Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι για κατι ποστ σαν αυτης της μαλακισμενης παντως φταιει κυριως η οικογενεια.  να γαμιεσαι με διαφορους ασυστολα, να παιρνεις τον εαυτο σου τοσο σοβαρα να λες ασυναρτησιες και να εχεις και υφος (γιατι το ποστ της εχει και υφακι συν τοις αλλοις)

απορω αν αυτη η μανα και ο πατερας πως στο καλο την εχουν μεγαλωσει. stupid spoiled whore syndrome

+απειρο..
ολα ειναι θεμα παιδειας..

πλεον για τι παιδεια να μιλησουμε?

για τις διαλυμενες οικογενειες?για τις οικογενειες που λειπουν ολη μερα οι γονεις λογω δουλειων?
για τα σχολεια?απο που να παρει την παιδεια που χρειαζεται η νεα κ ο νεος?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι για κατι ποστ σαν αυτης της μαλακισμενης παντως φταιει κυριως η οικογενεια.  να γαμιεσαι με διαφορους ασυστολα, να παιρνεις τον εαυτο σου τοσο σοβαρα να λες ασυναρτησιες και να εχεις και υφος (γιατι το ποστ της εχει και υφακι συν τοις αλλοις)

απορω αν αυτη η μανα και ο πατερας πως στο καλο την εχουν μεγαλωσει. stupid spoiled whore syndrome

τι να δεις το κακο δεν ειναι να γαμιεσαι ασυστολα το κακο ειναι να τα κανεις ολα μουνι στο κεφαλι σου απο τις ενοχες γι αυτο και να κανεις και τους αλλους μουνι, παντου υπαρχουν ορια. αυτη δεν τα ειδε.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τι να δεις το κακο δεν ειναι να γαμιεσαι ασυστολα το κακο ειναι να τα κανεις ολα μουνι στο κεφαλι σου απο τις ενοχες γι αυτο και να κανεις και τους αλλους μουνι, παντου υπαρχουν ορια. αυτη δεν τα ειδε.

+ 1000000000

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Σιγα ρε λαπαλσακο τα αιματα......δηλαδη οι ελληνες δεν κερατωνουν? θα μας τρελλανεις τωρα? το κερατο οποιος και αν το διαπραττει ειναι καταπτυστο.....καλυτερα να εχεις τα παπαρια να σηκωθεις να φυγεις απο μια σχεση παρα να τρεχεις στις πουτανες, τα πιπινια ή τα τεκνα......

Ερωτηση τωρα......αυτο το σφηνοπουτσακι ο περσονα ποιος ειναι καθοτι λειπω καιρο και εχω χασει επεισοδια? να δωσω σημασια ή να προσπερασω?

επισης δεν καταλαβα γιατι εφαγε κραξιμο η δεσποινις με τον καθολα κακογουστο περτικαλι δονητη......λαπλας εξηγησε μου πλιζ :)

τελος....δε θυμαμαι αν συμπαθω τον λαπλας ή τον λεονορο ή και τους δυο.......χαχαχαχαχαχα
εχω σκαλωσει λιγο.........λαπλας συνηθως σε βριζω ή σε αγαπαω???

χαχαχαχα δεν με εχεις βρισει ποτε μουνιτσα..αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα..

λοιπον το βιντεο με την ελλεηνιδα ηταν ΓΕΛΟΙΟ γιατι η κοπελα ΗΘΕΛΕ κ δεν το εκανε κ ΜΑΛΑΚΙΖΟΤΑΝ με τον τυπο..

για τον περσονα,ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ βρε συ,ελεος..ειναι καλο παιδι..

για το θεμα απιστια:ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σου..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

ευα οταν δεν κανουμε πλακα,μιλας πολυ σωστα..
+13

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
υπαρχουν κ αλλα αδελφε..εχω ανακαλυψει τα βρωμικα blog τους που βαζουν τις απιστιες τους..
σιγα σιγα θα τα βαλω ολα..

τις βρωμιαρες..
τα πηρα τωρα με το blog της αλλης..

Και τί προσπαθείς να αποδείξεις;
Ότι κάποιες γαμιούνται με περισσότερους από έναν;
Σε λίγο θα μας πεις ότι εφηύρες τον τροχό και ανακάλυψες φωτιά και αμερική!
Άσε που κάποια από τα σάιτ που δημοσίευσες δεν είναι τίποτ' άλλο από άθλιο κουτσομπολιό που μόνο κατίνες του αισχίστου είδους κάνουν και κυρίως σε προεφηβικές ηλικίες, για να μην πω ότι αυτά τα σάιτ κάνουν και συγκαλυμένους εκβιασμούς...

Και σε τελική ανάλυση, που είναι το κακό που γαμιούνται;
Νόμιζα και εγώ ο αφελής ότι κακό είναι να μη γαμιούνται...

Ή μήπως το πρόβλημα είναι ότι δε γαμιούνται μαζί σου;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κακο ήταν καλε που μαλακιζοταν? μνηστιτι μου.......αλλο και τουτο......δηλαδη απαγορευεται το αυνανιζειν όταν εχεις σχεση???

τι ηθελε δηλαδη και δεν το εκανε?? και που ξερεις εσυ τι εκανε μετα?? και αφου αυτη ηθελε αυτος γιατι δεν εβαλε κατω να τις αλλαξει τα πετρελαια???

χαθηκε δηλαδη το σεξουαλικο παιχνιδι?? σιγα μην το κανουμε και μονο ιεραποστολικα :P :P

υ.γ. δεν βριζω χωρις λογο.......να το θυμασαι αυτο.......χαχαχαχα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το αυνανιζεινς εστι φιλοσοφειν.......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
+απειρο..
ολα ειναι θεμα παιδειας..

