Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ειδη τελειωσα τα λ.ο.κ
σου στελνω και αντιγραφο απολυτηριου αν θες.
τι να το κανω?εξαλλου μιλας σε καποιον που απεχθανεται τετοιες καταστασεις και πιστευει οτι ο στρατος ειναι τροχοπεδη στην αναπτυξη αυτων που εχουν βλεψεις για κατι παραπανω απο το μεσο ορο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειδη τελειωσα τα λ.ο.κ
σου στελνω και αντιγραφο απολυτηριου αν θες.
Χρήστο δε χρειάζεται να δημοσιεύεις προσωπικά σου δεδομένα στο ιντερνετ που μπορεί κάποιος κομπλεξικός να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου, εκτός και αν είσαι προετοιμασμένος γι αυτό.
Το ότι έχεις τελειώσει ΛΟΚ για μένα σημαίνει αλλού πολλά και αλλού τίποτα.
Οπως και η ατάκα του Αρη ότι δεν ξέρεις επειδη δεν έχεις πάει φαντάρος....
Υπάροχυν πιτσιρικάδες που έχουν δει στα 20 τους όσα άλλοι δε θα δουν μέχρι να πεθάνουν.
Υπάρχουν άντρες που έχουν πάει φαντάροι και θα ήταν καλύτερα να μην πάνε και για αυτούς και για τον Ε.Σ.

Αν και σιχαίνομαι τον Ελληνικό Στρατό, θεωρώ ότι υπάρχουν σώματα όπως τα ΛΟΚ, τα βατράχια και οι πιλότοι πολεμικών αεροσκαφών που αποτελούν πρότυπο οργάνωσης, λειτουργίας και ικανοτήτων.
Μπορεί να διαφωνώ πλήρως με τη δομή του Ε.Σ. εν γένει, αλλά εάν έπρεπε να αλλάξω κάτι στον Ε.Σ. θα ήταν τα πάντα εκτός από αυτά τα σώματα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να το κανω?εξαλλου μιλας σε καποιον που απεχθανεται τετοιες καταστασεις και πιστευει οτι ο στρατος ειναι τροχοπεδη στην αναπτυξη αυτων που εχουν βλεψεις για κατι παραπανω απο το μεσο ορο...
έλεος....
Εάν αυτός που πηγαίνει ΛΟΚ δεν έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω απ το μέσο όρο τότε μάλλον κάτι δε γνωρίζεις καλά......

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
έλεος....
Εάν αυτός που πηγαίνει ΛΟΚ δεν έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω απ το μέσο όρο τότε μάλλον κάτι δε γνωρίζεις καλά......
δεν ειπα αυτο...διαβασε προσεκτικα τι ειπα...εννοουσα οτι ο στρατος γενικα ειναι χασιμο χρονου.αν γινει καμμια στραβη και θες να πολεμησεις για πετρελαια φυσικα αερια και για το νατο δικος σου λογος...και εγω εξαλλου δεν περασα καλα στο στρατο,δεν λουφαξα αν και θα μπορουσα...2 χρονια υπηρετησα και το μεγαλυτερο διαστημα ημουν στη λημνο...πολλοι καταλαβαινουν..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειπα αυτο...διαβασε προσεκτικα τι ειπα...εννοουσα οτι ο στρατος γενικα ειναι χασιμο χρονου.αν γινει καμμια στραβη και θες να πολεμησεις για πετρελαια φυσικα αερια και για το νατο δικος σου λογος...και εγω εξαλλου δεν περασα καλα στο στρατο,δεν λουφαξα αν και θα μπορουσα...2 χρονια υπηρετησα και το μεγαλυτερο διαστημα ημουν στη λημνο...πολλοι καταλαβαινουν..

Ο συγκεκριμένος δεν πήγε για να χάσει το χρόνο του. Αυτό εννοώ εγώ. Προφανώς επέλεξε να επενδύσει κάπου που άλλοι λουφάρουν, ξύνουν τα παπάρια τους, ή δεν ξέρουν κάν γιατί πήγαν.....

