You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
περιμενω να ξεπαγωσει ο κιμας....δε βαριέσαι?εγώ πολυ.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
κι εμένα μια πίτσαΜου ρθαν μουσαφιρηδες τα λεμε λεητερ![]()
![]()
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
...Γειά σου, μουνίτσα...Δε πα να γίνεις call girl? Θα λύσεις και το οικονομικό σου πρόβλημα....
πριν φυγω ας σου απαντησω....περαν του role playing τυχαιοι ιδρωμενοι τυποι που βογγανε απο πανω μου ειναι πολυ turn off
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε τα θεωρω υστεριες.απο να ξυπνησω μια μερα 40 και να γινω τρελομπεμπεκα βριζοντας τον μαλακα που μου φαγε τα καλυτερα μου χρονια κ σκλαβωθηκα με ενα παιδι στα 20..το προτημω....Νεοελληνικες υστερειες και παρλαπιπες η υπερβολη του ελληνα και της ελληνιδας..σε οτι εχει σχεση με τα παιδια...και εδω πριν καν γενηθουν...![]()
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Τα υπόλοιπα μέρη όμως δε θα στα εξηγήσει κανείς.Θα πρέπει να τα ζήσεις.Οκ
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ...
Με βοηθουν να κατανοησω αρκετα πραγματα και να βγαλω καποια συμπερασματα εν μερει ...
Επισκέπτης
θεωρω πια οτι ελαχιστες γυναικες γουσταρουν να εχουν διπλα τους εναν αντρα σαν αυτον που περιεγραψε ενας τυπος πιο πισω.τον τυπο με τον τερλεγκα κ το σουπερ μαρκετ...
προσωπικη αποψη παντα.
Αυτό τα λέει όλα νομίζω, εξ ού και ο τίτλος του thread...
υ.γ. ρίξτε μια ματιά και στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μα δεν θα το κανεις για την καυλα...αλλα για τα φραγκα..πριν φυγω ας σου απαντησω....περαν του role playing τυχαιοι ιδρωμενοι τυποι που βογγανε απο πανω μου ειναι πολυ turn off![]()
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Α...καλα εσυ μιλαμε...καλυτερα το εχεις στις πουτσες παρα οτιδηποτε αλλο...δε τα θεωρω υστεριες.απο να ξυπνησω μια μερα 40 και να γινω τρελομπεμπεκα βριζοντας τον μαλακα που μου φαγε τα καλυτερα μου χρονια κ σκλαβωθηκα με ενα παιδι στα 20..το προτημω....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε λεει τιποτα...προσωπικα γουστα κ εκτιμησεις.μια φιλη γουσταρει ακριβως αυτον τον τυπο ανδρα.Αυτό τα λέει όλα νομίζω, εξ ού και ο τίτλος του thread...
υ.γ. ρίξτε μια ματιά και στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...
δε λεει κατι.
οι ρωσσιδες απλα συμβιβαζονται.αλλα αλλη κουβεντα αυτη...
οπως θεωρω οτι δεν εχουν ολοι οι ανδρες ονειρο να εχουν διπλα τους μια γλαστρα.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αν κατανοουσες τι λεω και αν γνωριζομασταν λιιιιγο θα εβλεπες οτι κανεις λαθος εκτιμηση.Α...καλα εσυ μιλαμε...καλυτερα το εχεις στις πουτσες παρα οτιδηποτε αλλο...
υπο αυτες τις συνθηκες ομως ουτε εγω νοιαζομαι να σε πεισω ουτε εσυ να πειστεις.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Ομολογω οτι εχω μαθει αρκετα εδω μεσα που πραγματικα αγνοουσα
Κι εγώ. Ας πούμε, δεν πίστευα ότι θα υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο που θα έφτιαχνε γυναικείο νικ και θα έκανε ότι είναι μια δήθεν πρώην του
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:S :S :S :S :S :S :S :S

!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
ποιος το κανε αυτο, ο νωντας με το νωντομωρο?Κι εγώ. Ας πούμε, δεν πίστευα ότι θα υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο που θα έφτιαχνε γυναικείο νικ και θα έκανε ότι είναι μια δήθεν πρώην του![]()

Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κι εγώ. Ας πούμε, δεν πίστευα ότι θα υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο που θα έφτιαχνε γυναικείο νικ και θα έκανε ότι είναι μια δήθεν πρώην του![]()
σκατοκατιιινα με τις μπηχτες σου αααααχαχαχαχαχα

House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
έχει και συνέχεια?πότε έγιναν αυτά?Κι εγώ. Ας πούμε, δεν πίστευα ότι θα υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο που θα έφτιαχνε γυναικείο νικ και θα έκανε ότι είναι μια δήθεν πρώην του![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
δε τα θεωρω υστεριες.απο να ξυπνησω μια μερα 40 και να γινω τρελομπεμπεκα βριζοντας τον μαλακα που μου φαγε τα καλυτερα μου χρονια κ σκλαβωθηκα με ενα παιδι στα 20..το προτημω....
Ενω ειναι απιθανο να ξυπνησεις στα 40 και να ψαχνεις τα ζαναξ και τα λεξοτανιλ για να ηρεμησεις, βριζοντας το μαλακα που δεν σε παντρευτηκε για να κάνεις κανενα παιδι ενω πλησιαζει πια η εμμηνοπαυση?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
για λεγε κωλογαυρε,μην αφηνεις τετοια ερωτηματα αναπαντητα,αν και κανα αβραμη υποπτευομαι.Κι εγώ. Ας πούμε, δεν πίστευα ότι θα υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο που θα έφτιαχνε γυναικείο νικ και θα έκανε ότι είναι μια δήθεν πρώην του![]()
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αν ειναι δικη μου επιλογη ισως οχι...Ενω ειναι απιθανο να ξυπνησεις στα 40 και να ψαχνεις τα ζαναξ και τα λεξοτανιλ για να ηρεμησεις, βριζοντας το μαλακα που δεν σε παντρευτηκε για να κάνεις κανενα παιδι ενω πλησιαζει πια η εμμηνοπαυση?
ενταξει παιδακια...τωρα δε θελω να κανω παιδι...μη βαρατε...απλα δε μεγαλωσα με το να ονειρευομαι νυφικα κ να ταιζω κουκλες σαν να ειναι παιδια μου...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366