Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
δηλαδη ?Αυτός έχει πρόβλημα με τον εαυτό του κυρίως.
δηλαδη ?Αυτός έχει πρόβλημα με τον εαυτό του κυρίως.
Οταν ξεκινησει καποιος να συζηταει για την σχεση του με την ιδια του την γκομενα, ειναι στην αρχη του τελους.
δε θα κανω παιδι νιτσα επειδη μπορει καποια στιγμη να μετανιωσω....grow up....
το κεφαλι σας μεσα πια...δεν πατε σχολειο...απογαλακτηστειτε καποια στιγμη...ολοι οι ανθρωποι φοβουνται αλλα ξεκολλατε λιγο το μυαλο σας....θα πατε 40 και θα εξακολουθειτε να φερεστε σαν 20χρονα....
ποσο χρονων εισαι μωρη παλαβη και δεν θες παιδι.
Σαν και μενα δλδ...
Προφανως. Για αυτο το λεω.
Απλα δεν ρισκαρεις το παιδι σου για να πας κοντρα στην κωλονομοθεσια.
αν σηκωθεις παντως καυλωμενη αυριο παρε με τηλεφωνο,στελνω σπερμα με ντελιβερυδε θα κανω παιδι νιτσα επειδη μπορει καποια στιγμη να μετανιωσω....
δ μου φταιει κατι το παιδι.πρεπει να γινεται με μυαλο στο κεφαλι.
εγω δεν ειμαι ικανη να μεγαλωσω εμενα.οχι αλλον ανθρωπο.
αυριο μπορει να σηκωθω καυλωμενη να γινω μανα.
τωρα ομως οχι...
Με παγοκυστες?αν σηκωθεις παντως καυλωμενη αυριο παρε με τηλεφωνο,στελνω σπερμα με ντελιβερυ![]()
![]()
![]()
![]()
φετος της ηρθε περιοδος....εγω προσωπικα της εκανα χαλβα και της χαστουκισα τα μαγουλακια μην την ξεσυνοριζεσαι![]()
Οταν ξεκινησει καποιος να συζηταει για την σχεση του με την ιδια του την γκομενα, ειναι στην αρχη του τελους.
πραγματικα ρωτας ε?!δηλαδη ?
σε αυτο θα συμφωνησω...Δεν θα το ελεγα. To feedback ειναι αναγκαιο για να μπορεις να βελτιωνεσαι και να κρατας τον αλλον ευτυχισμενο
ναιπραγματικα ρωτας ε?!
ολα τσαμπα θες να τα μαθαινεις εσυ ρεναι
θελω να μαθω ωστε να κατανοησω καλυτερα μερικα πραγματα...
θεωρω πια οτι ελαχιστες γυναικες γουσταρουν να εχουν διπλα τους εναν αντρα σαν αυτον που περιεγραψε ενας τυπος πιο πισω.τον τυπο με τον τερλεγκα κ το σουπερ μαρκετ...ναι
θελω να μαθω ωστε να κατανοησω καλυτερα μερικα πραγματα...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!!!!!!ολα τσαμπα θες να τα μαθαινεις εσυ ρε![]()
δε βαριέσαι?εγώ πολυ.πραγματικα ρωτας ε?!
Νεοελληνικες υστερειες και παρλαπιπες η υπερβολη του ελληνα και της ελληνιδας..σε οτι εχει σχεση με τα παιδια...και εδω πριν καν γενηθουν...δε θα κανω παιδι νιτσα επειδη μπορει καποια στιγμη να μετανιωσω....
δ μου φταιει κατι το παιδι.πρεπει να γινεται με μυαλο στο κεφαλι.
εγω δεν ειμαι ικανη να μεγαλωσω εμενα.οχι αλλον ανθρωπο.
αυριο μπορει να σηκωθω καυλωμενη να γινω μανα.
τωρα ομως οχι...
Δεν θα το ελεγα. To feedback ειναι αναγκαιο για να μπορεις να βελτιωνεσαι και να κρατας τον αλλον ευτυχισμενο