Η διαφορά είναι τεράστια......
Είναι άλλο να λες "πήγα στρατό" και άλλο να λες "πήγα ΛΟΚ"
Και στην τελική γουστάρω πολύ που οι ΛΟΚατζήδες γράφουν στ αρχίδια τους τις χαιρετούρες και τα κλαρίνα στους ανωτέρους.....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ο συγκεκριμένος δεν πήγε για να χάσει το χρόνο του. Αυτό εννοώ εγώ. Προφανώς επέλεξε να επενδύσει κάπου που άλλοι λουφάρουν, ξύνουν τα παπάρια τους, ή δεν ξέρουν κάν γιατί πήγαν.....

Η διαφορά είναι τεράστια......
Είναι άλλο να λες "πήγα στρατό" και άλλο να λες "πήγα ΛΟΚ"
Και στην τελική γουστάρω πολύ που οι ΛΟΚατζήδες γράφουν στ αρχίδια τους τις χαιρετούρες και τα κλαρίνα στους ανωτέρους.....
φιλε δεν μ απασχολει καθολου το θεμα...ο καθενας κανει οτι νομιζει και παιρνει οτι του αξιζει...τελοςςςς

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ο χρησταρας ειναι πιτσιρικας και καλα κανει και το βλεπει ακομα ετσι.Σε μια τελικη αναλυση γιατι να του σπαει τον πουτσο η καθε πιτσιρικα?Ομως φιλε χρησταρα καποια στιγμη επειδη εισαι καυλιαρης θα μπλεξεις και εσυ και θα αλλαξεις σταση σε οτι υποστηριζεις τωρα.Να το θυμασαι αυτο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε δεν μ απασχολει καθολου το θεμα...ο καθενας κανει οτι νομιζει και παιρνει οτι του αξιζει...τελοςςςς
ορθόν.
εγώ απλά είμαι της φιλοσοφίας...
Οταν είναι να κάνεις κάτι να το κάνεις καλά.... Αλλιώς μην το κάνεις καθόλου.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ο χρησταρας ειναι πιτσιρικας και καλα κανει και το βλεπει ακομα ετσι.Σε μια τελικη αναλυση γιατι να του σπαει τον πουτσο η καθε πιτσιρικα?Ομως φιλε χρησταρα καποια στιγμη επειδη εισαι καυλιαρης θα μπλεξεις και εσυ και θα αλλαξεις σταση σε οτι υποστηριζεις τωρα.Να το θυμασαι αυτο.
σωστο.δεν ειπα κατι αλλο.αλλωστε ειπα οτι σε λιγα χρονια θα ναι με γυναικα πλαι του...αλλα το να ομαδοποιουμε ετσι χυμα...δεν λεει τιποτα...περσονα αφου λες οτι εισαι κατα γενικως στρατου πολεμων και τετοιων καταστασεων...το να σαι στη λημνο που το πιο ψηλο δεντρο ειναι ο βασιλικος να σαι αρματωμενος μεχρι και με το λουκανικο  να χει 35 βαθμους και να μαλακιζεται ο διοιηκητης να σε εχει να λυωνεις στις αναφορες τι καλο εχει?και εμενα το χαρτι μου λοκ ελεγε.αλλωστε λογω σωματοδομης και γυμναστικης (τοτε) οταν περασα περιοδευων μου το πανε .πας λοκ...αλλαξε μετα λογω σπουδων...τι σημασια θα ειχε ρε φιλε?ναι αν γουσταρεις ειναι καυλα.αν πηγαινα και εγω 18-19 χρονων εκει θα πηγαινα μαλλον.αλλα στα 28 που ειχε πηξει το μυαλο πηγα αλλου.και δεν ηταν και επιλογη μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστο.δεν ειπα κατι αλλο.αλλωστε ειπα οτι σε λιγα χρονια θα ναι με γυναικα πλαι του...αλλα το να ομαδοποιουμε ετσι χυμα...δεν λεει τιποτα...περσονα αφου λες οτι εισαι κατα γενικως στρατου πολεμων και τετοιων καταστασεων...το να σαι στη λημνο που το πιο ψηλο δεντρο ειναι ο βασιλικος να σαι αρματωμενος μεχρι και με το λουκανικο  να χει 35 βαθμους και να μαλακιζεται ο διοιηκητης να σε εχει να λυωνεις στις αναφορες τι καλο εχει?και εμενα το χαρτι μου λοκ ελεγε.αλλωστε λογω σωματοδομης και γυμναστικης (τοτε) οταν περασα περιοδευων μου το πανε .πας λοκ...αλλαξε μετα λογω σπουδων...τι σημασια θα ειχε ρε φιλε?ναι αν γουσταρεις ειναι καυλα.αν πηγαινα και εγω 18-19 χρονων εκει θα πηγαινα μαλλον.αλλα στα 28 που ειχε πηξει το μυαλο πηγα αλλου.και δεν ηταν και επιλογη μου.

