Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ντικυ χαλαρωσε και δειξε επιπεδο  :2funny: :2funny: :2funny: αγνωστη λεξη αλλα τι να κανουμε οσο μεγαλωνεις θα μαθαινεις  :grin:

Μισογυνης? η πουτανοκαψουρης?

Ιδου η απορια

Aυνανισμος η λυση στο προβλημα σου  :jerking:

με τις υγειες σου

δεν εισαι αξιος να με κρινεις μαλακισμενο, αντε γαμησου λοιπον και πηγαινε τραβα μαλακια με το πουλακι σου για την bite να μας αφησεις ησυχους

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δεν παιζει να υπαρχουν τετοια ατομα ειναι τελειως παραλογο, ποια σχεση λεει η μαλακισμενη και πιο κερατο οταν ειναι στο σχολειο ακομα; τι σχεση ειναι αυτη απο αποσταση μας δουλευει;;;;; και στην τελικη αφου τους αρεσει να γαμιουνται γτ δε το παραδεχονται να τελειωνουμε τοσο τραγικο ειναι πια;;;;
Ελα ντε..αυτο λεμε κ εμεις τοσο καιρο..

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες το προβλημα σας ειναι οτι δεν ξερετε να τις προσεγγισετε της γκομενες...

Βγαζετε ενα απαραδεκτο κομπλεξ γι αυτο τις αποκαλειται ετσι

Δεν σας δινουν σημασια επειδη η συμπεριφορα σας ειναι δημοτικου...

Κοιταξτε το λιγο δεν σας φταινε αυτες οποτε το ελλεινιδες ειναι εντελως ακυρο και μην ξεχνατε οτι και οι μαναδες μας ειναι ελληνιδες

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν εισαι αξιος να με κρινεις μαλακισμενο, αντε γαμησου λοιπον και πηγαινε τραβα μαλακια με το πουλακι σου για την bite να μας αφησεις ησυχους

χαλαρωσε μαν οι μαγκιες στο πληκτρολογιο δηλωνουν ατομο με φουστιτσα δεν νομιζω να σε κολακευει αυτο :dancing:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
laplace εισαι μεγιστος ελλεεινιδορεπορτερ ομολογω..διαβαζω με ενδιαφερον οτι στελνεις

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ελα ντε..αυτο λεμε κ εμεις τοσο καιρο..

αν ειναι να βριζεις κατι τετοιες αγορι μου πες το να σου δωσω ολα τα δικια του κοσμου αυτη οτι και να ειναι ειναι απλως για τα σκουπιδια

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
laplace εισαι μεγιστος ελλεεινιδορεπορτερ ομολογω..διαβαζω με ενδιαφερον οτι στελνεις

υπαρχουν κ αλλα αδελφε..εχω ανακαλυψει τα βρωμικα blog τους που βαζουν τις απιστιες τους..
σιγα σιγα θα τα βαλω ολα..

τις βρωμιαρες..
τα πηρα τωρα με το blog της αλλης..

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες κοροιδευτε αυτες τις κοπελες που ποσταρουν στο κοσμοπολιταν

εχετε φανταστει ποτε τι κραξιμο εχετε φαει με τις  :idiot: :idiot: που ποσταρετε εδω μεσα???

πως θα σας παρουν μετα στα σοβαρα οι γυναικες μου λετε??

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

εχετε φανταστει ποτε τι κραξιμο εχετε φαει με τις  :idiot: :idiot: που ποσταρετε εδω μεσα???

σωστα τα λες φιλε..
εγω ειμαι παρθενος..γιαυτο τις εχω αχτι..

ελπιζω ΚΑΠΟΤΕ να παω με γυναικα..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
υπαρχουν κ αλλα αδελφε..εχω ανακαλυψει τα βρωμικα blog τους που βαζουν τις απιστιες τους..

τις βρωμιαρες..

συνεχισε και εμεις ειμαστε μαζι σου...λυση δεν προκειται να βρουμε ομως γιατι οπως βλεπετε συναγωνιστες υπαρχουν ακομη αγορακια που δεν εχουν δει πολλες γυναικες και πιστευουν οτι η συμπεριφορα των ελλεεινιδων ειναι σωστη και οτι εμεις φταιμε..εγω προσωπικα ξερω οτι δεν φταιμε εμεις..αρκει μια βολτα στο εξωτερικο και θα το διαπιστωσετε αδελφια. εμεις ειμαστε εδω για να δωσουμε καποιες λυσεις στο προβλημα, οποιος θεωρει οτι ολα ειναι τελεια τοτε να μην γραφει εδω και να ζει την ζωουλα του οπως ειναι χωρις αναγκη για βελτιωση.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

εχετε φανταστει ποτε τι κραξιμο εχετε φαει με τις  :idiot: :idiot: που ποσταρετε εδω μεσα???

κατσε αλλα αυτο που διαβασα πριν με αφησε μαλακα τελειως  :helpplea:

Επισκέπτης

Εσενα σε εχουμε παρει ηδη στην πουτσα μας πανω καραγκιοζακο μαλακακο μουνοδουλε.Τραβα τωρα να βαρεσεις καμια μαλακια.Κομπλεξικε καραγκιοζακο.

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καμια φορα γινεστε χειροτεροι εδω μεσα απο οτι εκεινες μην σου φαινεται τιποτε περιεργο

whitey ωραιος μαγκα μπραβο παντα τετοια δειξε μου επιπεδο

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω πιστευω οτι για κατι ποστ σαν αυτης της μαλακισμενης παντως φταιει κυριως η οικογενεια.  να γαμιεσαι με διαφορους ασυστολα, να παιρνεις τον εαυτο σου τοσο σοβαρα να λες ασυναρτησιες και να εχεις και υφος (γιατι το ποστ της εχει και υφακι συν τοις αλλοις)

απορω αν αυτη η μανα και ο πατερας πως στο καλο την εχουν μεγαλωσει. stupid spoiled whore syndrome

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παντως ρε λαπλας δεν ειναι ολες σαν αυτην στο αρθρο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

τις βρωμιαρες..

Σιγα ρε λαπαλσακο τα αιματα......δηλαδη οι ελληνες δεν κερατωνουν? θα μας τρελλανεις τωρα? το κερατο οποιος και αν το διαπραττει ειναι καταπτυστο.....καλυτερα να εχεις τα παπαρια να σηκωθεις να φυγεις απο μια σχεση παρα να τρεχεις στις πουτανες, τα πιπινια ή τα τεκνα......

Ερωτηση τωρα......αυτο το σφηνοπουτσακι ο περσονα ποιος ειναι καθοτι λειπω καιρο και εχω χασει επεισοδια? να δωσω σημασια ή να προσπερασω?

επισης δεν καταλαβα γιατι εφαγε κραξιμο η δεσποινις με τον καθολα κακογουστο περτικαλι δονητη......λαπλας εξηγησε μου πλιζ :)

τελος....δε θυμαμαι αν συμπαθω τον λαπλας ή τον λεονορο ή και τους δυο.......χαχαχαχαχαχα
εχω σκαλωσει λιγο.........λαπλας συνηθως σε βριζω ή σε αγαπαω???

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι να που και αυτες δηλαδη για τον δικο σας εδω μεσα που γαμησε την μανα του

Stories

Νέο!

Stories