο το θεμα... :birdman: :birdman:

Απο ποτε παιζουν ρολο τα ποστ για να πεις τη γνωμη σου ελευθερα και αντικειμενικα?
τη γνωμη σου μπορεις να τη λες αλλα οταν καποιος βριζει ανθρωπους που δεν ξερει τοτε ονομαζεται το λιγοτερο κομπλεξικος....φανταζομαι οτι ολα αυτα που λες ειναι μεγαλες μουφες κ οτι ουτε πληρωμενο ερωτα δεν εισαι ικανος να κανεις....προφανως πρεπει να σε εχει βαρεσει η αγαμια στο κεφαλι!! :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε βιολι,
θα μας παιξεις κατι?
τη γνωμη σου μπορεις να τη λες αλλα οταν καποιος βριζει ανθρωπους που δεν ξερει τοτε ονομαζεται το λιγοτερο κομπλεξικος....φανταζομαι οτι ολα αυτα που λες ειναι μεγαλες μουφες κ οτι ουτε πληρωμενο ερωτα δεν εισαι ικανος να κανεις....προφανως πρεπει να σε εχει βαρεσει η αγαμια στο κεφαλι!! :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα μουνια σκανε υπο τους ηχους της Κονιτοπουλου χορευοντας αντικριστο και φορωντας μπικινι-σαγιοναρα-παρεο κρατωντας λαχανι τσαντες γεματες αντηλιακα?? :P

ενδιαφερον θα ειναι :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τα μουνια σκανε υπο τους ηχους της Κονιτοπουλου χορευοντας αντικριστο και φορωντας μπικινι-σαγιοναρα-παρεο κρατωντας λαχανι τσαντες γεματες αντηλιακα?? :P

Η Κονιτοπουλου τραγουδαει νησιωτικα? Απο ποτε?

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225

Η περιγραφη σου τελεια θα ελεγα...Με την Μαρια Νομικου(που ειναι κι ωραιο γκομενακι) ομως να τραγουδαει "ειμαι μια χαρα στα καλυτερα μου!" Κ με 1 καλοκαιρινο κοκτεηλ ανα χειρας!  Ε ρε γλεντια!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
"Επιδημία απιστίας από συζύγους και συντρόφους βουλευτών έχει πέσει το τελευταίο καιρό.

Φαίνεται οτι οι βουλευτές μας-εκτός των άλλων- να αδυνατούν συστηματικά να εκπληρώσουν και τις σεξουαλικές τους υποχρεώσεις.

Κανένας μας δεν ξέρει σε τί τέλος πάντων είναι ικανοί να φέρουν αποτέλεσμα.

Το νέο κρούσμα απιστίας αφορά νεοεκλεγέντα βουλευτή, ο οποίος λανσάρεται ως παντρεμένος - χωρίς να είναι - και έχει και παιδί με τη βιρτουόζα κυρία με την οποία συζεί.

΄Ομως τώρα κλαίει και οδύρεται για τη μοίρα του, επειδή η σύντροφός του, του πήγε το κέρατο μέχρι τα Σκόπια.

Του καταλογίζουν όμως οτι την πάτησε σαν αγράμματος και άπειρος στη ζωή, γιατί η αγαπημένη του είχε βεβαρημένο παρελθόν.

Δηλαδή η τσαχπίνα σύντροφός πριν αγαπήσει...

... τον νεοεκλεγέντα βουλευτή ήταν παντρεμένη με τον ....αρραβωνιαστικό της μητέρας της !

Αφού λοιπόν η κυρία έκλεψε και παντρεύτηκε τον εραστή και αρραβωνιαστικό της μητέρας της, σιγά μην δεν ερχόταν και η σειρά του βουλευτή για να τον πουλήσει, τη στιγμή που έλεγε στις φίλες της, οτι μόνο για λόγους δικής της σκοπιμότητας συνυπήρχε μαζί του και εφόσον οι λόγοι αυτοί δεν υπάρχουν πλέον, θέλει να κάνει τη ζωή της...

Τώρα ο απατημένος βουλευτής, γεμάτος απελπισία, απογοήτευση και γδαρμένη φωνή, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης της άπιστης συντρόφου του.

΄Αλλωστε στο κάτω κάτω της γραφής δεν είχαν και πολλών ετών ερωτική διαδρομή.

΄Ετσι και για να θυμηθούμε και ο Ελλήνων Χρονολόγιο, μήνα Μεταγειτνιώνα δηλ. Αύγουστο του 2005 την γνώρισε, μήνα Μουνιχιώνα δηλ. Απρίλιο του 2008 συνέβη το μοιραίο!

Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι το ζευγάρι δε χώρισε και τούτο διότι η ευγενική κυρία, διαβεβαίωσε το βουλευτή οτι δεν θα το ... ξανακάνει και αυτός τη συγχώρησε.

Αμέσως ο βουλευτής ως σύγχρονος Λεωνίδας, φόρεσε την πανοπλία του και πήγε κατ΄ευθείαν τη βουλή να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια και στεντορεία τη φωνή να επιχειρηματολογήσει οτι ο ίδιος διακατέχεται από εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και οτι ποτέ δεν υποκύπτει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.(Makelio-romeos)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Από ότι κατάλαβα αυτός πρέπει να είναι πολύ ...καμένος

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
"Επιδημία απιστίας από συζύγους και συντρόφους βουλευτών έχει πέσει το τελευταίο καιρό.

Φαίνεται οτι οι βουλευτές μας-εκτός των άλλων- να αδυνατούν συστηματικά να εκπληρώσουν και τις σεξουαλικές τους υποχρεώσεις.

Κανένας μας δεν ξέρει σε τί τέλος πάντων είναι ικανοί να φέρουν αποτέλεσμα.

Το νέο κρούσμα απιστίας αφορά νεοεκλεγέντα βουλευτή, ο οποίος λανσάρεται ως παντρεμένος - χωρίς να είναι - και έχει και παιδί με τη βιρτουόζα κυρία με την οποία συζεί.

΄Ομως τώρα κλαίει και οδύρεται για τη μοίρα του, επειδή η σύντροφός του, του πήγε το κέρατο μέχρι τα Σκόπια.

Του καταλογίζουν όμως οτι την πάτησε σαν αγράμματος και άπειρος στη ζωή, γιατί η αγαπημένη του είχε βεβαρημένο παρελθόν.

Δηλαδή η τσαχπίνα σύντροφός πριν αγαπήσει...

... τον νεοεκλεγέντα βουλευτή ήταν παντρεμένη με τον ....αρραβωνιαστικό της μητέρας της !

Αφού λοιπόν η κυρία έκλεψε και παντρεύτηκε τον εραστή και αρραβωνιαστικό της μητέρας της, σιγά μην δεν ερχόταν και η σειρά του βουλευτή για να τον πουλήσει, τη στιγμή που έλεγε στις φίλες της, οτι μόνο για λόγους δικής της σκοπιμότητας συνυπήρχε μαζί του και εφόσον οι λόγοι αυτοί δεν υπάρχουν πλέον, θέλει να κάνει τη ζωή της...

Τώρα ο απατημένος βουλευτής, γεμάτος απελπισία, απογοήτευση και γδαρμένη φωνή, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης της άπιστης συντρόφου του.

΄Αλλωστε στο κάτω κάτω της γραφής δεν είχαν και πολλών ετών ερωτική διαδρομή.

΄Ετσι και για να θυμηθούμε και ο Ελλήνων Χρονολόγιο, μήνα Μεταγειτνιώνα δηλ. Αύγουστο του 2005 την γνώρισε, μήνα Μουνιχιώνα δηλ. Απρίλιο του 2008 συνέβη το μοιραίο!

Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι το ζευγάρι δε χώρισε και τούτο διότι η ευγενική κυρία, διαβεβαίωσε το βουλευτή οτι δεν θα το ... ξανακάνει και αυτός τη συγχώρησε.

Αμέσως ο βουλευτής ως σύγχρονος Λεωνίδας, φόρεσε την πανοπλία του και πήγε κατ΄ευθείαν τη βουλή να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια και στεντορεία τη φωνή να επιχειρηματολογήσει οτι ο ίδιος διακατέχεται από εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και οτι ποτέ δεν υποκύπτει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.(Makelio-romeos)

υποπτο το αίσθημα σου ύποπτο, παντα ήθελες να το έχεις διπορτο...
φαντάσου ο γκόμενος της μαντάμ να είναι κανένας απογοητευμένος ψηφοφόρος.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εμπειρία από 2 (μελανούρια) κοπέλες από Λατινική Αμερική που γνωρίσαμε χτες με κολητό στην Πλάκα (την τουριστο-νουνο-παγίδα της Αθήνας). Πολύ ανοιχτές, επικοινωνιακές και ελεύθερες! Ήπιαμε μαζί, ανεβήκανε σε κάποια φάση σαν τρελοκομεία μόνες τους στον πάγκο του μπαρ και χορέψανε την ώρα που οι υπόλοιποι ήταν "σοβαροί", κάναμε μαζί μαλακιούλες,  όλα όμορφα, ανθρώπινα και ακομπλεξάριστα! Μας είπανε ακόμη και για τις ελεεινίδες, ότι με τον τρόπο που κοιτάνε και συμπεριφέρονται οι ίδιες δεν τις κόβουν και για πολύ "ζεστές" γυναίκες (η έννοια "calentura" - " ερωτική κάψα" είναι πολύ σημαντική για τις λατινο-αμερικάνες). Μας έλεγαν, λοιπόν, ότι δεν έβλεπαν και πολύ calentura στις Ελεεινίδες γύρω τους! Παρά μόνο ύφος, τουπέ, ξυνίλα! Ρε Ελεεινίδες σας πήρανε χαμπάρι μέχρι και στη Λατινική Αμερική!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν ξερω αν μπορει το θεμα αυτο να μπει εδω εγω θα το βαλω και ενημερωστεμε πριν δυο χρονια σε καποιο περιοδικο ποσταρησε γυμνη μια μοντελα ονοματι ελπιδα σε ακρον αποκαλυπτικη φωτογραφιση και σε ερωτησεις πολυ τολμηρες πχ τη βρισκη με τα τσιμπουκια της αρεσουν η παρτουζες κτλπ. μαθαινω  οτι κορασις αυτη εχει κανει πριβε βιντεο σουπερ σκληρο ξερει κανεις τιποτα εχει ακουση.

holistic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φτύσιμο και ταπείνωση στο σεξ χρειάζονται, στο χέρι μας (και όχι μόνο) είναι να τις στρώσουμε

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά ως νέος στο forum, χωρίς να κάτσω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες του thread, σας λέω την γνώμη μου: ότι οι Ελλεεινίδες είναι το αποτέλεσμα της κακής σεξουαλικής αγωγής στην χώρα μας. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους από εμάς τους Ελλεεινούς.
Όλες μου οι εμπειρίες με ξένες Αγγλίδες, Γερμανίδες κτλ ηταν πολύ θετικές μέχρι στιγμής.
Θυμάμαι το πάσχα, που ταξίδεψα 20 μέρες Αγγλία, αν γυρνούσες να κοιτάξεις μια κοπέλα, αυτή κατευθείαν σε χαμογελούσε.
Εδώ κάνε κάτι τέτοιο και θα εισπράξεις τα ξυνισμένα μούτρα ή την πλάτη της Ελληνίδας.

Βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι όλες οι Ελληνίδες είναι το ίδιο. Υπάρχουν και αυτές που δεν έχουν το ύφος 1000 αυτοκρατόρων και είναι όμορφες. Αλλά εδώ συναντάς περισσότερο μπαζάκια με ύφος και χωρίς χιούμορ, που το παίζουν και θεογκόμενες. :tickedoff: :tickedoff:

Στην Αγγλία, που έχω πάει πολλές φορές, τα πράγματα είναι απλά. Εκεί δεν ισχύει η μπούρδα: ο άντρας είναι ο κυνηγός. :rockon:
Σε βλέπει μία στον δρόμο, στην δουλειά, στο μπαρ, στο τέννις κλαμπ κλπ.... αν σε γουστάρει κατευθειαν θα σου έρθει. Και αν ταιριάξεις κάνεις σχέση, εκτός από φίκι, φίκι. :rockon: :rockon: Βλέπεις 15 χρονες μαμάδες με τα καροτσάκια, αλλά αυτές είναι πιο ώριμες σαν γυναίκες, από τις Ελληνίδες  που φτάνουν τα 30 και δεν ξέρουν τί θέλουν και φυσικά δεν έχουν κάνει τίποτε στην ζωή τους.
Πάντως πολύ μεγάλο ρόλο έχει και το ότι στην Αγγλία μετά τα 17 ο νέος αναλαμβάνει πλέον μόνος του, χωρίς τους γονείς.
Εδώ εμείς φτάνουμε τα 30 και είμαστε με την μαμάκα στο σπίτι να μας ετοιμάζει το τοστ. :jerking:

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ως νέος στο forum, χωρίς να κάτσω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες του thread, σας λέω την γνώμη μου: ότι οι Ελλεεινίδες είναι το αποτέλεσμα της κακής σεξουαλικής αγωγής στην χώρα μας. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους από εμάς τους Ελλεεινούς.
Όλες μου οι εμπειρίες με ξένες Αγγλίδες, Γερμανίδες κτλ ηταν πολύ θετικές μέχρι στιγμής.
Θυμάμαι το πάσχα, που ταξίδεψα 20 μέρες Αγγλία, αν γυρνούσες να κοιτάξεις μια κοπέλα, αυτή κατευθείαν σε χαμογελούσε.
Εδώ κάνε κάτι τέτοιο και θα εισπράξεις τα ξυνισμένα μούτρα ή την πλάτη της Ελληνίδας.

Βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι όλες οι Ελληνίδες είναι το ίδιο. Υπάρχουν και αυτές που δεν έχουν το ύφος 1000 αυτοκρατόρων και είναι όμορφες. Αλλά εδώ συναντάς περισσότερο μπαζάκια με ύφος και χωρίς χιούμορ, που το παίζουν και θεογκόμενες. :tickedoff: :tickedoff:

Στην Αγγλία, που έχω πάει πολλές φορές, τα πράγματα είναι απλά. Εκεί δεν ισχύει η μπούρδα: ο άντρας είναι ο κυνηγός. :rockon:
Σε βλέπει μία στον δρόμο, στην δουλειά, στο μπαρ, στο τέννις κλαμπ κλπ.... αν σε γουστάρει κατευθειαν θα σου έρθει. Και αν ταιριάξεις κάνεις σχέση, εκτός από φίκι, φίκι. :rockon: :rockon: Βλέπεις 15 χρονες μαμάδες με τα καροτσάκια, αλλά αυτές είναι πιο ώριμες σαν γυναίκες, από τις Ελληνίδες  που φτάνουν τα 30 και δεν ξέρουν τί θέλουν και φυσικά δεν έχουν κάνει τίποτε στην ζωή τους.
Πάντως πολύ μεγάλο ρόλο έχει και το ότι στην Αγγλία μετά τα 17 ο νέος αναλαμβάνει πλέον μόνος του, χωρίς τους γονείς.
Εδώ εμείς φτάνουμε τα 30 και είμαστε με την μαμάκα στο σπίτι να μας ετοιμάζει το τοστ. :jerking:

Σωστόοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςς,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

1000% συνάδελφε iguana!  :rockon: :rockon: :rockon:

Έχω ζήσει και γω Αγγλία και επιβεβαιώνω απόλυτα αυτά που γράφεις! Εκεί οι γυναίκες (συνήθως) σε κοιτάνε στα μάτια και αν τους χαμογελάσεις σου χαμογελάνε - και πολλές φορές σου χαμογελάνε πρώτες αυτές! Εδώ στην Ελλάδα περνάνε δίπλα σου βιαστικά και νευροσπαστικά με το βλέμα καρφωμένο κάτω, λες και θα σου δώσουν μεγάλη αξία αν σε κοιτάξουν λίγο (για να μην πω να σου χαμογελάσουν κιόλας)! Και δεν είναι μόνο στην Αγγλία που οι γυναίκες συμπεριφέρονται έτσι ανοιχτά αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, στην βόρειο και νότιο Αμερική κ.λ.π.

Το συζητούσαμε αυτό με ένα φιλαράκι, που και αυτό έχει ζήσει έξω. Μου είπε το εξής σοφό: "καλύτερα να είσαι Έλληνας και να μην έχεις βγει ποτέ έξω, ώστε να θεωρείς τη συμπεριφορά  των Ελλεηνίδων φυσιολογική. Γιατί εμείς που έχουμε ζήσει έξω και έχουμε δει πώς συμπεριφέρονται εκεί οι γυναίκες υποφέρουμε εδώ στην Ελλάδα"! Η φάση είναι ότι όση ώρα συζητούσαμε ήταν 2 Ελλεηνίδες φάτσα - κάρτα σε διπλανό τραπέζι της pub, οι οποίες ήταν 
ψυχαναγκαστικά "κλειδωμένες" μεταξύ τους! Μας κοίταζαν κουτοπόνηρα που και που, αλλά η φάση είναι ότι παρόλο που ήταν φάτσα - κάρτα μας, επί 3 ώρες δεν μας κοίταξαν ούτε μια φορά "ανθρώπινα"!  Όχι να μας χαμογελάσουν ή να πουν ένα καλησπέρα, αλλά να μας κοιτάξουν έστω στοιχειωδώς ανθρώπινα!  Λες και θα τις βιάζαμε αν το έκαναν! Εκεί, ψυχαναγκαστικά κλειδωμένες μεταξύ τους, να συζητάνε επί 3 ώρες κάτι "σοβαρό"! Και να έλεγες ότι είμαστε κουασιμόδοι με το φιλαράκι, αγενείς, φωνακλάδες κ.λ.π. Ψιλο-εμφανίσιμοι και πολιτισμένοι στη συμπεριφορά μας ήμασταν! Και δίπλα μας το συνηθισμένο σκηνικό μιζέριας: Ελλεηνίδες κλειδωμένες μεταξύ τους, με κουτοπόνηρη συμπεριφορά, ανέκφραστες, αγέλαστες, και αν θέλεις απάνθρωπες (στο ότι δεν δείχνουν καν τη στοιχειώδη ανθρωπιά στο διπλανό τους, γιατί το σκηνικό αυτό το βλέπω να επαναλαμβάνεται συνέχεια στην Ελλάδα και δεν μπορεί όλες να κουβεντιάζουν συνέχεια κάτι "σοβαρό", τόσο πολύ ώστε να μην θέλουν ούτε καν λίγη ανθρώπινη επαφή με τους διπλανούς τους!

Και να συγκρίνω ανάλογο σκηνικό με  pub π.χ. στην Αγγλία, όπου (σε πολλές περιπτώσεις)δεν χρειάζεται καν να μιλήσεις εσύ , όπου οι (περισσότερες) γυναίκες γύρω σου τουλάχιστον σου χαμογελάνε και σου συμπεριφέρονται ανθρώπινα! ΗΜΑΡΤΟΝ!

Θα γίνουν και δω έτσι οι γυναίκες, αλλά σε 30 - 40 χρόνια, αφού ξεπεράσουν τη λαλακισμένη φάση που περνάνε τώρα. Οι κόρες και - ακόμη περισσότερο - οι εγγονές των σημερινών Ελλεηνίδων πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες γυναίκες στον κόσμο! Εμάς μας έτυχε η γκαντεμιά να τρώμε τώρα στη μάπα τις σημερινές "θολωμένες", αγχοτικές και αποπροσανατολισμένες Ελλεηνίδες, που προσωπικά τις θεωρώ από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο! 

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
εγώ πάντως καυλώνω πολύ με τις "middle class-είμαι καλό μουνάκι και θέλω upper class γκόμενο & πισίνα - δίνω όλα τα λεφτά μου για φοράω upper class ρουχαλάκια & accessories - θέλω να πηγαίνω στα ακριβότερα μέρη και ας μην έχω να πληρώσω" Ελλεεινήδες και γουστάρω που κάθονται και τις σκίζω επειδή τις πηγαίνω μία εβδομάδα στη Μύκονο..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγώ πάντως καυλώνω πολύ με τις "middle class-είμαι καλό μουνάκι και θέλω upper class γκόμενο & πισίνα - δίνω όλα τα λεφτά μου για φοράω upper class ρουχαλάκια & accessories - θέλω να πηγαίνω στα ακριβότερα μέρη και ας μην έχω να πληρώσω" Ελλεεινήδες και γουστάρω που κάθονται και τις σκίζω επειδή τις πηγαίνω μία εβδομάδα στη Μύκονο..

δλδ πουλας παραμυθι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom