Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ο μοντ ολα τα βλεπει μη πολυχαιρεσαι λες κ ανακαλυψες το βραστο αυγο.
Δε τα βλεπει ολα. Ειδικα αυτο αν εχει γινει σωστα δεν μπορει να το δει.
Γιουβαρλακια του φτιαχνεις του καλου σου...τσου.να ταισω εμενα κ τον ερμο που εμπιστευτηκε εμενα γ μαγειρεμα!![]()
![]()
![]()
Δε τα βλεπει ολα. Ειδικα αυτο αν εχει γινει σωστα δεν μπορει να το δει.
τσου...μπιφτεκια...αλλα καλου κακου παραγγειλα πιτσα.Γιουβαρλακια του φτιαχνεις του καλου σου...![]()
αυτο δε το ξερω...αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εχουν παρει ποδι πολλα"κρυφα που δε βλεπει κανεις"προφιλ.Δε τα βλεπει ολα. Ειδικα αυτο αν εχει γινει σωστα δεν μπορει να το δει.
οι μοντς εκει μεσα ειναι φιλαρακια δεν εχουν και μεγαλη ιδεα απο αυτα![]()
τσου...μπιφτεκια...αλλα καλου κακου παραγγειλα πιτσα.αυτο δε το ξερω...αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εχουν παρει ποδι πολλα"κρυφα που δε βλεπει κανεις"προφιλ.
Δεν ειμαι πονηρος τυπος φιλε μου απλα ηθελα να δω καποια πραγματα και τα ειδατυπε θες να σε μαθω να κανεις κλωνους/ψευτικα προφιλ φβ κτλ χωρις να σε παιρνει πρεφα κανεις?
ειμαι επαγγελματιας![]()
Σωστός.και οι ελληνιδες εχουν μουνι![]()
![]()
![]()
![]()
τοτε εχω προβλημα χοντροτατο.....Αν εισαι 20 δικαιολογησε..αν εισαι 30-40 και καθεσε και φτιαχνεις κλωνους πρωιν δηθεν γκομενας στο κοσμο υπαρχει προμπλεμ....![]()
Πανω απο το κεφαλι...και οι ελληνιδες εχουν μουνι![]()
![]()
![]()
![]()
Ε προφανως αυτοι που τα φτιανανε νομιζανε οτι αν ανοιγοκλεισουν μια φορα τον υπολογιστη μπορουν να μπουν με αλλο νικ.
Μαλακες.
Ψαξε λυστο ποτε δεν ειναι αργα..τοτε εχω προβλημα χοντροτατο.....![]()
καλα εσυ τι πας να κανεις εκει ρε τυπε,περιμενεις να βγαλεις γκομενα;Ναι εφτιαξα θυλικο κλωνο για να προκαλεσω κατι που απετυχε και δεν μου βγηκε οπως τουλαχιστον ηθελα εγω τοτε....
Ηθελα να δω και καποια πραγματα....
Καποια πραγματα μπλοφες αλλοτε βγαινουν αλλοτε δεν βγαινουν....
Στην συνεχεια αρνηθηκα καθε εμπλοκη μου καθως μπηκα απο νετ καφε με αυτον τον κλωνο...
μακρια απο το σπιτι μου καθως τοτε δεν ειχα νετ και ηθελα να περασω την ωρα μου.
Και λοιπον ?
Ποιος θιχτηκε η πειραχτηκε ?
Ποτε δεν πειραξα κανεναν και ποτε δεν εκανα κατι σε κανεναν....
Απλα μου γυρισε μπουμερανγκ και τι εγινε ?
Αυτο δεν με μειωνει ουτε στο ελαχιστο στα ματια οσων με γνωριζουν προσωπικα
Κι οταν λεω με γνωριζουν δεν εννοω να εχω βγει μια δυο φορες μαζι τους .....
γιατι μια δυο φορες δεν λενε τιποτα για κανεναν
Για τα υπολοιπα πολυ ελαχιστα με ενδιαφερει.........
Απο τα οσα εχω γραψει κατα καιρους αυτο πιστευεις ?Ψαξε λυστο ποτε δεν ειναι αργα..
τα win 8 ποτε θα βγουν τυπε ξερεις.ναι οκ την IP της Κινας την βλεπει...
και να θεωρησει οτι εγω ειμαι απο Κινα (για οση ωρα θα παριστανω τον κινεζο)
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
σας εχει κολλησει οτι μονο γ να βγαλει καποιος γκομενα μπορει να ρθει εκει μεσα;καλα εσυ τι πας να κανεις εκει ρε τυπε,περιμενεις να βγαλεις γκομενα;
Οχι...ψαχνει ελλεεινιδα....καλα εσυ τι πας να κανεις εκει ρε τυπε,περιμενεις να βγαλεις γκομενα;