Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
ΜΟΡΦΗ......
ο μπολντης ειναι θεος και ο θεος ειναι τιμωρος...
ΜΟΡΦΗ......
Δεν εκανα μοκο απλα ησασταν 4 και ημουν ενας. Τοσο πουστρες ειστε... στο ειπα και χθες.... πουστρα εισαι και εσυ και η παρεα σου.
Εγω κοροιδο ειμαι καθηγητης σε φροντιστηριο προς το παρον.... εσυ κατσε στην ιδιωτικη και κανε χαμαλικια (σιγα τα χαμαλικια ολη μερα στα φορουμ εισαι.... τρως τα λεφτα των κακομοιριδων εκει μεσα.... αντι να δουλευεις)
Και για να τελειωνουμε απο βρωμανθρωπους που δεν σεβονται και λενε "γαμω τους χριστιανους και συγονταρουν τον καθε παλιανθρωπο να μπαινει να βριζει χριστους" εγω δεν εχω καμια κουβεντα βρωμοπαιδι εισαι... και κολοπαιδο.
Οσο για το αλλο το τομαρι χθες που εβριζε του ειπα αν ειχε τα αρχιδια τι θα μπορουσε να κανει
αλλα αναρχιδος ειναι και αυτος.... ας βριζει και απεξω παναγιες και ευχομαι να βρεθω κατα τυχη καπου και να τον ακουσω να του σπασω το στομα επιτοπου.
Τι σας φταιει ο χριστος και η παναγια ρε μουλικα. Σεβαστειτε τα πιστευω του αλλουνου
αι στο διαολο παλιοτσογλανια.... ποιος μαλακας κατηργησε τον καιαδα
Δεν σου ειπε κανεις να αναγνωρισεις.... ΑΠλα να σεβεσαι...
Κατα τα αλλα θελεις να σεβονται που εισαι χορτοφαγος.... για να σε σεβονται θα πρεπει
να σεβεσαι και εσυ.... το κοβω εδω γιατι αν το συνεχισω το τι εχεις να ακουσεις και εσυ δεν λεγεται. Θα γινω και εγω πουστης οπως χθες εσεις που ηρθατε 4 σε 1 και θα αρχισω τα δικα μου για αυτο το κοβω εδω... εισαι απλα ενα σκουπιδι τα λογια μου χανω.
Και ακριβως επειδη εισαι σκουπιδι πειραζεσαι. ΑΝτε γεια...
Παντως τζιμη κανεις πως δεν ξερεις εγγλεζικα...και ολο ρωτας....αλλα τα ταργουδακια μια χαρα τα καταλαβες.... ;)Αφηστε τον μπολντ ησυχο
Σε αρκετα εχει δικιο και σε αρκετα επισης εχει και αδικο οπως ολοι ....
Ας μην δινουμε αφορμες για νεες τριβες
ΔΕΝ ειναι διασκεδαση αυτο αλλα αρρωστια
Παντως τζιμη κανεις πως δεν ξερεις εγγλεζικα...και ολο ρωτας....αλλα τα ταργουδακια μια χαρα τα καταλαβες.... ;)
Απλως υποψιαστηκα .... και με το παρον ποστ σου επιβεβαιωθηκα !!!!!!Παντως τζιμη κανεις πως δεν ξερεις εγγλεζικα...και ολο ρωτας....αλλα τα ταργουδακια μια χαρα τα καταλαβες.... ;)
Αρε τζιμη.....Απλως υποψιαστηκα .... και με το παρον ποστ σου επιβεβαιωθηκα !!!!!!
Οντως δεν γνωριζω Αγγλικα ....
Δεν κοροιδευω κανεναν ουτε και κρυβομαι απο κανεναν
καλα ειναι δυνατον να μην ξερεις αγγλικα?που πας?Απλως υποψιαστηκα .... και με το παρον ποστ σου επιβεβαιωθηκα !!!!!!
Οντως δεν γνωριζω Αγγλικα ....
Δεν κοροιδευω κανεναν ουτε και κρυβομαι απο κανεναν
ξυπολυτος στα αγκαθια ο αμορφωτος ε ?καλα ειναι δυνατον να μην ξερεις αγγλικα?που πας?
Δεν μου χρειαζονται καθως εδω καλα καλα δεν ξερουμε την ελληνικη !!!!!!Αρε τζιμη.....
Στον πληθυντικο ειμαι και εγω μεσα...Δεν μου χρειαζονται καθως εδω καλα καλα δεν ξερουμε την ελληνικη !!!!!!
εκανες εντιτ θαρρω γτ πριν που εριξα μια ματια, αλλα ελεγες.
πουστης εισαι ετσι κ αλλιως. αδιαφορο μου ειναι αν το συνεχισεις.
Ρε V......υπάρχει τίποτε άλλο που συμπαθείς,εκτός από τα άντερά σου,που και γι'αυτά αμφιβάλλω;;;;; Έχεις αφήσει μέλος που να μη του την έχεις πει;;;
Ουτε και τα αντερα της τα συμπαθει...γιατι μεσω του παχυ εντερου χεζει.....και δεν θελει...για να μην τρωει....Ρε V......υπάρχει τίποτε άλλο που συμπαθείς,εκτός από τα άντερά σου,που και γι'αυτά αμφιβάλλω;;;;; Έχεις αφήσει μέλος που να μη του την έχεις πει;;;