Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.015

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αν ειναι δικη μου επιλογη ισως οχι...

ενταξει παιδακια...τωρα δε θελω να κανω παιδι...μη βαρατε...απλα δε μεγαλωσα με το να ονειρευομαι νυφικα κ να ταιζω κουκλες σαν να ειναι παιδια μου...
σκυλακι εχεις παντως ετσι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αν ειναι δικη μου επιλογη ισως οχι...

ενταξει παιδακια...τωρα δε θελω να κανω παιδι...μη βαρατε...απλα δε μεγαλωσα με το να ονειρευομαι νυφικα κ να ταιζω κουκλες σαν να ειναι παιδια μου...
Πάντως, το αμεσως πιο τραγικο πραγμα μετα απο μια γυναικα που θελει διακαως να παντρευτει και να κανει παιδια, ειναι μια γυναικα που θελει διακαως να μην παντρευτει και να μην κανει παιδια...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αν κατανοουσες τι λεω και αν γνωριζομασταν λιιιιγο θα εβλεπες οτι κανεις λαθος εκτιμηση.
υπο αυτες τις συνθηκες ομως ουτε εγω νοιαζομαι να σε πεισω ουτε εσυ να πειστεις.
Kαταρχην ο τροπος που μιλας ειναι πολυ ανωριμος και μου θυμιζει παιδακι...δεν ξερω ποσο χρονων εισαι...αλλα οσο και να εισαιθα επρεπε σαν γυναικα να σκεφτεσε πιο μεστα και πιο ρεαλλιστικα απο πολους αντρες συνομιλικους σου εδω μεσα..αυτο δεν συμβαινει..
Φυσικα και δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις απο την στιγμη που και εσυ η ιδια δεν ξερεις να πεις αυτο που θες...Δεν ειαι θεμα να σε πεισω να με πεισεις..κουβεντα κανουμε...οταν αποφασισης να κανεις παιδι μην του γινεις φορτωμα..και το μεγαλοσεις σαν τον κλασικο τον ελληνα τον μαλακα..που λεει και ο μεγαλος..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Kαταρχην ο τροπος που μιλας ειναι πολυ ανωριμος και μου θυμιζει παιδακι...δεν ξερω ποσο χρονων εισαι...αλλα οσο και να εισαιθα επρεπε σαν γυναικα να σκεφτεσε πιο μεστα και πιο ρεαλλιστικα απο πολους αντρες συνομιλικους σου εδω μεσα..αυτο δεν συμβαινει..
Φυσικα και δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις απο την στιγμη που και εσυ η ιδια δεν ξερεις να πεις αυτο που θες...Δεν ειαι θεμα να σε πεισω να με πεισεις..κουβεντα κανουμε...οταν αποφασισης να κανεις παιδι μην του γινεις φορτωμα..και το μεγαλοσεις σαν τον κλασικο τον ελληνα τον μαλακα..που λεει και ο μεγαλος..
πιπινακι ειναι μωρε. :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πάντως, το αμεσως πιο τραγικο πραγμα μετα απο μια γυναικα που θελει διακαως να παντρευτει και να κανει παιδια, ειναι μια γυναικα που θελει διακαως να μην παντρευτει και να μην κανει παιδια...
δεν ανηκω σε καμια απο τις δυο κατηγοριες οσον αφορα τα παιδια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Α όποιος-α δε θέλει συμβίωση-γάμο-παιδιά είναι ανώριμος και "μαλάκας"
Τι καλά ρε που τα λέτε  :2funny:

Ελάτε ρε ρίξτε και το άλλο με τον Τοτό,άμα βρεθεί ο κατάληλος,δεν γνώρισες εμένα γι αυτό τα λες  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παω να δω αν ξεπαγωσε ο κιμας.

Stories

Νέο!

Stories