Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι ρε λαπλας ειναι και θεμα μυαλου κι αλλες ειναι απο διαλυμενες οικογενιες αλλα δεν ειναι ετσι.

I totally agree. εγω λεω για τις οικογενειες που κακομαθαινουν τα κοριτσια. Εχω ξαμαπει την ιστορια στο σαιτ νομιζω. Φιλος το αντρα μου ελληνας, πολυ καλο παιδι εμφανισιμος και ενταξει ατομο προτεινε στην επι 3 χρονια κοπελα του να μετακομισει μαζι του στο λονδινο και να την βοηθησει να κανει μαστερ γιατι ειχε καλη δουλεια εδω. Η αλλη αρχισε τα σπαστικα και στο τελος του ειπε, αγαπη μου σορρυ αλλα δεν μπορω, εγω θελω να βγαινω, να περναω καλα τωρα που ειμαι μικρη και να χαλαω λεφτα, δεν μπορω την πιεση την οικονομικη ουτε να μαγειρευω ουτε να καθαριζω, αφου στο σπιτι τα κανει η μανα μου και ο πατερας μου θα μου παρει αυτοκινητο αμα κατσω.

αποτελεσμα, ο Τ. στεναχωρηθηκε, πληγωθηκε, εμεινε εδω και τωρα ειναι με μια κοπελα μια χαρουλα. Αυτη μεα απο ενα χρονο το μετανιωσε και τους δημιουργουσε προβληματα. τζηζους κραιστ σουπερσταρ δηλαδη.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
I totally agree. εγω λεω για τις οικογενειες που κακομαθαινουν τα κοριτσια. Εχω ξαμαπει την ιστορια στο σαιτ νομιζω. Φιλος το αντρα μου ελληνας, πολυ καλο παιδι εμφανισιμος και ενταξει ατομο προτεινε στην επι 3 χρονια κοπελα του να μετακομισει μαζι του στο λονδινο και να την βοηθησει να κανει μαστερ γιατι ειχε καλη δουλεια εδω. Η αλλη αρχισε τα σπαστικα και στο τελος του ειπε, αγαπη μου σορρυ αλλα δεν μπορω, εγω θελω να βγαινω, να περναω καλα τωρα που ειμαι μικρη και να χαλαω λεφτα, δεν μπορω την πιεση την οικονομικη ουτε να μαγειρευω ουτε να καθαριζω, αφου στο σπιτι τα κανει η μανα μου και ο πατερας μου θα μου παρει αυτοκινητο αμα κατσω.

αποτελεσμα, ο Τ. στεναχωρηθηκε, πληγωθηκε, εμεινε εδω και τωρα ειναι με μια κοπελα μια χαρουλα. Αυτη μεα απο ενα χρονο το μετανιωσε και τους δημιουργουσε προβληματα. τζηζους κραιστ σουπερσταρ δηλαδη.

κ μετα απο ενα χρονο το σκεφτηκε η χαζη?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

και καλα να μην θελει να παει λονδινο δικαιωμα της μετα γτ τους εκανε κωλο δεν καταλαβενω  :think: :think: :think: με ποια λογικη;

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιατι ηταν ζηλιαρα και ηθελε το δικο της. Ειχε μαθει να ειναι πριγκηπισσα. Ευτυχως η Ντισνευ της εδωσε unrealistic expectations!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Λανθασμένες επιλογές για τις οποίες σκυλομετανιώνουν, κάνουν όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλου...

Ωστόσο, οι γυναίκες τις πληρώνουν λίγο ακριβότερα, καθώς έχουν στενότερα χρονικά περιθώρια και πριν καλά- καλά το καταλάβουν, είναι 35, έχουν να ανταγωνιστούν νέα εξελιγμένα μοντέλα και οι συνομήλικοί τους αδυνατούν να τις πάρουν στα σοβαρά όχι μόνο διότι κοιτούν μικρότερες ηλικίες αλλά διότι οι τύπισσες αυτές τόσα χρόνια το παίζαν ιστορίες και μοιραίες και έστελαν άψαλτα καλά παιδιά και άξια παλικάρια δι' ασήμαντες αφορμές...

Ο άνδρας μπορεί να επανακάμψει ακόμη και στα 40-45...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ολοι ζηλευουν, αντρες γυναικες...ο πρωτος αναμαρτητος το λιθο βαλετω, αλλα η συγκεκριμενη αρχισε να μπλεκεται, να παιρνει τηλεφωνα, να κλαιει και να απειλει με αυτοκτονιες γιατι ο Τ. που την αγαπουσε δεν την περιμενε να κανει την ζωουλα της. Αργοτερα εμαθε οτι αυτη απλα τον παρατησε γιατι ζαχαρωνε αλλον με πιο πολυ back-up. Τετοιες ακροτητες δεν ειναι φυσικα μονο θεμα ελληνιδας αλλα δυστυχως ειναι ενα μεγιστο ποσοστο που ειναι ετσι. Και να μην σχολιασω τον ρατσισμο απεναντι σε κοπελες που ειναι ξενες κτλ. Θα μου πεις αυτα τα βλεπεις και αλλου σωστα, αλλα για την βλακεια που εχει πολυς κοσμος ας ελπισουμε οτι η οικ. κριση θα δωσει λυσεις.

