Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αμα  το βλεπειs  ετσι.......πασο
Εχει  ωραιεs γυναικεs  εκει?????
Γούστα είναι αυτά. Αν σου αρέσουν οι μινιόν άβυζες και άκολες γυναίκες παίζει να είναι και ο παραδεισός σου. Αλλιώς όταν βλέπεις (μια στο τόσο) μια που να έχει δείγμα βυζιού και κώλου τότε θα πρέπει να την τραβάς φωτό για να έχεις υλικό για  :cum: :cum: :cum: :cum:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για τους ναυαγούς αυτό ισχύει 100%... :grin: :grin:

Τι λες ρε σύ...πλάκα κάνεις? αυτό για σένα θα ταν η ύψιστη τιμή προς την πατρίδα... :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε είχε πάει πολύ καλός μου φίλος (ψηλός και αυτός) και μου είχε πει ιστορίες, και επειδή ξέρω τον εαυτό μου παίζει να ήμουν ακόμα εκεί και να υπηρετούσα από τις φυλακές που θα είχα φάει. Γι αυτό λέω την γλίτωσα. Ας είναι καλά ότι είμαι διοπτροφόρος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γούστα είναι αυτά. Αν σου αρέσουν οι μινιόν άβυζες και άκολες γυναίκες παίζει να είναι και ο παραδεισός σου. Αλλιώς όταν βλέπεις (μια στο τόσο) μια που να έχει δείγμα βυζιού και κώλου τότε θα πρέπει να την τραβάς φωτό για να έχεις υλικό για  :cum: :cum: :cum: :cum:
Μ αρεσουν οι μινιον , αλλα τουλαχιστο να σχηματιζεται η οπισθια οψη καθωs και οι γαλακτοφορεs  περιοχεs
Αμα βεβαια ειναι τελειωs  πλακα , αβυζη και ακωλη....ενα ισιο πραγμα........δεν μ αρεσει
Φαινεται το βουνο  τιs κραταει......ισχνεs :grin: :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μ αρεσουν οι μινιον , αλλα τουλαχιστο να σχηματιζεται η οπισθια οψη καθωs και οι γαλακτοφορεs  περιοχεs
Αμα βεβαια ειναι τελειωs  πλακα , αβυζη και ακωλη....ενα ισιο πραγμα........δεν μ αρεσει
Παραθαλάσσια είμαι. Δε γίνεται (ακόμα) να χτιστεί πλοίο στο βουνό!!!!Μπορεί να πάει λόγο μουνιού, όχι όμως και να χτιστεί. Απλα το έβερεστ είναι μισή μέρα ταξίδι με το τραίνο.
Όταν λέμε ίσο εννοούμε ίσο. Παίζει να είναι και η κοψιά τους τέτοια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παραθαλάσσια είμαι. Δε γίνεται (ακόμα) να χτιστεί πλοίο στο βουνό!!!!Μπορεί να πάει λόγο μουνιού, όχι όμως και να χτιστεί. Απλα το έβερεστ είναι μισή μέρα ταξίδι με το τραίνο.
Όταν λέμε ίσο εννοούμε ίσο. Παίζει να είναι και η κοψιά τους τέτοια.

Nα.....αυτα  ειναι......Δεν ειναι ισομοιρασμενα  τα αγαθα
Εκει που εισαι εσυ ειναι ολεs  ακτινογραφιεs.....εδω ειναι σαν θρεμμενα μοσχαρακια του γαλακτοs
Πρεπει να κανουμε  κι αλλεs  εισαγωγεs   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
για την ασχημια η για το υψος;

Καλό... :2funny:
Και λέω εγώ τωρα...μηπως εισαι κοντούλης και τα λες αυτά?  :grin: :grin: :grin:

Άσε είχε πάει πολύ καλός μου φίλος (ψηλός και αυτός) και μου είχε πει ιστορίες, και επειδή ξέρω τον εαυτό μου παίζει να ήμουν ακόμα εκεί και να υπηρετούσα από τις φυλακές που θα είχα φάει. Γι αυτό λέω την γλίτωσα. Ας είναι καλά ότι είμαι διοπτροφόρος

Κι εγώ δεν πήγα εκει λογω μειωμενης θητειας (ως προστατης!) Το μικρό αδερφακι μου ομως πήγε για να ναι Αθήνα (λογω γκομενας...αχ αυτες οι γυναικες!) και τον ήπιε...αλλα συγχρονως καυλωσε κιολας ωστε δεν το πιστευα! παντως απο τα σκηνικα που περιεγραφε ειχε πλακα αν τ'ακους ως τριτος...ασε που οι τσολιαδες εχουν και τα τυχερα τους...τα extra γαμησια εννοω  :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνω... :thumbsup:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Nα.....αυτα  ειναι......Δεν ειναι ισομοιρασμενα  τα αγαθα
Εκει που εισαι εσυ ειναι ολεs  ακτινογραφιεs.....εδω ειναι σαν θρεμμενα μοσχαρακια του γαλακτοs
Πρεπει να κανουμε  κι αλλεs  εισαγωγεs   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εγώ πάντως όσες φορές γυρνάω ελλάδα βλέπω και καλά κομμάτια. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι ελληνίδες ή σοβιετικής ή άλλης καταγωγής (ας είναι καλά που διαλύθηκε ο υπαρκτός σοσιαλισμός) που ήρθαν μωρά στην ελλάδα και τώρα είναι απλά "μωρά". Όσο για τις που που έχω πάρει μια χαρά τις βλέπω. Αλλά και πάλι ξαναλέω δε μετράω γιατί όταν έχει φάει το πετσί και κόκκαλο με το τσουβάλι μπορεί να δεις καμία χοντρή και να  :cum: εκείνη τη στιγμή.

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μα φυσικά για ένα από τα καλά που μου έχει δώσει απλώχερα η μάνα φύση....την ασκήμια μου...

:2funny: :2funny: Βεβαια εξαρταται πως το βλεπεις...μπορει αλλοι να ομορφοι αλλα μικροπουτσοι (με επιστημονικα κριτηρια για να μην παρεξηγηθώ!) ή gay ως συνηθως...οποτε καλυτερα ετσι... ;)

κοντο δεν με λες  :grin:
χοντρο ναι
αλλα εγω θεωρω μια χαρα τα 120 κιλα

Φανταζομαι τα περισσοτερα θα βρισκονται στο 3ο ποδι σου εεε?  :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μα φυσικά για ένα από τα καλά που μου έχει δώσει απλώχερα η μάνα φύση....την ασκήμια μου...

Σωπα  βρε αδερφε....Εχειs  κανεναν  αναγκη?????Την υγεια μαs ναχουμε και να  κατουραμε  ορθια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ πάντως όσες φορές γυρνάω ελλάδα βλέπω και καλά κομμάτια. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι ελληνίδες ή σοβιετικής ή άλλης καταγωγής (ας είναι καλά που διαλύθηκε ο υπαρκτός σοσιαλισμός) που ήρθαν μωρά στην ελλάδα και τώρα είναι απλά "μωρά". Όσο για τις που που έχω πάρει μια χαρά τις βλέπω. Αλλά και πάλι ξαναλέω δε μετράω γιατί όταν έχει φάει το πετσί και κόκκαλο με το τσουβάλι μπορεί να δεις καμία χοντρή και να  :cum: εκείνη τη στιγμή.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......Εδω  εχει μπολικο τσιτσι.....Δεν πασχει καμμια απο....αβιταμινωση :grin: :grin: :grin: :grin:

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως όσες φορές γυρνάω ελλάδα βλέπω και καλά κομμάτια. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι ελληνίδες ή σοβιετικής ή άλλης καταγωγής (ας είναι καλά που διαλύθηκε ο υπαρκτός σοσιαλισμός) που ήρθαν μωρά στην ελλάδα και τώρα είναι απλά "μωρά". Όσο για τις που που έχω πάρει μια χαρά τις βλέπω. Αλλά και πάλι ξαναλέω δε μετράω γιατί όταν έχει φάει το πετσί και κόκκαλο με το τσουβάλι μπορεί να δεις καμία χοντρή και να  :cum: εκείνη τη στιγμή.

:2funny: :2funny:  sorry greg αλλα το χασα...που βρίσκεσαι ακριβώς κι εχεις ολο ακτινογραφιες γυναικες, σε χωρα κοντα στο Εβερεστ
η παπαρια λεω?  :idiot:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
διαλογος Velvy, Boldermort και Loukritia αξια...ανεκτιμητη!!!
Καποια πραγματα ειναι ανεκτιμητα...για ολα τα αλλα υπαρχει η mastercard... :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
διαλογος Velvy, Boldermort και Loukritia αξια...ανεκτιμητη!!!
Καποια πραγματα ειναι ανεκτιμητα...για ολα τα αλλα υπαρχει η mastercard... :grin:
Για ......Mastercard   δεν το βλεπω.......Οποτε  ευτυχωs  πουχουμε τουs διαλογουs :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom