Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ηρεμησε βρε μπολντ.....
με εβγαλε εκτος εαυτου.
Ηρεμησε βρε μπολντ.....
με εβγαλε εκτος εαυτου.
1.ειναι αστειο και μονο το οτι συγκρινεις τον σεβασμο που πρεπει να δειχνει ενα 16χρονο με εναν 25αρη.ειπα...... οτι δεν σεβομαι τους ντελιβεραδες που οταν ηταν στο σχολειο κραζανε και κοροιδευαν αυτους που διαβαζαν....
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ...... ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΠΟΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΑΖΑΝΕ και κοροιδευαν αυτους που διαβαζαν.... επομενως αυτοι πρωτοι δεν σεβαστηκαν... αρα ουτε και αν μετα απο χρονια καποιος που πετυχε λογω διαβασματος τους κοροιδεψει θα ειναι φαουλ οκ?
Ποιος κοροιδεψε πρωτος? Απο χθες παιζει να το ειπα 5-6 φορες και να το εξηγησα....
Η βελβυ ειναι γαιδουρα.... γαμησετην... παλιανθρωπος.... τα δικα της μονο και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν δεν βαριεσαι οι πιο πολλοι ελληναραδες ετσι ειναι απλα να μην μας το παιζει ευαισθητη.
μη τους κανεις τη χαρη τυπε, ξαναμπες
Να που οι ψηλοι σαν κι εμαs εχουνε προβλημα....Γμτ δεν ειναι και το Ζαλογγο κοντα :S :S :S :S :S :SΕλα παμε ......
ωπα !!!!!!
Δεν εκανα μοκο απλα ησασταν 4 και ημουν ενας. Τοσο πουστρες ειστε... στο ειπα και χθες.... πουστρα εισαι και εσυ και η παρεα σου.
Εγω κοροιδο ειμαι καθηγητης σε φροντιστηριο προς το παρον.... εσυ κατσε στην ιδιωτικη και κανε χαμαλικια (σιγα τα χαμαλικια ολη μερα στα φορουμ εισαι.... τρως τα λεφτα των κακομοιριδων εκει μεσα.... αντι να δουλευεις)
Και για να τελειωνουμε απο βρωμανθρωπους που δεν σεβονται και λενε "γαμω τους χριστιανους και συγονταρουν τον καθε παλιανθρωπο να μπαινει να βριζει χριστους" εγω δεν εχω καμια κουβεντα βρωμοπαιδι εισαι... και κολοπαιδο.
Οσο για το αλλο το τομαρι χθες που εβριζε του ειπα αν ειχε τα αρχιδια τι θα μπορουσε να κανει
αλλα αναρχιδος ειναι και αυτος.... ας βριζει και απεξω παναγιες και ευχομαι να βρεθω κατα τυχη καπου και να τον ακουσω να του σπασω το στομα επιτοπου.
Τι σας φταιει ο χριστος και η παναγια ρε μουλικα. Σεβαστειτε τα πιστευω του αλλουνου
αι στο διαολο παλιοτσογλανια.... ποιος μαλακας κατηργησε τον καιαδα
Ωιμε !!!!!!!
Εγω που ειμαι 1,88 εφυγα ?
μη τους κανεις τη χαρη τυπε, ξαναμπες
Να που οι ψηλοι σαν κι εμαs εχουνε προβλημα....Γμτ δεν ειναι και το Ζαλογγο κοντα :S :S :S :S :S :S
Ηρεμησε μπολντ....ειπα...... οτι δεν σεβομαι τους ντελιβεραδες που οταν ηταν στο σχολειο κραζανε και κοροιδευαν αυτους που διαβαζαν....
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ...... ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΠΟΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΑΖΑΝΕ και κοροιδευαν αυτους που διαβαζαν.... επομενως αυτοι πρωτοι δεν σεβαστηκαν... αρα ουτε και αν μετα απο χρονια καποιος που πετυχε λογω διαβασματος τους κοροιδεψει θα ειναι φαουλ οκ?
Ποιος κοροιδεψε πρωτος? Απο χθες παιζει να το ειπα 5-6 φορες και να το εξηγησα....
Δεν σου ειπε κανεις να αναγνωρισεις.... ΑΠλα να σεβεσαι...
Κατα τα αλλα θελεις να σεβονται που εισαι χορτοφαγος.... για να σε σεβονται θα πρεπει
να σεβεσαι και εσυ.... το κοβω εδω γιατι αν το συνεχισω το τι εχεις να ακουσεις και εσυ δεν λεγεται. Θα γινω και εγω πουστης οπως χθες εσεις που ηρθατε 4 σε 1 και θα αρχισω τα δικα μου για αυτο το κοβω εδω... εισαι απλα ενα σκουπιδι τα λογια μου χανω.
Και ακριβως επειδη εισαι σκουπιδι πειραζεσαι. ΑΝτε γεια...
δεν εχω προβλημα κοπελιαγιατι πανω απ'ολα ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ
(ΣΟΡΡΥ ΜΗΤΣΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ )
Ηρεμησε μπολντ....
Να σε ρωτησω κατι ....
Γιατι τετοιο κολλημα με τους ντελιβεραδες ?
Μπορει να σε κοροιδευαν στο σχολειο καποτε μερικοι συμμαθητες....
Σκεψου ομως οτι αυτο σου βγηκε σε καλο αφου ασχοληθηκες με κατι και εγινες χρησιμος καπου
Δεν χρειαζεται να μενεις σε παλιες καταστασεις ...
Ακομη και σημερα πολλα παιδια βιωνουν αυτο το φαινομενο σε τετοιο βαθμο
που το κρατος εχει ξεκινησει τηλεοπτικη καμπανια για εννημερωση
Πολλα παιδια επεσαν, πεφτουν και θα πεφτουν θυματα σχολικης βιας, καθε μορφης .... τι σημαινει αυτο ?
οτι θα το κουβαλανε ως απωθημενο μια ζωη ξεσπωντας σε ολους ?
Ηρεμησε και προχωρα στην ζωη σου χωρις να επηρεαζεσαι απο ηλιθιες καταστασεις
εχεις καποιο συγκεκριμενο ατομο στο μυαλο;ειπα...... οτι δεν σεβομαι τους ντελιβεραδες που οταν ηταν στο σχολειο κραζανε και κοροιδευαν αυτους που διαβαζαν....
γτ το κανες αυτο τωρα ρε καλο μου;!εχεις καποιο συγκεκριμενο ατομο στο μυαλο;
και με επιτυχημενους που διαβαζαν εννοεις τον εαυτο σου;
μαλιστα
ακριβως. :-γτ το κανες αυτο τωρα ρε καλο μου;!
Εγώ πάντως που είμαι 2 παρά πέντε έχω ήδη πάρει τον πούλοΩιμε !!!!!!!
Εγω που ειμαι 1,88 εφυγα ?
τι εκανα παλι;γτ το κανες αυτο τωρα ρε καλο μου;!
θα καταλαβεις μονος σου δυστυχως.... :-τι εκανα παλι;
:-
Εγώ πάντως που είμαι 2 παρά πέντε έχω ήδη πάρει τον πούλο