πλεον για τι παιδεια να μιλησουμε?

για τις διαλυμενες οικογενειες?για τις οικογενειες που λειπουν ολη μερα οι γονεις λογω δουλειων?
για τα σχολεια?απο που να παρει την παιδεια που χρειαζεται η νεα κ ο νεος?

οχι ρε λαπλας ειναι και θεμα μυαλου κι αλλες ειναι απο διαλυμενες οικογενιες αλλα δεν ειναι ετσι. οι συγκεκριμενες δεν ξερουν τι θελουν γαμω το κερατο μου. γουσταρουν να γαμιουνται η να εχουν σχεση; δεν μπορουν να το χωνεψουν οτι και τα δυο μαζι δεν γινονται;;;; το σκατομυαλο τους δεν ξερει να ξεκαθαριζει καποια πραματα;;;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ρε μαγκες κοροιδευτε αυτες τις κοπελες που ποσταρουν στο κοσμοπολιταν

εχετε φανταστει ποτε τι κραξιμο εχετε φαει με τις  :idiot: :idiot: που ποσταρετε εδω μεσα???

πως θα σας παρουν μετα στα σοβαρα οι γυναικες μου λετε??

ρε φίλε μας δουλεύεις; Ποιος νοιάζεται για τη γνώμη πολλών Ελληνίδων. Αυτά που λέγονται από αρκετούς εδώ νομίζεις δε τα πιστεύουν; Μπορεί οι σχέσεις να είναι two way, αλλά πολλά είναι συμπτώματα της κοινώνιας. Εμένα προσωπικά στα @@ η γνώμη πολλών Ελληνίδων. Συγκεκριμένων με νοιάζει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καμια φορα γινεστε χειροτεροι εδω μεσα απο οτι εκεινες μην σου φαινεται τιποτε περιεργο

whitey ωραιος μαγκα μπραβο παντα τετοια δειξε μου επιπεδο
εσύ δλδ εδώ δείχνεις επίπεδο ?
ή συναγωνίζεσαι σε μλκια τον άλλον τον βρωμόπουστα?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ποια ειναι αυτη?
βαλε λινκ ρε λαπλας!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι ρε λαπλας ειναι και θεμα μυαλου κι αλλες ειναι απο διαλυμενες οικογενιες αλλα δεν ειναι ετσι. οι συγκεκριμενες δεν ξερουν τι θελουν γαμω το κερατο μου. γουσταρουν να γαμιουνται η να εχουν σχεση; δεν μπορουν να το χωνεψουν οτι και τα δυο μαζι δεν γινονται;;;; το σκατομυαλο τους δεν ξερει να ξεκαθαριζει καποια πραματα;;;;

εχεις δικιο,αλλα μιλησα για γενικα..συμφωνω...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κακο ήταν καλε που μαλακιζοταν? μνηστιτι μου.......αλλο και τουτο......δηλαδη απαγορευεται το αυνανιζειν όταν εχεις σχεση???

τι ηθελε δηλαδη και δεν το εκανε?? και που ξερεις εσυ τι εκανε μετα?? και αφου αυτη ηθελε αυτος γιατι δεν εβαλε κατω να τις αλλαξει τα πετρελαια???

χαθηκε δηλαδη το σεξουαλικο παιχνιδι?? σιγα μην το κανουμε και μονο ιεραποστολικα :P :P

υ.γ. δεν βριζω χωρις λογο.......να το θυμασαι αυτο.......χαχαχαχα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το αυνανιζεινς εστι φιλοσοφειν.......

+1000

Επισκέπτης
εσύ δλδ εδώ δείχνεις επίπεδο ?
ή συναγωνίζεσαι σε μλκια τον άλλον τον βρωμόπουστα?

Αστον μωρε τσολια μικρο μαλακισμενο κομπλεξικο ειναι που κανει την ζωη του εδω μεσα ο καραγκιοζακος...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Και τί προσπαθείς να αποδείξεις;
Ότι κάποιες γαμιούνται με περισσότερους από έναν;
Σε λίγο θα μας πεις ότι εφηύρες τον τροχό και ανακάλυψες φωτιά και αμερική!
Άσε που κάποια από τα σάιτ που δημοσίευσες δεν είναι τίποτ' άλλο από άθλιο κουτσομπολιό που μόνο κατίνες του αισχίστου είδους κάνουν και κυρίως σε προεφηβικές ηλικίες, για να μην πω ότι αυτά τα σάιτ κάνουν και συγκαλυμένους εκβιασμούς...

Και σε τελική ανάλυση, που είναι το κακό που γαμιούνται;
Νόμιζα και εγώ ο αφελής ότι κακό είναι να μη γαμιούνται...

Ή μήπως το πρόβλημα είναι ότι δε γαμιούνται μαζί σου;

ρε φιλε δεν θελω να μιλησω μαζι σου..
δικαιωμα μου νομιζω..

δεν θα βγει τπτ..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν γινεται δηλαδη να γαμιουνται με την σχεση τους?

αυτο ελεγα και χθες και δεν με καταλαβενανε οταν εχεις σχεση γαμας και μαλιστα τρελα τον γκομενο σου, οταν δεν εχεις βγαινεις στο κυνηγι και γαμιεσαι γενικως

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε φιλε δεν θελω να μιλησω μαζι σου..
δικαιωμα μου νομιζω..

δεν θα βγει τπτ..

Δικαίωμά σου είναι να μην απαντάς...
Δικαίωμά μου είναι να σχολιάζω όσα γράφεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom