MOUSIGETIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαλια
Τι να σου πω φιλε Λαπλας.....
Απλα λυπαμαι αυτους τους αντρες!!!
....αλλοι θα την πηδηξαν απο το δευτερο βραδυ.
Στο χερι του αντρα ειναι να κανει τη γυναικα οπως θελει, απλα ειναι λιγοι αυτοι που εχουν την ικανοτητα να το κανουν και να φερονται σαν σωστοι αντρες.
Ομως υπαρχουν και λιγοι σωστοι αντρες που τα καταλαβαινιυν αυτα και εχουν την Ελλεινιδα για ενα γαμησι απο τον κωλο και μονο αυτο.φιλε εγω πιστευω οτι ΟΣΟ υποψιασμενοι κ να ειμαστε,ΠΑΝΤΑ υπαρχει ο κινδυνος να μας την φερουν κ εμας ετσι..
εχω δει παρα πολλα ρε φιλε,αυτο με εχει κανει να αηδιασω με τις ελλεηνιδες..οσο πιο λιγα εχεις δει,τοσο καλυτερα ειναι...
τι να σου πω,ιστοριες με παντρεμενες που το καναμε κ μετα μου ελεγαν οτι ειναι παντρεμενες κ μετα πριν φυγουν φορουσαν την βερα?οτι θες μπορω να θυμηθω..
ΓΑΜΑΤΑ ΦΙΛΕ..κ εμεις ειμαστε υποψηφιοι να την πατησουμε,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ..10 σκαλια πιο πανω απο εμας..
ολοι εχουμε παρομοιες ιστοριες και ειναι σιγουρο...αλλα ειναι σιγουρο πως κατι τετοι λενε και οι τσεχοι για τσεχες οι πολωνοι για πολωνεζες οι αμερικανοι για αμερικανες...εξαλλου το να θαβουμε οοοολες τις ελληνιδες ομαδοποιουμε τα παντα..το ποια εχει ο καθενας διπλα του ως γκομενα αρχικα ως γυναικα μετα και ως μανα των παιδιων του μετα ειναι δικος του λογαριασμος...αλλα μη ξεφευγουμε τελειως...μιλαμε για gfe καταστασεις με κοπελες που δουλευουν στη φυλης(οχι πως εχω προβλημα) και ακαποτα και γλυφομουνια και τετοια....αλλα ξεχασα αυτες δεν ειναι ελληνιδες....λοιπον στο συμπερασμα το χω ξαναπει και το ξαναλεω...το προβλημα δεν ειναι οι ελληνιδες το προβλημα ειναι πωε δυσκολευομαστε να κατανοησουμε τη σκεψη τους γενικως...των γυναικων...το να λενε καποιοι που ειναι 16 18 η 20 χρονων οι ελληνιδες αυτο οι ελληνιδες τ αλλο εμενα δεν μπυ λεει τιποτα...αλλωστε για καποιους ειμαι βεβαιος οτι τρωνε κατι φλας απιστευτα...θα κανανε σχεση με οποιαδηποτε αμφιβολου ηθικης μη ελληνιδα μονο και μονο επειδη ειναι ξενη...ελεος παιδες δεν ολα στη ζωη ασπρο μαυρο....xristos1000 αδελφε φταιμε κ εμεις ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΘΟΙ Κ ΜΑΛΑΚΕΣ..
κ θα σου πω μια ιστορια..
ενας πρωην κολλητος ειναι καραβανας, τελειωσε πριν χρονια την ευελπιδων..
ειχε βγει ενα ΣΚ κ πηγαμε σε ενα παρτυ της σχολης μου..Εκει του γνωρισα την Χριστινα(τυχαιο ονομα)..
Αυτοι γνωριστηκαν,του αρεσε,αιωνια φοιτητρια αυτη,εψαχνε γαμπρο να την ζει..
Παμε Παρο διακοπες(τυχαιο νησι) κ μετα απο 3 μηνες κοιμουνται μαζι..
Κ του λεω τι παιζει?ολα καλα?περασες καλα?μου λεει:'εκανε στοματικο μονο με προφυλακτικο γιατι σιχαινοταν κ ημουν ο πρωτος που του εκανε στοματικο,δεν ειχε ξανακανει'...
περιττο να σου πω οτι με αυτη την κοπελα ειχα παει κ εγω ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ,οταν λεμε ολα,ΟΛΑ..μιλαμε καταποση,απο πισω,οτι θες..
και μαλιστα ειχε παει με ΠΑΝΩ απο 15 ατομα που ηξερα..