μα δεν είπες κάτι διαφορετικό από αυτό που εννοώ εγώ.........

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κοιταξε.....
Πρωτα πρωτα θα διαβασεις αυτα που λεω λιγο πιο κατω για τον εαυτο μου.
Αυτα που λεω ειναι αληθεια και δεν τα λεω για εντυπωση.
Επειδη ειμαι πολυ καυλιαρης οπως λετε και εσεις μου λειπει παρα πολυ το gfe αλλα τι να κανω,θελω να βρω αυτο που με ικανοποιει απολυτα και αυτο ξερετε τι ειναι.....
Με Ελληνιδα δεν θα εκανα ποτε σχεση επισης ξερετε γιατι......
Μου λετε δλδ οτι στο μελλον θα αγαπησω κατι που δε γουσταρω καθολου,εχετε λαθος.
Αυτα που λεω σας φαινονται απολυτα αλλα εγω ετσι ειμαι,απολυτος..ξερω τι θελω και αυτο αναζητω και τιποτα αλλο.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Κοιταξε.....
Πρωτα πρωτα θα διαβασεις αυτα που λεω λιγο πιο κατω για τον εαυτο μου.
Αυτα που λεω ειναι αληθεια και δεν τα λεω για εντυπωση.
Επειδη ειμαι πολυ καυλιαρης οπως λετε και εσεις μου λειπει παρα πολυ το gfe αλλα τι να κανω,θελω να βρω αυτο που με ικανοποιει απολυτα και αυτο ξερετε τι ειναι.....
Με Ελληνιδα δεν θα εκανα ποτε σχεση επισης ξερετε γιατι......
Μου λετε δλδ οτι στο μελλον θα αγαπησω κατι που δε γουσταρω καθολου,εχετε λαθος.
Αυτα που λεω σας φαινονται απολυτα αλλα εγω ετσι ειμαι,απολυτος..ξερω τι θελω και αυτο αναζητω και τιποτα αλλο.

Ρε συ χρηστο δεν εγραψα εδω τυχαια.Θα μπορουσα να γραψω στα στουντιο που πηγαινω και πιστεψε με εχω 1-2 φιλες που την βρισκω τελεια και πολυ ομορφα.Δεν το εκανα γιατι πιστευω οτι το να γραψεις πως σε αντιμετωπισε μια πουτανα ειναι εντελως ακυρο.Αλλιως θα δει εμενα,αλλιως εσενα κτλ.Το να γραψεις ομως σε ενα θεμα που μιλαει για γυναικες γενικα ειναι πιο λογικο στο να βρεις μια μεση λογικη στο θεμα γκομενας,γυναικας,φιλης κτλ.Λοιπον στο ξαναλεω εκει που εισουν ειμουνα και εδω που ειμαι θα ερθεις.Ειδικα εαν αγαπησεις,μπλεξεις πες το οπως θες με ξενη γκομενα απο αυτες που σημερα αποθεωνεις.Ολες ιδιες ειναι ειτε ειναι ελληνιδες,ειτε ειναι κινεζες.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ....Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΤΛ.οποτε εχεις ακομα καιρο μπροστα σου να τα βρεις ολα αυτα μοναχος σου χωρις συμβουλες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η γυναίκα ΔΕΝ είναι παντού ίδια.
η πουτάνα ΔΕΝ είναι παντόυ ίδια.
Ο άντρας ΔΕΝ είναι παντού ίδιος.

