Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
αντε καλο μπανιο+χεσιμο μη σε κραταμε.
Θα κανω το τεστ της μυρωδιας και θα ερθω να ποσταρω.
αντε καλο μπανιο+χεσιμο μη σε κραταμε.
Ρε , όταν την πας σπίτι ή σε χοτέλ
τη στέλνεις για ένα ντουζ πριν το γαμήσι.
'Η ακόμη καλύτερα το κάνετε μαζί το κωλο-ντούζ ....
αν μυρίζει και μετά το ντουζ,
πρέπει να διαβάσεις ... γυναικολογία ...
Η επίσημη ονομασία της χώρας είναι Peoples Republic of China, αλλά για συντομία την λέμε Κίνα....sorry greg αλλα το χασα...που βρίσκεσαι ακριβώς κι εχεις ολο ακτινογραφιες γυναικες, σε χωρα κοντα στο Εβερεστ
η παπαρια λεω?
Αυτο με το υπερβολικο μακιγιαζ το εχω δει και ηταν απαισιο...Το παλικάρι όμως δεν εννοεί μόνο αυτό...Υπάρχουν πολλές που βάζουν τόσο πολύ μακιγιάζ που μοιάζουν σα το Τζόκερ απο το "Batman", όπως επίσης πολλές βάζουν τόσο πολύ άρωμα που σου έρχεται να ξεράσεις επιτόπου...
φοβερος ο τακης
Αυτό με το μακιγιάζ με τρομάζει και εμένα. Την έχω πατήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Η χειρότερη ήταν πριν από καμιά 10αρια χρόνια, όταν είχα πάει σε κλαμπ με παρέα (αντροπαρέα). Στο διπλανό τραπέζι ήταν γυναικοπαρέα ξεκίνησε το πάρε δώσε και δώστου κέρασμα και ξανά κέρασμα και πάρε σφηνάκια. Έπιασα την κουβέντα με μια που είχε και γαμώ τα σωματα, έδειξε ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή την κάναμε και μου ζήτησε να μοιραστούμε ταξί αφού μέναμε σχετικά κοντά. Όταν φτάσαμε σπίτι της με ρώτησε εάν θέλω να ανέβω απάνω. Μαλάκας είμαι αλλά όχι και τόσο οπότε είμαι "μα φυσικά" σκεφτόμενος το τι θα ακολουθούσε φυσιολογικά. Ανεβήκαμε και φυσιολογικά ήρθε και ο μπουλκουμές.
Ήταν και αργά είχα πίει είχα ρίξει και το φάκι την ρώτησα αν θα την πείραζε να κοιμηθώ εκεί. "Κανένα πρόβλημα μου είπε" και είπα και εγώ από μέσα μου "ωραία, αύριο θα έχει και δεύτερο γύρο". Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε και πήγε να ξεβαφτεί. Όταν γύρισε και την είδα υπό το φώς του ήλιου και ξεβαμμένηηηηηηηηηηηηηηη ιιιιιιιιιιιι, έβγαλα σταυρό μπας και γίνει νυχτερίδα. Με τρόπο έβγαλα κινητό, έστειλα ένα μύνημα που είχα πάντα πρόχειρο και το στέλνω στα κολλητάρια μου όταν θέλω να ξελασπώσω από δύσκολες καταστάσεις, ανταποκρίθηκαν και την έκανα όχι με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά έτρεξα τόσο γρήγορα που ούτε η σκιά μου δε με προλάβαινε. Και επειδή σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει το αλκοόλ και όχι το μακιγιάζ πήρα τηλ ένα από την παρέα ο οποίος το μόνο αλκοόλ που πίνει είναι μια μπύρα και τον ρώτησα και μου είπε ότι την τύπισσα (έτσι όπως την είδε με το μακιγιάζ δηλαδή) δε την έλεγες και πανέμορφη στο πρόσωπο αλλά μπάζο με την καμία.
χτες βραδυ καρφωσα ελεηνιδα στο αμαξι
μετριο υλικο αλλα λεω δεν γαμιεται
φευγω βγαινω σε λιγο απο το αμαξι να παρω κατι να φαω προχειρο και οταν ξαπαμπαινω διαπιστωνω πως εχει ποτισει μια αθλια μυρωδια κολωνιας μαζι με βρωμομουνιλα και βρωμοκωλιλα
μυριζω τα ρουχα μου και τα χερια μου και διαπιστωνω πως εχω ποτισει ολος απο αυτο το αρρωστημενο και αιδιαστικο κραμα βρωμας
σιχαθηκα την ιδια μου την υπαρξη μαλακες
σιχαθηκα τον εαυτο μου
γαμω τη λεπρα και τη βρωμα των ελεηνιδων
Αυτό με το μακιγιάζ με τρομάζει και εμένα. Την έχω πατήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Η χειρότερη ήταν πριν από καμιά 10αρια χρόνια, όταν είχα πάει σε κλαμπ με παρέα (αντροπαρέα). Στο διπλανό τραπέζι ήταν γυναικοπαρέα ξεκίνησε το πάρε δώσε και δώστου κέρασμα και ξανά κέρασμα και πάρε σφηνάκια. Έπιασα την κουβέντα με μια που είχε και γαμώ τα σωματα, έδειξε ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή την κάναμε και μου ζήτησε να μοιραστούμε ταξί αφού μέναμε σχετικά κοντά. Όταν φτάσαμε σπίτι της με ρώτησε εάν θέλω να ανέβω απάνω. Μαλάκας είμαι αλλά όχι και τόσο οπότε είμαι "μα φυσικά" σκεφτόμενος το τι θα ακολουθούσε φυσιολογικά. Ανεβήκαμε και φυσιολογικά ήρθε και ο μπουλκουμές.
Ήταν και αργά είχα πίει είχα ρίξει και το φάκι την ρώτησα αν θα την πείραζε να κοιμηθώ εκεί. "Κανένα πρόβλημα μου είπε" και είπα και εγώ από μέσα μου "ωραία, αύριο θα έχει και δεύτερο γύρο". Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε και πήγε να ξεβαφτεί. Όταν γύρισε και την είδα υπό το φώς του ήλιου και ξεβαμμένηηηηηηηηηηηηηηη ιιιιιιιιιιιι, έβγαλα σταυρό μπας και γίνει νυχτερίδα. Με τρόπο έβγαλα κινητό, έστειλα ένα μύνημα που είχα πάντα πρόχειρο και το στέλνω στα κολλητάρια μου όταν θέλω να ξελασπώσω από δύσκολες καταστάσεις, ανταποκρίθηκαν και την έκανα όχι με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά έτρεξα τόσο γρήγορα που ούτε η σκιά μου δε με προλάβαινε. Και επειδή σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει το αλκοόλ και όχι το μακιγιάζ πήρα τηλ ένα από την παρέα ο οποίος το μόνο αλκοόλ που πίνει είναι μια μπύρα και τον ρώτησα και μου είπε ότι την τύπισσα (έτσι όπως την είδε με το μακιγιάζ δηλαδή) δε την έλεγες και πανέμορφη στο πρόσωπο αλλά μπάζο με την καμία.
Δεν τοξερεs?????? Οταν πινειs.......ολεs ειναι ομορφεs
Δεν τοξερεs?????? Οταν πινειs.......ολεs ειναι ομορφεs
Πωs ειπατε παρακαλω???? ΧικΤοτε μερικοι εδω μεσα ειναι μονιμως μεθυσμενοι...
Κοιτα φιλαρακο.....Το πρωι καταλαβαινειs την διαφορα.....
Αλλοτε πινειs και μετα βλεπειs το με ποια ησουνα.....αλλοτε πινειs γιατι τρωs στην μαπα αυτη που εχειs...
Γενικα, ο αντραs πινει..........
Κοιτα φιλαρακο.....
Εμενα το ματι μου κοβει και πολυ μαλιστα και αυτο δεν θα το ελεγα καλο.....
αλλα πραγματα μπορουν να με τραβηξουν περα απο την ομορφια.....
Και αυτα ειναι τα πιο απλα που δεν λεγονται .....
Κοιτα φιλαρακο.....
Εμενα το ματι μου κοβει και πολυ μαλιστα και αυτο δεν θα το ελεγα καλο.....
αλλα πραγματα μπορουν να με τραβηξουν περα απο την ομορφια.....
Και αυτα ειναι τα πιο απλα που δεν λεγονται .....
Ποιος το ειπε αυτο ?ναι αλλα εδω και 38 χρονια δεν σε τραβαει τιποτε
Ποιος το ειπε αυτο ?
διαβασε προσεκτικα τι εγραψα ποιο πανω......