και ο φιλος,εψαχνε γυναικα γιατι ηταν συντηρητικος,των σχεσεων κλπ..Κ την ερωτευθηκε..Κ μετα απο λιγους μηνες εμεινε εγγυος..Κ ακομα κ σημερα,δεν του εχει κανει στοματικο ΧΩΡΙΣ προφυλαξη..Κ οταν του κανει,το κανει σαν να μην ξερει,για να του δειξει οτι ειναι παρθενα..
βεβαια εγω του τα ειπα κ δεν με πιστεψε κ την παντρευτηκε..
ας προσεχε..θελω να σου πω:ΦΤΑΙΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ
oχι φιλε μου...ολοι εχουμε παρομοιες ιστοριες και ειναι σιγουρο...αλλα ειναι σιγουρο πως κατι τετοι λενε και οι τσεχοι για τσεχες οι πολωνοι για πολωνεζες οι αμερικανοι για αμερικανες...εξαλλου το να θαβουμε οοοολες τις ελληνιδες ομαδοποιουμε τα παντα..το ποια εχει ο καθενας διπλα του ως γκομενα αρχικα ως γυναικα μετα και ως μανα των παιδιων του μετα ειναι δικος του λογαριασμος...αλλα μη ξεφευγουμε τελειως...μιλαμε για gfe καταστασεις με κοπελες που δουλευουν στη φυλης(οχι πως εχω προβλημα) και ακαποτα και γλυφομουνια και τετοια....αλλα ξεχασα αυτες δεν ειναι ελληνιδες....λοιπον στο συμπερασμα το χω ξαναπει και το ξαναλεω...το προβλημα δεν ειναι οι ελληνιδες το προβλημα ειναι πωε δυσκολευομαστε να κατανοησουμε τη σκεψη τους γενικως...των γυναικων...το να λενε καποιοι που ειναι 16 18 η 20 χρονων οι ελληνιδες αυτο οι ελληνιδες τ αλλο εμενα δεν μπυ λεει τιποτα...αλλωστε για καποιους ειμαι βεβαιος οτι τρωνε κατι φλας απιστευτα...θα κανανε σχεση με οποιαδηποτε αμφιβολου ηθικης μη ελληνιδα μονο και μονο επειδη ειναι ξενη...ελεος παιδες δεν ολα στη ζωη ασπρο μαυρο....
Ρε ουτε για ενα ευρω!!!!!!!!!!!Αυτά τα λίγα από εμένα, και μια τελευταία συμβουλή – σε όποιον θέλει να την ακούσει βέβαια-, δώστε λίγο περισσότερο αξία στα κορίτσια μας, την αξίζουν, απλά και εμείς πρέπει να είμαστε λίγο πιο απαιτητικοί μαζί τους –στις σχέση μας εννοώ και στο τρόπο επικοινωνίας - και να δείτε ότι όλα θα στρώσουν…
![]()
![]()
oχι φιλε μου...
Αυτε οι μαλακιες ειναι αποκλειστικοτητα των Ελληνιδων οπως και πολλα αλλα.
Μιλαμε για κουτοπονηρια.
[/quote δεν θα μπω σε διαλογο...δεν παω σε μπουρδελα για να πω οτι προτιμαω μια που με βλεπει σαν ευρω και ουτε ειμαι στην ηλικια σου φιλε.ο καθενας κανει τις επιλογες του και παιρνει αυτο που του αξιζει...σημειωτεον δεν ειμαι και ουτε ημουν ποτε καληνυχτακιας και εχω ανωτερα μορφωση και πολυ καλο βιοτικο επιπεδο...δεν σου τα λεω τυχαια αυτα...ειμαι αρκετα μεγαλυτερος σου και απ την ηλικια σου περασα και εγω πριν πολλα χρονια...τοτε που στη φυλης μαθαιναν τι θα πει καποτα γιατι ολοι τοτε κανανε ακαποτα και τρωγανε ηττες...θα με θυμηθεις σε μερικα χρονια πως θα μαλακωσεις και θα αλλαζεις επιλογες σιγα σιγα...
Ας παρουμε μονο την Ευρωπη!Καμία σχεδόν γυναίκα δεν συναγωνίζεται τις ελληνίδες αρκεί να έχεις βρει αυτό που ψάχνεις.
oχι φιλε μου...
Αυτε οι μαλακιες ειναι αποκλειστικοτητα των Ελληνιδων οπως και πολλα αλλα.
Μιλαμε για κουτοπονηρια.
να υποθεσω εχεις ζησει σε ολες αυτες τις χωρες και ειχες μακροχρονιες σχεσεις ετσι ωστε να κανεις τοσο ευκολα συγκρισεις?η απο οτι βλεπεις στη φυλης?Ας παρουμε μονο την Ευρωπη!
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ρωσσιδες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Τσεχες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ουγγαρεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ουκρανεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Πολωνεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ρουμανες?
'
Να σου πω εγω.. 'ΟΧΙ' και σε καμια κατηγορια.
Με τις μονες που μπορεις να συγκρινεις τις Ελληνιδες ειναι!
οι Τουρκαλες
οι Αλβανιδες
οι Βουλγαρες {ισως}
οι Γαλλιδες [ισως]
Με αυτες παιζουν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο.
Το περιμενα οτι ετσι θα απαντησεις αφου δε μπορεις να πεις τιποτα.να υποθεσω εχεις ζησει σε ολες αυτες τις χωρες και ειχες μακροχρονιες σχεσεις ετσι ωστε να κανεις τοσο ευκολα συγκρισεις?η απο οτι βλεπεις στη φυλης?![]()
![]()
Εσυ γιατι δε του απαντας αφου μπορεις να πεις πολλα?..Το περιμενα οτι ετσι θα απαντησεις αφου δε μπορεις να πεις τιποτα.
Τα γουστα και αυτα που με αντιπροσωμευουν ειναι ενσωματωμενα στον τροπο ζωης μου και δεν γινεται να αλλαξουν.1
[/quote δεν θα μπω σε διαλογο...δεν παω σε μπουρδελα για να πω οτι προτιμαω μια που με βλεπει σαν ευρω και ουτε ειμαι στην ηλικια σου φιλε.ο καθενας κανει τις επιλογες του και παιρνει αυτο που του αξιζει...σημειωτεον δεν ειμαι και ουτε ημουν ποτε καληνυχτακιας και εχω ανωτερα μορφωση και πολυ καλο βιοτικο επιπεδο...δεν σου τα λεω τυχαια αυτα...ειμαι αρκετα μεγαλυτερος σου και απ την ηλικια σου περασα και εγω πριν πολλα χρονια...τοτε που στη φυλης μαθαιναν τι θα πει καποτα γιατι ολοι τοτε κανανε ακαποτα και τρωγανε ηττες...θα με θυμηθεις σε μερικα χρονια πως θα μαλακωσεις και θα αλλαζεις επιλογες σιγα σιγα...
Δεν ειναι θεμα ηλικιας.
Η προσωπικοτητα μου αποτελειται απο στοιχεια τα οποια ανεκαθεν ειχα. Τι νομιζεις?οτι τωρα λεω αυτα και μετα απο δεκα χρονια θα λεω αλλα?
Οι ανθρωποι αλλαζουν γνωμη...αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που για πολλους λογους θα εισαι εναντιον.
Δεν ανηκω στο μεσο ορο γιατι εκει νομιζω οτι αναφερθηκες μιλωντας σε εμενα.
απαντηση προς ari1973
οριστε η απαντηση φιλε μου.Εσυ γιατι δε του απαντας αφου μπορεις να πεις πολλα?..
μα τι να σου πω δηλαδη?οτι εισαι 19 χρονων και δεν ξερεις τον διαχωρισμο γκομενα κοπελα γυναικα?οτι θα αργησεις μεχρι να εχεις γυναικα πλαι σου?οτι δεν εχεις ζησει τιποτα γιατι μολις τελειωσες σχολειο πιθανον κα δεν εχεις παει μαλλον ουτε φανταρος?το οτι κρινεις τις γυναικες απο το τροπο που σου φερονται μετα που δινεις το εικοσαευρο?το οτι μπορει να εχεις κανει λιστες με εθνικοτητες και εισαι ρατσιστης με ελληνιδες?το οτι και εσενα μανα σε γεννησε και δεν ξερω αν εχεις και αδελφη και πολυ θα θελα να ξερω τη γνωμη σου γι αυτες?εχω τοσα πολλα να πω που δεν προλαβαινω....Το περιμενα οτι ετσι θα απαντησεις αφου δε μπορεις να πεις τιποτα.
Ειδη τελειωσα τα λ.ο.κμα τι να σου πω δηλαδη?οτι εισαι 19 χρονων και δεν ξερεις τον διαχωρισμο γκομενα κοπελα γυναικα?οτι θα αργησεις μεχρι να εχεις γυναικα πλαι σου?οτι δεν εχεις ζησει τιποτα γιατι μολις τελειωσες σχολειο πιθανον κα δεν εχεις παει μαλλον ουτε φανταρος?το οτι κρινεις τις γυναικες απο το τροπο που σου φερονται μετα που δινεις το εικοσαευρο?το οτι μπορει να εχεις κανει λιστες με εθνικοτητες και εισαι ρατσιστης με ελληνιδες?το οτι και εσενα μανα σε γεννησε και δεν ξερω αν εχεις και αδελφη και πολυ θα θελα να ξερω τη γνωμη σου γι αυτες?εχω τοσα πολλα να πω που δεν προλαβαινω....