Υ.Γ.
Η παγκοσμιοποίηση δεν έχει ακόμα καταφέρει να αλλάξει τις κοινωνικές/πολιτιστικές/οικογενειακές διαφορές που κουβαλάνε οι διάφορες εθνικότητες και φυλές.
Ούτε θεωρώ ότι θα μπορέσει και ποτέ να το πράξει.......

Πάρτε και ένα τρανό παράδειγμα του γιατί οι Φινλανδές/Φινλανδοί βλέπουν λ.χ. τελείως διαφορετικά τον εαυτό τους, τη σχέση τους και γενικότερα το μέλλον τους.....

[ Δρόμοι ]
Του Ρούσσου Βρανά rvranas@otenet.gr

Το φινλανδικό...
... εκπαιδευτικό σύστημα αναδείχτηκε πάλι το καλύτερο στον κόσμο (βάσει του συστήματος αξιολόγησης ΡΙSΑ). Γιατί οι Φινλανδοί και όχι εμείς; σκέφτηκαν οι Αμερικανοί. Κι έστειλαν μια αποστολή στη σκανδιναβική χώρα για να ανακαλύψει το μυστικό της.

Οι μαθητές...
... των φινλανδικών λυκείων δεν ξεχωρίζουν από τους άλλους μαθητές του κόσμου. Όμως δεν φορούν στολές, δεν ανήκουν σε ελιτίστικες λέσχες και οι καθηγητές τους δεν τους ξεχωρίζουν σε καλύτερους και χειρότερους. Δεν χρειάζεται να μελετούν στο σπίτι, οι εξετάσεις που δίνουν είναι ελάχιστες, οι γονείς τους δεν κόβουν τον λαιμό τους για να τους πληρώσουν αύριο- μεθαύριο το πανεπιστήμιο και δεν αρχίζουν το σχολείο προτού γίνουν επτά ετών. Παρ΄ όλ΄ αυτά αναδείχτηκαν πρώτοι σε έρευνα που έγινε σε 57 χώρες. Οι Αμερικανοί μαθητές βαθμολογήθηκαν «μέτριοι», σημειώνει με πικρία η εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζόρναλ», μολονότι οι καθηγητές τούς φορτώνουν με δουλειά στο σπίτι και εξετάσεις. Οι νέοι της Φινλανδίας περνάνε ώρες στο Ίντερνετ, ακούνε ραπ και χέβι μέταλ και χαίρονται τη ζωή όπως όλοι οι νέοι. Όμως όταν πια φτάνουν στην τρίτη τάξη του λυκείου, είναι πολύ πιο προχωρημένοι από τους άλλους στις επιστήμες, τα μαθηματικά και την ανάγνωση.

