Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κλαψ... σνιφ.. κλαψ...

παω στον νικονιαν μου τοτε.. εσυ το διαλεξες...

ασχετο... ωραιο το τραγουδι.. επρεπε να μου αφιερωσεις ομως το.. σ αφηνω στον επομενο τον ατυχο τον γκομενο χαχαχαχαχαχα

ντικυ τι ζορι τραβας χρυσε μου?  :P

ελα σε εμενα που εχω τροπους αστους να ζηλευουν :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Αγαπητή μου Τζούλια, ονομάζομαι Τίνα, είμαι 40 χρόνων και παντρεμένη 13 -σύνολο μαζί 14- χρόνια με τον σύζυγό μου που είναι 39. Εχουμε 3 παιδιά που είναι τόσο ζωηρά ώστε πραγματικά δεν αντέχω. Τα βράδια ειδικά που γυρνάω από τη δουλειά -έχω φροντιστήριο-νιώθω πολύ εξουθενωμένη. Εκείνη την ώρα το μόνο που θέλω είναι να αυτοκτονήσω, να χωθώ σε ένα ανήλιαγο μπουντρούμι και να χαθώ. Και φυσικά, σε καμιά περίπτωση δεν έχω όρεξη να κάνω σεξ ή ό,τι άλλο σχετικό. Μέχρι πριν από έναν χρόνο εγώ ήμουν εκείνη που ζάλιζα τον σύντροφό μου να κάνουμε έρωτα, αλλά τώρα που εγώ βαριέμαι εκείνος θέλει σχεδόν κάθε βράδυ. Παρόλο που δεν πιστεύω στα ζώδια, είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό και εκείνος Καρκίνος με άγνωστο ωροσκόπο. Τι να κάνω; Να περιμένω να μου έρθει η όρεξη ή να του κάθομαι πιο συχνά; Ξέχασα να σου πω ότι το σεξ ήταν το μόνο μας κοινό σημείο και δεν θέλω να τον αναγκάσω να βλέπει κάθε βράδυ Filmnet. Τίνα, Αθήνα

Και να μη μου έλεγες ότι στο μόνο που ταιριάζετε είναι το σεξ, θα στο έλεγα εγώ, Τίνα μου. Εσύ είσαι δυναμική, με φίλους και άπειρους γνωστούς. Σου αρέσει να βγαίνεις, να μιλάς, να ταξιδεύεις. Ο άντρας σου είναι κλειστός, κτητικός, γκρινιάρης, βολεύεται με λίγα και του αρέσει το σπίτι. Στο σεξ, όμως, αλλάζουν τα πράγματα. Σου αρέσει που είναι κτητικός, ερωτικός, γκρινιάρης και όλος δικός σου. Και σε αυτόν αρέσει που παίρνεις πρωτοβουλίες, που έχεις φαντασία. Αλλά δυστυχώς δεν ζούμε σε ένα κρεβάτι πάνω. Και αυτό το καταλαβαίνουμε όταν είναι αργά. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί βαρέθηκες να κάνεις έρωτα. Βαρέθηκες γενικά ή συγκεκριμένα; Μη μου πεις δουλειές και παιδιά, γιατί και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν δουλειές και παιδιά. Αν βαρέθηκες να κάνεις με τον άντρα σου σεξ, είναι ένα ζήτημα. Περίμενε λίγο καιρό, γιατί οι ορέξεις μας πάνε κι έρχονται. Αν δεις ότι θες αλλά δεν θες με αυτόν, κάνε μια συζήτηση μαζί του. Να ξέρεις ότι σαν Καρκίνος θα θυμώσει, θα πληγωθεί, θα υποπτευθεί. Μπορεί να δεις και κάνα κλάμα. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσεις. Και ποτέ μην κάνεις κάτι που δεν θες επειδή θέλει ο άλλος. Προτείνω μια καλή κουβέντα, πολλή χαλαρή, χωρίς τα παιδιά στο σπίτι. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ας πούμε. Κάντε τη σε ουδέτερο έδαφος. Κάπου έξω. Σκεφτείτε και τα ερωτικά βοηθήματα. Συχνά βοηθούν. Δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά βοηθούν.

Τζούλια, γεια σου. Σε παρακολουθώ εδώ και καιρό και μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Εδώ και ένα χρόνο μού αρέσει κάποιος στη δουλειά. Για έναν χρόνο φλερτάραμε, στέλναμε μηνύματα και mails και γενικώς παίζαμε. Πριν από μία εβδομάδα βγήκαμε ένα βράδυ, ήπιαμε και, όπως καταλαβαίνεις, συνέβη και το μοιραίο. Αλλά δεν ήταν όπως το περίμενα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που φιλούσε, ούτε αυτά που μου έλεγε ούτε το σεξ. Αυτό φυσικά ήταν ένα σοκ για μένα. Δεν υπήρχε καθόλου πάθος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρεις τι είναι να τρελαίνεσαι με κάποιον πολύ καιρό και να ξενερώνεις τη μέρα που κάνεις έρωτα μαζί του; Μαρία, Πάτρα

Πώς δεν ξέρω, Μαρία μου. Από το φεγγάρι κατέβηκα; Μου έχει και εμένα συμβεί. Μερικοί πιστεύουν ότι την πρώτη φορά που κάνεις με κάποιον έρωτα καταλαβαίνεις αν ταιριάζετε. Αλλοι πιστεύουν ότι το κακό πράγμα μπορεί να βελτιωθεί με τον καιρό. Εγώ παλιότερα πίστευα την πρώτη άποψη. Τώρα πια είμαι με τους δεύτερους. Δεν σου λέω να περιμένεις και αιώνες, αλλά δώσε μερικές ευκαιρίες όχι μόνο στον άλλον, αλλά και στον εαυτό σου. Γιατί μπορεί να έχει να κάνει περισσότερο με εσένα και όχι με τον άλλον. Μη βασίζεσαι στην πρώτη φορά που ήσουν και μεθυσμένη μάλιστα. Κοίτα την επόμενη που θα ξανακάνεις μαζί του έρωτα να μην έχετε πιει. Ετσι θα τσεκάρεις την κατάσταση καλύτερα. Εμπειρικά θα σου πω ότι αν για πολύ καιρό φλερτάρεις με κάποιον χωρίς να κάνεις τίποτα, τη μέρα που θα βρεθείτε μαζί θα έχει ξεθυμάνει ολίγον το ζήτημα. Σκέψου ότι περνάς καθημερινά για αρκετό καιρό από μια βιτρίνα που έχει την αγαπημένη σου τσάντα. Τη βλέπεις, χαίρεσαι, κάνεις όνειρα, τη χαιρετάς, βιώνεις μικρές στιγμές μαζί της με λίγα λόγια. Ε, όταν θα την πάρεις, τα συναισθήματά σου γι’ αυτή δεν θα είναι ποτέ όπως τις πρώτες φορές. Εύχομαι να διαψευστώ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ερχομαι μωρο μου νικονιαν

λαπλας να χαιρεσαι την επομενη... που ειμαι σιγουρη οτι θα σε καταστρεψει κ θα το μετανιωσεις
κ θα με ζητας αλλα θα ναι αργα...

*P

ντικυ... εγκεφαλικο? μηδεν χιουμορ?
οτι κ να ναι... :jerking:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ντικυ... εγκεφαλικο? μηδεν χιουμορ?
οτι κ να ναι... :jerking:

φφ..παιδι μου αν θες να κανεις χιουμορ κανε αλλου,εδω μιλαμε για αλλα θεματα και εσυ εχεις μαζεψει εδω τους αγαπουληδες και :jerking:
μην γαματε το θρεντ, εχει ανοιξει για οσους θελουν να σας βριζουν στην τελικη..εσυ τι θελεις εδω..θες να δειξεις κατι?αντε παγαινε κοπελα μου και κανε χιουμορ αλλου..

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ντικυ νταγκας μαλλον  :jerking:

σεβασμος στην καλη μου μπαιτ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Το κεράτωμα

Από εκείνο το βράδυ τα είχαμε. Το κάναμε την πέμπτη μέρα της σχέσης μας και τον "κεράτωσα" (σιγά! Λες και ήμασταν παντρεμένοι) μέσα στην δεύτερη εβδομάδα. Την επόμενη μέρα, με έτρωγαν απίστευτα οι τύψεις. Θα ήταν κοροϊδία να μην του το'λεγα. Αφού, λοιπόν, τον κορόιδεψα μία, ας μην τον κοροϊδέψω κι άλλη. Δεν ήθελα με τίποτα να κάνω κάτι τέτοιο στον Γιώργο. Ήθελα να του είμαι απόλυτα ειλικρινής. Η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για το χτίσιμο ουισαστικών σχέσεων και την αποφυγή των υποκριτικών (τους οποίους σιχαίνομαι). Άλλωστε, αν δεν το μάθαινε από μένα, θα το μάθαινε από κάποιον άλλο. Εκεί στο camping, οι μόνιμοι είμαστε μια μικρή κοινωνία, όπου ό,τι κάνεις μαθένεται σε 5'.

Του το είπα και περάσαμε μεγάλη ψυχική περιπέτεια για να τα ξαναβρούμε. Τρεις μέρες κράτησε ο αγώνας να διατηρήσουμε την σχέση μας. Αν και η χρονκή διάρκεια δεν ήταν τόσο μεγάλη, το άγχος ήταν τρομερό και κάθε λεπτό περνούσε με την αγωνία του τι θα γίνει τελικά μεταξύ μας. Τρεις μέρες, κυριολεκτικά, έκλαιγα. Αυτή ήταν η πρώτη μαλακία που του έκανα. Μετά απ'αυτό, φρόντισα να είμαι πιο "φρόνιμη".

Όταν τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές και άνοιξαν τα σχολεία:
Είχαμε σχέση εξ'αποστάσεως, καθώς ο καθένας μας έπρεπε να τελειώσει το σχολείο στην πόλη του. Είμασταν (και είμαστε ακόμα) μικρά παιδιά και η σχέση μας φρέσκια, για να μετακομίσει ο ένας με σιγουριά στην πόλη του άλλου. Το αφήσαμε έτσι και αποφασίσαμε να βρισκόμαστε τα Σαββατοκύριακα, όπου ο ένας από τους δυο μας θα έκανε μια διήμερη-τριήμερη επίσκεψή στην πόλη του άλλου. Ευτυχώς, οι γονείς μας δεν είναι κοπλεξικοί μέσοι Έλληνες και μας άφηναν να φιλοξενούμε ο ένας τον άλλο στο σπίτι του.

Μέσα στον πρώτο 1,5 χρόνο, περάσαμε πολλές εμπειρίες. Μία από τις δικές μου ήταν η καταπίεση που ένιωθα, όταν ήθελα να το κάνω με κάποιο άλλο αγόρι που με εξίταρε σεξουαλικά, και δεν μπορούσα, για να μην ξανακερατώσω τον Γιώργο.

Άρχισα, λοιπόν, να σκέφτομαι το θέμα σοβαρά και κατέληξα να θεωρώ ότι οι ελευθεριακές σχέσεις είναι πολύ πιο δίκαιες από τις "κανονικές". Η επιχειρηματολογία είναι ότι το γεγονός ότι τα'χω με κάποιον δεν σημαίνει ότι το σώμα μου του ανήκει. Μπορώ να απολαμβάνω την ηδονή με όποιον θέλω, ακόμα κι αν έχω ερωτική σχέση με έναν. Θα μου πείτε, τότε γιατί τα έφτιαξες με τον Γιώργο και δεν έκανες μια απλή φάση μαζί του? Υπάρχει διαφορά. Τον Γιώργο τον αγαπούσα και ήθελα να είμαι μαζί του. Ήθελα να εξασφασλίσω ότι τις εμπειρίες μου θα τις περάσω μαζί του, ότι θα μοιραστώ την (υπόλοιπη?) ζωή μου μαζί του. Γι'αυτό κιόλας "τα είχαμε". Κατά τα άλλα, όμως, δεν έβρισκα κάτι κακό στο να κάνω σεξ με κάποιον άλλον. Ούτε μπορούσα να κατανοήσω τον λόγο για τον οποίο οι ερωτικοί σύντροφοι ζηλεύουν όταν το ταίρι τους τους κερατώνει. Από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι ο ένας αγαπάει τον άλλο και ότι πάντα ο ένας θα βρίσκεται κοντά στον άλλο, τι πειράζει να κάνω σεξ με ένα τρίτο άτομο? Γιατί να θέλει ο Γιώργος να το κάνω ΜΟΝΟ μαζί του? Τι παραπάνω του προσφέρει αυτό το πράμα?
Η ζήλεια και η απληστία είναι οι λόγοι για τους οποίους υπάρχει εξουσία, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πέφτουμε στον ατομικισμό και σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας. Αν θέλουμε να καλυτερέψουμε τη ζωή μας (και την κοινωνία μας), πρέπει να αποβάλουμε αυτά τα συναισθήματα από μέσα μας. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει, βέβαια, να εξαλειφθεί η έννοια της ιδιοκτησίας, γιατί πάνω σ'αυτήν βασίζονται η ζήλεια κι η απληστία. Τέλος πάντων, δεν θα κάτσω να κάνω ιδεολογική ανάλυση.

Τα συζητήσαμε αυτά με τον Γιώργο και συμφωνήσαμε να αλλάξουμε την δομή της σχέσης μας. θα εξαφανίζαμε κάθε ίχνος εξουσίας του ενός πάνω στον άλλο. Θα ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε με το σώμα μας. Δεν θα υπήρχε η έννοια "κεράτωμα".

Πάντως, η μαλακία που του έπαιξα ήταν κρίμα, γιατί τότε τον Γιώργο τον είχα σαν θεό, τον λάτρευα. Ξέρετε... ήταν η αρχή της γνωριμίας μας και ακόμα δεν είχα προλάβει να δω τα ελαττώματά του. Βέβαια, σε μια τέτοια κοινωνία που ζούμε, είναι απορίας άξιο πώς γίνεται έναν άνθρωπο, τον οποίο γούσταρα τρελά για έναν χρόνο και στην αρχή της σχέσης μας τον λάτρευα σαν θεό, να τον κεράτωσα μέσα σε 2 εβδμάδες. Ναι, κυρίες και κύριοι, γίνεται! Με μένα, όλα γίνονται. Απλά, το σεξ που έκανα με τον άλλον τύπο ήταν ένα απλό σεξ και τίποτα παραπάνω. Ένα ασήμαντο πράμα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!

Διαβαστε να δειτε τι μαλακισμενες ειναι..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ντικυ νταγκας μαλλον  :jerking:

σεβασμος στην καλη μου μπαιτ

βρε δε γαμιεσαι μαλακοκαυλη αγαπουλη παρε την πατσολα σου και μην μιλατε αλλο εδω, το θρεντ δεν ειναι για εσας..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε λαπλας ποια ειναι αυτη η αρρωστη που το εγραψε αυτο;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!

Διαβαστε να δειτε τι μαλακισμενες ειναι..

σορυ λαπλας απλα καποια πραγματα δεν αντεχονται και ειδικα οταν εχεις να κανεις με ζωα που δεν καταλαβαινουν τι τους λες...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια.
μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος το μπλογκ με τις δημοσιογραφους,
που στελνεις κουτσομπολια?
ευχαριστω

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι ο ένας αγαπάει τον άλλο και ότι πάντα ο ένας θα βρίσκεται κοντά στον άλλο, τι πειράζει να κάνω σεξ με ένα τρίτο άτομο? Γιατί να θέλει ο Γιώργος να το κάνω ΜΟΝΟ μαζί του? Τι παραπάνω του προσφέρει αυτό το πράμα?
Η ζήλεια και η απληστία είναι οι λόγοι για τους οποίους υπάρχει εξουσία, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πέφτουμε στον ατομικισμό και σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας. Αν θέλουμε να καλυτερέψουμε τη ζωή μας (και την κοινωνία μας), πρέπει να αποβάλουμε αυτά τα συναισθήματα από μέσα μας. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει, βέβαια, να εξαλειφθεί η έννοια της ιδιοκτησίας, γιατί πάνω σ'αυτήν βασίζονται η ζήλεια κι η απληστία. Τέλος πάντων, δεν θα κάτσω να κάνω ιδεολογική ανάλυση.

χαλαρα το πιο ακραιο ποστ. ποσο χρονων να ειναι αυτο και πως στο καλο εχει μεγαλωσει και λεει τετοιες μαλακειες!

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ντικυ χαλαρωσε και δειξε επιπεδο  :2funny: :2funny: :2funny: αγνωστη λεξη αλλα τι να κανουμε οσο μεγαλωνεις θα μαθαινεις  :grin:

Μισογυνης? η πουτανοκαψουρης?

Ιδου η απορια

Aυνανισμος η λυση στο προβλημα σου  :jerking:

με τις υγειες σου

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κιομως πολλες τα λενε αυτα κ καλα οτι εχουν 'φιλοσοφισει' το θεμα..
ΜΑΛΑΚΙΕΣ,για να δικαιολογησουν το ποσο ξεκωλα ειναι..

δεν παιζει να υπαρχουν τετοια ατομα ειναι τελειως παραλογο, ποια σχεση λεει η μαλακισμενη και πιο κερατο οταν ειναι στο σχολειο ακομα; τι σχεση ειναι αυτη απο αποσταση μας δουλευει;;;;; και στην τελικη αφου τους αρεσει να γαμιουνται γτ δε το παραδεχονται να τελειωνουμε τοσο τραγικο ειναι πια;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom