Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλησπεριζω την κοινωνια των μπουρδελων..Βασικα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο ανθρωπους που αναγκαζονατι να πληρωνουν για να γαμησουν!Εχετε χορτασει χυλοπιτες μαγκαγια μου?Μια γνωμη λοιπον και απο καποιον που εχει 100 τα εκετο επιτυχια στε αυτες που λετε Ελεηνιδες!Οπου και να την πεσω οπως και να την πεσω μεσα σε μια ωρα απο τη στιγμη που εχω μιλησει στην γκομενα εχει κανονιστει κιολας το επομενο ραντεβου μας!Και φυσικα εκει πεφτει μαμησι κανονικα!Ειναι πουτανες η Ελληνιδες..η μαλλον καριολες για σας...Γιατι δε θα πηδηχτουνμαζι σας αλλα με ολους τους αλλους εκτος απο σας!!χαχαχαχαχαχαχαχα    Θελετε και να γαμησετε αθλιοι :birdman: :birdman: :birdman:   Μονο το μηνα που περασε τα ειχα ταυτοχρονα με τρεις 'Ελεηνιδες' και τις ετρωγα τις καριολες...Τι να σας πουν οι δυο τρεις ιερροδουλες οπως μουνιτσα και μπαιτ μι φρι?Αυτες ειναι πουκανουν σεξ με πληρωμη!Που δεν τις πλησιαζειΕλληνας για δεσμο αλλα για σεξ...Το θεατρο του παραλογου ειστε κακομοιρηδες!! :birdman: :birdman:
και δε μας λες ρε μάστορα... από που ψωνίζεις εσύ .. από το καλάθι... γιατί εγώ θέλω να είναι από μεγάλο οίκο μόδας...

την γνώμη δεν ακούσαμε ... γτ πας κατευθείαν στα αποτελέσματα

επίσης το γεγονός ότι αναφέρεσαι στο "φάγωμα και των τριών" σε κάνει να υποτιμάς εσύ ο ίδιος τις ελληνίδες που λες ότι βρίζουν εδώ μέσα... και εσύ ένας από εμάς είσαι :grin:

η μουνίτσα η bitemeiamfresh και όχι free ελευθερία η θάνατος δλδ δεν είναι του χώρου που αναφέρεις... ίσως και να την έπεσες στην μία από αυτές πριν 2-3 βράδυα και σε κάνει ρόμπα εδώ μέσα...

Υ.Γ. δεν μας είπες ... 100% επιτυχία προ ή μετά χριστού για να ξέρουμε.

Υ.Γ.2 πούστηδες είχαμε , τραβέλια ήρθανε, πουλέντα αυξάνονται... να τώρα μας φέρνουν και γαμιάδες.... :grin:

Y.Γ.3 τι γυρευει ένας γαμιάς άραγες YES και ψάχνει στο νετ για μπουρδέλα...

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
και δε μας λες ρε μάστορα... από που ψωνίζεις εσύ .. από το καλάθι... γιατί εγώ θέλω να είναι από μεγάλο οίκο μόδας...

την γνώμη δεν ακούσαμε ... γτ πας κατευθείαν στα αποτελέσματα

επίσης το γεγονός ότι αναφέρεσαι στο "φάγωμα και των τριών" σε κάνει να υποτιμάς εσύ ο ίδιος τις ελληνίδες που λες ότι βρίζουν εδώ μέσα... και εσύ ένας από εμάς είσαι :grin:

η μουνίτσα η biteiamfresh και όχι free ελευθερία η θάνατος δλδ δεν είναι του χώρου που αναφέρεις... ίσως και να την έπεσες στην μία από αυτές πριν 2-3 βράδυα και σε κάνει ρόμπα εδώ μέσα...

ΥΓ:Ειμαι εδω για να γελαω με σενα και με μαλακες του ειδους σου!

Υ.Γ. δεν μας είπες ... 100% επιτυχία προ ή μετά χριστού για να ξέρουμε.

Υ.Γ. πούστηδες είχαμε , τραβέλια ήρθανε, πουλέντα αυξάνονται... να τώρα μας φέρνουν και γαμιάδες.... :grin:
Τι να σου κανω που εγω γαμαω ενω εσυ οχι?Το σπερμα εχει πλυμηρησει τη χουφτα και τον εγκεφαλο σου καημενε τσολια! :birdman: Τωρα για το τι ειναι γυναικες με 3000 μηνυματα στο μπουδελα ντο κομ ε τι να ειναι?Η πουτανες θα ειναι η αγορακια που το παιζουν κοριτσακια!!  Αμε να φας τη σουπα σου κρυωσε! :birdman:

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Ειμαι εδω για νε γελαωμε μαλακακους του λογου σου τσολια!Κι εγω στοχευω μονο σε μουνια πολυτελειας να ξερεις!Απλα εχω τον τροπο μου και ειμαι και ομορφος και γυμνασμενος!Οταν παω στην παραλια οι γκομενες ερχονται σε μενα και αναγκαζομαι αναγκαστηκα να διωξω καποιες!Σορυ κοριτσια!! :-*

Επισκέπτης
Ειμαι εδω για νε γελαωμε μαλακακους του λογου σου τσολια!Κι εγω στοχευω μονο σε μουνια πολυτελειας να ξερεις!Απλα εχω τον τροπο μου και ειμαι και ομορφος και γυμνασμενος!Οταν παω στην παραλια οι γκομενες ερχονται σε μενα και αναγκαζομαι αναγκαστηκα να διωξω καποιες!Σορυ κοριτσια!! :-*
δεν πιστευω να θες να σε παρουμε στα σοβαρα.....

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Μη με παρεις ρε φιλε στα σοβαρα εγω την εμπειρια μου λεω και τη γνωμη μου!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τι να σου κανω που εγω γαμαω ενω εσυ οχι?Το σπερμα εχει πλυμηρησει τη χουφτα και τον εγκεφαλο σου καημενε τσολια! :birdman: Τωρα για το τι ειναι γυναικες με 3000 μηνυματα στο μπουδελα ντο κομ ε τι να ειναι?Η πουτανες θα ειναι η αγορακια που το παιζουν κοριτσακια!!  Αμε να φας τη σουπα σου κρυωσε! :birdman:
δηάδή μας λες ότι είσαι ο μοναδικός που γαμάει.. μπράβο ρε μεγάλε που γαμάς και μας ξεντροπιάζεις σαν τσολιάδες.

για τις κοπέλες με τα 3k μνματα είναι ακριβώς για τον ίδιο λόγο που εσύ έχεις 3, και τις ίδιες αμφιβολίες έχω για εσένα για τον αν είσαι πουστης τράβελος, crossdresser, γκόμενα εισαγωγής ή ντόπα και όλα αυτά. Τόσα καιρό στο νετ έχω δει γαμιάδε του πληκτρολογίου με κάθε φαντασίωση... από 3 γκόμενες μέχρι και 30 πόντους πούτσο...
τουλάχιστον δώσε μας το σπέρμα σου να κρατήσουμε την ράτσα να μην χαλάσει.
όσο για εμένα δεν μπορεί το σπέρμα να χαλάσει το κεφάλι μου ούτε την χούφτα μου... απλά πρόσεχε να μην χαλάσει το δικό σου σέρμα το σπέρμα που έχεις στο κεφάλι σου γιατί αργότερα (με την φόρα που έχεις πάρει τώρα) που δεν θα σε κοιτάει καμία λόγο ηλικίας χαλασμέων δοντιών και τέτοια θα με θυμηθείς....

αααα και την σούπα καλά που μου την θύμησες... εεε καλοκαίρι είναι μωρέ ... άσε την να κρυώσει...

δεν μας είπες από που ψωνίζεις όμως... λαική ?

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Γι αυτο αναρρωτιεμαι κι εγω τι στον κορακα κανουν τοσες μουναρες μονες τους!Γιατι εχουμε μαλακακους που ουτε να μιλησουν σε γυναικα δεν ξερουν!Και ειναι να απορεις!Τι στα διαλα γιναν οι αντρες?Κλαψωμουνηδες ουρτ!! :birdman:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καλησπεριζω την κοινωνια των μπουρδελων..Βασικα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο ανθρωπους που αναγκαζονατι να πληρωνουν για να γαμησουν!Εχετε χορτασει χυλοπιτες μαγκαγια μου?Μια γνωμη λοιπον και απο καποιον που εχει 100 τα εκετο επιτυχια στε αυτες που λετε Ελεηνιδες!Οπου και να την πεσω οπως και να την πεσω μεσα σε μια ωρα απο τη στιγμη που εχω μιλησει στην γκομενα εχει κανονιστει κιολας το επομενο ραντεβου μας!Και φυσικα εκει πεφτει μαμησι κανονικα!Ειναι πουτανες η Ελληνιδες..η μαλλον καριολες για σας...Γιατι δε θα πηδηχτουνμαζι σας αλλα με ολους τους αλλους εκτος απο σας!!χαχαχαχαχαχαχαχα    Θελετε και να γαμησετε αθλιοι :birdman: :birdman: :birdman:  Μονο το μηνα που περασε τα ειχα ταυτοχρονα με τρεις 'Ελεηνιδες' και τις ετρωγα τις καριολες...Τι να σας πουν οι δυο τρεις ιερροδουλες οπως μουνιτσα και μπαιτ μι φρι?Αυτες ειναι πουκανουν σεξ με πληρωμη!Που δεν τις πλησιαζειΕλληνας για δεσμο αλλα για σεξ...Το θεατρο του παραλογου ειστε κακομοιρηδες!! :birdman: :birdman:

Ώπα νέο αίμα στο θρέντ... και τι αίμα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :badair: :badair: :badair:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

και πως είσαι σίγουρος ότι δεν γαμάς και εσύ πουτάνες αλλά άνευ πληρωμής... πλάκα μας κάνεις...

έχουμε δει τέτοιες πυτάνες... απλά εσύ δεν τις πληρώνεις γιατί το έχουν σαν χόμπι. Βλέπεις 10 κιλά κρέας δεν κάνουν την διαφορά αν η γκόμενα θέλει..

και δεν μας είπες τι γυμνασμένος εννοείς... ανάλυσε το..

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
δηάδή μας λες ότι είσαι ο μοναδικός που γαμάει.. μπράβο ρε μεγάλε που γαμάς και μας ξεντροπιάζεις σαν τσολιάδες.

για τις κοπέλες με τα 3k μνματα είναι ακριβώς για τον ίδιο λόγο που εσύ έχεις 3, και τις ίδιες αμφιβολίες έχω για εσένα για τον αν είσαι πουστης τράβελος, crossdresser, γκόμενα εισαγωγής ή ντόπα και όλα αυτά. Τόσα καιρό στο νετ έχω δει γαμιάδε του πληκτρολογίου με κάθε φαντασίωση... από 3 γκόμενες μέχρι και 30 πόντους πούτσο..
Δεν ειπα οτι ειμαι ο μονος που γαμαω!Εγω και ολοι οι φιλοι μου γαμαμε!!Στην παρεα δεν υπαχρει ατομο που να μην εχει γαμησει 1 γκομενα το μηνα τουλαχιστο!Αλλα ειμαστε τυπαδες και οχι κλαψιαρηδες!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
να του γνωρισουμε την Λιλα του παιδιου...

την μοναδικη γυναικα που ΑΝ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ,δεν καταφεραμε να γαμησουμε...ειναι επιλεκτικη..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αστα μεγαλε εγω με αγορακια δεν παω εσυ μπορει....

κατσε μωρη πουστρα,μπηκες πουστονεο εδω μεσα κ ξερεις τις γυναικες,ξερεις την Λιλα,ποιον δουλευεις ρε?πες ποια εισαι να γελασουμε ολες μαζι..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν ειπα οτι ειμαι ο μονος που γαμαω!Εγω και ολοι οι φιλοι μου γαμαμε!!Στην παρεα δεν υπαχρει ατομο που να μην εχει γαμησει 1 γκομενα το μηνα τουλαχιστο!Αλλα ειμαστε τυπαδες και οχι κλαψιαρηδες!

εε εντάκει μωρέ και εσύ μεταφορικά το είπα... εσύ και 2-3 άλλοι ... τι στο διάολο

όπα...τι λε ρε παιδί μου γαμάτε τουλάχιστον μια φορά το μήνα....
πωπωπωπω...

εε τότε πρέπει να είστε όλοι όμορφοι... γυμνασμένοι... και γαμάτε ΜΙΑ φορά τουλάχιστον το μήνα....
και πως συναντηθήκατε... με αγκελία... ή βάζετε διαγωνισμό για να μπει κάποιος στην παρέα...άμα είναι να μπω και εγώ για την μία φορά ... και τις άλλες 30 μέρες του μήνα ... δεν πειράζει θα γαμάω σε ρδέλο.. δν πειράζει.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

πιανετε κ μπαρμπουνια με τον κωλο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
laplace αγόρι μου παραφέρεσαι όχι και όλες μαζί.. :grin:

Stories

Νέο!