Η αμερικανική...
... αποστολή που έφτασε στο Ελσίνκι δεν άργησε να ανακαλύψει το μυστικό τους. Είναι κάτι πολύ απλό, αλλά καθόλου εύκολο. Οι Φινλανδοί καθηγητές είναι καλά καταρτισμένοι και οι μαθητές τους πολύ υπεύθυνοι. Από πολύ νωρίς, τα παιδιά απελευθερώνονται από τον έλεγχο των μεγάλων. Οι καθηγητές επιλέγουν οι ίδιοι τα βιβλία τους και προσαρμόζουν τα μαθήματά τους ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών. «Στις περισσότερες χώρες, η εκπαίδευση μοιάζει με ένα εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων», λέει ένας από αυτούς. «Στη Φινλανδία, οι επιχειρηματίες είναι οι ίδιοι οι καθηγητές». Στα φινλανδικά λύκεια το ποσοστό αποτυχίας δεν ξεπερνάει το 4% έναντι 25% στις ΗΠΑ. Ένα προοδευτικό φορολογικό σύστημα εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση της παιδείας και εξαφανίζει ανισότητες σαν κι αυτές που παρατηρούμε στις ΗΠΑ, όπως ας πούμε ανάμεσα στα σχολεία του Μπέβερλι Χιλς και των φτωχογειτονιών. Οι Φινλανδοί δεν έχουν άγχος πώς θα μπουν στο πιο καλό πανεπιστήμιο ούτε πώς θα πληρώσουν τις σπουδές τους. Η ανώτατη εκπαίδευση προσφέρεται δωρεάν. Χωρίς τον ανταγωνισμό για να μπουν στα «καλά σχολειά», τα παιδιά χαίρονται τη ζωή, την ίδια ώρα που οι Αμερικανοί γονείς αγωνιούν να προσανατολίσουν τα δικά τους παιδιά στην «επιτυχία» από τη στιγμή που θα μπουν στο νηπιαγωγείο.

Οι Φινλανδοί...
... έχουν ένα βιοτικό επίπεδο από τα υψηλότερα στον κόσμο, αλλά δεν παύουν να ανησυχούν κι αυτοί μήπως τους παρασύρει το κύμα των ιδιωτικοποιήσεων που σαρώνει τον κόσμο. «Δεν έχουμε ούτε πετρέλαιο ούτε άλλα πλούτη», λέει η Ανέλε Φράντσι, διευθύντρια λυκείου. «Το μόνο που έχουμε είναι η γνώση». Δεν θέλουν να την ξεπουλήσουν, τώρα που έγινε γνωστό το μυστικό τους.

Υ.Γ.
Και για να μην απορείτε που πλακωνόμαστε αναμεταξύ μας διαρκως ορίστε μια αναγωγή.....
Στη Φινλανδία η Ανώτατη εκπαίδευση θεωρείται δεδομένο ότι προσφέρεται σε όλυς δωρεάν.
Στην Ελλάδα μόλις εχθές πλακώνονταν στις μάπες φοιτητές και ΜΑΤατζήδες γι αυτό που σε άλλες χώρες είναι το αυτονόητο.....
Σε μια χώρα όπου ο υπουργός εσωτερικών δηλώνει ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ιδρύονται για να τονωθεί η δημόσια εκπαίδευση, πιστεύετε ότι είναι δυνατόν λ.χ. οι γυναίκες να λένε και να ζητούν αυτά που θέλουν;
Κυβέρνηση από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα,
Λαός άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
H Ελλαδα ειναι πρωτη στα αρνητικα και τελευταια στα θετικα,γυναικες θα ειχαμε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν και συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που λέτε...θα γίνω λίγο κακός!Οι περισσότεροι από εσάς αν σας κάνει "ψιτ" κάποια από αυτές τις ελλεεινίδες θα τρέχετε σαν τα σκυλάκια! :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αν και συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που λέτε...θα γίνω λίγο κακός!Οι περισσότεροι από εσάς αν σας κάνει "ψιτ" κάποια από αυτές τις ελλεεινίδες θα τρέχετε σαν τα σκυλάκια! :grin:

φιλε κανεις λαθος..εγω μπορει να αδιαφορησω ακομα κ 1000 κλασεις ομορφοτερη να ειναι η αλλη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το γεννετήσιο ένστικτο αγαπητέ είναι από τα ισχυρότερα σε όλα τα ζώα του πλανήτη......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φιλε κανεις λαθος..εγω μπορει να αδιαφορησω ακομα κ 1000 κλασεις ομορφοτερη να ειναι η αλλη..
Μεγάλη μπουκιά φάε...
Δεν μίλησα για εσένα συγκεκριμένα,μίλησα για την πλειοψηφία!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η πλειοψηφια=λιγουρια ναι
Εγω ποτε!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Stories

Νέο!