life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εγώ πάντως που είμαι 2 παρά πέντε έχω ήδη πάρει τον πούλο
Αααα ελα κι εσυ για Ζαλογγο.Δεν θαμαι μονοs
Ειμαστε δυο, ειναστε τρειs, ειμαστε χιλιοι δεκατρειs
Εγώ πάντως που είμαι 2 παρά πέντε έχω ήδη πάρει τον πούλο
εγω ειμαι ψηλολαγνα.
εχεις καποιο συγκεκριμενο ατομο στο μυαλο;
και με επιτυχημενους που διαβαζαν εννοεις τον εαυτο σου;
μαλιστα
Άσε ρε, πιο κοντά μου πέφτει το Έβερεστ, από το Ζάλογγο.Αααα ελα κι εσυ για Ζαλογγο.Δεν θαμαι μονοs
ωχημαρτον. λυπησου μας καλε
εγω ειμαι ψηλολαγνα.
ωχ
την πατησα την μπανανοφλουδα;
Μπράβο σου.εγω ειμαι ψηλολαγνα.
Άσε ρε, πιο κοντά μου πέφτει το Έβερεστ, από το Ζάλογγο.
Τα 2 μέτρα. Για 5 γαμημένα εκατοστά δε το πιάνω ρε πούστη μου.....Α ρε μάνα που δε με έκανες ψηλόΈχεις βάλει από κάποιο όριο και πάνω στο 'ψηλολάγνα?? ;)
Αααα ελα κι εσυ για Ζαλογγο.Δεν θαμαι μονοs
Άσε ρε, πιο κοντά μου πέφτει το Έβερεστ, από το Ζάλογγο.
Όχι. Κυριολεκτώ. Είμαι μισή μέρα ταξίδι με το αεροπλάνο από το Ζάλογκο. Ενώ από το Έβερεστ μισή μέρα ταξίδι με το τρένο.Xμμμμ επιτηδεs το λεs......Επειδη εκει εχει και τουλιπεs ε????
Τα 2 μέτρα. Για 5 γαμημένα εκατοστά δε το πιάνω ρε πούστη μου.....Α ρε μάνα που δε με έκανες ψηλό
Όχι. Κυριολεκτώ. Είμαι μισή μέρα ταξίδι με το αεροπλάνο από το Ζάλογκο. Ενώ από το Έβερεστ μισή μέρα ταξίδι με το τρένο.
Ναι, αλλά "όπου γη και πατρίς"Ωραιοs!!!!!!!Ναι αλλα εκει....δεν ειναι Ελληνικη γη, που την πατουμε και ολοι μεσα θε να μπουμε
Αμα το βλεπειs ετσι.......πασοΝαι, αλλά "όπου γη και πατρίς"
Στο παρατσάκ τι γλίτωσα. Με γλίτωσαν τα γιαλιά και η ασκήμια μου. Γιατί με το που με είδε ο λοχαγός που είχε έρθει στο στρατόπεδο να μαζέψει ψηλά παιδιά με το μου με είδε είχε αυτή την έκφρασηΈλα ντε...κι που βρίσκομαι στο 1.90+2 τι να πω? Α ρε άτιμη κοινωνία...Ρε συ μη μου πείς ότι έκανες και εύζωνας στο Σύνταγμα?
για την ασχημια η για το υψος;Στο παρατσάκ τι γλίτωσα. Με γλίτωσαν τα γιαλιά και η ασκήμια μου. Γιατί με το που με είδε ο λοχαγός που είχε έρθει στο στρατόπεδο να μαζέψει ψηλά παιδιά με το μου με είδε είχε αυτή την έκφραση
Ναι, αλλά "όπου γη και πατρίς"
Στο παρατσάκ τι γλίτωσα. Με γλίτωσαν τα γιαλιά και η ασκήμια μου. Γιατί με το που με είδε ο λοχαγός που είχε έρθει στο στρατόπεδο να μαζέψει ψηλά παιδιά με το μου με είδε είχε αυτή την έκφραση