Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και δε μας λες ρε μάστορα... από που ψωνίζεις εσύ .. από το καλάθι... γιατί εγώ θέλω να είναι από μεγάλο οίκο μόδας...Καλησπεριζω την κοινωνια των μπουρδελων..Βασικα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο ανθρωπους που αναγκαζονατι να πληρωνουν για να γαμησουν!Εχετε χορτασει χυλοπιτες μαγκαγια μου?Μια γνωμη λοιπον και απο καποιον που εχει 100 τα εκετο επιτυχια στε αυτες που λετε Ελεηνιδες!Οπου και να την πεσω οπως και να την πεσω μεσα σε μια ωρα απο τη στιγμη που εχω μιλησει στην γκομενα εχει κανονιστει κιολας το επομενο ραντεβου μας!Και φυσικα εκει πεφτει μαμησι κανονικα!Ειναι πουτανες η Ελληνιδες..η μαλλον καριολες για σας...Γιατι δε θα πηδηχτουνμαζι σας αλλα με ολους τους αλλους εκτος απο σας!!χαχαχαχαχαχαχαχα Θελετε και να γαμησετε αθλιοι Μονο το μηνα που περασε τα ειχα ταυτοχρονα με τρεις 'Ελεηνιδες' και τις ετρωγα τις καριολες...Τι να σας πουν οι δυο τρεις ιερροδουλες οπως μουνιτσα και μπαιτ μι φρι?Αυτες ειναι πουκανουν σεξ με πληρωμη!Που δεν τις πλησιαζειΕλληνας για δεσμο αλλα για σεξ...Το θεατρο του παραλογου ειστε κακομοιρηδες!!
την γνώμη δεν ακούσαμε ... γτ πας κατευθείαν στα αποτελέσματα
επίσης το γεγονός ότι αναφέρεσαι στο "φάγωμα και των τριών" σε κάνει να υποτιμάς εσύ ο ίδιος τις ελληνίδες που λες ότι βρίζουν εδώ μέσα... και εσύ ένας από εμάς είσαι
η μουνίτσα η bitemeiamfresh και όχι free ελευθερία η θάνατος δλδ δεν είναι του χώρου που αναφέρεις... ίσως και να την έπεσες στην μία από αυτές πριν 2-3 βράδυα και σε κάνει ρόμπα εδώ μέσα...
Υ.Γ. δεν μας είπες ... 100% επιτυχία προ ή μετά χριστού για να ξέρουμε.
Υ.Γ.2 πούστηδες είχαμε , τραβέλια ήρθανε, πουλέντα αυξάνονται... να τώρα μας φέρνουν και γαμιάδες....
Y.Γ.3 τι γυρευει ένας γαμιάς άραγες YES και ψάχνει στο νετ για μπουρδέλα...