εμενα απλα με ενοχλει η κλαψομουνιαση και τα ψευτοναζια. Δεν ειναι δυνατον να παιρνεις Βαλιουμ γιατι δεν μπορεις να κοιμηθεις επειδη ο δικος σου δεν σου πηρε λουλουδια στα γενεθλια σου (αυτο το εχω ακουσει απο αγγλιδα) χιχιιχιιχ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε τι γινεται..σημερα οι κοπελες μιλανε ΓΑΜΑΤΑ..
ειστε πολυ καλες ολες αποψε κοριτσια..κ δεν ειναι γλυψιμο,απλα ειναι ωραιο κ οι μεν κ οι δεν να βλεπουν τα λαθη τους..

Επισκέπτης
ρε τι γινεται..σημερα οι κοπελες μιλανε ΓΑΜΑΤΑ..
ειστε πολυ καλες ολες αποψε κοριτσια..κ δεν ειναι γλυψιμο,απλα ειναι ωραιο κ οι μεν κ οι δεν να βλεπουν τα λαθη τους..

Σαν τις συνεδριες τον ψυχολογων με τους ασθενεις ενα πραγμα ε?

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ οι κοπελες που ειναι στο σαιτ (και εχουν μεινει) δεν ειναι καμια (τουλαχιστον με οσες εχω μιλησει/συναναστραφει) κακια η βλαμμενη, ουτε κανουν χαλαστρα σε κανεναν. που και που κανα χαβαλε κανουν (οπως καλη ωρα η Μπαιτ και οσο γινεται προσπαθουμε να μην προσβαλουμε, ουτε να σας φερουμε σε δυσκολη θεση. οσο για το θρεντ καλο ειναι να μπαινουν και να βλεπουν τι παιζει. η γνωση ειναι δυναμη  

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ολοι ζηλευουν, αντρες γυναικες...ο πρωτος αναμαρτητος το λιθο βαλετω, αλλα η συγκεκριμενη αρχισε να μπλεκεται, να παιρνει τηλεφωνα, να κλαιει και να απειλει με αυτοκτονιες γιατι ο Τ. που την αγαπουσε δεν την περιμενε να κανει την ζωουλα της. Αργοτερα εμαθε οτι αυτη απλα τον παρατησε γιατι ζαχαρωνε αλλον με πιο πολυ back-up. Τετοιες ακροτητες δεν ειναι φυσικα μονο θεμα ελληνιδας αλλα δυστυχως ειναι ενα μεγιστο ποσοστο που ειναι ετσι. Και να μην σχολιασω τον ρατσισμο απεναντι σε κοπελες που ειναι ξενες κτλ. Θα μου πεις αυτα τα βλεπεις και αλλου σωστα, αλλα για την βλακεια που εχει πολυς κοσμος ας ελπισουμε οτι η οικ. κριση θα δωσει λυσεις.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: το σκηνικο παντως τις ψευτικης αυτοκτονιας το εχω δει και απο αντρες παντως κα ι μαλιστα δυο. απλα το βρισκω πολυ γελιο ρε γαμοτο. εχουμε και μια αξιοπρεπεια και τελικα αυτη ειναι που εκτιμουν οι σοβαροι συντροφοι μας. ουτε οι γυναικες γουσταρουν πραγματικα τους μουνοδουλους ουτε οι αντρες αυτες που παρακαλαν και γινονται ρομπες οπως η κοπελα που λες

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε συ οι κοπελες που ειναι στο σαιτ (και εχουν μεινει) δεν ειναι καμια (τουλαχιστον με οσες εχω μιλησει/συναναστραφει) κακια η βλαμμενη, ουτε κανουν χαλαστρα σε κανεναν. που και που κανα χαβαλε κανουν (οπως καλη ωρα η Μπαιτ και οσο γινεται προσπαθουμε να μην προσβαλουμε, ουτε να σας φερουμε σε δυσκολη θεση. οσο για το θρεντ καλο ειναι να μπαινουν και να βλεπουν τι παιζει. η γνωση ειναι δυναμη 

+100

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ζοριζομαι εδω και ωρα αλλα ειμαι αλανθαστη :( ψαχνω να βρω ενα ψεγαδι και δεν τα καταφερνω.......μολις το βρω θα επανελθω δριμυτερη........(βασικα περιμενω τον περσονα εδω και ωρα και δεν εμφανιζεται....)

