Επισκέπτης
Μιληστε δεν σας πειραζω μην ξενερωνετε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αυτό ήταν; Τέρμα; Έλα και έχω ρίξει γέλιαΕπίσης θα ήθελα μια άποψη - οτιδήποτε μπορείτε να δώσετε τελοσπάντων. Νομίζω ότι πρέπει να παίρνετε δίπλωμα αφού παντρευτείτε, για να υπάρχει και κάποιος υπεύθυνος δια εσάς
φιλε περιγραφεις τη συγχρονη Ελλεηνιδα καλλυτερα και απο τον ΔιακογιαννηBite έχω διαβάσει πολλές σου δημοσιεύσεις, οι οποίες σε γενικές γραμμές είναι πολιτισμένες και με πολλές συμφωνώ. Στις αμέσως προηγούμενες δημοσιεύσεις σου, όμως, αφήνεις τον "γυναικείο σου εγωισμό" (ο οποίος είναι τεράστιος, αν και όχι εύκολα ανιχνεύσιμος) να σε παρασύρει!
Προσπάθησες να μου την "ψιλοπείς" και μένα στη φάση με τις 2 Ελλεηνίδες που κάθονταν δίπλα σε μένα και τον φίλο μου στην pub και επί 3 ώρες δεν μας κοίταξαν καν για πάνω από 1/10 του δευτερολέπτου (δεν είπα να μας χαμογελάσουν κιόλας! Που τέτοια τύχη με τις Ελλεηνίδες)! Κάπου ρωτάς μόνη σου "υποχρεωμένες ήταν"?
Σου τονίζω, λοιπόν, κάποια σημεία για να καταλάβεις γιατί θεώρησα αρνητική αυτή τη συμπεριφορά:
1) Είναι μία συμπεριφορά που συναντώ στην συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών γύρω μου εδώ στην Ελλάδα! Δεν κλαίγομαι λοιπόν για μία συγκεκριμένη προσωπική μου περίπτωση αλλά για κάτι που αποτελεί ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο εδώ στην Ελλάδα! Οι γυναίκες δεν ξέρουν να σταθούν και να συμπεριφερθούν σε κοινωνικό επίπεδο! Χρησιμοποιούν τους χώρους κοινωνικής προσέγγισης για να προβάλονται οι ίδιες (υπερ-εγωκεντρισμός) και για να κλέβουν την επιβεβαίωση των άλλων - ότι είναι ωραίες γυναίκες και αξίζουν (ανασφάλεια)! Εγωκεντρισμός και ανασφάλεια κάνουν ένα πολύ κακό mix!
2) Αν θέλεις να επανέλθω στην συγκεκριμένη περίπτωση, με τις συγκεκριμένες κοπέλες στην pub βρισκόμασταν άντε 2 μέτρα απόσταση, φάτσα - κάρτα τα τραπεζάκια μας. Επαναλαμβάνω ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ PUB, όπου ο κόσμος πηγαίνει για να διασκεδάσει, να απελευθερωθεί, να επικοινωνήσει! Δεν ήταν αυτές στη βεράντα του σπιτιού τους και εμείς από κάτω, για να τις ενοχλούμε! Ούτε ήμασταν αγενείς και επιθετικοί για να "κλειδώνονται" έτσι βλαχο-κουτοπόνηρα μεταξύ τους,κατεβάζοντας τα κεφάλια και ρίχνοντας το μαλλί στο πλάι - και μάλιστα αυτό το έκαναν επί 3 ολόκληρες ώρες (αναρωτιέμαι πόσο μίζερες ήταν για να αντέχουν να το τροφοδοτούν επί 3 ολόκληρες ώρες αυτό το σκηνικό)!
3) Στις κοπέλες αυτές δεν γελάσαμε ούτε κάναμε κίνηση να τις προσεγγίσουμε γιατί δεν μας έδωσαν καν "σήμα" για κάτι τέτοιο! Και γω και τα φιλαράκι είμαστε αρκετά έμπειροι από γυναίκες, ώστε να ξέρουμε ότι το παιχνίδι του φλερτ και της προσέγγισης το ορίζει βασικά η γυναίκα! Φευγαλέες ματιές μας έριχναν, σε ανυποψίαστες στιγμές.
4) Και πάλι σου λέω δεν με απασχολούν οι συγκεκριμένες κοπέλες, αλλά ότι το σκηνικό αυτό είναι deja vu εδώ στην Ελλάδα! Αν δεν είσαι ο Πάρης Λάτσης ή κάτι ανάλογο το βλέπεις να επαναλαμβάνεται διαρκώς μπροστά σου! Η πλειοψηφία των Ελληνίδων πάει στις pub, στα μπαράκια κ.λ.π. για να μιλήσει για κάτι "σοβαρό", για να αναλύσει το Κυπριακό με την κολητή της! Συμπεριφέρεται εντελώς άχαρα και άτσαλα στους κοινωνικούς χώρους, με απίστευτη εγωκεντρικότητα και ανωριμότητα! Και ενώ "αποστασιοποιείται" από το περιβάλλον της και υποκρίνεται τη σοβαρή, δύσκολη και απόμακρη, "πέφτει" σαν μπούφος στον πρώτο άντρα που θα κάτσει δίπλα της και θα καλύπτει τα ρηχά της κριτήρια που ανέφερα και παραπάνω (ψηλός, αγριο-βαρβαρο-γλυκούλης, φραγκάτος)! Να δεις πώς ξεχνάει τότε αμέσως το "σοβαρό" θέμα που συζήταγε και πώς αποκτά ξαφνικά όρεξη για κουβέντα με άντρες, εκεί που υποτίθεται ότι δεν είχε! Όλη αυτή η ψευτιά και υποκρισία γιατί;
5) Μην νομίσεις ότι είμαι κάνας λιγούρης! Ακούω συχνά κολακευτικά λόγια από γυναίκες για μένα και τις περισσότερες νύχτες υπάρχει γυναίκα στο κρεβάτι μου! Λατρεύω τον έρωτα και αυτό που θεωρώ το πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου, την γυναίκα! Μ' αρέσει να νοιώθω ερωτική ενέργεια όπου πηγαίνω, αλλά αντί γι' αυτό συναντώ μίζερα και μονόχνωτα, βαριά vibes στα περισσότερα μέρη "κοινωνικής συνεύρεσης" εδώ στην Ελλάδα. Και ούτε έχω την απαίτηση να μαμάω κάθε γυναίκα που τυχαίνει να κάτσει δίπλα μου στην μπάρα ενός bar ή στο διπλανό τραπεζάκι στην pub. Απλά, λίγη ανθρώπινη επαφή ζητάω και αυτό πολλές φορές με φτιάχνει περισσότερο και από την ίδια την πράξη! Όμως κατάλαβα ότι και αυτή η ανθρώπινη επαφή θεωρείται είδος πολυτελείας στην Ελλάδα!
6) Έχω ζήσει συνολικά 14 χρόνια στο εξωτερικό, σε χώρες όπου το να κοιταχτείς με τη γυναίκα που κάθεται δίπλα σου, να της χαμογελάσεις, να σου χαμογελάσει και να μιλήσετε θεωρείται το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο! Εδώ στην Ελλάδα νοιώθεις σχεδόν ένοχος όταν μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία! Τι να πούμε απο κει και πέρα;
φιλε περιγραφεις τη συγχρονη Ελλεηνιδα καλλυτερα και απο τον Διακογιαννη![]()
φιλε περιγραφεις τη συγχρονη Ελλεηνιδα καλλυτερα και απο τον Διακογιαννη![]()
Νάσαι καλά ρε συναγωνιστή! Απλά έχω ζήσει έξω και βλέποντας την οφθαλμοφανή διαφορά των εκεί γυναίκων με τις εδώ φορτώνω! Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η Ελληνική μιζέρια αλλά καλύτερα να το συζητάμε παρά να το κρύβουμε κάτω από το ταπέτο!
Νάσαι καλά ρε συναγωνιστή! Απλά έχω ζήσει έξω και βλέποντας την οφθαλμοφανή διαφορά των εκεί γυναίκων με τις εδώ φορτώνω! Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η Ελληνική μιζέρια αλλά καλύτερα να το συζητάμε παρά να το κρύβουμε κάτω από το ταπέτο!
Φίλε, έχω βαρεθεί όμως την κατάσταση αυτή. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτε απολύτως, όσα χρόνια και αν περάσουν. Υπάρχει συντηρητισμός.
Είναι οι νοοτροπίες ετσι σκατοδιαμορφωμένες. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει Ελληνίδα να επαναλαμβάνει τις λαλακίες του Cosmopolitan? Έλεος δηλαδή, όμορφοι νεαροί είμαστε και πολλοί από εμάς τρώμε απόρριψη, γιατί δεν είχαμε τα κριτήρια του περιοδικού.
Πάντως το ότι οι Ελληνίδες ψάχνουν για φραγκάτους επιβεβαιώνεται: μία φίλη μου 29 χρονών κάθε ΣΚ παίρνει σβάρνα όλα τα ακριβά μαγαζιά και ψάχνει για χλιδάτους γιάπηδες με σμόκιν, πουκάμισα, καφέ ζώνες και γραβάτες. Απαραίτητο αξεσουάρ το μπρελόκ του αυτοκινήτου να γράφει Αudi και πάνω.
Δηλαδή, εγώ απορρίπτομαι σε όλα.
Και θα μου πείτε ότι λέω μπούρδες, ότι δηλαδή δεν κυνηγούν το χρήμα.
Έβαλα πριν από 2 χρόνια ένα στοίχημα με μια ανδροπαρέα πριν μου γνωρίσουν φοιτήτριες θεολογικής και νομικής.
Σκέφτηκα, λοιπόν, όταν θα με ρωτήσουν με τί ασχολούμαι, να απαντήσω πρωτοετής στην σχολή Ικάρων.
Έφτασε λοιπόν, η στιγμή, το είπα και αμέσως όλο το ενδιαφέρον και τα βλέματα της κοριτσοπαρέας 5 ατόμων στράφηκαν πάνω μου. Οι υπόλοιποι 3 φίλοι μου ήταν σα να μην υπήρχαν. Ερωτήσεις σε όλα τα προσωπικά μου και μη, απανωτές. Οι δύο μάλιστα από αυτές φεύγοντας από το καφέ με έπιασαν αγκαζέ και προθυμοποιήθηκαν να με σπίτι μου και να ξαναβγούμε όποτε μπορώ. Τηλέφωνα φυσικά και μου πήραν αυτές.
Όταν όμως έμαθαν μετά από μία εβδομάδα ότι είμαι φοιτητής σε ΤΕΙ στην Κοζάνη, διέκοψαν την φιλία μας.
Οι κοπέλες ήταν απλώς εμφανήσιμες, όχι όμως όμορφες.
Το συμπερασμα είναι ότι οι Ελληνίδες διαφέρουν από τις πουτάνες μόνο στο ότι έξω από το σπίτι τους δεν υπάρχει κόκκινο φανάρι.