1)ψεγαδι: το μειονέκτημα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Kαλημερα,διαβαζω αυτες τις αρρωστημενες ιστοριες και μου την εχει δωσει στα νευρα!
Τι περιμενεις απο αθλιες Ελληνιδες που οταν καταλαβουν οτι το κοροιδο αγαπαει τον θεωρουν αγαθο!
Ομως καλα να παθει ο μαλακας γιατι ειναι μαλακας που μπηκε στην ιδεα να αγαπησει Ελληνιδα!
Ποσο αθλια να νιωθει ενας κακομοιρης οταν τον κερατωνει μια παλιοσαβουρα με τον καθε πρωην,
τον καθε φλωρο,τον καθε 'φιλο',το καθε αφεντικο στην εργασια της.
Αυτο παθαινουν γιατι αυτο τους αξιζει γιατι αυτοι δεν ειναι αντρες!
Πως να νιωθει αυτος ο μαλακας οταν του λεει 'οχι' 'εχω πονοκεφαλο'!!!
Πως να νιωθει αυτος ο μαλακας οταν του το παιζει αγνη και την πηδαει ο καθε εραστης της απο τον κωλο!!
Πως να νιωθει αυτος ο μαλακας οταν του λεει θα βγω με την παρεα μου!!
Και παλι καλα να παθει αφου ηθελε Ελληνιδα!Αλλα ισως και να μην μπορουσε για καλυτερα!

+ τι ακουμε καθε μερα στις εκπομπες των Ελληνιδων.

-Πηδιεμαι με ενα πλουσιο για να σωσω τον αρρωστο αντρα μου.
-Ειμαι 20 και τα εχω με παντρεμενους γιατι μου προσφερουν ανεσεις.
-Ο αγαθος αντρας μου δεν ξερει οτι το παιδι που εχω ειναι του εραστη μου.
-Λεω ψεμματα οτι βγαινω με τη φιλη μου και βλεπω τον εραστη μου.
-Ειμαι βολεμενη και μου αρεσει να εχω εραστες.
-Ειοα ψεμματα οτι ειναι αρρωστη η μητερα μου και πηγα εκδρομουλα με τον αραστη.

Ο ορισμος της απαξιωσης του γυναικειου φυλου απο τις Ελληνιδες.
Πιο πατος και απο τον πατο.

Ισως να μην ειναι ετσι ολες οι Ελληνιδες......
Αν σκεφτεις οτι μια στις 100 ισως σου προσφερει αυτα που ζητας και μετα απο χρονια δεν σε κερατωσει,εσυ ο Ελληνιδοφιλος
εχεις ελπιδες για μια καλη σχεση!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εις υγειαν των κοροιδων και των μη αντρων λοιπον!
Με αυτους ειναι μονο να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
xristos1000 αδελφε φταιμε κ εμεις ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΘΟΙ Κ ΜΑΛΑΚΕΣ..
κ θα σου πω μια ιστορια..

ενας πρωην κολλητος ειναι καραβανας, τελειωσε πριν χρονια την ευελπιδων..

ειχε βγει ενα ΣΚ κ πηγαμε σε ενα παρτυ της σχολης μου..Εκει του γνωρισα την Χριστινα(τυχαιο ονομα)..
Αυτοι γνωριστηκαν,του αρεσε,αιωνια φοιτητρια αυτη,εψαχνε γαμπρο να την ζει..

Παμε Παρο διακοπες(τυχαιο νησι) κ μετα απο 3 μηνες κοιμουνται μαζι..
Κ του λεω τι παιζει?ολα καλα?περασες καλα?μου λεει:'εκανε στοματικο μονο με προφυλακτικο γιατι σιχαινοταν κ ημουν ο πρωτος που του εκανε στοματικο,δεν ειχε ξανακανει'...

περιττο να σου πω οτι με αυτη την κοπελα ειχα παει κ εγω ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ,οταν λεμε ολα,ΟΛΑ..μιλαμε καταποση,απο πισω,οτι θες..
και μαλιστα ειχε παει με ΠΑΝΩ απο 15 ατομα που ηξερα..

και ο φιλος,εψαχνε γυναικα γιατι ηταν συντηρητικος,των σχεσεων κλπ..Κ την ερωτευθηκε..Κ μετα απο λιγους μηνες εμεινε εγγυος..Κ ακομα κ σημερα,δεν του εχει κανει στοματικο ΧΩΡΙΣ προφυλαξη..Κ οταν του κανει,το κανει σαν να μην ξερει,για να του δειξει οτι ειναι παρθενα..

βεβαια εγω του τα ειπα κ δεν με πιστεψε κ την παντρευτηκε..
ας προσεχε..θελω να σου πω:ΦΤΑΙΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι να σου πω φιλε Λαπλας.....
Απλα λυπαμαι αυτους τους αντρες!!!
Την πηδηξε μετα απο τρεις μηνες ενω αλλοι θα την πηδηξαν απο το δευτερο βραδυ.
Δεν του κανει καλη πιπα και δεν νομιζω να την εχει πηδηξει απο τον κωλο.

Οτι υπαρχουν κοροιδα συμφωνω και το εχω πει και εγω.
Στο χερι του αντρα ειναι να κανει τη γυναικα οπως θελει,απλα ειναι λιγοι αυτοι που εχουν την ικανοτητα να το κανουν και να φερονται σαν σωστοι αντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom